fredag full med claskalas

i idag gjorde jag lite cupcakes o vi drog ut till heby o firade clas födelsedag igen - det kan inte firas nog i den där släkten.
vart väldigt nöjd med mina skapelser... känner mig lite som bree van de camp...haha. skönt med fredag, fast e känns som en lrödags kväll, långhelger är ju helt underbart! mer sånt! fick lite frsmak av sommaren idag, täntke att jag skulle kika på lite stufor att hyra på västkustem, så kan jag o min bästatse raring o hubbe åka dit o gotta oss på klipporna i simmar.. fan så ljuvligt....

lite bilder från idag. just ja - vi har ju haft lite STOR råttor här hemma, fyfan vad didriga dom är men i går slog det alla värdsliga rekord. när vi kommer hem från starfors i heby så slänger vi oss på soffan. claes sitter med fötterna neråt och jag ligger i hans knä o har hela kroppen i soffan. claes rycker till med bena o svär "va i helvete!" vad kommer fram under soffan mellan cls ben?? JO stor råttan, alltså den är ju lätt 15 cm med svans. den jäveln springer över hubbes tassar som i tt ryck drar tassarna åt sig så den fan hoppas in under tv´n - ut igen o in under köket. så idag fick claes nog o gjorde en fälla... haha, tanken är att råttan ska drukna, men aah, vi får väl se.. kika på bilderna..


Kommentarer
Postat av: Susanne

Jag tror att ni fått en tamråtta på halsen. En vild råtta skulle inte gå så nära folk, dom är jätte rädda av sig.

Och du, jag tror INTE att den kommer gå på eran grymma fälla.



KRAM KRAM

2009-05-04 @ 20:22:01
URL: http://woogiebox.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0