Mr. mailman

Veckan går på, jag är så förbannat trött om dagarna, kan vädret spela sån stor roll? Fan är grinfärdig varje morgon man ska upp, usch. I måndags så joina ja på step upen med elin o kimpen, carro tillslöt hon me, de behövs inte särskillt mk fman ska känna sig som en fullständig idiot, ibland krävs de bara en simpel step up bräda.. haha.., ah men vi får se, kasnke ger ja de fler ggr... : ) De var ju en jäkligt "soft" grupp iaf...
Sen igår var ja till strömsholm me hubbe, på rehab, o jag var välkommen tillbaks om en månad o kika innan han vart helt "frisläppt" de känns helt galet, ja kommer kunna ha med mig hubbe överallt nuförtiden..kan inte få in det, ha han med sig i spåret, va lös på gården, ha med han o bada.. helt galet :) Så idag var han med mig o gick en raskpromenad i elljusspåret i skitvädret, skitkul! haha..., sen när han kom hem så vart de en rinnande nos direkt, så han går omkring med en luvtröja på sig, o de försvann rätt så direkt, han är bra fryssen den där karln.

Men innan vi drog uppi spåret så fick cleas hem ett bankgiro från skattemyndigheterna... vi höll på o ramla av stolen av den summan han skulle få tillbaks... så nu ska de renoveras i skitrummet, så jävla roligt! O clas som drar öronen åt sig så fort man tar upp de var den som skrek ut direkt att "i helgen blire till å måååla!". I skitrummet kommer vi att lägga in ett mörkt parkettgolv, sen ska jag lägga mosaik runt den öppna spisen, det är marmor där nu på golvet framför, men eftersom golvet kommer att gå runt den, o upp en bit så fyller vi på med mosaik, skulle vilja dra i guld-mosaik... Sen så ska de målas, o eftersom jag är lite utav en älskare av vitt, så blire antagligen det, men i nån nyans, typ äggskal. Sen flyttar vi in datorerna in dit, eftersom det rummet är något mindre än det som de är i  nu. Så de blir skitbra med att ha "kontor" där. Sen i det rummet där alla garderober o datorer är nu... där blir det lite utav ett dröm-rum för claes o martin, haha. Garderoberna ska ut o in i sovrummet, sen ska de ställas in lädersoffor, sånna som är raka i modellen, o sen en sån stor läderpuff som "bord", sen ska de upp en projektor i taket, o en duk på väggen, o ett nytt playstation..., så de blir lite utav "grabb-rummet" , åååh de ska bli så jäkla kul!
Äntligen få til alla rum så de verkligen blir så bra som möjligt!! O eftersom ja har den där lilla  "maruschkan" inom mig, så blir ja spattig av sånna där checkar.. haha. Sen ska vi nog antagligen renovera lusthuset till i sommar, o sen ta en weekend i sthlm o shoppa som aldirg förr... I´m truly happy!

För inte fan lägger man pengarna på hög?? :-)


Kommentarer
Postat av: kimpen

Å herre gud, fick han tillbaka en hel förmögenhet? =)...

2008-04-10 @ 12:02:02
Postat av: Lotta

haha.., en halv åtminstonde.. :)

2008-04-10 @ 13:35:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0