lutan -

Pysslings

Vart på bättre humör efter att ha fått åka ner på stan o fika med bästa madde o kim, Nils tänkte jag skulle sova igenom hela fikat då han haft en ganska så vaken dag, men inte då, han slog upp sina små blå o var gladare än någonsin när han vakna upp mitt i fikat med sina favoriter, o börja gapa när fikat vart slut, han kan han. Sen bar det av hemmåt för städning, har kommit en del på vägen, men har en jävla massa kvar o det är redan i morgon bitti, så jag borde göra rätt i att sluta sitta här o ta tag. finingar! :)

Upp o gå

I fredags fråga Sussie om inte hubbe kunde komma ut dit - den fan har inte kommit hem ännu! Det är skönt att få vara lite ledig ifrån honom, eller från honom det är väl mest allt meck med att få med sig hela företaget så fort det skall ut o rastas o det finns inga roliga vägar här uppe än när snön ligger tjock o han har skittråkigt, så det känns skönt att veta att han har det toppen på farmen bland alla andra wackon. Just idag tackar jag gud att han är där, sen Nils föddes har jag haft ständig nackspärr, men inte gjort så mkt åt den, det har eskalerat sig till en sjujävla spänningshuvudvärk o inatt har det inte vart jättemkt bra sömn o försökte sova på sofflocket idag efter en dos alvedon men då skulle minsann inte Nils sova. Jag dör. Fick en tid imorgon hos Mia på lite nackmassage, hoppas att det blir bättre. Så idag tänkte jag bara sova, men då fick jag höra att det kommer en mäklare hit i morgon bitti så då var det bara koppla bort huvudet o börja fejja, har bett C va hemma från träningen också så han kan hjälpa till. Japp, mäklaren ska se till att få huset sålt o jag o C ska flytta tillbaks till lägenheten på stan, jag är skitnöjd för jag har haft sån separationsångest därifrån, har inte ens velat flytta klart o har inte ens adressändrat.. har någonstans kännt att vi kommer inte att bo här uppe. Och så blev det. Kommer bli skitbra, ska bli jättekul o fixa till Nils rum. Nej nu ska plocka lite till, sen ska jag försöka ta mitt huvud med mig ner på stan o fika med Madde o Goran! Mina favoriter! Älskar er grabbar!

Katten!

Vilken helg jag har haft. Orkar inte skriva för mkt, för min bakfylla har inte släpp taget om mig helt ännu. Men det var en trevlig tillställning på drottninggatan, och det var kul på hotan också, än fast medelåldern inte ens höjs upp pga av mig, så jävla lastgammal känner man sig, o man saknar de gamla tiderna när ens egen ålder var majoriteten av folket! Those days are gone... Jag fick iaf med mig en karl hem, Månsson, han la sig på soffan o käka chips när klockan var 4 medans jag städade i tron om att han hade beställt en taxi till "gräddhyllan", madde stod vi liljas o väntade o tillslut tog hon taxin till oss, den fan som käkade chips hade inte beställt nån. Vi tog oss till gräddhyllan o vid garaget hittade vi en katt som jag ville ta in, ville att han skulle sova med oss, men madde ville att katten skulle avsky oss o slängde iväg han in i en snödriva sen sprang vi upp mot dörren o hoppades på att katten inte ville med, sen tittade vi ut o då stod den lillefan o pingla med sin plinga o ville hänga med in, då öppna vi en tonfiskburk som vi sprang ut med. Claes berättade att han hade tittat ut o undra vad fan vi höll på med, två dyngrakor sprang o löjla oss med en tonfiskburk borta vid lekstugan. Katten verka nöjd. Sen hade vi en egen lien efterfest i badrummet, vi låg ner o försökte få till bra sug i bröstpumpen, haha.. ja herregud. Kul var det och segt igår, o idag.

Sann jävla glädje!

Först ut - Ellen, om det nu fortfarande är namnet, Pauline o Jonas har fått deras lilla kotte nu! Med fötterna på jorden kan man väl säga, bra där - riskabelt o satsa med huvudet först kan man ju tycka :) Grattis igen, så glad för er skull! Bebis is the shit :) Idag fick jag VÄRLDENS finaste kuvert, inte bara det utan en inbjudan, till min barndomskompis bröllop, höll på o ramla av stolen, speciellt när jag läste Klädsel: högtidsdräkt. Förstår ni vad det innebär? Jag ska bli anorektiker o komma i min balklänning o claes i en frack. Jisses, haha, nej jag vill inte påstå att jag var anorektiker när jag dansa bal, men något slankare. Ska bli så kul o åka dit. Nervös. Men så glad att ha fått blivit bjuden! Verkligen! i går var jag på Is o prova kläder i en timme, jag självmordsbenägen när jag SPRANG hela vägen hem till Therese som jag helt glömde tiden till, hon stod för dagens mammafika, fikat blir bara längre o längre, haha, så jäkla härligt :) Dagarna har rusat den här veckan, i dag var jag ner på stan igen, Kim ojag. var in till systemet o njöt av att få stoppa korgen full med härligt göttigt att dricka i morgon, fan så kul det ska bli. Ska åka till Kim o Erik nu, sen ska jag sova på skor, får se om jag ska slå till på dom, ruggigt snygga, men en jäkla klack..... På söndag om jag är i vettigt skick ska jag o min lilla familj o min bror med familj åka till avetsa o bada, hoppas dom hyr ut burkinis där precis som i sala...... ;) GLÄDJE, LYCKA! ÅHH, så glad o så bra jag mår! KÄRLEK till er alla!! :) Halleluja - amen! Haha Nils, inte fullt lika nöjd :)

Tråck

Tråkig dag, usch,tur man har världens bästa kille att hänga med! För Senior kommer nog inte hem innan träningen, så han får vi som vanlig kanske se när vi lagt oss! Ser iallafall som katten framemot klassreuinonen i helgen, jag hoppas så många som möjligt tar sig till hottan, kesrtin så kul det ska bli! Morsan ska få smutta alkohol för första gången på ett åt, hur skall det sluta.Kommer få uppleva sann bakfylleånges på söndag, men den smärtan tar jag gärna, har ju vart nykter i ett år men ändå haft sympati baksmälla med claes, så nu hoppas ja han tar sympatin! Åh, så kul de ska bli o leta efter tältkläder... :/

Svåra tider

Ja idag sken solen, men det var ju bara för en stund + att det blir mer snö i morrn, så den kunde inte lura till sig ett leende av mig idag. HAr vart hemma på förmiddagen o stökigt omkring, sen kom mamma o hämta mig o sen åkte vi en sväng o glodde på östs, hittade ett soffbord som jag ska köpa, imorrn. REA, o jag soim letat så jäkla länge, o där fanns den. Sen hem, upp till MArcus en stund o sen kom Emelie, Agnes, Mathilda o Viggo o hämta upp mig för en långpromenad! Härligt :) Hade vart bättre om solen lös lite mer o om vägarna var torra o trafiken mindre... tur att sällskapet höjde upp! Jag o Claes har tagit ett beslut som känns jäkligt svårt, har vart vemodigt ett tag, men de blir bäst så här, nej vi ska inte separera o vi ska inte sälja Nils på blocket, mkt lindrigare än så, men ändå drygt. Ni får veta när de är helt klart. Nu har jag kastat i mig lite mat, ska mysa med Nils nu, pappan hans är på hockey i gävle, kul kille det där! Nils fick prova på ersättning idag, det slank ner fint, känns bra med tanke på kommande helg, yehaaw! Nils med morbror o en sotis/sötis kusin :)

Kom o köp snö!

Ja, i går satt man här utanför, jag o morsan o Nils o sola o slängde snö leta fram massa saker som tydligen fanns under snön. Idag är det väl borta igen, fan vad lite vitt kan göra en så glad och så förbannat less. Julen - helt ok. I fredags åkte jag o min lilla familj till uppsala, C köpte nya fotbollsskor o jag en tyramyra napphållare till Nils, big shopping day. Jag känner ingenting för o köpa kläder längre, hoppas att det är något övergående!! Sen strosa vi runt o Nils tyckte det var skitmysigt o ligga o kika upp i alla affärer vi var in i. Sen upp till Waynes för lite fika o sen drog vi vidare hem till Maddo på lite Nils mål o blöjbyte. Sen hemmåt! Hem till morsfarsan o käka thai o hängde lite. I går var jag o Claes faktiskt på en husvisning, det var kul, haha... Claes, han kan han. Sen ner på stan, C åkte till sin match o jag o Nils hängde på stan, köpte ett par vårskor, ville ha så många, men först ut ett par blekrosa tygskor, fudnerar på att återigen köpa ett par vita lights, förra årets är slut. Sen fanns det ju ett par skitsnygga gula också.. och ett par bruna lights. Vi får se. Sen tog morsan med sig hunden upp till huset och jag o Nils promenerade, gud så jag njuter åt alla asfalterade vägar - o längs kanten börjar de bruna gräset komma fram. Men idag är väl lyckan borta. C kom hem o vi passade på o ta en proemanad till vårvärmen, Nils hade lega tillräckligt i vagnen så han fick åka i bärselen på pappan, skitskoj tyckte han, STORA ögon. Sen belv det matshopping o Peter kom över på fläskfilé i vitlöksgegg o färsk pasta, återigen så kände vithajen blodsmaken o det blev ett jävla liv när mamman skulle få äta..suck. Sen glodde vi på Paranormal activity, jag o peter satt i varsitt hörn med en kudde över nyllet i äkta Madde stylisch o C den jävlen fick sitta rätt upp o ner i mitten utan skydd, haha.. PANIK. Den var lite obehaglig faktsikt, just det där när man inte vet vad man ska vara rädd för.... P drog o vi gick o la oss, närmare 03 så ringde det på min mob o jag HATAR när det rringer på nätterna, tror jämt att det är ett samtal om att något har hänt, nån dött eller nåt. Kände inte igen numret o svarade inte, ringde en gång till, svarade o då var det securitas som hade fått in inbrottslarm på gallerian. Claes tog med sig Hubbe o åkte ner o jag låg hemma o var livrädd, kände att jag befann mig paranormal filmen, haha.. men han kom hem sen o det var glapp i dörren. Nej, nu ska jag äta lite chipsrester o sen får vi se vart den här dagen tar vägen, kanske ska rulla en snögubbe...

Lovely!

I går var Nils totalt förjävlig att handskas med. Han skrek nonjävlastop. Var det inte i vaket tillstånd så var det i sömnen. Dagen fullkomligt sprang iväg o sen var visst kl 17 o jag skulle till Kim för o träffa upp henne o Madde. Sen blev det en härlig "smalkorv" i ett liten "tunnbrödrull, med mos i?" för damerna medans jag tog kebab med bröd. Inte ok. Sen kikade vi på fussball, kallt tyckte damerna, spec den till höger om mig, så vi drod nångång i andra halvlek. Claes var den enda som inte hade förstånd med sig på planen, den enda som var flint o utan mössa. Vi drog o handla o sen hem. Där blev det burr i soffan med glass o vindruvor, Claes satt o skrek till en skräckfilm för sig själv upp på loftet, madde slockna o jag o Nils tog oss ner till bingen. I morse blev vi besvikna på vädret, o slöa inne medans vi insåg att tiden gick för fort, skynda oss ner o glodde på stan e sväng tills vi insåg att vi var fattiga o firade det med en pannkakslunch - göttigt! Madde drig till sina fritidsbarn o jag till mina morsor o bebisar. I dag var vi hemma hos emelie, fick mkt fint fika, skit gott, underliga chokladbollar som var prima! Tack för det! i dag fick nils fler medlemmar i körslaget,men han är ju överlägset högljuddast när han väl drar igång, fan det skär i öronen. Som tur var det kortvariga stunder. How ever så är det ett riktigt roligt gäng som jag lyckas fått barn i samma tid som! Gillar hela högen, ska bli kul när kidsen blir lite mer intresserade av varann! Nu blir det även babysim för de flesta hoppas ja, ja bara längtar att visa upp min blekfeta kropp under lyrören i simhallen - mumma! Nehepp, jag som håller på o komma iform ska avsluta den här svullodagen på MAX, av alla ställen. Ska hämta Peter på stationen o då skulle vi visst stanna där... ojoj. Man kan tro att Erik GSON är far till den här vattenskallen, fattas bara ett par stövlar, mössan passar nog perfekt..;)

Lovemums!

Hej på er! Vackert väder även idag! Vart glad att Kim var ledig idag o ville hitta på någonting, jag o Nils åkte o hämta Kim i heby o sen drog vi till Gränby, som jag ville åka dit, inte vart där sen gymnasiet. Nils började med ett skrikande uppförande, så han fick jag vyscha ett bra tag, sen somnade han o vi passade på o slå oss ner på världens oskönaste stolar på Barista, tur att man inte är fetare i baken för då hade det skavt på bra mkt. Bebisar är som vithajar, dom känner när mat vankas åt morsorna likt dom känner blod på milsavstånd. Så han skulle ju vakna o skrika lite till, men han var lätt sövd den här ggn. Skönt. Vi åt ruggigt goda foccatia! Sen strosade vi runt lite, blev ju mest shopping åt Nils, rensade ut hans kläder igår så det blev inte mkt kvar. Fick lite bodysar, scarfs o brallor, även den härliga "hängselbyx-fejk-overollen" på lindex, fanns inte Sala. Är nöjd. Hör n i vilken mamma jag är?! Inte en pinal till mig o hitta inget jag ville ha heller, vill looosa först innan det börjar bli lite kul med kläder. Sen fick vi något slags sug så vi åkte hem till sala o köpte lite göttigt stuff på Schelins, skar upp en liten buffé här hemma o tröck i oss, fint! Nu har Nils somnat o jag borde väl ta tag i allt som bör göras här hemma, men de skiter jag i. Här skall surfas o slappas, sen kommer de grabbar o ska kika på fotboll, i morgon är det match mellan haif - sala - kul. Får se om Claes lyckas göra mål igen, så jag någongång får uppleva en sådan händelse! Nils, Kim o kärleksmums!

slemsäck

Att råka ut för inflamerad slemsäck i höften gör fan ont. Det hindrar mig för att springa, t.om att ens gå ut o gå ordentligt, gör sjukt ont. I dag har det vart en dags om gick sjukt fort, har gått i vakuum efter Nils eländiga natt, nejdå.. men han däckade ju efter 4 igår o vaknade inte många sekunder innan det var läggdags. Så idag har det vart slititgt, men jag lyckades åstadkomma ett renare badrum o sorterat ut massa kläder som Nils inte kan ha längre. Nils fick en "baby-sitter" idag av sin mormor ,herregud, tur att det finns bälten känns som ett rymdskepp! Men just nu har han somnat där, så de verkar lite msyigt... Tittar på Hollywoodfruar - känner mig helt sönderstressad över barbie människorna - festen, herregud.

Baddags

I dag var det "babypary" i simhallen, var väl inte fullt pådrag som jag hade trott, men endock en trevlig tillställning. Jag hade lite panik idag efter att ha insett att badbyxorna jag köpte igår till Nils var på tok för stora o en eventuell nr 2 skulle definitivt slinka igenom. Badblöjor. Vart köper man det!? Fanns inte i hela stan, Mathilda fick tag på ett par som var från 7kg. Claes var ute med barn o hund när jag irra runt, han träffa på Emelie o hon o Agnes dök in i väntan på att hennes Kalle skulle göra någon nytta i spåret, Dan o Mathilda dök också upp innan badhuset. Sen drog vi ner till partajet, där sålde dom badbrallor med VÄL åtslutande dragskor på sidan, vi slog till på varsinna. Jag o Mathilda som inte hade med oss våra våtdräkter blev kvar på land medans grabbarna skulle fixa sig själv o juniorerna. Efter rett jävla tag kom dom ut o Viggo hade testat sina badbyxor direkt, o kvalién sinka oss inte, skiten höll sig på plats! Vi fikade o snacka skit tills det var dags för "babysim". Jag o Mathilda stod på sidan o såg på när dagens roligaste händelse utspelades, Claes o Danne med respektive barn kröp ner i vattnet bakom "ledaren" o var taggade att börja babysimmet, det var bara det att det var en grupp som skulle VISA babysim, så ledare bad dom gå till andra halvan o bassängen o titta på (se bild, o spec dom mammorna som är med i gruppen, haha) det står ganska så tydligt på två skyltar brevid, fan så kul, hahaha... Sen dök Emelie, Kalle o Agnes upp, vi var väl rättså färdiga då, men det var trevligt att dom kom o fika lite till! Sen hade Sebbe fotosession på dom små, ska bli kul o se resultat. Annars har helgen vart trevlig, i går vart det kalas hos gullungarna Ziri o Liam, var inte länge sen jag köpte ett par converseskor till Liam i födelsedagspresent, vad fyllde han då? 2? my good. Hubbe fich hänga med bullterriern Kajsa ett tag, hon såg annorlunda ut, som han fast tvärtom. Sen blev vi kvar på mat o melodifestivalfinal, mysigt, men förjävligt att Salem åkte ur för den där skitnödiga Anna, USCH! Åh Björn Gustavsson är ju bara helt underbar!! Nej nu ska vi äta pizza.... men igår var jag ute o sprang, det blir det i morgon me

Morsor!

Jag o Emelie möttes upp på stan med våra kärror som ingen riktigt verkar ha fått godkännande att köra ännu, men vad fan. Vi slira genom hela stan, snömodd o vagn är sådär halvbra kombo. Men fram kom vi o Linnéa bodde ju som förväntat så jäkla fint, med det är väl nästan ett krav om man är delägare i Blomsterverkstan? Faen jag vill också ta tag i allt som man vill göra, man har idéer men man kan ju inte. Ska ta tag i det där, take the step in to the verkstad. Var skit trevligt som vanligt o de är sånt roligt gäng! Jag avstod fika o åt vindruvor o drack jäkligt gott vatten. Vatten är nog det godaste som finns, förrutom om man bor i Uppsala. Där lr ju t.om poolvattnet på fyrishov smaka bättre. Sen knalla vi hem igen, tog en annan väg där det var pure asfalt, så jäkla skönt o gud så trevligt det ska bli när hela stan blir sån, varm asfalt. Sen hem till drottninggatan, där åt´s det pizza o skålade i champagne, men jag avstod o inte mådde jag dåligt över det. Sen åkte vi hem via åkra o handla mat, gjorde köttfärsfylda paprikor med greksallad, skitgott. Sen har jag suttit o moffat 70% praline rsom jag köpte på stan idag, jag döör så goda, jag som trodde mörkchokladkakan var döden, detta slår det mesta. Nej god natt på er nu, en del av morsorna, hade en fränare på Emelie men det formaten funkade tydligen inte! Attans! I morgon ska jag ta tag i mitt hem, det ser ut som skit!

En dag med en del på schemat

Nils jollra på i vanlig takt när klockan passerat 06, jollra på med sina polare i ballongen men sen avr det dags att ta sig upp. Messa lite med Carro o hon föreslog att vi skulle ta oss ner till "Fröet" i Mikalesgården, någonslags barnträff. Jag missade tiden o kom in efter 10 min o alla sitter där i en stor ring o sjunger om fingrarna, hatar o komma in sent på såna där tillställningar (ah precis fingertillställningar..). Det var kul o träffa Carro o Linda o kidsen, Nils har väl mer behållning av det när han är lite större :) Sen till morsan, snacka lite blaj o sen till kontoret, har gjort lite grejer till gallerian.. sen vart de ner till akroplois o hämta lunch - tänk att jag kunde avstå från potatismos och vara nygräddade "pizzabröd". Men i morse så hade jag gått ner till mitt första delmål.., I will do this. nu sitter jag o Nils här uppe på kontoret, han i sin vagn o jag framför datorn. Funderar på att gå ner på stan o kika efter födelsedagspresenter åt bosellbarnen, mitt lilla gudbarn Ziri fyller ju hela ett år i morgon! Galet! Så söt! Och liam blir 6, större än någonsin... Sen ska jag o Emelie ta promenaden till Linnea på mammafika, mkt, mkte trevlig :) hoppas jag kan hålla mig borta från fika bara..... I går blev det iaf LCHF mat hos svärföräldrarna o en massa mörkchoklad hemma hos Goran, nice :)

Hungry Eyes...

Nils har verkligen ärvt far sins ögon, alldeles blåa och fina, dom blir bara blåare o blåare... Fining! Claes kom hem till lunch o vart hemma resten av dagen, vi tog en promenad i solen o sen har vi vart ute o solat o hackat bort snö, så underbart! Sne robban kom förbi till o från, han kan det där med arbetsmoral han :)

Jävla Low Carb...

Vaknade i morse med världens feberfrossa, svettades o frös o var alldeles blöt. Kunde knappt ställa mig upp o var lite yrslig, kände att min energinivå var rätt obefintligt. Så jag gick upp o tog ett gott surt saftigt äpple o en härlig macka, men känner mig fortfarande helt skakig, fyfan, Det slog mig att det kanske är sådär med den här metoden när man ammar, Nils ska ha mat minst 3 ggr om natten o det har aldrig hänt förrut förrens den här veckan.. så han kanske inte får tillräckligt. Ska köra på någorlunda, men huvudsaken inte man mår så här eller att Nils tar skada. Claes är rättså nöjd, som sist när höll på med LCHF så rasar den fan fullkomligt i vikt. Sen i måndag har närmare 3 kg försvunnit o i morse gled han upp med ett leende o hade på sig en skjorta han inte haft på säkert 2 år.. det är ju inte sant. En sak vad vågen säger men när han verkligen kunde ha den där o den satt dessutom helt perfekt så börjar man ju undra... Nej nu har jag packat ner Nils i vagnen o ställt ut han så han får sova av sig, det ska jag med passa på o göra, Hubbe är med C på jobbet så slipper tänka på han!

bad news

Alla bloggar om den härliga vårluften, men enligt vad jag såg på nyheterna i morse så var det ju kallt o snö som var på väg in mot fredag, så jag tar inte ut nån glädje, men jag är jäkligt sprattig över att de börjar komma fram asfalt o vårsolen värmer skönt... men de blir säkert nån dec snö till innan våren kommer.. Mary dök inte upp igår, o inte verkar hon gört idag heller, Mary in a nutshell :) Nejdå, de var bilar som krångla o allt var det var - eller så vill hon helt enkelt inte komma?! ;) I natt var Nils i sitt esse, ett jäkla liv hela natten, sånt där är jag inte van med, o de får helst inte bli nån vana heller. Var helt utslagen i morse o beordrade Claes som var ledig o sov som en gris att ta UNGEN när klockan närmade sig 07, får alltid lika dåligt samvete, men nåt ska väl han få göra åh som sov sig igenom hela natten. Sen tog vi tag lite mera på Queenstreet, åkte en sväng till returen o packa en bil full upp hit. Har fortfarande en hel del kvar, kan inte fatta vart allt kommer ifrån? Sen drog vi till "Föräldragruppen". Claes skulle ju med. När vi kommer in i "salen" där vi ska vara så ser vi att det är enbart morsar o bebisar där, Claes fick kalla fötter o undra bestämt "Vart är Danne då??? Skulle inte han med Mathilda?!", jag sa åt honom att åka o jobba istället, haha. När han gick ut ur dörren kom pappa nr 2. Men han verka kunna mer än vad vi kunde så det var ju bra. Ingen Mathilda, Danne o Viggo, förrutom en halvtimma senare, då dök dom upp, typ! :) Många ungar gastade o mammorna klappade nästan sönder rumporna på dom, jösses. De var väl en del intressant, men blir nog bättre nästa gång när det handla om smakportioner m.m. Sen åkte vi ner på stan för att fika, Viggos familj anslöt!! Claes syndade med en kladdkaka (japp, han är också satt på diet) och jag tog en klick vispad grädde med krossad mörk choklad, mumma! Sen till Lindex för strumpor till Nils o sen hemmåt. Dagen susade förbi i vanlig ordning, i morgon var de tänkt att de skulle vara mamma fika men det blev flyttat till torsdag, trevligt... får se vad morgondagen bjuder på. På kvällen är det LCHF middag i Heby, sen kanske jag o Nils ska bjuda hem oss till Kim o kika på GReys medans Claes ska kolla på fotboll våningen över! VÅR!

I´m a killer

I dag när jag åkte hem från Morgongåva, var där o köpte den förbannade hundmaten. Så såg jag en fågel - precis framför bilen i höjd med motorhuven, PANG - o den lilla, eller ganska stora fågeln (typ skata) swischa förbi ner på vägkanten. Madde som vet att jag är lite blödig för sånt här efter att jag trodde att jag körde på en mus på väg hem från sätbrunn så var jag tvungen o vända o se om jag kanske bara inbilla mig vad som nyss skett. Men inte, där låg den, alldeles DÖD, usch jag fällde en tår på vägen hem, den lilla fågeln som nyss var så levande hade jag skickat till himlen - o det var inte med egen maskin. Aldirg dödat ett sånt stor djur... Hur som - dagen i dag. Jag tog hund i vagn o gick mot teknikhuset, så jävla skönt väder!! VÅR!! Sen bytte jag vagn o hund mot bil med bilstol, in med Nils o med andan i halsen slog jag mig ner på BVC, kommer alltid sent. Kan inte förstå. Nils hade blivit ett halv kilo tyngre EXAKT på grammet 5000g, o 59cm lång. Det märks att han inte växt så mkt på längden för nu börjar det bli lite chubby! Gullunge! BVC damen trodde jag hade bytt ut Nils för hon tyckte han hade ändrats så mkt på senaste 3 veckorna..., sen slog det henne att hon nog aldrig sett han vaken heller.. :) Hur som, ner på stan köpte med oss en varsin sallad, upp till nya kontoret o käka, sen vidare till morgongåva o sen hände det förrädiska... Kom nyss hem från en PW, hörde Nils vrål enda till vägen, stackars Claes en övertrött Nils är inte lätt o handskas med, han har vart vaken från 15, men nu har han sovit ett tag o lär nog fortsätta med det o jag som ska få besök av MARRRRY snart o lovade att Nils skulle vara vaken.. :/ Nej, nu ska ja hoppa in i duschen, i morgon är claes ledig o vi ska röja i gamla lägenheten, sen ska vi på BVC möte!

Nu är det allvar

Helgen har vart jätteskön, har lite ångest att man kanske inte tagit tag i så mkt, men samtidigt skönt att just inte göra något. I går käkade vi jäkligt god mat o kikade på Luftslottet som sprängdes o moffa godis, fint! Sen idag blev det en lugn promenad på morgonen, sen de vanliga plocket här hemma. Nils har vart på ett blandat humör, emellanåt helt hysteriskt trött. Jag tog mig ut på en liten tur, tänkte att jag skulle PW litegranna, jag o hubbe. Men inte då, det slutade med att Lutan SPRANG!! Jajjemän, tänkte känna lite hårdare på flåset o jag flög fram, nästan, sprang iaf kanske 2-3 km, men hade lite dåliga kläder så vart så jäkla svettig, men gud så det suger i löpartarmen. Har länge kännt lite panik över mina få, men ändå för många grav kilon som hänger kvar, så nu jävlar, nu ska de blir LCHF här ett par veckor tills det försvunnit o sen blir det bra mat + träning, men måste bara få detta första rycket. vi får se hur det funkar, sist gick det bra, men kanske går tyngre nu, eller inte, för jag har sagt max en månad - lite lätt om det är tidbegränsat.kanske Nu ska jag glo tv - känner mig fortfarande så här rund...

Åh när försommarn kom, över grå kapuschong..

Vilken härlig daag! Grattis till oss som för två månader sen fick världens bästa present någonsin! Nilsebo två månader, herregud, snart är han 12. I morse vart det långsväng med Hubbe, sen hem svida om, ner på stan, shoppade loss lite - den gröna jackan bla! Sen en promenad med Hubbe i stan o sen tillbaks till huset, där blev det matning, blöjning o sen iväg till Heby för att kika in fotbollsfarsan! Skönt med en sol som värmde gott i nyllet! Sen drog jag o Kilu till Morgongåva o köpte lite candy, claes åt några stycken o sa: Vi måste fylla på med mer, det här räcker ju inte ikväll!! Ok. i går var det dalarna, jättetrevlig dag, men lite väl mkt in o utpackande med Nils, tror inte mor min riktigt hängde med på att han var med alla gånger...... Men skithärlig dag annars, hittade en affär som jag kunde vart i hela jävla eftermiddagen, Lantliv, gud så mkt fint, hittade äntligen mina korgar som hänger i tre olika storlekar under varann, den hänger nu i köket full med lök o äpplen! Happy days! i dag slog det mig, här skall det anmälas till vårruset o jag söker efter ett lag så vi kan ha pick nick efteråt, vilka vill joina? Kilu o jag står just nu som stadiga medlemmar. Man behöver inte springa för o vara med i laget...... come on! Nu ska jag o Nils do som cottling!

Dalaland

I natt vart det en matrast för Nils, men det var helt Ok, sen var claes go´och tog upp han i morse för mys o blöjbyte o jag fick sova vidare, jag till 07.30. i går kom kilu förbi o sen hängde jag med till heby town. Vi tog med oss hund o vagn o promenerade ner till haif träningen på tegelvallen. Spännande, men ganska snabbt insåg vi att det var roligare o slänga oss på soffan hemma hos henne. så det gjorde vi. Sen kom Claes, Topan, Macke o Karin också, de första grabbarna kom också med en torsdags pizza åt oss, fint! Trevlig kväll o komma ut i från månsols fortet!! Nu sitter jag o väntar på att Maria montasami ska komma till The Voice o sen ska jag hoppa in i duschen o börja göra mig iordning för dagen, jag, morsan o Nils ska dra till Leksand, det blir mysigt! Vi ska ta padres bil eftersom inga av våra vinterdäck är sådär jätte hundra, o han sitter ändå på ålandsbåten i hamnen för den kom aldirg ut pga isen, ha, villken miss. Så jag skulle få bli chaufför för den stora bilen hade då mamma aldrig kört förut, så det gick ju inte att hon skulle köra, så då kanske man skulle ta svängen förbi Sågmyra till outletet där, kolla in deras hemsida. Åh! Hittade massa fint till Nils, Svea hoods till våren, det vore väl nåt!? Ha ett trevlig Fredagsmys!

Oh, what a night..

Tydligt att det var jobbigt att träffa en massa kompisar igår. Nils somnade i SING säng kl.23.00 och vaknade glatt till sin gungande luftballong fortfarande i SIN säng när klockan var 07.00. Älskade unge, gud så utsövd jag känner mig! Kim o Erik kom förbi igår efter mammorna, Nils var fortfarande i sin övertrötthetsfas o slängde kastspyor omkring sig, Kim fick ta emot en hel del, men så är det o vara bebis, Skönt ska de bli när en perioden är över. Var det någon som såg Dating in the dark"? Ha! Vilket succé program, snacka om att självförtroendet lär boosta upp sig i åratal efteråt, snacka om att utseende i all ärlighet spelar stor roll! Oh my god, hemskt! Men underhållande! Nu ska jag snart få lov o väcka grynet som precis efter mkt grin har somnat, vi ska klä om o promenera ner till pappa Claes o äta lunch ihop! Msyigt! Sen ska jag nog ner på stan o köpa den grööna vårjackan... Ha en härlig dag, hittade den här bilden, mysigt när man kan ta sig ut i hårsbäck, VÅR, come on!

Kompisar!

I dag var det premiär för alla mammor o bebisar att träffas. "Gunnar" som bara är en vecka kom med mamma Linnea, namnet är ännu inte helt klart, men jag tycker helt klart att det var en Gurra! Han såg ut som en stor jättehamster, vilka kinder! Dom vill man nypa i... Sen kom Mathilda och Viggo, Viggo ser ut som en riktigt solariestekare, jättesöt o brun, han är 9 dagar yngre än Nils. Sen var det Vincent och Therese, Vincent skulle eg. kommit på lördag men då hade han ju missat fikat så det var ju tur att skynda sig... Sist men inte minst, Emelie och den enda lilla tösen i gänget, Agnes! Så söt med massor av hår, kommer bli tufft tid för henne med alla grabbar omkring sig.. Det var super trevligt o alla bebisar skötte sig galant, fast Nils hade varit vaken lite för länge så det var lite kinkigt från hans sida, men, men det blir väl glattare nästa gång! Nästa vecka är det dags för fika hemma hos Linnea, trevligt! Nils fick även sällskap nere i babygymmet av Viggo, det var roligare än laban o det var mysigt o ligga o små ta lite på varandra.. haha, så söta! Tack för idag!

Min dag i dag

I dag har det fejats vill jag lova, har fixat iordning sovrummet nu, så det ser riktigt hyffsat ut! Sen har det plockats, gåtts promenader, lagats lunch, städat, strykit, tvättat 5 tvättar kläder. Det värsta är att hänga o lägga in kläderna där dom hör hemma, hatar´t. På eftermiddagen bakade jag även jäkligt fina muffins, får se om det hinner bli uppätna tills i morgon eller om det går att bjussa på till morsorna. Nils har varit ett snällt barn som sovit, sovit och sovit o låtit mamma gjort alla sysslor i fred. Men ska nog väcka han lite så man får sig lite gos, han har blivit så jäkla stor! Nu är han riktigt stadig i nacken... lill killen blev stor, och snart blir han stor i ett annat avseende, han ska få en kusin :) Ska bli kul o få en kusin som är jämngammal, så snart är jag tvåbarnsfaster.. :) Det var inte länge sen Alma var en liten skit...

Lådan är borta

Nu är den slut, lådan är borta, lådan är tom, cocsbollarna ligger inte där o skriker efter mig längre. Dom är döda, uppätna och borta, så idag hoppas vi få lite lugn o ro här hemma. Nils mitt underbara barn, han måste vara den snällaste och bästaste bebisen någonsin. I går somnade han här ute hos mig i vardagsrummet vid 20 snåret, sen vaknade han till vid 23 när Claes kom hem från träningen o jag bestämde mig för o vakna från soffan o snarka klart i bingen. Han fick lite käk o vi gick in i sängen, han fick somna i sin säng och fortsatte o sova hela natten - tills 06.00!! Då vakna jag, tänkte att han var död men han fann han i mkt gott skick :) han sov fortfarande, eftersom jag var någorlunda pigg så väckte jag han o gav han mat, sen somnade vi om igen o vakande 9.30! Oh my god, min älskade lilla grabb! Han kan han! Nu ska vi mysa lite, sen ut o gå med hubbe! Sen ska det börja pulas här hemma, tog hem ett lass från drottninggatan i helgen som ligger utspritt överallt! Inge Uppsala idag, Claes fick en massa jobb... :/ Men i morgon är det mamma fika, ska bli skitkul! Och på fredag ska jag o mamma o Nils på roadtrip till Leksand, hälsa på moster o strosa omkring i dalalandet!

Glammigt

Eh fyfan. har möljat igenom en hel del avsnitt av glamourama, vilka pinsamma människor. Små feta står dom där i sina pälsar på barer o zippar på drinkar o hoppas på att dom är inne, stackars osjälvsäkra människor. Annat är det o vara små fet o mosa cocosbollar i myskläder med bebiskräks på... det är livet det! :) Hej!

Come on...

idag fick Claes halvdag ledigt, det har vi vart väldigt glada åt! Men inte passade Nils på o ta sovmorgpn för det, vi 6 var det dags o vaaaakna, o skratta o jollra. Vi har ju bytt sovrum nu o han har fått sin "fabler luftballong" över sängen, en luftballong med lite figurer som sitter i korgen. Nils fullkomligt älskar den! La tillbaks han i sin binge o satt fart på ballong o han var helt fast. Jag somnade till o vaknade EN TIMME senare, vad tror ni han gör? Ligger med armarna uppsträckta mot ballongen o bara jätteler, han har haft jättekul med den där, haha, trollunge. Jag tog ut hunden en sväng, skottade på gården o Claes gjorde hemmasysslorna, så som disk, plock and so on. Han avslutade det hela med "du har fan fullt upp om dagarna du" precis. Hubbe är med sussie hos veterinären för vaccinering, kul för honom o komma ut lite, haha.. När jag kom hem såg jag att grannen ställt in sin feta bil på vår garageuppfart, förstod inte poängen med det o fortsatt in. Här hemma kunde jag FAN inte ge mig på att äta cocosbollar sen marken, jag åt 5 st. Det är sant! och jag försöker gå ner i vikt, hur fan tänker jag! Men, skit i det, när jag satt här o tröck i mig den 5:e såg jag i ögonvrån en man utanför, jag satt nästan bollen i halsen o skynda mig o ta bort resterna o öppnade dörren. Det var grannen som förklarade om bilsituationen, han hade kört fast o fick lov o stå där medan han skulle skotta, efter vi snicksnackat lite (första gången jag träffar honom) o jag stänger dörren o går förbi spegeln ser jag hur jag har vitt torkat cocossmet över hela jävla hakan.. haha fyfan.. Ja ni, här har vi en bild när man såg någorlunda ok ut i kroppen, får se om vi kan komma dit igen.... Men vadfan i det här skitvädret kommer man varken ut eller vill göra annat än att äta skit, är jag ensam om det?

RSS 2.0