lutan -

Omslagspojke

Rösta påå Nils, han vill bli omslagspojke. http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=30719

Hipp Hipp hurra!

i dag fyller världens bästa Claes år! 30 till och med, huva... För exakt 5 år sedan så åkte jag hem till honom för första gången, tyckte han var lite små gammal som fyllde 25 år... Hur som haver var den jäkla härlig kväll som avslutades med vår first kiss ever, ååå. Men idag 5 år senare så har vi världens bästa Nils tillsammans och hel del annat, älskar dig Claes!! Nu ska jag iväg o köpa THE gift! Sen ska jag hinna till åkrahallen o handla lite o göra monsterburgare o nåt annat gott tills ikväll, sen blir det att kika på lillebröderna eklund som ska krossa heby ff ikväll, yea ;) Claes firar sin 30 års dg just nu på kurs i stockholm... Världens bästa!!

Ännu mera jävla JA!

Ja, en snabb blogg här, nu på morgonen när jag ställer mig på vågen så är jag 3 hg i från utgångsvikt när jag blev gravid, 3 kg i från den där hemska jävla siffran o 3 hg tills delmål nr 2. MEN, mer skall bort, men nu är jag fan på gång. ÅH! JA!

Hairless

taxöron,hårlös. Ja det är tur att det finns löshår och pusch ups bra´. Visst det är skönt o ha slutat ammat o inte nog med att man ska ha "dåligt samvete" för att det bara blev 3 månader så ska man också straffas med att få häng pattar och se ut som skalle per. Fyfan. Förstår inte vad som är attraktivt med MILF´s.. haha. helgen har vart bra, fast med inslag av bitterhet. Nejdå, jätteskönt, mys med Nils, god mat o bara lyssnat på mina egna tankar. det är skönt många ggr. i går vart vi bjudna på grill i lusthuset av Marcus, jag åt som jag aldrig ätit innan. I morse var vi ute på en lång sväng, 1 timme o 40 min blev det, jag älskar våren! underbart. Nu har jag precis klivit ur duschen o jag hatar o duscha nowdays, håret bara rasar av o man ska inte prata om hur nära tårarna är när man borstar det efteråt. Nej nu ska jag snart ner på stan o köpa lite nya kläder o Nils o sen ska jag satsa på lite nya underkläder........ Ja, det är ju tur man har vänner som gör att man smälter in.. Eller vad säger du Madde?

Det ni!

Sådär ja, haft en hygglig natt med en bebbe som sovit skapligt! Ja o Claes skulle kolla på dr. Parrnamus (aah stavningen där...) med heath ledger, den vart lite väl djup för mig så jag somnade istället. Innan det så hade jag gjort en skitgod fruktsallad med vattenmelon o passionsfrukt o grejjer, fint det! Inte en jävla godis, förrutom en bit mörk choklad, o dess förinnan blev det lite thaimat! Hurvagnen på torget är ju förjävla gott! På dagen så vart jag utkastad då vi har återupptagit städhjälpen, så det var att våldsgästa i heby tills jag fick komma hem igen, rent i hela huset o de lukta ljuvligt. Känner mig som Montazami, städhjälp o stay at home mum. Men hur mkt hinner man städa med den här lilla mannen i huset...? Det är värt varenda krona o få städat!! :) Nu har jag släppt av Topan o C i Heby, dom ska till Gotland på match, jag o Nils ska snart ut på en PW, se ska jag försöka få så mkt som möjligt tvättat, kanske träffa upp Kuli ( kul o kasta om goran haha) o Madde på en fika o sen ska jag handla o fixa en sjujävla lax till mig själv ikväll, sen ska jag o Nils hänga i sängen tror jag o äta mörkchoklad... underbart! Ha en toppen helg!

JA!JA!JA!JA!

Äntligen!!! Jag har nått mitt första delmål i den här jävla viktresan, jag ser en siffra jag inte sett på mkt länge, fan så härligt!! Varje morgon är det PW sen är det bra käk på rätta tider o pizza is a no no. Detta sporrade mig som fan, i dag var vi på frukost hos linnea o kunde lätt satt i mig hur mkt som helst av allt gott hon gjort, men hejda mig (tyvärr!!!!). Men jäkligt trevlig som vanligt, goa mammor o bebbar!! Hoppas vädret är härligare i morrn när det skall valkas, att plaska omkring i snön i morse var sådär halv jävlig känsla! Nej nu ska Nils ner i badbaljan o bli ren från allt kräks, jävla spyunge! Sen ska vi göra lite fruktsallad o ta med en bit mörkchoklad o ha pyjamaspartaj i bingen, i helgen drar claes till gotland på match o blir bort lör-sön. Det "firar" vi med lax...... ;)

bloggtorka

Gud så jag inte orkar blogga. Men haft en jäklöigt härlig helg. Fredagen började med att morsorna kom hit på frukost, vart nöjd över att jag åstadkom american pancakes, göttigt. Sen vart det promenad med Linnea o Alfred ner på stan o senare not hennes håll med hubbe som sällskap. Sen kom Erik, Kim o Madde över på gott käk o häng. Madde bosatte sig ävenhr under natten o fick sig en omgång american pancakes även hon dagen efter, är en fena på det där. Jag vaknade upp i ett jäkligt märkligt mood. Kännde mig konstig, förbannad o märklig. Stressade omkring o sen vart det match o sen vidare till uppsala, handla käk, foccatia, billiga kryddor o tapenad. Sala tråden glödde mot Uppsala tråden, där alla utom en annan är med. Men, men man måste tydligen ha bo, eller bott i uppsala nån månad eller bo i sthlm för att få tillgång till den fancy tråden, så jag o kilu har numera en sala tråd där ingen rumsen kommer in. Sen vart det fylla, o en massa pinsamheter, Eveline o hennes katter är en jävla rolig idé. Sen måste madde köra en liten show för sig själv o får tvångstanke att hon måste beställa taxi på engelska?! Kvällen fortlöper å BJ, all härlig musik som jag nu i 9 månader längtat att få höra på klubbgolven kom, annat mot hotan som spelar Lejonkungen o Bumbubjörnarna (Jag vet, Carolina klüft hade vart lyrisk, o nån får nog bjuda hit henne). Danne från Big Brother vad där, o alla blev pinsam uppspelta, även här mest madde. Sen drog ja o Kilu mot Sala, o bussen är ett annat kapitel, den tar jäkligt lång tid.

Riddarna runt det runda bordet!

Är fortfarande förkyld, om inte värre idag. Helöt värdelöst när solen skiner, vill bara ut o röra på mig. Men, men, vi har iaf lunkat lite idag, jag o mitt härliga sällskap. Borde hålla mig inne o få till flytten så att det tar sig, har iaf gjort lite idag o har ett par tvättar på gång. Igår var vi o käkade i uppsala, många brudar träffades o nu ska vi göra detta till en tradition! BRa iniativ där Kilu. Nej fan, hoppas ja o Claes kommer i väg til v-ås, ska kika efter nytt köksbord o en ny soffa.... det ni. Nu ska jag tula med Nils, o sen ska vi ta en promenad o kolla efter en grej till claes stora dag som närmar sig, tänka att ja har en karl nära 30 år.. Kommer ihg nöär vi träffades, tyckte han var lastgammal för han skulle precis fylla 25, oj oj.. ;) Nils o Claes :)

fan!

Jag är sjuk!! Värdelöst. Nils har sovit som en kratta o jag särjer att jag inte är ute o walkar nu, skit. Kanske ska ta en alvedon o en kopp te o gört ändå. Är rädd att smitta Nils nu när man inte ammar längre. Aja ,blir jag inte sämre så är det uppsala by night tonight. Fårse om lill nissen ska med eller om pappa också blir hemma från träningen då han också är sjuk. Förresten så hittade jag lite stora pengar när vi flyttade, såna man lagt på ett bra ställe o sedan glömt bort, härlig känsla, känns som en bonus o för dom skall de handlas pinaler för.... ;)

Åhh....

Kollar på Håkans bar, så var dom på "Small view point", där är jag o Claes varje gång o kikar på solnedgångne över Kata Noi, så jäkla härligt, åh så jag rös när jag såg att det var därifrån. Vi har flyttat hela helgen, känns så jäkla bra, fan så bra!! Har power walkat varje morgon i solen o de är så underbart! Det går bra nu!!

OTTO!

Är hemma på Queenstreet o pular, är så glad över mina foton jag fick av Rasmus. Satt in allesammans i ramar o slängt upp de flesta på väggen. Nu vill jag bara hämta en skåpbil o flytta hem alla saker, bra av oss o komma på o göra ett litet kontor i "andra" hallen, blir skitbra. Kul o komma ifrån lägenheten ett tag o nu se den med helt andra ögon. Det är fortfarande köket jag inte är nöjd med, antingen köpa nya möbler eller måla om. Något måste göras. I går va lill nisse på BVC första gången sen en månad, trodde han skulle gått upp mer, 770g sen sist, så de sluta på 5770 o en längd på 64cm!! big boy! Han var i sitt esse, satt i mitt knä o snacka på, medan sköterskorna ladda deras vaccin sprutot, han jollra o flirta med dom medans dom räkna till 3 o sköt han samtidigt med varsin injektion i vardera ben. Hörde bara hur han drog efter andan o sen grät som aldrig förr, mitt hjärta krossades o t.om jag fällde en tår. fjanteri. usch så sviken han måste kännt sig, trodde att dom hade skitkul ihop så gjorde dom så där mot han.. lill tuffeln. Sen åkte vi på mammafika, denna gång i varmsätra! Vet inte vad det är för trams värdinnan Mathilda shåpat sig för, bodde jätte fint o mysigt, kändes som en borg med vallgrav runt om, värsta forsen! Lika trevligt som vanligt, o vi med barn med snoppar på (alla utom en) kunde konstatera att Alfred nog var den som verka ha utvecklats mest... hahaha.... puberteten är snart ett minne blott. Nils var grinig nästan hela tiden, blank på ögonen o lessen, jävla sprutor. Han sov som en stock hela kvällen o natten. Nu på dagen fick han en febertopp o har gett han lite alvedon, så nu sover han ruset av sig. Happ, kanske ska ner på stan o be Peter lägga undan ett par vita lights åt mig, eller inte. Lite matt, glad är jag iaf åt Claes som inte har träningar på fredagar längre!! Men imorrn är det bortamatch, jag som vill flyttaaa.. nej ska nog skura lite! Men i dag kommer maggan hem iaf, då får hon träffa Nils, eller idag heter han OTTO, namnsdag o allt, jo precis, Otto blev det i andra namn! Hörrni, jag travar ner på stan o köper en flaska vitt o lägger på kylning, nu firar vi Ottos namnsdag o att Claes är träningsfri o att jag får dricka vin efter att mina tuttar slutat producerat, bra idé av mig :)

Hej!

Nils är underbar! Han har sovit 3 nätter i rad nu från 9 snåret till klockan 07, då går vi upp, han får en flaska o sen får han sprattla med sina polare på golvet o jag tar en kopp te. Sen sular vi på oss o tar en PW, skönt. Sen hem, dusch o fix o frulle. Skitbra start på dagen, iaf när solen skiner. I dag åkte jag morsan o Nils till IKEA, köpte 8 st ramar o rama in alla förstoring som farbror Rasmus fixat, är nöjd att man tar tag i det! Köpte skitfint tyg till lillens nya rum, vart mkt nöjd, sen drog vi vidare o käkade på Brynolf Bagare o sen mot Skultuna, där hittade jag skitsnyggt tyg, vart så jävla nöjd, att en bit tyg kan göra ens dag.. Precis vad jag letat efter. Sen "hem" till Drottninggatan o fixa med ramarna, sen kom pappa o konsulterade, skitrummet ska bli en tvättstuga/clothingroom, för att låta lite divig, blir skitbra. Gud så jävla bra det blir på drottningg, blir lite annorlunda den här gången!

Stor o Liten!

Nils som idag fyller hela 3 månader och Ellen som knappt är 2 veckor o en smula tidig, en viss storleks differens! :) Nils är inte länge än bebis tror jag, mer ett litet barn! Här ser han ju ut som en ett åring! :) Igår var det födelsedagsfirande för Madde, fan så mkt göttigt det fanns, otroligt att man bara trycker o trycker. Nu är det slut på det, igen. haha, let´s try. På dagen var jag o hälsade på hos min fd brukare, jättekul o träffa familjen! Nils fick ett par Barca kallingar! han börjar bli lite förvirrad i alla uppställningar, Leksand, Brynäs, Milan, Barca... jaja, det kommer iaf sluta på hästryggen.. :p i går försökte jag mig förövrigt på sushi, gott! Men är inte helt övertygad - nästa gång ska jag nog bara ta med avokado, o tonfisk... sjögräset gick ju fet bort, Fyfan, är det tänkt att man ska käka sjögräs så skulle man väl vara en fisk? Nils som somnade i bilen från Madde sov till 06.40, då steg vi upp, han fick en flaska o lekte av sig lite o sen gick vi en långpromenad i solen, gött! Sen hem o fixa innan promenad nr 2, ner på stan o träff me Mathilda o BVC träff, sen gick jag ner till Drottninggatan o reka lite, en del man vill göra, måla and so on... usch. Nej nu ska jag snart göra oss iordning igen, hämta pappsen på jobbet sen vidare mot heby, f-match hos macke o hemma fruarna hos Kim, ska stanna på ica o köpa massa frukt o slå ihop en sallad, fint det!

Nytt försök

Den andra bilden tycks sakna en face. Haft en jäkla härlig påsk hittills, i torsdags var Kim här o sedan så kom Elin, som jag saknat henne, hon bara försvann till uppsala o har kanske sett henne 2 ggr sen dess på ett år, jätte tråkigt - men nu hoppas jag att vi ska träffas oftare :) I fredags blev det fotboll i uppsala, Nils gjorde succé o skrek så hela jävla arenan stannade, twixisnixy Madde försökte rädda honom från en boll, en räddning som kändes som den tog 2 min o bollen hamnade hur som helst 8 meter i från oss, Nils tackar så hjärtligt! Sen åkte vi till Heby för påsk/födelsedagsfirande igen hos Macke. Sen till Uppsala igen för att inta en mkt fin middag tillsammans med Madde, Ricki o Kim o Erik, sen var de youtube á la Bröli kväll! :) Tack för att vi fick komma, hahaha... I går hämtade jag hem hubbe som vart på farmen i över en vecka, sen la vi in lite fläskfilé i marinad o bjöd över hela min familj på klyftpotatis o årets premiär grill! Fyfan så skönt o göttigt, vi lyfte ut möbler o satt i solen o gotta oss, i solen var det 39 grader, helt sjukt o ni kan ju ana om mitt nylle är fräkningt. Nils känner knappt igen. Jodå. Sen prova jag mig på en löprunda, men fifan avbröt o lunka hem, duscha o hem till mor o far på påskmiddag, fick en fördrink o den gick rätt upp i pallen på mig, sluddra o vingla, men nyktra till snabbt. Nils den lilla gullungen har fått nya rytmer, somnar in vid 21.30, sen ger vi han en omgång ersättning vid 01.00 när vi går till kojs sen vaknar han strax efter 7, tar flaskan o somnar om ett stund till, åhh. Håll nu i detta! Ikväll ska nog Nils vara hos farmor medans vi drar på bio i uppsala, mot min vilja Avatar i 3d, fan om jag tycker om den, vägrat gått på den här smurf filmen, men nu gör jag visst det ändå - mest bara för att...... Just ja - sprang nyss igen,gick mkt bättre mina nya löpar döjor som kosta mig halva föräldrapengen är värda varje slant, underbara!

GLAD PÅSK!!

Nu ska jag o min älskling ut o rulla i solen, sen vidare mot uptown för fotboll för att sen landa hos farbror Markus på födelsedags/påskfika!! Får se om det blir en lång fredag........ Ha en härlig dag!

RSS 2.0