lutan -

jävla greys

fan, man ska alltid behöva grina en jävla skvätt varje onsdag kväll...


Njuter

Claes är i uppsala, hela kvällen ibland så är det så skönt  o få vara helt själv. blev bjuden på havskräftor och räkor av mamma, SÅ jävla gott, sen åkte ja o hubbe ut till saladamm så han fick ösa med dom andra hundarna, så nu är han helt slut. skönt.

jag tänkte att ja skulle ka o handla nå riktigt jävla gott o smälla i mig. för att jag sitter här ensamikväll so glor på grey´s. väl på affärn så bestämde jag mig för en fet fruktsallad med keso, sen vart ja sjukt sugen på tranbärs juice. så nu sitter jag här med min fruktsallad framför greys - till efterätt blir det veckans Nu! :)

 
en av mina djupa bruka tallrikar, claes fick välja färgen på dem och dom blev gröna, fina va?

Uppsala!

Skön vecka - i morgon blir det ledigt, tänkte ta mig en långpromenad med hubbe på morgonen, gå förbi på ett mysigt ställe och köpa med mig en frukostpåse - åka hem göra iordning mig och sen åka till uppsala, hoppas på att de blir en mysig pick nick?!! Fint väder ska det bli också, underbart :- )

Sen ska jag nog ta mig hem till sala och kanske blir det någon grillning där elelr i heby, återstår att se!
Men alles trevligt blir det nog!
BRA dag i dag med - tidigt morgonmöte, sen bestämde jag mig att strosa rutn lite i butikerna innan dom öppnade, handla lite på H&M o sen gick jag till Kicks och köpte en ny mascara och en consealer från clinique -  bonus, en väska med massa pinaler i, utan att ja visste omde, sånt blir man lycklig över. Gick till apoteket och shoppade upp m in sista hundralapp i plånboken på vitaminer! Sånt är väl bra!? :-)

Ses i morgon hörrni!


4 år

har gått sen ja snodde åt mig den första o bästaste kyssen av min raring på hans 25 års dag! då kändes de som man hookade ihop men en riktig oldie,nu är man där själv, shit!

han fick iaf vakna upp mig en frukostbricka med en chokladbakelse o sen fick han SÅ sjukt snygg skjorta av mig, jag som vägrade köpa det, men den var oemotståndlig!
haft en väldigbt mysig dag blandat med möten. alla dagar är bra, alla dagar är bäst!

köpte mer bruka poslin idag på blomsterverkstan, så fint, lite nya kuddar till min soffa oxå, nu ska jag bara måla om o sy gardiner o lite mer.. det tar sig mitt kök...


lovely lily!

Tänk att man vaknade upp i morse också - lyckligare än igår.
Solen sken på näsan och jag studsade iväg på mitt -varför-lägger-man-ett-möte-på-en-måndags-morgon-möte med ett litet leende på läpparna och en hemsk brännblåsa på hakan.

Stoppade även i mina linser som jag nu på allvar måste börja använda, MEN så irriterande dom är.
Tänkte ta eftermiddagen ledig och åka till västerås och köpa en present till min bästa raring som fyller  nåt på 20 för sista gången i sitt liv. Men så kom det in ett möte kl.15.00. Känns som hans födelsedag blommade upp från ingenstans och jag som alltid brukar ha hittat det bästa presenterna. Så nu känns det som att jag får köpa nåt som han önskar sig, det är lite tråkigt, det är roligare att komma med någonting som man vet att han vill ha - men inte önskat sig...
En engelsk bulldog kanske?

Nu ska jag spåna på Playa del lånsta. förresten, jag o eveline har boka flyg till Barcelona nu ivf!



Så fina saker, casualliving.se där ska det spenderas pengar till  min omorganisering av kök!

weekend

haft en toppen helg.
i fredas var ju vädret helt underbart, jobbade och sen åkte jag, claes, macke och karin h till uppsala. jag, karin o hubbe satt på bryggan vid ån och käkade glass i solen, super mysigt. sen drog vi till basilico och där slöt paulin, henka o madd eupp, skit trevligt. macke och claes var som kor släppta på grönbete, lyckrus över sina maskerad dräkter.

i går var det dags för resechansen, de gick jättebra och de vart en lite solskenshistoria till damen som till slut vann! lär mer på nolltvå24. senare vart de fotboll, ganska så bortpratadematchminuter i början till sista tio minuterna då vi fotbollsdamer blev hysteriska över bollfan som inte ville gå i mål - så de vart förlust, de kan man oxå läsa om på nolltvå24 :-)

efter matchen så grillade vi lite, jag,katrin macke o claes till ett gäng hebybor stormade forten o skulle klä ut sig, alla skulle på maskeradfesten. det vart en munk, en rambo, en robsinson-robban (blå), två wrestlingbrottare. hela mitt badrum är förövrigt blått efter att fredda lind målat in sig, är tacksam för att han övervägde o inte blev en smurf.
senare drog vi in till uppsala, jag hade trott att det handal om ett par glas vin (inte för mig som körde) på ett trevligt hak, men det var tydligen fest som var tanken, så det var ju lite trisst när man körde. ja grinig som fan, karin o evelina drog ner på stan, vi såg en jävligt märklig grej (otrohetsdrama...) o skrattade så in ihelvete över dcen lustiga situationen så min grinighet gick över. vi drog på ett antal hak, men anntinegn var köket stängt elelr så var det fullt. vi gick förbi oasia som var helt underbart - dit ska vi till n'ästa gång de är utgång, ett par incidenter hände även där och aaah, evelina, hon kan hon.
vi skämta lite under kvällen att vi "får väl sätta oss på mcdonalds" o visst fan blev det så. jag brände mig på en äppelpaj och vaknade upp med en brännblåsa på hakan. kvällen började surt men det blev riltigt kul. när ja drog hem så rindge jag till rambo, han hackade tänder värre and jack i titanic efter att ha tatt den längsta omvägen från annedal i bara linne, så jag trodde han skulle dö. gasen i botten och vred på värmen för fullt, kändes som jag satt i ett jävla värmeskåp när jag hitta på fan vid dalhem . väl i bilen säger karlfan "men faaaaan så varmt det är, har du arsel brännaren på eller?"........

vaknade upp av att min munk kom hem, han hade dragit till hotellet, men inte många andra så han var en av få som sprang omkring utklädd på hootan. han väkte mig med ett leende på läpparna o visade stolt upp sitt andra pris, en pez med tillhörande "apparat" - kul att det glädjer han!
vaknade upp med en stråååålande nyhet, underbart väder och med en ljuvlig munk - hoppas, hoppas :-)
 
fick en slant av pappa också, ska i vanlig takt shoppa upp dom -köpa mer bruka porslin på blomsterverkstan!

trevlig kväll på er o hoppas ni haft en kul helg!

Ni har väl inte missat?

då var det ett tag sen igen, uppdatering o kontinuitet ligger mig inte varmt o hjärtat.

Mycket dåtid, men vet inte vart jag ska börja.
Jag hoppas att alla har sett det nya nr Nolltvå24, nummer 2! riktigt bra nummer, inte bara för att jag själv gestalatr som en annan hubben i lådan, men den är verkligen shysst!
och ni alla som inte bor i närområdet hoppas jag håller en stadig nivå på uppdatering på webben?! nyheterna bara ramlar in. Just nu än väldigt bra ang. handeln i stan..
gå in på hemsidan www. nolltva24. se så kan ni även se det tryckta numret!

Annars är allt bra, stora planeringar inför Gallerian Ladies Night - då jag hoppas att alla mina ladies kommer i alla fall!!
På lördag ska vi utse en vinnare ur resechansen, så jag hoppas att alla har shopapt och lagt i en talong, för man kan fakstikt vinna en resa för 15.000:-

i helgen är det hemmapreimär för mitt kära HAIF, fotbollsfruarna har kommit upp i ett gäng nu, och det blir säkert fler när det är hemma. vi har även fått en bonus fru och det är Madde - ett tillskott vi är väldigt glada över. i framtiden kommer det bli ett väl organiserat fika gäng. Ser fram emot detta, får se om vi kan få till lite grill på lördags kvällen, claes ska på maskeradfest (nej han fyller inte 30 nästa vekca utan 29). så jag hoppas vi andra kan hitta på nåt!

Nu ska det jobbas vidare!


hett o kallt

har vart barnvakt åt alma, hon somna för en timma sen - vilken lite sötnos hon är..., så kul att hon fattar så mycket. nu sitter ja, claes, tommy o martin o kollar på UFC, ska bli kul o se när martin ska gå första matchen, han hävdar ju på fullt allvar att han ska börja träna och vill köra på riktigt, årets skämt sannolikt.

vill tillägna denna låt till madde o rickard som verkar mer än förtjusta i den här låten efter att alla skivor  jag fick med mig på nyår minst hade ett spår av denna med, denna med en lite härliga touch:

varsego!
http://www.youtube.com/watch?v=e_TIOfUEudo

uppföljning

det hade vart skönt om man kunde vrida tebax tiden så det var skärtorsdag odag och man hade låångledighet framför sig. men man måste väl jobba för att uppskatta just lediga stunder. men skönt var det.

hittade min mob sladd igår, så tankade över lite mobil bilder. så tänkte bjuda på några. hubbe har ett par sköna när han tröttnade på att ligga UNDER bordet när vi var med på tegelvallen och grillade med laget, så han bestämde sig helt sonika för att lägga sig PÅ bordet, det var ju desto trevligare att sitta o se sig omkring between two eyes så att säga.

förresten, ringde ett samtal idag ang. att söka till en mögelhundsutbildning med hubbe, så man kan ha honom som kompajnon också.... tänkte att det är väl någn kvällskurs ett par veckor. det var en termin 4 dgr i veckan för 150 000:- ja kommer bli en slags byggingengör med juridisk konsultation i ryggen efteråt, men ah vafan.. hubbe kan spåra korv i skogen också, kanske t.om kantareller :-)

  Sådär ja, parkerad och klar.
 känner sig redan öppen mot allmänheter o kikar till snorvas.
 Grabbarna fylking och arshberg fick inte madde på kroken.


ohh..

måste bara svänga in ett inlägg här, despret - oj oj, vad jag tjuter. ett helt avsnitt om en gubbe man aldirg sett förrut, men huga så sorgset.


avsnitt 2.


påsk

haft en riktigt skön påsk.
i torsdags hände eg ingenting, elelr martin, tommy hängde här och jag hade gjort gudomligt god mat.
i fredags så drog jag, kim och evelina till kungsör och kikade på fotboll... oj, oj, det var dramatik. claes fick en sjujävla smäll på en kille som taoade andan totalt o låg o kved o kunde fan inte andas på den närmsta tiden, vet inte hru många bröstben som rök där - han var inte kapabel till mer spel, när han ligegr där o kvider hör man json kommentar "men släpa av han från plan så vi kan lira då??!!", då vart det liv i luckan.

sen drog vi hem, ja o kim fortsatte till tegelvallen på grillning - trevligt och efter det så vart det ett par glas på norrmanska o varsin pubtallrik, fler kom o joina - ritkigt trevligt o många hemvändare!!

På lördag så delade vi ut påskägg i gallerian, haha, det är en historia i sig.
men på kvällen blev det fest hos martin o sen ut på hotan, helt Ok!

Idag vaknade jag upp åt att claes hoppa upp o börja städa här hemma, sen gick han ut o beskar ett päronträd - sådär bara en bakfull dag. ja släpade mig ut o la mig o sola, underbart väder, de slutade med att ja o claes tog vbåra hojjar  o cyklade till heby på jätte god påskmat, supertrevligt hemma hos mamma o jonas. sen skulle man hem igen... fyfan, fdet svider nu kan jag säga. claes mamma råkade försäga sig men i sommar ska hela familjen plus lite andre släktingar åka med deras bolag wallers till gbg - sova på hotell, gå på U2 o bara ha de skönt, två nätter, skit kul ju :-)

 nu bär det av på fest
 martin kan
 världen härligaste classeman

ett gäng rumpnissar


easter

vore ju skönt med påsklov, men nej,nu är man vuxen o tar inte del av såna förmåner.

hare precis vart i gallerian och "pyntat" lite hängt upp påskägg och kycklingar över mercato, o vridit om ljuset i ljuslådorna till gult, fint. innan dess var jag o claes på en jätteskön långpromenad me hubbe, han fick härja loss i skogen och det var ju underart o gå runt utan massa snö OCH det fanns en massa blåsippor, lovely!

i helegn var de utgång, jäkligt kul tack maddo för en toppen förfest, nu vet vi hur alla vill bli tillfredställda...haha.

Nu har alla tjejer bokat in en resa till barca. känsn tråkigt att inte hänga på samtidigt som jag inte kan boka in så långt in i framtiden, inte just nu ivf. en vecka känns som lång tid också, en långweekend hade räckt och midsommar firar jag gärna i sveriga (..eller ayia napa.. :) ). så just nu känns det som ett bra val, men vi får se, jag och evelina kanske hittar en sista minuten och kan dra ner en sväng, vi får se!

tänkte del amed mig av en skön bild på hubbe o hans polare. sina 3 boxer vänner, snacka om att folk glodde på oss i söndags, de trodde väl att vi bedrev kamphundsläger eller nåt, hubert går med huvet högt och är SÅ nöjd att visa upp sig med polarna i stan,haha...


run children!

håret blev bra, finputsning o lite nyansjusering som de så tjusigt heter. lite koppar toner, jag som varit så anti det, men jag gillar de som fan nu skulle ja kunna stänkt i lite mer, men de vart fräscht!
veckan har vart jättebra, snacka om springfeeeling!
idag var det ju kanon.. har världens skönaste dag. på em så kom martin förbi, men det var så pass vårhärligt så jag sket i han o prioritera att borsta bort grus o fixa påskris o grejer, och sen har jag gjort en sån fin sak här hemma, ser ut som jag bor i en prinsesstårta, måste fota o lägga upp i morgon. ja o claes o karin smet ner tidigare från jobbet och tog en snabb fika också. karin är praktikant hos claes på byrån, en supergullig tjej från uppsala!

fick reda på idag att det inte vart något som jag hade väntat o hoppats på, aja de går fler tåg, men så jäkla irriterande när man går o väntae och längtar och sen sket det sig... den nyheten kommer förhoppningsvis ni få ta del av lite senare, om det blir av ändå, på annat håll....

ser fram emot imorgon, maddes 25 år fest /slash/ inflyttningsfest? och sen klackarna i taket på BJ, ska se om ja kan slå mitt dryckesrekord sen sist? madde, kuriosa för dig, det var 7 år sen du fyllde 18! haha fyfan..... du är skitgammal!

dagens låt - gnarls barkley -run, för att vi alla älskar zlatan!

heja bj!

RSS 2.0