dagens :

Kom över ett idrottshäfte idag, bläddra lite snabbt o såg att det fanns en kupong med halva priset på en valfri vara - toppen, min hårolja var slut o det blev en ny direkt, halva priser kan göra en människa så hel.

hade möte med centrumledaren som ska över efter mig, känns så bra med henne - där har vi ett mindre moment att stressa över - känns toppen allting!

efter jobbet drog jag o claes - ni vet vi två som fick en verklighetschock igår ang. att vi inom en jävligt snar framtid ska ha barn...?! vi drog till västerås o skulle shoppa bebis pinaler. vi vart totalt handlingsförlamade (ordagrant) när man väl står där o ska till o välja o vraka, så var det ingenting som kändes bra,o de känns fortfarande för tidigt med typ allt. och behöver man verkligen det där? och det där? ähh, men det kan vi väl ta sen? eller? suck. det blev iaf en liggdel till vagnen, den blev beige, sen blev det en bilbarnstol med tillhörande basenhet, ska hämta allt nästa vecka, då tänkte vi besluta om resten.. typ spjälsäng, m.m, m.m.. gudars så mkt man får för sig att man måste ha... blev 4 små sockor också, den punkten var claes mest stressad över. så nu sover han lugnt...


Kommentarer
Postat av: pauline

haha.. ja herregud. men skönt att den lille slipper frysa om tossingarna iaf.. ;)

2009-12-02 @ 10:29:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0