söndag igen då.

ja helgen blev inte alls utvilande.
igår morse for claes till arlanda med peter, jag passade på att gå upp tid jag me o satt i gång med att rekonda hans bil då en spekulant skulle kika på den. kan ju kanske vara top tio värsta som finns. det tog tre timmar.
sen hem o sen kom claes farbror som skulle kika på den....
efter det var det dags att åka o mätte upp hur många kvadratmeter färg vi behövde, när vi kom till rulles var de mörkt o igenbommat HELVETE! men tur som vi hade var den en kund kvar, så när han smög ut dog vi in o fick med oss det vi skulle. sen tillbaks och börja täcka in...... hade magont när pappa kom förbi o skulle kika, det är liksom.... väldigt grönt, vääldigt grönt. men färgspecialisten sa att den färgen skulle bli klockren o jag hade den färgen i huvet vid första tanke också. men, men.. det brukar ju alltid se kaotiskt ut när alla tv inredare sätter crayzyfärg på väggarna, men när allt kommer till, lister, golv osv så brukar det ju förenas.. det blir bra. annars kan man ju måla om....
efter målningen drog vi vidare till liljas, jag var så sjukt sugen på en tunnbrödrulle, och fick äntligen en cola som både var svinkall o som hade rätt mängd kolsyrehalt i sig. har coca cola dragit ner på kolsyra eller är det bara jag som är otroligt kräsen?
hem o slog oss ner på soffan.. där däckade jag.
idag plinga klockan till igen. den ska inte få göra det på helgen anser jag, men ibland är det ju så jävligt. ner på stan i regnet o mötte upp alla o sen har vi satt julslingor i en del träd på torget och runtom, blir nog bra när de blir mörkt o vi drar igång allt...
efter det åkte vi upp till huset... det var fortf jättegrönt på väggarna, ska måla en gång till i morgon. sen gick jag o hubbe hem... då tillkom några krämpor. gått hela dagen o sen en mäkta man inte med en liten powerwalk.. så det blev till o rulta fram... jag som trodde att jag aldrig skulle komma dit.
var ju till barnmorskan i veckan, nu låg hjärtslagen på 160...... den sätter då allt griller i huvet på än.
nu skiter jag i det här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0