lutan -

En nyhet...

Man försöker ju i den mån det går att hålla tyst om vissa saker, men ibland delar man inte hemligehetr bara med sig själv, utan ibland är man två om vissa saker - speciellt den här.

Jag ska bli mamma, Claes ska bli pappa. Vi ska bli föräldrar!!
Många har säkert redan luskat ut det, och jag har nekat, men så är det - nånting finns i min mage, sen om det är valp, underlat eller alien återstår och se - men vi hoppas givetvis på en bebis! :-)

Jag är i v.11 och storken beräknas landa på det noga planerade datumet 27 december! (iaf innan menlösa barnensdag den 28!) men man brukar ofta bli framflyttad nån/några veckor och min mamma har alltid gått över 2 veckor med sina tre barn och det där ska man ju ärva tydligen..... Så förhoppningvis blir det en senare leverans och vi lyckas få en -10:a!

Eftersom det fortfarande är tidigt tar man inte ut allt för mycket och vi hade fakstikt tänkt att hålla på det ett tag till, men i natt var Claes full och kunde inte hålla käften helt enkelt och många vet det redan, man brukar kalla det för djungeltelegraf..?

Vi är i alla fall båda två överlyckliga och jätte spända på våran resa tillsammans och vi hoppas allt går vägen! :-)

Slutligen vill jag bara säga att GUD vilken helg det har varit, vilket väder!! Sommar! hoppas det blir en sån här härlig tid framöver nu, älskar det!

Allt för nu :)

aaaah

jävla greys, min förkylning läkte inte bra under programmet, snor rinner, tårar sprutar, halsen hurklar. helvete helvete så  jävla bra... gud hetl uppsvälld i plytet efter allt gråt.


sjuk

var hängig igår, men det var värre idag.
gick ner till apotelet nyss o köpte alvedon, börjar bli bättre - värdelöst när det är sånt fint väder, man vill ju hänga ute när man ändå är hemma, men det pallar man inte heller. o inte är claes hemma så man kan få köra med han heller, fan. de är tur hubbe finns, han brukar var lagom odräglig när en annan är sjuk, han vill göra massor med saker, men han ligger däckad under eken i trädgården, gör sig en ansträgning o kommer in i bland o slickar lite på min armbåge o går ut igen, det är väl omtanke det!

nu längtar jag till min altan vi ska få, ska köpa sån där härlig rottinggrupp men fåtöljer, o sen sätta upp en hängmatta, hade vart precis som som jag skulle vilja ha det idag, ligga på en sån soffa o dricka vatten, käka körbär o läsa en todning o vara sjuk.

så här på försommarn är jag alltid lika ivrig in till frukten på ica o kolla om det har fått in nektariner, men nix, har bara sett gröna, små ävlar i en korg gör typ 50 kr, det går brot. sen kan man leva på det hela sommarn. igår käka vi förövrigt sommarmat, rostbiff, potaissallad, kycklingspett o melon, svingott... nu ska jag vara sjuk ett tag till... känns som min torsk med äggsås simmar iväg...

10

har haft världens kassaste natt. claes bjöd över peter hit kl.04.00 för att kolla på UFC match live från usa. så sen dess har man ju legat o vänt o vridit sig...sen somna ja om vi d 7 o sov till 11. var hungrig som en idiot o drog till jernvägscafét o åt bakad potatis o skagen röra o rabarberpaj på det, satt som ett smäck. efter det har jag ordagrant hängt i soffan.

kollade på Leila bakar o "vad blir det för mat", då gjorde han färsk potatis, torsk o äggsås. FYFAN så gott, har legat har o drömt om att claes skulle åka o handla o stå vid spisen o "woila!", men som vi alla vet skulle detta aldrig ske...
han vill varken laga mat eller ta i en fisk. så jag ska ta mig ann detta projekt när han åker bort på kurs på tisdag, så är nån sugen på en date me torsk o ägg så hör av er!

igår var vi ner på stan o kikade när liam sprang loppet runt torget, så jäkla söt! sen så drog ja o mamma, pappa, marcus, sara, alma o hubbe med lite pic´nic till Augelieplatsem o pic´nica medans vi tittade på lill å racet. vi vann inte...
efter det drog vi vidare på fotboll, grabbarna vann med 2-0 o claes höll på o göra två mål, kors i taket!
sen kom det ett moln o himlen öppnade sig, jag kröp unde en gran som som mest skyddade min ena axel.

vidare mot sala, handla lite saker o förberedda en en fetapotatis och sen mot heby igen, jag claes, kim, erik hem till carro, robban o tobbe. jätte god mat och verkligen super trevligt!! mer sånt! en jättekul kväll!!

nu kommer snart mitt hjärta hem, han har handlat, jag kom på en annan sak jag blev super sugen på:
toast med vita bönor, fan så gooooott!


tennis

fyfan. idag vakna man upp i panik av att telefonen ringer - en signal. vet inte ens vem det är, skyddat nr, tittar med sömtrötta ögon på klockan, 9.53! FAN! - försovit mig, kastar mig upp tittar på mobilen o ser att den är 5.53. blir lagom road o försöker att få mitt adrenalin att lugna sig så mycket att man ska lyckas somna om. timmen efter sover man gott...tills, vaktmästaren komer o drar igång gräsklipparen.

igår var jag på en mycket trevlig kväll hemma hos kim, josse o emma var också där, det bjöds på allehanda kött o klyftisar o bea, precis som dagen innan satt det som ett smäck. sen vart det godis, gympa filmer p en jävla massa snack, alltid kul o snacka skit!! spec om svarta snoppar ;) tacl som tusan för en trevlig kväll, alltså fredag nr 2.

efter att jag vaknat upp i morse så var jag ner till gallerian o tog tag i lite silverregnspinaler, sen kan man säga att jag avrt kvar.. det var trevligt, claes o martin joina på en lunch på mercato. sen satt vi dr o hängde ett bra tag, tills claes kom på ännu en hobby han skulle börja med. den här gången tennis. så upp o köpa racket o bollar o sen drog vi till heby för han o macke skulle lira...... manorkar ju inte med mannens intressen, "akitrummet" ha ett stort ekbord uppställt bland allt skit med förra veckan hobby  - ett 3 000 bitars pussel, undrar när han ska lägga klart det.




man borde bli sportfotograf. kolla in hubbes min, snacka om att denna man hittade sin rätt esse, han skulle nog kunnat titta i timmar på tennis, booollen, framo tebax- fram  o tebax. sen vart ju lyckan total när han faktsikt hittade en boll som han legat på halva matchen, ni ser den slitna brevid hans tass, det är han juvel här hemma nu -pure happines.

var till h&m idag o köpte en väldigt fin bikini, jag har alltid en tendens att komma på att man ska ha nrman väl SKA ha en, så ja köpte en i "tid" nu. köpte en doves lotion, den typ "brun utan sol" varianten, tog den med shimer, den verkar ju sött - men jag inser att det var lite väl mkt skimmer, ser ut som en barbie...

kom åt FET o får inte bort det. så det vart en inlägg åt alla likasinnade mig, synskadade.


frfrfredfreedag

idag är det första fredagen av 3 fredagar. typ, alltså lång helger måste ju fanimig vare det bästa somblivit skapat iom almanackan!!
ja o claes gjort klyftpotatis, bea o fläskfilé, nu trycker jag en chirre o dipp - soom sagt de är ju en fredagsfeeling på sätt o vis. i morgon sa jag sova ut o sen gå en långpromenad!

nej, de får räcka..

gud´ars !

jaha - helgen is over.
idag så har vi haft världen skönaste dag, åkte till västerås köpte en dammsugare för nästan 3.000 men claes känner sig inte helt nöjd nu när han dammsugit här hemma, men vafaaaan, suck. han är grinig för han ville ha den snygga electroluxen o de blev en miele som tydligen skulle va mkt bättre.. aja, det blir nog jättebra! som mattias johansson sa i morse när han kom o hämta sin grejjer efter årdagen fest "köpa dammsugarè? tja, den ska väl va snygg o suga bra..?" - de går o tolka hur som helst :)

sen åkte vi till skultuna, köpte muffinsform och superfint vaxtyg! klädde om några stolar o piffa till en massa i köket, ni får bildbevis när allt är klart! sen har vi myst på gården, pappa klippte ner häcken så vi nu kan se dammen, o sen grilla vi korv o hade oss - sen bestämde vi oss för at bygga en altan under balkongen till mig o claes - fan så bra det komme rbli, sitta o glo över dammen. ska kika efter lite härliga sånna rottinggrupper, gud så bra det blir!!

i går var ja hemma hos carro o kolla på eurovision, vafan ska man säga - höll för ögonen med en kudde när marlena sjung - helvete så uselt det var, skämmmmes.

idag när jag ringde robban o skulle höra om de hört nå mer från calle o anna som är innne o försöker trycka ut bebis så sa han så här: ja o carro tänkte fråga dig o claes en sak "ook" tänkte jag, det är väl om o käka ihop eller nåt nån kväll, "vill ni bli gudföräldrar till Ziri!?" men guuuuuuud, shit JAJAJAJAJAAAA, shit vilken fråga vart helt rörd sen när vi la på, gudars, hoppas dom är säkra på det ialla fall för nu jäklar ska här gudas, va kuuuuuul =))) vilken fråga altså.....

nej nu ska ja kika vidare på söndagsparty o käka körsbär!

landet

gudars så huslig jag är

igår hittade jag ett presentkort på bürgers på 400 riksdaler. så ja make o claes åkte dit o shoppa på oss massor, så vi fixade med pallkragar på gårdeno fyllde upp med jord, så nu ska jao sara gå ut o plantera det blir;
morötter
rädisa
sallad
plocksallad
basilika
oregano
gräslök
persilja
dill
hallon
rabarber
jordgubbar

visar bild när de är klart :)

sen skulle de bli nån slags grillfest här.. förstår inte riktigt..

god morgon!

Nu ska ja försöka fixa till mig, har kommit i lite otid efter min geniaka idé att flrsöka ha lite inpackning på mina ögonfransar då dom jämt är så torra o frasiga, NU har det börjat klarna lite efter grumlet o svedan. man ska nog inte ha inpackning på ögonfransar....

sen hörde jag den här låten i more på p3 - min favorit veronica maggio gör denna underbara cover! åh så bra
http://www.youtube.com/watch?v=paC5ZNMoGPI

nej nu ska jag ner till mitt café o äta glass :)

LOTTA!

-jajjemän, idag är det min dag ett tag till, världens bästa namn som man inte ens har blivit döpt till har namnsdag idag. min mamma har alltid haft en tendes o velat fira det, inte vet jag om hon har dåligt samvete för att ha döpt mig till ann-charlotte o sen aldirg tagit det namnet i sin mun på 25 år (vilket fatalt misslyckande med namn, ändå hade hon 9 månader på sig..). så idag fick jag massa fina pinaler, bara för att jag gillar fina bakverk så har hon fått för sig att jag älskar o baka, så jag fick jättefina muffinsformar, bakpensel (?),  super fina grytunderlägg o små fina burkar, jag älskar burkar. gulligt av henne.

men idag när jag tig ett ryck o städa mitt sovrum (igen) så insåg jag att min dammsugare suger - hahah INTE,. kul joke va..., så det hade ju satt fint med en ny sådan. vill ha en riktigt bra, typ eloctrolux såndär miljövänlig variant som ska vara så bra som suger in dammet på nå specielt vis, känner att jag är skyldig min hund det eftersom han är jätte dammallergisk - passande hund till mig va? men man få ju krav på sig, o de är ju inte dumt o damma av lite oftare... men tråkigt att lägga ut ett par tusen på en dammsugare..vafan.

i morgon ska jag på glassskola kl 08, jag kommer skippa frukosten :)


tisdagtisdagtisdagtisdagsiktarmotonsdagonsdagonsdagellerkanskefredag

Jag är så djävulskt trött.
I morse insåg jag att jag behövde åka till v-ås o shoppa olika glass pinaler eftersom våran glassbar öppnar i morgon på mercato - yeay! så jag o mamma drog runt i västerås, o jag avr så jävla trött o grinig o vart fan åksjuk av åka i en varm jävla bil, o hoppa in o ur o in o ur. så mitt lilla illamående har inte släppt, insåg att jag missade frukosten o tänkte att jag nog var hungrig, men visste in säkert (sådär bakfyllesugen/hungrig) då har dom stekt fläsk o komma med på lilla gömman.. jag tog en banan, o de vart lite bättre. Ska ner o ta ett mellanmål nu med claes, proviva frukdryck o en dröm youghurt, mmm...

idag är en lite skönare dag på jobbfronten, inga deadlines att stressa till, sköönt.
Nej nu ska jag ta mitt mellanmål sen ska jag knalla hem emd hubbe - sen är de kvällsmöten!

efetrsom claes nu har vart avstängd i tre helger i rad så slog det mig "varför har vi inte gjort nåt av dom här helgerna för". Så jag funtar på att fixa hundvakt fredagkväll till lördag kväll o sen kanske ta en hotellnatt i sthlm o strosa o shoppa fina vååårkläder..kan väl va en kul grej?!

tjippen!

söndagen i frilufslivetstecken!

när vi vaknade i morse så tyckte claes att vi skulle åka o göra nåt kul....
så vi åkte till heby, hämtade macke för att se lite "spännande saker", lite upptäcksfärder i huddunge (yeay!) o sen till ingobo källa i typ tärnsjö, jäkligt härligt, så där drack vi vatten o tog upp på flaska, sjukt att jankan dricka sådär rätt ur en liten "fors", sen vidare för att titta på en avrättningsplats där en kvinna ble halshuggen... oj så vi har sett saker. nu sitter jag hör i soffan efter att sovit middag o hoppas att claes ska ge med sig o åka o hämta en pasta från liljas.......

 claes hämtar vatten ur "källan", riktigt gott!

jahapp, lagom till att man ligger o verkligen inte orkar ta tag i att gå ut me hubbe som kommer sussies som ett jävla brev på posten o vill ta med sig han runt dammen med dom andra huliganerna, gudars så bra :-D o claes hämtade pastan om ja beställde så de blev ju gjort diretk.. toppppen!!

sköna lördag

lördagen blev det en redig sovmorgon, sen drog jag , claes, marcus, sara o alma ner på stan o käakde brunch o shoppade lite...

efter det blev det en sväng till hårsbäcksdalen, jag, marcus o karin... så jäkla fin där, värsta indiana jones. sen blev det direkt till tegelvallen för att kika på grabbarna i storm, dom vannmed 4-1 o de var ju toppen! tråkigt att månag ändå var besvikna efteråt..., men bra med poäng!

efter matchen drog vi o handal massa mat o classe kock gjorde en jättelasagne o carro, robban o ziri tittade över, super trevlig kväll!!

 hårsbäck...trött tjej...
 gud så fina ni är ärade fotbollsfruar! :)

someone is dead (fredag)

i korta drag s blev fredagen riktigt skön. vi käka pizza o spelade tv spel medan regnet öste ner. efter 24 snåret så hörde claes att råttjvlarna var på hugget, han sprang ut o skulle mest "föra liv" så dom försvann. sen somnade jag på soffan medan claes spelade vidare.  sen hörde ja vagt hur hubbe började spretta o skälla - claes studsade upp i soffa os åg hur en råtta med en hubbe eftr sig kom i slirade in i tv rummet, claes vart skiträdd men till tog mod o sprang efter, då fräste råttfan in i sovrummet - hubbe efter, claes tog ett tillhygge i form av en mopp o laddade livrädd utanför sovrummet, jag låg lite i dimman kvar i soffan, senhör jag det hjärtskärande skriken när claes smackar på råttjäveln allt för vad han har, det är verkligen ett skärande ljud - ett livrädd "jag vill inte döda dig skrik". jag vart livärdd o trodde vi hade en mördare här inne, jag vart helt traumaförd. hubbe sitter som en riktig jägare o ser på o vill bara fram o bita ihjäl den... men han hade sån respekt för claes med moppe i höggsta hugg o satt brevid o iaktog.

jag trippade ut o såg att det var vatten ihela lägenhetn för claes hade även sopat på hubbes vattenskål, sockeln hr gått sönder, det är blod stänk på väggarna, claes är vit i ansiktet, hubbe sitetr o skakar av iver o jag hör en råtta kippa efter sitt sista andetag.... "jag tror den ska spy" säger claes.. haha.. vi tog en skyffel os längde ut den påvägen o hoppades att den skulle bli påkörd hundra ggr... men n¨n jävel släpade upp den på trottoaren..


rip mr rat, nu är det bara dom i väggarna kvar...


min kollega

så här startar han morgonen efter en tuff natt med anfallsråttor (ha i åtanke att jag brukar vakna upp någonstans emellan dessa två...)


dagen får man fortaste att gå om jobbar i det här hörnet


sen är det shysst att jaga "mus-pilen" på projduken...man försöker ju irritera så mkt som möjligt så nån tröttnar o tar mig hem till soffan igen.,.


Someone is gonna die...

DÖD åt alla jävla råttor.

Hela natten har man hört hur råttorna som låter mer och mer som bävrar gnagar igenom väggarna, lägligt till natten som har dom kommit in till sovrumemt för att låta oss ta del av deras skönsång. Medan ena gänget gnagar i väggarna så springer som andra runt os kriker i hallen och i tv rummet, fyfan. Jag vaknar inte upp för mkt, men när man vaknar av rått skrik och kaos om ntäterna så är det inte lätt att finan ro o somna om, spec inte när man kastar en blick på hubbe som spärrar upp ögonen under täcket och gnissar tänder. Då är det bra att ha kommandot "BUUUUSE" då studsar han upp trots trötthet och rädsla och skäller o kastar saliv så då jävlar sprang dom in i sina bon igen, Och han kommer nöjt tillbaks o somnar om...
Sen går det 30 min till så är det ett jävla liv ogen, så Hubbe stackarn har vart på otaliga "buse-uttryckningar" i natt, så han var ju stendöd i morse.

Happ möte i morse, men det var det enda för dagen - så nu ska jag börja pricka av lite så man har et emsta gjort till helgen kommer, och soooolen tittar fram också!

Igår kom claes hem med mat, men jag ahde vart hungrir så jävla länge att jag måde illa när maten kom .. men lite strips o bea går alltid ner.., sen låg jag under masa täcken och frös som fan, hoppa in i duschen och vred på "den stora duschen" i taket och satt o huttra, lagom tills varmvattnet var slut. Då kom Sara o Marcus in med svettiga kroppar o berätta att dom tagit en sån lång o skön spring runda o skulle upp o ta en dusch... jag sa inget.


errase

idag har hjärnan var på högvarv precis hela dagen.jag förstår inte att i morgon är det redan fredag.idag har vart en riktigt stressig dag, med många beslut som hänger i luften, vilket gör en så frustrerad. imåndasg satt ja o pappa o marcus o stapla upp alla projekt som vi har på gång, vi kom fram till 18 st. 18 STYCKEN! och det är vår egna, just nu sitetr jag med i  ett par grupper som handlar om centrumutveckling och utveckling för hela sala stad i form av aktiviteter och marknadsföring. ni som bor i uppsala kommer snart att få se väldigt mkt av sala.....:) Så just nu är det mkt frustartion över tid som inte finns, men vi vet att vi är dom enda som vill driva dessa projelt o vi vet at vi är dom enda som fattar att de kommer gynna sala - men idag hade vi ett intressant möte ang. att ev anställa en projektledare som vi kan lasta över våra jobb på , som slutför dessa... för vi mäktar inte med hur mkt vi än vill-det är det som är det farliga i vårt jobb. alla tre älskar det vi sysslar med och vi kläcker idé på idé, snart spricker huvudena på oss.

idag har jag vart så trött,nästintill så man griiiinat stundvis, vet inte vad det är med mig men jag är sjukligt trött..
i går ringde claes o berätta att han fått sin dom efter sin rapportering till fotbollsförbundet efter en match för två veckor sen, han blir avstängt två matcher till... så de blir skönt o ha honom hemma. samtidigt som han ringde igår så ville han boka ett bord för oss på någon restaurang ikväll, men jag fick välja vilken. "men vafan ska vi ut o käka en torsdag för??" röt jag trött till.... "ja, de får du räkna ut själv, men jag skulle hemskt gärna vilja det" blev ännu mer trött o irriterad varöfr han inte kune säga vafan han ville o la trött på...  sen slog de mig, vi firar 4 år idag..., gulligt att HAN av alla kom ihåg det.men han sklle köpa hem mat, så ja har köpt lite frukt o tänkte göra en gratinerad fruktsallad med vitchoklad... men nu måste jag sova en stund så jag kan ta in lite mer i databasen imom, för nu är diskutrymmet knappt..

tog en msyigt promenad med hubbe runt brottet idag, fan va fint det är där...

 mitt välorganiserade skrivbord..
 högt här hörrdu



förresten, kolla in bilderna från ladiesnight, vi hade en studio o man fick passa på o studiofota sig!
nolltva24...

hatar de här huset, råttorna tuggar överallt i väggarna, fyfan, låter som bävrar som fräser omkring, snusk..

dålig update

jahaja, ny vecka o det är redan onsdag. veckan har varit så där härlig med en telefon som ringer och signalerar om möte hela tiden, möten har avlöst varandra och jag har precis avslutat det ena för att rusa till nästa - det är tur att mang illar det man håller på med i alla fall!
igår så var det dessutom ladies night i gallerian som jag tyckte belv super lyckat!! kolla gärna in bilder på nolltva24.se, jag är i allafall jätte nöjd, så hoppas vi att det blir en större omgång i höst när i kör nästa gång!

Idag vart det mkt som var kaos, först möten, sen en annat "trauma", och sist men inte minst en kommunman som man fick hantera med vänlighet. däremllan var det faktsikt ett annat möte som var jäkligt spännade o nervös, men kul!!

Nu äntligen så ligger jag på sofflocket - Jag o hubbe har vart på en sväng, vi gick till en rastgård på bryggeriet som är lite halvlodig men han älskar den, så jag brukar slå mig ner på en bänk o sitta o "wappa" (säger man så om att surfa med mobilen nuflrtiden?) i hubbe brukar sköta sig själv med nöja då han ska gå igenom varje kubik cm så nosen löddrar om han. men sen kom en fet cockerspaniel som hette isor, o då blev det fart....

Vi har köpt hem en dryck som säkert många av er redan sett somheter Vitamin Well till Mercato, jag älskar dom - just nu har jag köpt hur många som helst o laddad upp i kylskåpet just nu är det "everyday" som gäller.. så jäkla goda!

liter bider från dagen outgång




världens längsta lördag

efter en skön o lång sovmorgon - till min bror i vanlig ordning ska till o väcka en - så blev de en promenad med honom, alma, claes o hubbbe. drog till stugan o käka frulle. sen drog vi vidare hemmåt för att väl hemma komma på att vi ville käka lunch där uppe.., så vi åkte dit - ja tog en kycklingsallad o claes tog ju såklart in de lite godare, månols burgarn, där gick jag på en nit.

sen blev vi kvar o sola o slappa i stugan, hem igen o erbjöd oss att va barnvakt åt alma för dom skulle bort, så bi tog vagn o hund o köpte ett berg med godis - jag har vart sugen hela heeela dagen. väl hemma så kom peter o madde över, jag  skulle upp o lägga fröken o vi låg o mös i soffan till robinson. damen vägrade o somna o ja  har nu hållt på fram tills nu, ja höll själv på somna o hon satt o applådera åt allt som va kul på tv - fan så drygt sånt är. claes kom pp o hjälpte mig o hon kura ner sig direkt i hans famn... åkte o hämta marcus o sara o nu när ja väl kommit ner i min soffa 4 timmar senare än beräknat så ser ja att min godispåse är slut.

folk har försvunnit för mindre........


fredag full med claskalas

i idag gjorde jag lite cupcakes o vi drog ut till heby o firade clas födelsedag igen - det kan inte firas nog i den där släkten.
vart väldigt nöjd med mina skapelser... känner mig lite som bree van de camp...haha. skönt med fredag, fast e känns som en lrödags kväll, långhelger är ju helt underbart! mer sånt! fick lite frsmak av sommaren idag, täntke att jag skulle kika på lite stufor att hyra på västkustem, så kan jag o min bästatse raring o hubbe åka dit o gotta oss på klipporna i simmar.. fan så ljuvligt....

lite bilder från idag. just ja - vi har ju haft lite STOR råttor här hemma, fyfan vad didriga dom är men i går slog det alla värdsliga rekord. när vi kommer hem från starfors i heby så slänger vi oss på soffan. claes sitter med fötterna neråt och jag ligger i hans knä o har hela kroppen i soffan. claes rycker till med bena o svär "va i helvete!" vad kommer fram under soffan mellan cls ben?? JO stor råttan, alltså den är ju lätt 15 cm med svans. den jäveln springer över hubbes tassar som i tt ryck drar tassarna åt sig så den fan hoppas in under tv´n - ut igen o in under köket. så idag fick claes nog o gjorde en fälla... haha, tanken är att råttan ska drukna, men aah, vi får väl se.. kika på bilderna..


Valborg!

en supertrevlig valborg hade jag!
jag o min bror marcus o karin H åkte in till uppsala, gick till basilico o köpte pizza o tog med oss till ekoparken..FULLT med folk, som vanligt. skit här.lig kännsla o vädret varj u hel enormt! blå himml o stor sooool! pizza och lite vitt viin, toppen :-) Evelina vart ju dynf efter 15 min, fan så ja skratta åt henne... o sen att få träffa mary vart riktigt kul, mer återvändo släry!

sen drog ja hemmåt med tåget, slappa lite o åkte vidare till starfors, där grillade vi och sen var det dags för brasa o fyrverkeri, verkligen en helt perfekt valborg!






RSS 2.0