Sverige.

Happ, då var man hemma til skit sverige igen då. Resan är gjord och drömmarna och längtan är över...
Vi har iaf haft världen mysigast och roligaste resa! vädret har vart helt jävla as hett och bra, en dag regnade det en eftermiddag, men de var välkomnnat, det var nästan mysigt!

Det är ju fortf sjukt billigt, så man har unnat sig en massa shopping oh massa god mat och massa massage!
hotellet var underbart, massa pooler och liam trivdes som fisken i vattnet ! :) Jag o claes besökte den jättemysig viwvpointen uppe i berget för att dricka mojito i solnedgången, det är helt oslagbart! Vi åkte till freedombeach me longtailboat, till nai harn, djuphavsfiske o drog upp en svärdfisk och en jäkla massa tonfiksar..men annars så strandade vi mest på vår beach och hade e jäkligt gött .-)
Självklart har jag ÄNTLIGEN fått sett e riktigt ping-pong-show, hahaha.. ja fyfan, vad ska man säga. Linus tyckte dte var så bra att han somnade, herregud, men hur man lyckas pluppa ut tre gulfiskar ur muttan, en i taget, det kommer alltid att vara en gåta!! Tobbe och Linus "råka" ha sönder hela jävla balkongenförren i glas, och självkalrt så hamnade dom även i tullen på arlanda.... 

de får väl komma upp lite bilder sen, har suttit här nu framför datorn från halv 6.. etlag tror jag det kallas. I dag är de fredag och ja ska äta pizza o små godis :)



Kommentarer
Postat av: Jannike

thailand låter härligt :) hur länge va ni borta?

2008-01-25 @ 06:54:04
URL: http://iingensoldat.blogg.se
Postat av: Elin

Välkommen hem! Neger nu eller?:)

2008-01-25 @ 10:51:27
URL: http://elinita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0