lutan -

soffslugarn

haft en toppen dag idag - vaknade upp til solsken, sprang upp och städade o plockade här hemma.
slappa ett tag o sen kom little karin förbi, jonn på ica för hennes del, men jag får ta de av henne mer ikvälll..... mysmyys.
ja o claes o hubbe drog oss ner på marken, mkt skit men kul för hubbe o få så mkt intryck i huvet.
sen drog vi hem med han o gav oss ut själva o köpte på oss honungsbröd o en massa cocosbollar - sen var vi kulturella o drog oss ner till jernvägscafét, fikade, jag med en chailatte o claes med en överjävlig mocca och sen kikade vi på fotoutställning som mattias johansson hade där (pappila bild).  mycket trevligt.
drog ner en sväng till p stan o claes shoppade lite.

hem, men de kröp i bena så jag o hubbe tog på oss ordenligt med kläder och sen gick vi till sussie i saladamm. fan va långt det var!! meeeen vilka söta små valpar hon hade, boxer valpar.. oh maj godnäss. det var nära att ett par slank med hem.......

nu håller claes på o ska brilliera o slå min kanon midda från igår. oslagbart, men härlit att han försöker... :)
imorgon är det dags..... män som hatar kvinnor..., som jag har längtat!!!

tullypans

japp, gjorde min ärende på stan. gick till is där vi pratade om fotona som vi har fått sett, FYFAN så man ser ut, - fortf svårt o släppa det där, träffade även Tusse där, det är ju en historia och karl för dig. shoppade på mig ett par jeans leggings och ett par härliga andra leggings och mycket, mycket fina eaaringgs. sen fick man 30% på hela kalaset för att man gjort sig usel på bild, toppen affär!

drog ner till gallerian o köpte mig lyx tulpaner, doim ni, dom ska upplevas. gjorde en härlig blondinbella bild, så ni ser hur lycklig jag är över mina tulpaner! sen har ja o hubbe vart ut o röjt o grubblat o kläckt idéer.

ska föröska göra nå härligt till käk tills ikväll, rasmus kommer också förbi tydligen. va jäkligt inne på nacho tallrik sen gik ja o lyssna på p3 o då var det en som skulle äta hasselbackspotatis - ah! tror de blir nåt sånt... gooott.

förresten - ni är väl inne o kikar nåt på vårt nya projekt - nolltva24 ? www. och .se efter!

  ja, jag håller med håkan, potatis är fan det bästa av det bästa.

nya projekt.

någonslags kräksjuka har utlöst sig på drottninggatan 1. hade morgonmöte i morse, men eftersom marcus hade spytt hela natten så blev dte inställt. har inte känt mig helt hundra jag heller, så jag jobbar hemifrån. var ute en sväng o lufta hubbe, toppen väder. ska snart på stan o shoppa lite, lite kläder på is, till hemtex en sväng o köpa hem lite tulpaner från blomsterverkstan. sen ska jag nog dra ut en sväng till med hubbe. kände att ja skulle dra till gymmet en sväng, men jag skippar det o tar en långpromenad runt månsan med han istället, man lär väl passa på när solen e framme!

har suttit här vid köksbordet med ett par jävligt fina vindruvor o isvatten och projekterat o skissat och ringt lite samtal, RIKTIGT spännande om det kunde gå i lås, och nu är det fasen MITT projekt, eller ah, har involverat en väldigt nära vän till mig också... mer kan jag inte säga, men det skulle bli riktigt jävla bra.

så jag ska fortsätta med en stund till innan jag drar mig ner till stan, de är ju fan marken också..

  ljuvliga dagar...

bluueses on toees

ja, jag vet inte när ja va hemma sist. måndags tror jag.

i tisdags hade vi  ju "photo session" - som vanligt hade man den kassaste dagen någonsin, såg bilderna idag, fyyyyfan, inte någon som var en sådär bra. och detta kan man inte heller få ha för sig själv, kameran måste ju lägga på minst 40 kg. och sen var de två fotografer, så säg 80 kg, ni förstår ju.... ;) k a t astrof
ska til is imon o köpa på mig iaf 3 jeans leggins, ljuvligt skönt. ¨får se om man kan få dom att icke publicera.......

igår så gick ja upp tidig, tog mig en litem grötfrukost o sen gick ja till gymmet, utan någon förhoppning - o jävlar va bra de gick, sprang på i bra tempo o en lagom sträcka. allt sitter i min sköna tränings linne som ja köpte i måndags, top nouch material, rönich, ska ta mig ann en runda imon också. för visst är de pga av kläderna som de är kul o trna? ; )

efter det vart det "silver glans", skulle ha en tillställning i gallerian för 80 pers, svettigt pass, jobba från 11 till 24.00, stressigt o svettigt, men alla var så nöjda så de var mödan värd. marcus fick tyvärr lämna tillställning o åka med sara o alma till barnakuten då alma blev jätte sjuk som adrig gick över, så han missa en hel del. silverglans är ju en företagar träff,som anordnas årligen. igår så fanns 4 st priser att delas ut, och vårat företag vann 3 av dom 4!!
stod där bakom disken o hörde motiveringen, så de sluta med att jag stod där med en handduk över axeln o fällde tår på tår.. haha, så stolt, o de var marcus o pappa verkligen värda!!

i morgon är de fin fredag.

hyffsad måndag

vakna upp i morse i tron om en illusion. min ljuvliga wake up lamp började skina och p3 drog igång. någonstans långt borta hör jag att dom bröjar prata om någonting som låtet minst sagt makabert.
det var ett samtal st om 112 fick ta emot från tre män som satt i en bil utanför sala tillsammans med en skadad älg som dom skulle ta in till avesta lasarett för den var skadad., 112 bad dom stanna längs vägkanten ocn inväta polis. polisen kom o såg en liten, liten bil men utan en älg i - däremot fann dom ett rådjur tillsammans med en man i baksätet. dom var upprörda o ville rädda rådjuret med att åka in till sjukhuset. poliserna övertala tillsist männen och fick ut rådjuret o avliva det. sen citerade dom "männen trösta varann längs vägkanten inna dom satt sig och åkte vidare, dom skulle till krylbo flygplats och åka till mellanöstern". det var länge sen jag vaknade  en måndag omkring kl 7 och fullkomligt skratta läppen av mig.

annars var dagen bra äntligen drog jag mig tillg

 tänk att min hund vet hur man "drapperar" sig i soffan...

oskar den |||

den sängen kommer hem till oss den 4 mars.
oj oj vad man legat o vridit sig - detta blir sensation - tog extra höga ben, så den blir bra hög - la american style :)

morgonstund

snö överallt - ännu mer.

igår vart det lång promenad med hubbe o elin  - mysigt, sen mötte kim upp och de dukades upp thaibuffé och diverse snacks senare till en härlig melodifestival. äh fan, vet inte det ja, hur mycket man tittar på den där skiten fattar man endå ingenting, men det är ju en del av det hela. bard hade ju verkligen hittat rätt med "häst hjälmen".

ligger på soffan o längtar o väntar på att claes ska slå upp sina blå, ut o gå med hubbe o käka frukost,sen ska vi åka o kika på säng!

ska bli spännande o se på kommande fotbolls säsong - claes verkar ha återhämtat sin form som "köttare" tror dock att hans ålder inte bringar lycka med sig...


sweet saturday

sent i går kväll - eller ah, kl var ju närmare 24 så bestämde vi oss för o slänga oss på soffan i "bio rummet" o kolla på någon clint eastwood film, som tydligen är uppe på tapeten. mitt mål var som vanligt att få somna till. sagt och gjort - vakna skräckslagen och förvirrad o såg att klockan var 06.00 - helvete. vart bitter på claes som lämna mig själv på sofflocket. så jag gick in o förde ett jävla liv i sovrummet. typiskt mig - när han försöker få med mig in i sängen andra kvällar jag somnat så blir jag galet iriterad att han inte bara kan lämna mig kvar där så får jag sova - skit i att det är på soffan. så nu gjorde han ju eg. bara vad han brukar få höra att han ska göra - men det passa inte heller damen i smaken, det är fan inte lätt o leva med mig... haha..

seg dag, vakna upp 11 av ett samtal av en viss mia som ville visa sin nya hund, hubbe o harry fann varandra o lekte som galningar på gården. sen drog jag o marcus upp till mamma o snacka skit o strategi. securitas ringde att det var fel p någon dörr på gallerian så gick ner o fixade det - hade inte alls tänkt o orka mig ner på stan idag - men så träffade jag emma på affären IS och ville ha med mig som modell... fyfan, min tid var ju tidigt 90-tal i ellos haha.. vi får se hur det blir, ska betämma mig tills måndag.

sitter o väntar på attt elin ska komma fårn västerås, då ska vi släpa med oss hubbe o gå hela månsan isen, mysigt!
temat är "termoooo".

i morgon ska jag o claes åka till västerås o kanske köpa säng - ett steg närmre vuxenlivet, direkt efetr vi belv förlovade så hände massa saker, hur många 25-30 åringar resonerar i att satsa pengar på en ordentlig säng? vi! det är klart man ska ha det, man sover ju endå en tredjedel av livet, då ska man göra det i comfort! så vi ska satsa på en sån amerikasnk höög säng, continental som de så grant heter, har alltid velat haft en sån, kan man släppa ner bena o låta dom dingla längs kanten, härligt.

nej ska plocka lite här ja...

dead and gone

kunde man ju tro om den här bloggen.

äh - ja damma av´n ja!

hamna här o läste lite om livet som känns som det var igår - tiden innan jul. Känns fortf vemodigt och konstigt att läsa och tänka tillbaks på tiden omkring invigningen på GST.
Härlig/jobbig tid.

Sen man hängde på den här bloggen sist så har man ju hunnit med en thailandsresa - känns som det var ett år sen man var där, men vi kom hem för bara en månad sen. jag o claes tog ett steg längre och förlovade oss på en underbar strand under månens sken, tanken var solnedgång - men en betongbil kracsha in i en moppe o en stackare dog - o trafikkaos uppstod o vi hann inte :/ nåväl, månen är inte så dum..
Annars låg vi på varsin solstol, lyssna på varsin stieg larsson bok, sippa på drinkar, o hade bara en sak att fundera över "vart fan ska vi käka ikväll då?" underbar resa, jävligt många skratt blev de och en lugn själ.

sen kom man hem, möten, möten,möten,möten - men visst, en hel del vettiga, men möten......
sen håller vi på med ett jättekul projekt "nolltvå24" en ny tidning för sala, om sala kanske jag ska säga, spännande och det kommer att bli en super fräch produkt!

nu är det fredag - natt, typ, ska kolla UFC, muskulösa män som vill svettas o slåss det kan ögonen vila på ett tag.
dagens låt - dead and gone - t.i feat justin


RSS 2.0