week.

Jaha, här har jag inte orkat vart, nå omflyttningar o allt vad det vart i bloggvärlden.

Ja, förra veckan var de sista dagen för jobb. Man suktade efter den där härliga båtresan, som slutade i total k a t a FUCKING s t r o f. Ordagrant. Vi blev attackerad av mygg - så in i helvete med mygg alltså. Aldrig vart med om värre, trodde jag DÅ. Så de gick inte att gå i land någonstans utan vi brassade på dom tre öppna haven o kom efter typ nån timme till 3:e o sista sjön - "bad" hallarn. Macke o Elin var oxå med, o Macke ville inte följa med från början typ, så de var ju ett e v i g t tjat om att vi skulle vända hela tiden. Men skam den som ger sig. Vi kom till vår slutdestination o efter att vi skulle bege oss tebax händer det - soppatorsk. hoppsan.

Det vara bara till att skaka fram männens rolls roys .- c l a e s. Han fick ro, ha ha ha. Han rodde genom nästan 2 sjöar, så dela jag o Macke på den sista. Då börja alla mygg komma för solen börja ju gå ner. Vi stod o slog varann blodiga med några aftonblads bilagor.Och vi kunde ju räkna med att antalet myggor vid bilen o där vi skulle gå i land var de dubbla. Så vi stod redo med all packning o skulle bara hoppa av båten o kuta upp till bilen. DEN svärmen vi möttes av, jäävlar. PANIK. Vi sprang allt va vi palla till bilen o hade säkert med oss 350 st in, så de vara bara till o slå hej vilt om dig, o vi såg inte ens ut för de var så  mkt mygg. Aldrig haft sån panik förrut, Hubbe vart hetl tagen o vi trodde fan skulle dö, han hade myggbett... Kolla på bild sen.

Sen dess har de inte hänt så mkt, jag har tagit tag i vårt hem, eller iaf i att göra en STOR griffeltavla som ska sättas upp i köket på kaklet för en ful lucka som måste vara kvar till ventilationen. De har ju bara tagit ett år.. drygt. Men nu så. Ska hem o måla andra gången sen ska jag försöka montera upp fanskapet oxå. Kan tipp en hundring på att den blir liggandes i ettt år den med..

Får se hur helgen blir, kanske sthlm, men iaf examens fest för Maggan  på lördag!
Nej, hej på er!

Hubbe hatar kryp lika mkt som Matte.    Brukar ni oxå få myggbett som köttbullar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0