lutan -

hairdue

man inser ett längre tag att "fan, man kanske borde åka o färga o klippa sig" och sen en dag, helt plötsligt befinner man sig i badrummet, ser sig i spegeln och inser att NU jävlar måste detta besök ske. så jag fick första bästa tid i dag hos norpan! måste ta tag i mitt hår, det växer ju inte som ogräs direkt, och nu har jag sparat ut alla längder i snart 2 år tror, mer säkert. och jag är så jävla less på´t - så vi får se hur det blir när jag återvänder..........

skönt med en ledig halvdag, sen ska vi till macke o fira honom o sen ska jag bjuda med claes på en sak, mest för min egen del.. :-)


shop-a-holic

jaha, igår var vi ut o käka, gott, min diet sprack ju totalt, det gjorde den redan i fredags. känns som dom där kg har ätitis upp över föregåedne dagar o dag idag. men, måndag i morgon.

idag slog vi upp våra små blå, o bestämde oss för att dra till vingåker. jag, claes, macke o elin. en otroligt bra dag! men inte för min ekonomi. hade en sån ica-vagn som jag bara kasta ner kläder i, men jag fick ju inse att även jag har begränsningar, så den vart mot min vilja lensad tillslut. men detta fick jag med mig hem;
- Ett par Tiger jeans
- En Boomerang väst
- Ett par Frank Dady mysbrallor (jävligt sköna)
- En Resteröd klänning
-Ett par Keeper skor
-En Pappelina matta
..en massa kläder åt alma, detta för en väldigt liten peng :-) fler vändor blir det!

dagens låt : daniel merriweather - chnage

sweet sooca saturday

fast jag gillar fredagar mer, o ha hela helgen framför sig..
bean gik åt helvete igår - gör det ALDRIG själv, fläskfilé stekte claes torr, så det mesta fick hubbe.
kladdkakan blev aldirg av, utan en värdelös karaktär  av mig o clae,s godis, chips o dipp. fan, fan fan.
så nu har jag varit ute o sprungit och försökt trykt ner alla ångest.

lets dance a- magnus, mmm, de kvitta väl vem som vann, men hur fan man kan få nästan full pott på o göra en barnteater som show nr? lailas sista var ju grymt!

nu ska jag hacka lite korv o sen ska jag o hubbe ut o lägga låånga spår i skogen.
sen hem, städa, kom på att jag vill måla om lite i köket, men jag tror jag ska låta den impulsen smäkta lite,kom på de i morse och var på väg till färgaffärn direktt, Karuschka have to hold the horses.

ikväll blir det resturang. gott!

kan man få boka in en BJ kväll nästa helg alla u-town ladies?


förresten, jag har blivit lite småkär i james morrison, jag vet, jag nämner han igen. hans låtar är ju helt underbara, och hans röööst, satt på youtube igår o njöt, fast i vissa klipp ser han inte helt good looking ut, men dår tar men nästa istället.. :- )


Det tar sig..

.. fin fredag idag! Jag kanske blev en aningens "för fin" idag, fan. Sånt är värre än att ha en skit dag. Har möten idag och det ser ut som jag ska på krogen strax efter, eller, ah inte riktigt. Jag hoppas ni inte får vanställningen kortkort och urringat. Jag har min fina rosa rosiga body från monki och en kjol från weekday, ganska normalt eg. vet inet varför jag ens tar upp ämnet. men när ja kom in på kontor sa flera "oooj, här har vi klätt upp oss!" då kanske man ska vända på det, hur ser jag ut i vanliga fall? är det kanske jag som är skräck ulla?

Ett annat glädjande besked var ju när man ställde sig på vägen i morse, efter 2 veckor som har 3 kg trillat av än. Och än har jag inte tagit på mig löparskorna än, har fakstikt inte motionerat mer än varit ut på mina promenader med Hubbe, Claes hade gått ner 3 kg han med, och cm från midjan börjar också försvinna, känns som jag står på vinnarpallan den 1 juni.... Nej! man ska inte ropa hej! .- ) Men det vore ju kul och få vinna, och sen få en tusing att shoppa lite nya MINDRE kläder för .. .- )

mysfredag idag, eftersom jag går på min underbara diet så ska de blir, fläskfilé, hemmgjord bea, och blomkålsmos och ev pepparsås. Sen hr jag hittat ett recept på en kladdkaka! Så det är inte så pjåkigt med den här dieten ändå :- )
Trevlig fin fredag på er!


sucram we hate

vaknade upp i natt i panik av att det ringde, "marcus mob" - jag blir alltid lika panikslagen av att personen på andra sidan ska berätta att någon dött, eller är på väg till sjukhuset, eller något annat allvarligt. då är det sara som ringer och bara säger "förlåt, förlåt, fööörlåt för att jag ringer!" men gudars vad vill hon. då undrade hon om jag visste vart marcus var någonstans, han hade gått på möte halv 6 och hade fortf inte kommit hem o hans mob är hemma här, vart kan han va?? helt uppjagad.men lugn sa ja, de är väl utdraget, han kommer väl. "men det är onsdag och klockan är 02.00.". då började man ju fundera på massor av saker som kan ha hänt. sara ringde till barut som hon visste också var på detta möte, och jo, dom hade hamnat på hotellet hela mötet. så marcus kom hem kl 4 inatt. FAN så arg man blir. man ligger och ät livrädd om vad som kan ha hänt och hoppas o ber att man hittar på karln, o sen blir man ursinnig när den fan fakstikt är där. hubbe hade reagerat på något utanför huset starx innan vi gick o la oss, så jag hade ju tankar på att han låg nerslagen här utanför eller nåt..

MEN tack vare det så bjöd han oss (sara , jag o mamma o claes, pappa e i thailand) på middag haha... men man är bra trött dag, svårt att somna om,

idag har det vart en möten, möten, möten dag. så lååångdraget, tiden bara försvinner., men imon tar vi helg!

förresten, ni ska se mitt sovrum, åååååh, som en dröm, synd att kameran inte har något batteri, ka ta kort någon dga, hittade världen största himmelsäng på ikea, men ni ska få se.....

burk

idag mår jag bättre, men ja känner att ja fortf inte är helt kry.
hur som haver, har handlat en massa mat. skulle göra chili con carne. hade kryddat den o kokat o puttrat, och kryddat o kokat o puttrat - det smaka fint. sen tänkte ja bara avsluta på o dra över lite lökpulver, sen när ja smakar av har jag haft i den vidrigaste krydda som finns, vit peppar. man blir matt.

kollat in min väldigt allvarlige bror på nolltvå24´as hemsida? gör det :-  )
imorgon ska jag o hubbe till västerås på rehab för hans del, sen ska jag till ikea o strose, hojta till om nån är sugen på att joina!

hade hetl glömt, hemmafruarna ikväll.... : )


snacka om tristess..

att hittills ha bloggat tre ggr på en dag, ganska imponerande
har fakstikt tagit tag i att möblera om här hemma OCH ägnat hela lördag åt att städa upp i sovrummet, me kläder o skit som ligger överallt, gudars så många barn i afrika som kommer glädjas åt mina gamla trasor,
tog några bilder, kolla in mn jättesäng, har dessvärre inte bäddat den men ändååå

 stolen nere vid kanten är för att hubbe ska komma upp.....

 ah nu ser de ju lite rörigt ut, men jag har flyttat om lite, man är så tråkig som alltid ska ha soffan stå mot en vägg, nu vart mitt i rummet, vart mkt bättre!

fästman

han heter inte claes längre iallfall.
claes kom in på mitt kontor och visade upp sina fingrar - ingen ring.
den har tydligen åkt av när han jobbade idag. så ni som vet vad han jobbar med, förstår att den är med en annan snart på väg ner i jorden.....

å,dessa ringar var iof provisoriska, men endå, dom betydde ju nåt... gha.

fan så dåligt jag mår

igår låg jag dubbelvikt igen i soffan, från lunchtid typ till sängdags. mår illa, ingen aptit, törstig och allmänt svag som ett barn. Hade feber i natt, åkte till jobbet, men åkte hem igen. Väl hemma mår jag bra om jag bara får ligga ner, kände mig frisk o rastlös att inte få vara på jobbet för jag mådde ju ganska bra, så nu sitter jag här igen, men nu känner jag att jag måste hem igen. Värdelöst! Kryper i hela kroppen på mig och får panikångest när ja tänker på allt jag måste göra o allt som ligger på mig just nu.

tur att wu tang finns, haha.

Gick precis in på gömman och tog mig en liten skål med linssoppa o försökte pilla ner, FYFAN, inte ens hubbe fick i sig det.. det där med linser ska man akta sig för, tacka vet jag ett glas kallt vatten.


men den här då!

http://www.youtube.com/watch?v=NDBJXZjmLro

ELIN! ha!

och sen denna variant... haha

http://www.youtube.com/watch?v=yDxn7uolH7k

fan vad jag mår illa, vad är de för fel på mig.....`?? och vad fan lyssna man på back in the days, oj oj...

Nostalgi!

God morgon på er!

Skit Claes har match i sthlm idag och hade samling i heby kl.08, han är inte smidig på morgonen, förde ett jävla liv, smällde in en köttfärs matlåda i micron så det osade bajs i hela lägenheten, satte mig upp i sängen och tänkte att NEJ nu har Hubbe skitit på sig, och det är ju ingen man är sugen att ta sig ann än tidig söndagsmorgon. suck. Men man somna om lite då o då och nu sitter jag här och ska väl snart ut på en långsväng med ovanstående stjärna (inte claes.)

Igår städade VI hela lägenheten, nästan, ska ta skurningen idag, så skönt. Sen tog vi ett break och åkte till Saladamm till sussi och lät Hubbe få sig en boxeromgång med två (tre) av hans allra bästa vänner, det var första gången som Claes var med o han reagerade väl ungefär som jag o sussie brukar tro; Ska dom leka så här? Det blir lite blodstänk och ryt men är man boxer så är man. (Nej, jag och sussie bedriver inget kamphundsläger)
När vi var klara med stor hundarna så fick vi sätta oss i valprummet med 8 HÄRJIGA boxervalpar, Claes höll ju på och dö och pratar än om dessa små ljuvlingar. Helt galna och så jävla söta, man vill stoppa på sig alla o ta med hem, vi får väl se nästa vecka hur det blir för vår del.. ;) Nej inte Lovis.. :- )

Sen hem igen, jag gick ner till Gallerian, köpte ett par nya jeans och en superfin "Pippi-tröja" från Nudie till Claes som en liten present bara sådär, gud så snäll jag är...

Sen kom Tommy och Martin förbi på en robinson kväll - man hatar ju redan Beatrice, vad var det för en jävla jubelidiot?
Martin blir förövrigt snart en inneboende här, haha... welchkommin!

Nostalgi ja, jag och Madde hade en liten dag tillsamman i onsdags, vi shoppade lite saker till liam och Ziri och åkte till Heby och fick se det lilla nya tillskottet i Bosells klanen. Så söt!
Sen åkte vi hem hit och käkade räkor och kollade på Greys. Madde drog igång Spotify och sen hade vi "aha" upplevelser, och kom på en massa " MEN DU; KOMMER DU IHÅG DEN HÄR LÅTEN?!?" så jävla kul och sitta och lyssna på gamla oldies, då pratar vi goda -98, 99 tider. ATB, Spooks, och ELIN ANDERSSON håll i dig, Phras - Wat´cha wanna do! Den gamla goding som jag lyssnade på HELA tiden hemma hos dig i blåa rummet. Ah det vart en massa mer, Men man sitter och bara och ryser, och blir imponerad av sig själv att man kan varenda ton fortf. Att en låt kan ta tillbaka en till dofter, känslor,tankar, sjukt, men härligt ;- ) Jag och Madde fick några riktigt asgarv som vanligt, och det är så roligt, finns nog bara Madde som jag kan skratta så jävla innerligt med :- ) Man saknar gamla tider...

Nej nu ska jag ut och gå! Förresten, kolla in vimmelbilder från mingelkvällen från nolltvå24 på hemsidan!


Nolltvå24

igår var det releaseparty för salas nya satsning på en riktigt bra tidning/magasin! En super trevlig tillställning, det är ett sånt härligt gäng som kommit o blivit efter den här resan och jag tror vi kommer göra mkt kul och framförallt BRA saker för den här staden i framtiden. Ni som har flyttat ifårn mig kommer snart vilja komma tillbaks .-)

Men så länge ni är kvar utanför sala så ska ni inte misströsta. Nolltvå24 finns ute på nätet, www. nolltva24. se där kan ni läsa om allt som händer och sker!

tyvärr så vakna jag upp i natt med magsjuka, så jag är hemma idag, o har bett till gud att mina talonger och allt som hör till resetävlingen flyter på bra i dag, tur att man har folk som ställer upp.

nej ska återgå till ryggläge!

James Morris..

sitter inte på jobbet! Gerra hade ett modem över och det var rpecis vad vi behövde för att skiten skulle hoppa igång! kände mig som en "tonnåring" som väntade till kl skulle bli efter 18.00 o man fick surfa för att de var billigare, haha, man koppla upp o man hörde hur modemet kopplades upp o det tog en evighet innan man fick logga in på icq och irc o kika på sin yahoo.. tider det :-)

sitter här o måste gå o lägga mig. claes ska till tåget 07.07 och jag ska skjutsa dit honom, han ska på kurs i sthlm så imon får man våndas o sova själv igen, är fullkomligt stissig av att lägga mig själv, allalampor utanför sovrummet o tv´n står på hela natten. vart så efter evelinas jävla skräckstory med mjölkpaketet som hon drog på restad på midsommar OCH filmen strangers. tur att man har hubbe, så han kan vifta på svansen om de kommer nog kul snubbe in när man sover! alla ska känan sig välkomna hos oss!
hur som haver så har jag börjat tycka om james morrison låten mer o mer - broken strings, sitter här på spotify o lyssnar oå han, GUD så mkt bra låtar, ojoj, såna sköna chill låtar man vill slå på o höra i hela huset när man kommer hem efter jobbet. ehm...

god natt!


long time no see

Jahapp, då har man plötsligt blivit drabbad av det värsta. Modemet har kraschat hemma, så inge internet, första gången jag vakna tidigare änv anligt för att åka till jobbet och kolla mail och surfa runt, vilket omedvetet abstinens man har, elelr eg är det väl kontrollen man inte har. Ah jag vet inte, hoppas att det löser sig iaf!

Skrev ett inlägg i i onsdags, men redan då var internet på G att kolappsa, så det var inte inlagt, hur som haver så vill ja passa på o välkomna Ziri til välrden, Liams lillasyster!

Har haft en jäkligt härlig omgång på BJ´s i goda vänners lag, såg p ELins blogg att hon hade hittat en bild som beskrev kvällen rätt bra, i ena handen en drink och i andra en cider, båda halvfulla - tempor var högt och jag lyckades trots min konsumtion att inte ha ryggläge hela dagen efter!

i helgen var Claes borta så jag satt i min ensamhet o kollade på melodifestivalen och kände mig allmänt alone.

Har suttit hela dagen och planerat och tagit fram material till ett tidigt morgonmöte i morgon med gallerians butikschefer, tror dom ska uppskatta min aktivitetsplan för kommande vår! På fredag släpps magasinet nolltvå24, är ni intresserade att gå på ett releaseparty i gallerian på torsdag så får ni höra av er så kanske det finns platser över!

Förresten, goo beach 2009. Jag och min bror vägde, mätte och kol ladefett % i morse (ingen trevlig överraskning eller start på en måndag). 1 juni avgörs det, den som minskat mest % i dessa vinner äran och 1000:- - nu gäller det.

trought fire

känns fel stavat.

inbillar mig att det är fredag, det är inte alls kul på en torsdag.

vi har fått sängen, kul, fattades ju bara ett ben, så det var ju toppen.
fick reda på att jag skulle hoppa in i morse o ha ett föredrag iför 40 pers, ställde in, toppen, bra gjort L.
käka pizza igår, la på sig ett par hack till i bältet, kanon.
borde städa, diska, fixa - finns ingen ork .
känns som jag är gravid, fetto med halsbränna o ett jävla bittert humör.

fan fan fan fan fan

jävla måndag jävla skit dag jävla veckjävel.
värst av allt är att löpbandet avr upptagen hela jävla tiden på gymmet, jävla piss.

liar liar

sanningen kommer alltid fram, än hur långt ner man grävt den. lär er det.
känner mig less på folk, ska sluta upp med och bjuda till o bjuda in folk, vad ger det tillbaks?

karin har vart här sen igår kväll, mysigt, fick en rasmus också mitt i natten som gäst.
han höll fullkomligt på att skrämma skiten ur mig. hör hur hubbe viftar så jävla vilt på svansen i sängen så jag vaknar till o tänker "sluta o dröm för fan hund jävel1" tittar till på honom o ser att han stirrar på någon bakom mig, där står rasmus propert påkläd o undrar om han kan få låna min mobil, kl var 04.20 - helvete..

vakna upp o de bjöds på marken honungbröd,skit gott, clabbe åkte på match, rappe drog hem o ja o karin tog en sväng mot månsan. slängde nyss ihop en kyckling pesto pasta, väntar på att M ska komma så vi kan börja skissa....
 sen är de dags för män som hatar kvinnor, faan så spänd jag är!!

RSS 2.0