parenting

Jaha då var det redan torsdag, pannkakor.

I går var jag o claes i uppsala en snabbis, kikade på soffor, tror vi har bestämt oss för en, vore skönt o få en ordentligt riktigt stor myssoffa. Våran är ju hemsk, hemsk, hemsk.

I tisdags var vi på föräldragrupp..., ja ni. Det var lite ostrukturerat o från ena stunden pratade man om förlossningshormoner för att till nästa stund svänga om o disskutera att stjärten ska vara "fri från bajs" när den ska badas... enligt bvc så var det absolut nödvändigaste man behövde : badbalja, termomerter och bilbarnstol. Dåså, blir ingen dyr affär det här inte. Sen hade vi ju en sköning med som var 60 bast som skulle bli pappa.. Claes var alltså långt i från äldst :)

I går fick vi en städerska hem till oss, hon skulle provstäda gratis. Sånt tycker man om, så när vi kom från uppsala i går kväll så var det skinade rent hemma. Toan har det nog aldrig strålat så mkt om!
Får se om det är något man ska fortsätta med.. lat o jävlig som man är.......

Nu skall det jobbas, sen ska jag ner på stan o köpa någonting riktigt fint till min Claes, är så imponerad av hans "nya liv" 1 timmes promenader varje morgon kl.7, det är inte dålgit och idag skulle det bli gymkort också.. tripple eight kan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0