3/huliganism/kungligt

I måndags så var de ju som sagt möte i sthlm, jag fick med mig Marcus o de var ett riktigt bra möte - vi gled ner efteråt på stan, kontoret ligger precis i smeten så de var inte så långt, men man är ju endå inte helt lokaliserad i sthlm. Men vi tog oss till Zara o shoppade, dock BARA barnkläder till Alma, Marcus gick loss lite väl mkt o totalsumman slutade på 2000 riksdaler, men fint blev det, ha!
Sen till Gallerina, å tog med oss italiens mjukglass, obeskrivligt god. Förbi hötorget, shoppa på oss hur mkt STORA rosor o liljor som helst (fan va vi bubba) för 200:-, sen satt vi oss vid kungshallen på en servering o åt o drack så jäkla gott i "sommar"solen.. sen tog vi tåget hem, jättetrevligt. Jag hade dock större shoping planer... vi tar de en annan gång.

Sen igår så åkte vi till sthlm igen, jag o claes firade tre år.., de vart inte mkt firade för den sakens skull, de känns som vi varit tillsammans i en evighet, o samtidigt som de var igår vi träffades, fortf har vi lika jäkla roligt, o roligare blire.....
Men vi drog iaf till storstan igen, men Macke o Elin i bagaget, sen skulle vi möta upp Rasmus utanför Råsunda, men han var ju sååå seg, vi stod o vänta hur länge som helst, o de hade sitt till, för de vart lite anspråk till uppror, pliser ÖVERALLT, o sen kom ett helt jävla gäng från ingenstans, o iketbil efter o sen en hel jävla armé med ridande poliser så börja de omringa de här gänget o de vart lite kaos, elin var livärdd för att dom "skrek" hahaha... "Dom får gärna slåss så här på avstånd, men inte behöver dom skrika så jävligt, jag blir så rädd" haha..
Sen kom vi in, lite sent men vi hann komma in i klacken innan de börja matchen så vi fick stå med massa svarta papper över huvet, ja o elin stod där o höll upp "eee, vafan hålelr vi upp de här för?!" o vi fortsatte o hålla.., sen insåg vi att vi även var dom enda.., aja, vi har inte ståt i nån klack förr... Sen vare bara till o skrika o gasta HAAAAMMMARBYYYYY - herregud, de var mest spännande o se alal jävlar, jösses - i andra halvlek vart vi lite lessna på o stå så vi satt oss en stund..., även då ja o elin (bara) sen såg en snubbe som var "hejjarklacksledare" de som satt på ett jäkla stängsel så han stirra på oss börja vifta o vråla, så vi flööööög upp igen, innan dess hade en annan supporter skrikit "men FITTNYLLEN SKRIK DÅ!!!!" haha... ".. men fy så dom skriker" var Elins kommentar.. hahaha.., vi var livrädda, bäst att göra som de säger.. Häftig upplevelse vare iallafall!

Vill att klockan ska slå slut för idag, än fast ja har en HÖÖÖG av papper som måste gås igenom, sen ska vi tills östs o kola på en soffa.., o sen ska ja till intersport, o sen ladda till min o karins springrunda, ja är sugen på järndammen UTAN claes guidningstjänst....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0