Söndag..

nu är det söndagkväll - kollar på "kalenderflickorna" sådär va. Eventuell sevärd, i brist på annat. Den här söndagen gik ju på tok för fort den med, eller hela helgen ska man väl säga.

Fredags... var ute och sprang runt "månsan", detvar skönt - sen en räksallad på det och sen IDOL, med Martin  & Claes. Sen somna jag så förjävla skönt på soffan, vakna när klockan var närmare tre och drog med mig grabbarna (alla exlusive Martin..haha) till en kall säng, ljuvligt. Sen på lördagen så tog vi en välbehövd sovmorgon, tog bilen upp till stugan fick fika av mamma, snacka lite skit sen ner på stan.. sen satt jag mest och vänta tills klockan kunde bli lite mera så jag kunde åka till uppsala til världens bästa Karins födelsedag! Dra mig bakåt vilken gó mat, Karin är väl inte en Ökänd kokerska, men den där hemmagjorda pizzan hade hon gjort förjävlabra. Mozarella färska tomater o kyckling o grejjer, ooooui. Satt och snacka en massa, alltid kul att träffa alla, tyvärr blir det alldeles för sällan, men man tar liksom upp där man var sist!! När klockan närmade sig tolv var de dags att tänka på refrängen, dimmigt o lite slirigt på vägarna..hellyset gör ju nästan så man bli bländad så jag tänkte att detta med "dimljus" lär ju vara ett påfund för detta ändamål så jag börja ratta lite på "lysvredet" råka stänga av lamporna helt, jag gallskrek - skräckmoment att åka i 90 km/h i totalt mörker. när jag skrek klart fick jag tillbaks lysen..great.

Jag kom iaf hem helskinnad! Idag så ringde klockan halv tio, Claes skulle på träning o jag tänkte att jag skulle försöka springa hela månsan - gruvan - slingan, innan frukost.  Sen kom det saker emellan hela tiden och jag gav mig ut runt halv tolv - det kändes. Ingen energi överhuvudtaget (SÅKLART) så efetr att ja kom till månsan så gav jag upp, allt var jävligt, backen var lång och brant, alldeles för varmt, näsan var snorig,  slem i munnen, törstig och energilös. Jag hatar när jag ska bege mig ut på en vända som jag tänkt och sen funkar det inte, så jag gick i kasnke 3 minuter och nästan grina för jag var så jävla arg - sen börja springa igen och vips så sprang jag hela vägen hem iaf, den vändan jag tänkte, jag var jävligt nöjd när jag kom hem och åt en stooor fruktsallad :-)
Medans jag sprang tnkte jah att jag skule vilja möblera om lite, i såna rum som man bara tänkt att "så här ska de väl se ut här" i detta fall hallen, det var SKITBRA när jag tog tag i det, vart helt anorlunda och mkt strre, skulle behöva köpa lite pinaler bara.. men som sagt min ekonomi är inte särskikt bra just nu så de får vänta tills efter thailand tror jag, ska betala resa ikväll tror jag...  Skulle kolla ungefär hur e såg ut på mitt konto, tänkte att jag hade typ 200:- iaf, haha.. nerå 3,87:- känns bra. Tur att man vill gå ner i vikt, så behöver ja inte handla mat - haha..

Iallafall - senare efter mitt omöblemang så åkte vi till heby igen, elelr för claes igen. Han hade möte med den nya fotbollstränaren, så jag åkte hem till HILDING- V I L D I N G - Anna och Martin nytillskott och OH MY, jag vill ocksååå ha en bebis! NU! hjälp så söt han var, knorrig o lukta mys.. en liten rumpnisse! Ah jag och claes vart högt-över-öronen bebiskära! Köpte med en kycklingsallad från picasso - dom är galet goda!

Nehepp, en hel novell idag, ska ut med hubbe snart sista svängen sen ska jag sätta mig i duscehn i tre kvart tror jag o sen krypa till kojs..., I morgon ska jag iaf ringa till Strömsholm och boka tid för operation för hubbe.. :(
Hoppas att alla haft en good weekend !
Kram !

 Vart tog sommaren vägen ??
Mina grabbar, och hubbes grabb -Magoo.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0