Nils!

Idag slog vi fast att vår älskade lilla son ska heta Nils. Han är helt enkelt en Nils - men visst säger vi varannan gång Otto. Han är lite av varje. Men efter att jag inte förstått att jag vart gravid i 9 månader o absolut inte att jag blivit mamma efter 30 min förlossning så slog det mig idag - jag har fått barn, och det bästa av allt, världens sötaste lilla Nils! Han luktar så gott och jag kan inte få nog av att bara stoppa ner näsan i hans yviga blonda lilla kaluffs.
-
Natten var underbar, bara att få slippa "Ukraiana BB" med barnmorskan "Galten", det rostiga lamporna o alla betongborrare, och den högt tickande väggklockan, usch för BB säger jag. Att få ligga i sin egna säng med en liten Nils emellan sig, så härligt, vi gick o la oss vid 23 tiden, vid 04 var det matdags sen vaknade vi innan klockan ringde vi 08 snåret, så skönt att få sova ut o haft en sån lugn natt, vågar man hoppas på flera......?
-
Ner o käka frukost, hitta några kläder som passa Nils, han drunknar ju i strl 50... sen i väg till BB på återbesök o för att få ta PKU testet. Nils gillar o åka bil o sov som en gris hela vägen in, sen var det HEMSKA flaschbacks, haha, fyfan att parkera på den parkering o gå den där låååååånga vägen till förlossningen, haha (den var inte alls särskiltd lång insåg jag nu). "HÄR" fick jag en värk, "HÄR" fick jag en till! "OCH HÄÄÄÄÄR är stolp FAN" den jag i desperado försökte slå in. Alla kommande föderskor - tänk på stål stoplen utanför när ni ska in, ge den en jävel, it feels good!
-
Upp på avdelningen o den första vi ser är "Galten" denna kvinna ska få ett helt eget inlägg när jag orkar. Hon är nästan värd det. Sen fick man vänta,vänta och vänta. Tillsist var det dags för alla prover o undersökningar, vår lille gosse verkar vara en frisk o pigg kille, får veta om det är nå tok med proverna om en vecka. Men de borde det inte vara...
-
Skönt o ha alla såna där saker gjorda o nu får vi ha en liten vardag jag o min familj, som jag älskar dom båda. Claes kunde man tro skulle  bli en jävel till farsan men han har slagit alla rekord hittills, han är grym!! Både för mig o Nils, underbar. Och än en gång, att man kan älska en sån okänd människa så mkt! Skaffa barn - det är det häftigaste som finns :)
-
Nu ska vi slappa till tv´n sen är det dags för sängen!

Kommentarer
Postat av: ElinoEveline

Så fin han är, Eran lilla Nils :)

2010-01-08 @ 22:51:11
Postat av: lotta

mmm finast av de fina :)

2010-01-09 @ 00:31:54
Postat av: Madde

jag och kim kommer i helgen och vill oxå gosa ner oss i kalufsen!! =)

2010-01-09 @ 11:39:27
Postat av: Susanne

Hejsan vännen!

Åh, va jag har skrattat & även fällt nån tår åt dina 2 senaste blogginlägg, så härligt att läsa!!

Jag var ju den första som grattade Claes på FB, måste ju bara skriva det. He he.....



Grattis än en gång!! Han är så underbar & han luktar så gott!!!



Vi ses!



KRAM KRAM



OBS!! HÄlsa den underbara vita!!!

2010-01-09 @ 16:39:46
URL: http://woogiebox.cybersite.se
Postat av: Frida

Ååh ja håller med dig.. D e sååå jävla häftigt att få barn!! Både att föda och ha det lilla livet i sin famn o verkligen försöka inse att det verkligen e ens egna lilla barn=) å så luktar ju dom sjukligt gott o färskt=)

han e verkligen supersöt!!! Njut verkligen av tiden!! Vore kul o ses nåt snart!=) kramar

2010-01-10 @ 00:49:48
URL: http://gustavssonfrida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0