lutan -

E L E V A T I O N

har slagit upp mina gröna o inser att givetvis har jag blivit förkyld. inget allvarligt, inge pigflue - däremot så känner jag av både halsen, hostan o snoret. fan, jag som vart utan nässpray i tre dagar.

halv ett blir vi hämtade med wallers gänget i en såklart wallers buss. kul o ha en egen buss.
sen ner mot götet, ikväll blir det väl bara käk o i morgon vet jag inte om det blir liseberg,stan eller nåt annat men på kvällen blir det i allafall U2! grymt! liseberg hade ju vart kul, men jag kan ju glatt gå omkring med magen i vägen o inte få åka någonting. minns att balder ¨var dödsångestladdad. ska börja tvätta nu, kom på att jag fan inte har något rent. sen åka o handla road stuff, nektariner, frukt.. och självklart veckans NU!

i går btw så var islänningar man skulle upp o rida på. det va rju inget av det man hållt på med förrut, att "arbeta" hästen så som man gjort förrut var ju att glömma, det var bara sätta sig ner o åka med. tölt är ju ashärligt, man bara glider fram. skit kul, jätte härliga ridvägar o det var verkligen sverige sommar landskap. skulle haft kameran med. dessvärre fick jag o karin hjelte en rookie med oss, en snorunge som tydligen skulle med, som inte ville "rida fort". fan, men jag känner av röven idag iallafall. sen drog vi till maddes statoil o fick en feting burgare, grym!! kom hem till 23 snåret...

nu ska jag sätta fart, packa till lillkillen också somska sova hos karin hela helgen..
ha de så bra här hemma! 


herr kantarell!

igår var vi ut i svampskogen, gänget som brukar följas åt var samlat, jag, claes, macke o hubbe. sen hängde karin hjelte o pappa med. pappa hade rollen som svamp major. vi hittade iaf hur mkt svamp somhelst, skitkul, värre när man kom hem o skulle rensa skiten. men, senblev det svampmackor o då var ju mödan väl värd!!

nu ska jag plöja här hemma sen ska jag o karin hjelte ut o rida islandshästar, yihaaaaa!!







party i rättvik!

igår åkte jag, claes, macke, hubbe o mamma till rättvik. av alla ställen. superfint väder var det o vi besökte eklunds pappan kalle o hans fruntimmer! det vart nåt slags stohej där med crusing o skit, nu så här i efterhand kan man ju undra varför vi tog oss dit fö raggare är väl ändå det vidrigaste skit som finns. men det var hur mkt folk som helst, camping över hela stan, fes, fest fest. vi givk äntligen ut på den jättelånga bryggan mitt ut i siljan över till en liten ö o åt glass, jätte mysigt, vädret var kanon! hemvägen vart ju om inte annat än dryg, 40 min att ta sig ut från rättvik med alla jävla raggarköer, sen skule vi "bara" göra en liten instickare på 10 min till dala floda där morsan skulle visa min farbror stuga, det var 4 mil fram o tebax dit o dom var hemma så det blev ju att vi vart kvar där ett t a g. så vi kom hem till sala efter 24 snåret.......

någonstans känns det som att sommaren är över. fick en liten höstlängtan, för fan, det är bra mysigt med höst.... har täntk att man gjort rätt mkt den här sommaren, o har en del kvar. nu i helgen ska vi ju åka hela claes släkten till gbg, kika på U2 på självaste 1 agusti (my 25 bday). helgen efter rä det 25 års galejj, efter den helgen är det karnevalen. o just ja, sen rhodos första veckan på september... ah ja ska inte klaga, men så får gärna myshösten komma! te, varmare kläder, mys, mys myyyyys. sen vill jag ju gärna att vintern också ska komma, hihi, första gången jag längta sååå efter vintern, 3 januari....

nej vet inte vad dagen kommer att bjuda på. men ska väl försöka mig på min blåbärspaj efter allt slit efter 1 l handplockade blåbär!

Trekking kings!

jag, claes, macke o hubbe har vart o trekkat runt skattmansö. skithärligt, mass aolika miljöer. det började i panik då vi skulle följa leden in i en fårhage, först bäbä rädda för oss, sen kom master baggen o skulle härja efter oss med lfock, d vart det fart vill ja lova, t.om på macke.
sen gick man genom kohagar över broar and so on, skit härligt. nu har vi bestämt oss för o vandra på riktigt, abisko vore riktigt grymt o få se med egna ögon. uppleva en del av sverige som man aldirg sett förrut...

nej manska väl tänka på refrängen eftersom man har ett möte imon kl.08, hur kan det vara möjligt, har inte jag semesta?

'
både jag o macke konstatera att claes som tagot denna lilla trekking på lite väl stort allvar ta mig fan inte görs sig på bild... glo in master baggen - den svarta!

mina avokado,mozarela o pesto mackor.. master (till grabbarna kötbullar)

boring.

njae, dagen har faktsikt gått i ett hett tempo ändå. men kan väl fortfarande konstatera att det inte blivit många knop gjrorda här hemma där det behövs som mest. ska försöka få med mig claes till svampskogen, går säkert jättebra o han kommer hoppa av pure happiness!

bakad potatis är väl ändå jävligt gott?

pool o nada sool

igår var elin poolfest, rickards med. tråkigt att det lyckades bli under samma sag som rickards årliga poolparty, men men. solen sken med sin frånvaro men det var riktigt trevligt ändå, stort tack till elin!! Hotan är ju som alltid värdelöst, eller, det är väl mest folket som inte riktigt är spm dom man hängde med förr i tiden, o det är ju inte så konstigt. men att vara där nykter o inte kunna ta ett endaste danssteg gör ju sitt till, kom på mig själv ståendes framför Maskinen med händerna på varsitt knä o typ klappa takten. haha. madde gjorde succé o lufta på överdel o underdel antalet ggr, har fakstikt detta insplelat, tyvärr blev det för mörkt så man ser inte mkt av showen.

världens bråk bröt ut o jag fick morsankrafter o hoppade in o fick bort tre st  sfick ut alla från hotellet. den ena sa till vakten att jag var ju så jävla full själv så jag hade tagit fel på honom, jävligt mesogt sagt av mig, men jag tog ton o sa "jävla slyngel du ser väl för fan att jag är gravid, jag är för jävla nykter på det här stället" då sprang han därifrån, jag avrt stolt att med min mesigaste mening men jävligt gastande röst fick iväg den lille fan. aldrig känt mig så gammal o så jävla mesig, gravid kärring som slänger ut osmakligt slyngel. dess för innan bussade jag vakterna på några andra som panga rutor. nej jag lär fan stanna hemma nästa gång, salas ungdomar ser mig snart som stans yngasta moralkärring.

idag har det vart lugnt, man vakande upp med en fest som såg ut värre en elins, claes had eju förkrök här o det lukta förjävligt, men jag kiakde på tv medans den skyldige fick städa undan. sen järnvägs cafét, en sväng i blåbärsskogen där hubbe i vanlig orning käka blåbär mest hela tiden. han älskar det o jag tror han har en fördel med sitt undeebett när han hovar in dom! sen drog vi till karin hjele o käka sakon thai o kollade på några avsnitt av "rapport till himlen" minns den serien som gick back in the days, haha... jag som tyckte den var läskig.. aja, tekniken har förändrats.

förresten, fick världens jättekasse igår av carro, eller hon hade lämnat den här hos claes så såg den i morse. fylld med grabbkläder efter liam, såå himla mkt fint o så gulliga saker, tusen tack vännen, känns overkligt att de ska sitta på min sötgöte sen :) men hörde rykten om en tjejpåse också, här existerar inte unisex :) TACK Carro!!

nu ska jag o fina claes slappa till entourage o päroncider, de är fint det!

 claes i gamla stan
 min fina dagbok...


God morgon älskade värld :)

japp, jag lever fortfarande på rosa moln, jag är helt nyförälskad, allt går så mkt lättare, allt jag tänker på är min älskade otto... tänk o vara så nykär i någon som man aldirg träffat, match.com kanske?

igår åkte jag o claes till sthlm, claes tyckte vi skulle komma iväg tidigt, vi skulel mest gå runt os trosa, träffa rasmus o bara mysa. eventuellt sova på hotell, eller hos rasmus eller åka hem, had einga planer på nåt, men till sthlm skulle vi. vi kom iväg kl 13, o kom fram till rappe efter 3 nångång, det var diverse fula ord utbuten om en kass chaufför 8jag) men jag vill påpeka att den jäveln som guida mig var fan inte tina turner. helt värdelös, men vi gjorde upp o claes körde sista biten efter att jag hade kramp i stjärten. nåväl, vi var framme, tog tbanan till gamla stan, strosa omkring o käkade på glassfabriken,  OMFG. sen kan man väl säga att vi mest bara gick, claes skulle ju såklart till sin favorit butik - buttrix. till vår sorg så fanns inge roligt av huvudbodnar där till min fest, fan. tur att macke har börjat sytt, kanske ska slänga fram en skiss på en sak jag vill ha......... sen mötte vi uppe rappe o drog o fika, sen vidare mot djurgåren, genom galärvarvet, drömde oss bort mot en feting båt. engång i tiden hade vi verkligen en sån, synd att man var så liten att man abslut inte uppskattade det. många veckor i skärgården o sen galärvarvet en vecka under vattenfestivalen, tider det. det närmsta vi kom att åka båt var djurgårdsfärjan tillbaks till slussen. sen drog vi o käka på götgatan, sthlm pommes med fläsknoisette, jag citetrar claes "det knulla i käften!"

sen var kl närmare tio o vi drog oss hemåt, mkt trevlig dag, många pussar blev det.. bästaste claes. var in i några butiker men ag orkade inte handla åt, skit rörigt med sommarrean, o man vet iaf inte vad man kan ha sen, sukers, ingen ork alls. däremot hitta jag verkligen en sak jag letat efter, en dagbok!! där ni inte kommer att få ta del av et skit! hitta en på bookbinders, där kund eman ju gått i timmar o bara titta på alla fina papper o lådor o aaah, wonderful.

nej nu ska invänta karin hjelte o hubbe, han slagga där igår, ska bjussa på frukost! måste ha den enorma vegetariska mackan på jernvägscafét! sen hoppas vi på att vädret keeps up o att solen kommer fram så att elins fest blir så bra den bara kan bli, men det tror vi, den var ju kanooon sist, men shit viket väder det var då.. oj oj..




Jag älskar Otto :)

jorå. dagen kom att ske på detta vis:

jag vaknade som jag skrev lite tidigare än vanligt, tänkte att vi skulle åka lite tidigare så vi kunde käka lunch på ett trevligt ställe i goood tid. självklart kom vi iväg nästan timmen senare än vi skulle, såklart. claes propsa på att vi skulle till MAX typ för vi inte skulle hinna annars, men jag bestämde trots det att vi skulle käka på Kajens fik nere vid hamen, Till min stora förjusning fanns bakpotatis, med räk o kräftröra, fyfaan så gott. trots att det smakade som aldrig förr så kunde jag inte äta så mkt för jag var så sjukt nervös. ni vet man vill verkligen inte göra, man längtar tills det är över. jag satt o kände på min mage hela tiden o sa till claes, "det är ju fan bara fett, jag har fan inget i!!" jag ville nästan säga ifrån mig tiden.

claes hade panik o satt som på nålar, så vi åkte iväg o irra runt vid sjukhuset. gick mot ingången "FÖRLOSSNING", shit tänkte jag.... detta är serious. när vi kom fram hade vi en halvtimma kvar, jävla stress claes. det kom in ett gulligt par som defenetivit skulle föda barn, o jag kände att jag var helt felplacerad. det finns ingen i min mage. kändes som jag skulle åka fritt fall. vi satt o iss i väntrummet efter incheckning, läste pärmen om hur västerås BB funkar, jag kunde inte ta till mig, "jag har ju för fan inget i magen, vill heeeeeem" när jag rpecis tänkte, "äh, fan vi drar, det är ju ett skämt det här" så säger nån "Lotta!" shit, to late. när ja la mig där på britsen ville jag inte dra upp linnet, hon skulle bara se min dallrande fetto mage o fundera, tillslut sa hon "jaha, då kasnke du ska dra upp tröjan o visa magen för mig" då var ju sjukt nära på o säga, "du, jag tror detta är ett stort misstag, men vi kan väl försäkra oss om att det är tomt". hon kräma på massa gel på magen o i samma sekund o satt blippen på magen o jag trodde jag skulle kissa på mig (man skulle dricka massa vatten och INTE kissa) så kom det upp ett face på skärmen framför oss!! Claes utbrast "men det är ju nåååån där, eller hur???", "eeh, ja..?!" svara hon suspekt.

jo, visst fan rann det tårar. det där är vårt barn, näsa, panna, små fötter, en rumpa, han började dricka, vände sig, mooona på oss, sparkade, voltade.. ah herregud. det bästa ögonblicket hittills, så himla häftigt. jag var mest så jävla lycklig att det fanns nåt där i. men ja kunde ändå inte fatta det, som den rörde sig o jag fattade ingenting! sen tröck hon ner handen, då såg man att de buktade där den låg o han vart alldes vild o börja sparka omkring sig. allvarligt, skaffa barn. nu har jag fattat att jag har ett på gång iaf! : ) tänk när den kommer ut... kan inte förstå vilken känsla..
har suttit o beundrat korten heela dagen, underbar älskade unge, jag äskar den verkligen redan!!! förresten, till våra stora lycka blev vi framflyttade, 3 januari ser det ur o bli nu!

nu ska ni få se lite bildbevis, fick lov o fota korten, o som stöd blev ett pasta paket.. haha...



 tomt?
 Otto suger på tummen .-)


gha..

har inte sovit mkt den här morgonen, dels pga av sara som bestämt skulle piska mattor utanför vårt fönster,dels för att rolle har klippt gräset och trimmat varje tova och blåst bort grus på gården, men främst över detta jävla ultraljud som närmar sig.

har faen gått o väntat o räknat dagar sen jag fick reda på vilket datum vi skulle dit - men nu. God. tom? fel? trillingar? två huven?undelat? ah nej. det blir nog bra.... ska åka snart, ska ut på en promenad med hubbe, sen åker vi o käkar lunch på Kajen o sen bär det väl av.......... hold youre thumbs people!

one day left......

i morgon smäller det - då kommer otto jam att uppenbara sig, förhoppningsvis för tänk om som min största fasa, man går tom!! känns som magen börjar försvinna o man mår hur bra som helst. gud så pinsamt o ligga där o man får det konstaterat, o fyfaaan vad hemskt om otto jam inte finns. men jorå,vi hoppas o tror väl de, hoppas allt är ok bara. clae har två semesterdagar nu, jihoo, lite ledigt idag o sen lediga i morgon o sen ledig på fredag. så imon blir det ju mys i västerås iom med ultraljudet o sen blir det ev sthlm hela fredagen, sen poolparty pålördagen, toppen,hoppas vädret tar tag i sig bara....

nej nu ska ja hämta en frukost på järnvägscaféet - hej!

hicka

helgen har vart bra. lugnt i fredags, med lånsta o sen drog vi o kolla på haif träning o senare på kvällen så åkte vi til älvåsa o skulle kolla på 24 timmars, fotbollscup. allt låter bra. men det var ganska så gripande stunder under dagen trotys min lugnande inledning. i lånsta blev jag o macke o claes inåsta. vi hade panik o åkte runt som vilsna minkar. men pappa kan, o hade en utväg även här. 24 timmars var trots mygg marinad ett skärt helvete, jääävla vad mygg. fanns ingen ro o trevlig feelings at all. panik, alla såg ut som talibaner. synd att vi inte höll ut till maddes match. solly.

i går var det lånsta med kilu o moder maria (karin). sen hem, fixa en liten vegetariska buffé som vi senare knappt våga grilla inför laget. tur att sverre bengtsson våga. mesig o orutinerat av fruarna. grabbarna söp på o de blev norrmanska senare, märta pärta päron pung var sne o liljas hade inga lökringar eller nåt annat flottigt förrutom strips.

idag om det är som det ska så är vi i v.18, o isf är ottos huvud 4 cm i diametern och fötterna 2 cm långa, kan ni fatta? jag tycker det känns som en lagom storlekt att försöka få ur mig. sen har från igår verkligen kännt av honom, som fan på norrmanska och ännu mer idag, vet inte om det är hicka eller om han bara bkar, men känns gör det :) Och jag är välsigt säker på att det är han, inte kännt så här förrut, så häftigt. på torsdag ska jag o claes ha en ledig dag tillsammans o strosa i västerås, käka lunch o åka på ultraljud :) Har ju drömt att jag är skengravis, så nu är jag nojig för det åh... magen börjar kännas mindre.... hmf, noja. man hoppas att man ligger i rätt vecka, känns trisst o falla tillbaka ett par, samtidigt som jag ändå vill det så man ligger på rätt sida av året :-)

det var det !

-"Japp!", sa pälsjägaren.

Då sitter man här hemma, väntar på att bakpotatisarna ska bli klara. Idag är det skittråkigt att ha semesta!

Dagens grej, kände hur Otto hade hicka i morse, häftigt!


skymning

så bra cet blev i min hall - inte helt klar ännu, ska skaka fram häftstift till pistolen så ska jag skjuta fast nytt tyg på stolarna,men skoskåpen mina damer o herrar. jag får helt enkelt visa är allt är på plats. så nu är det bara det roliga som återstår att göra sig av med allt ikea emballage.

minns nu sommarboken "tordyveln flyger i skymningen" den borde man nästan greppa så här i sommarn. underbar.

härligt att vakna upp till strålande sol, men det känns ändå inte som det är solväder. vet inte vad jag ska göra mer än att fixa till i hallen. Jo, jag ska sitta o planera garderober på ikea hemsida, kanske man kan göra när solen går i moln iof..

om nästan en vecka är det dags att få se Otto Sylt in live. galet, ni som undrar om namnet Otto Sylt (för oss barca resenärer är det ju självklart). Jag o claes har baraen "grabbhalva" i huvet och det känns bara som det blir en liten sån, inte så att vi bara vill ha en kille, nej, nej, men det känns bara så, och vi kommer på oss jämt med att vi alltid säger "när han kommer". Otto var mitt första namn som jag kände lite hatkärlek till, så det blev ett sk. projektnamn. sen när jag o evelina gick runt i barcelona en dag som alla andra o gick bort oss så var vi förbannade o tog en taxi dit vi skulle, i tain ser vi ett ställe med en stor neon skylt "OTTO SYLT", sen fick vi höra att det tydligen var ett skitärligt ställe, o Otto kommer ju bli härligt galen, därav följdnamnet Sylt. Mr. Sylt.

och nästa helg är det även dags för poolfester, förjävligt att det ska behöva vara två härliga samma dag. hos elin och hos rickard larsson. elins lockar mest, men jag känner mig dum om jag inte går på rickard o vill ju det med. kanske blir en början hos rickard o sen till elin... ah fan, det visar sig.

nej nu ska ja o hubbe ut o knalla, sen ikväll ska jag , hjelte, hubbe o farsan ut i svampskogen, vankas svampmacka!

skam tamme fan..

vad har jag egentligen stoppat i mig. det började igår på ikea. såklart två korvar, senare till max, var ju inte alls hungrig men nåt mste ju få i sig, så de blev strips med dipp och en glass. sen var det monopol kväll o karin hjelte hade köpt med sig åtaliga mångder godis o chips. i morse var det möte, sen drog jag marcus o pappa till café silver, där tröck man ju i sig bacon, stekt potatis o ägg. tjoff. hemma nu, slängde in morötter o potatis i ugnen o dippa med bra.

detta måste få ett slut. aptiten har som ni hört kommit tillbaks med stormsteg.

nya craving är just ny bakadpotatis med skagen, allt med potatis o morötter och ugnsbakat går i. helst bakat med honung o flingsalt. nu är det Hills maraton på mtv, då var det inte lätt att få saker gjorda. satt iaf klart det ena skåpet vi köpte igår på ikea, vet att jag ahr lika dant helvete framför mig till.  men bra blir det.
kanske ska åka till claes o hälsa på, borde ta med mig lite fika.... kanske inte ska äta det nej.

monopol igår som sagt, jag ägnadne mig åt ikea receptet, men gerra, madde,karin hjelte, claes, macke o peter körde på. jag höll på madde men jag tror hon åkte ut först. men det var väl syselsatta antalet timmar. bildmaterial på det kommer.

Week - end

japp, då var det slut för den här gången.

Fredagen gick ju hur snabbt som helst. jag o madde var ner på stan, fikade o "hängde", sen drog vi hemåt. Claes o ja åkte till Västerås för att lämna in hans bil o insåg att vi måste ha varit tidsoptimister så in i helvete. Gasen i botten genom Västerås, Enköping mot Uppsala där vi skulle möta upp Macke o några fler för att hinna gå på Brüno. Vi kom in 1 minut över att den började, ganska så bra tajming. Men ja känner att jag var helt uppjagad o tyckte mest att filmen var lite för mkt. Alla satt os krek av att den var så jävla galen, vet inte om jag håller med. Svår att överträffa när man sett Borat. Däremot så var det trevligt att "Tillsammans" svensken var med som en av huvudrollerna. Men jag skulle vilja se den igen, tror jag var helt blockad i huvet.

Sen till Basilico o käka pizza med en hel drös med folk, som vanligt skit gott o super trevligt sällskap! Madde höll låda som vanligt o Rickard har börjat blivit gråhårig.

I går vet jag inte vad om hände, dagen rusade förbi och claes drog till Peter Olofsson, till norrmanska o till hotan o senare vakade dom till kl..04 att se på en UFC match. Jag däremot hade bättre förstånd o köpte en jävla massa godis o hyrde film o hade jäkligt skönt, jag o hubbe somna på soffan, sen väckte han mig o vi drog oss in till bingen. Han är alltid ett jävla bra sällskap.

I dag vaknade vi upp o gjorde oss ordning för en sväng till Calle o Anna i Strängnäs för att hälsa på deras son Wilhelm,  familjen Bosell var med! Claes var nästan pinsam att ta med som ett slags hälsa på offer. Han kom hem 7 i morse o var ganska bakfull. Men Wilhelm var super söt, såg ut som en liten mini vuxen-bebis. vi vart bjudna på lunch o fika o hängde mest o snacka skit, snart kommer det komma en till polare till gänget :) Så kul att höra även att killarna delar sin uppfattning o "erfarenhet" ;) Jag o Liam bodde stundvis i ett av JÄKLIGT många bigarrå träd som dom hade, gud så gott. 

nej nu ska ja slappa o försöka läsa klart min hänt extra som jag försökt traggla mig igenom i över en vecka.


Mini calle ser anings suspekt ut, lill bosellan ser mest söt ut ;)

abstinens?

då ska jag inte hålla er på halster längre - klart ni ska få ta del av mitt liv så här i semstatider.
som ni alla vet så har det ju regnat - som fan. jag är dock fortfarande okay med det. borde dessvärre tagit tag i mer saker här hemma, men jag vet inte riktigt vart tiden tagit vägen. tisdags och onsdags så jobbade jag faktsikt, så då blev det inte mycket semetsastädning av helt enkelt.

igår fick köket sig en omgång, sen bakade jag muffins o scones o hade nån slags get togheter här hemma. perfekt väder för te och scones! mycket trevligt med härligt sällskap. kvällen avslutade med att jag, madde o claes körde hänga gubbe till big brither omgång 2002. det är ju helt fenomenal den årgången. för er som inte har sett de den så kan jag avslöja att jag en dag för många år sen la vantarna över en amlingsdvd. så sant som det är sagt.
5 min efter att madde hade åkt o jag låg slumrande i soffan TOK knackade det på fönsret vart så jävla livrädd,slutade nog nästan till och med och andas ett tag. "viskade högt" åt claes (varför gör man så??) att det är nån jävla mördare som vill göra sig hörd innan han slår ihjäl oss utanför fönsret, då vare madde jävel som glömt sin mob. fan för dig.

i morse vakna vi upp till fallande regn, ja o hubbe satt på oss regkläder o tog en timmessväng, jag vet inte om jag helt plötsligt fått dålig kondis eller om Otto sylt ligger bakom den plötsligt infallande orkeslösheten. tog kärring pauser mer än ofta - pinsamt. det var ingen lek när ja kånka mig upp för vattentornsbacken.. man my man.

Tror att Otto även förösker göra sig hörd eller på något vis showa, pickar till där inna ibland..., eller så är det nåt helt annat, kan berätta för er att man granskar o analyser det mesta mycket noga nu som sker kring/i magen, varje kurr kan ju var nåt annat..,kanske...typ.

en annan kul sak är att vi bokat en vecka på rhodos! ett helt gäng. mamma,pappa,marcus,sara,alma,kerstin o leif. dom är där i 2 veckor, men jao claes kan bara komma iväg en vecka så vi tar den sista. hanhr fotboll, o sen har vi hund o sen jobb som är svårt att vara bora från, men en vecka är inge dumt de heller, spec på sköööna rhodos!!


ikväll ska till uppsala, äka på basilico för paulines på hennes årsdag! härligt, sen kasnke vi glider vidare till brüno, preimären är idag. vi får se, nu ska ja hoppa in i duschen, ja o madde kanske ska ta oss ann stan så man lär väl se lite vårdad ut...


Oceanis Hotel, Rhodes, Greece

Click to close window

vårat hotell - nämde jag att det var all inclusive? :-)


nöjd

idag är jag riktigt nöjd. förrutom min snoriga näsa som fanimej aldirg vill ge sig o spela på samma planhalva.
är först o fr'ämst riktigt nöjd med vädret - jo jag är det. nu känner man att man kan ta i tu med lite grann, städa, tvötta, sortera gareroben, rensa, slänga, ah allt skit som man faktsikt har tid men nu men inte vill ta tag i när det är fint. skönt att intebehöva åka ut i solen o riksera o få pigmentfläckar. skönt för hubbe, han har blivit sig själv, ah nej, sommarhettam är välkommen tillbaks,men det är helt ok med en paus.

åkte till uppsala o hooka upp med madde, idag låg dagens sug på bakadpotatis med skagen, gott på unico. sen drog vi vidare till Monki, o nog blev vi kvar där ett tag. jag kom ut med en tung och välfylldpåse, sen ner till weekday o fick med mig lite mer. köpte totalt:
1 par shorts
1 blues
1 thirsa
1 klänning
1 kjol
2 långärmade
1 "tunika"

allt detta fär 900.-, det är fanimej ett kap.
så nöjd med dagen hittilss, mycket trevlig med mejde bejde. nu ska jag ut i skogen eller göra något annat trevligt med min hund.

sen kanske man ska ta tag i allt de där ovannämda...


v.16

då promenerar man in i v.16. och man har fortfarande inte förstått att det finns nåt i än. visst, magen växer, men det har man ju vart med om förrut att saker o ting växer på än..... nej det är konstigt, tror inte man förstår förrens på ultraljudet, men nog är häftig och ofattbar känsla att man har någonting i sig som väger som en chokladkaka och är lika lång som en halv skollinjal - och som kissar i MIG var 45:e minut..?!

gårdagskvällen var ingen hit. jag var så mör i hela kroppen efter lindesbergssvängen, att hålla sig kvar på en bananeboat kräver mer muskelstyrka är man kan tro. halvtimman efter alman kom ner till oss (barnvakt) så slog sig något som liknande svininfluensan in. fick världens feber, jätteont i huvet, hela kroppen, snorig, ah det mesta. det plus en övertrött unge som bara (ursäkta uttrycket) jiddra med än var inte lätt. då länner man ju "kan man ångra sig ang. storkleveransen? nej då..haha, men ibland är barn mest söta när dom sover.....

fråga claes om hans projekt heter arne och klappa han på magen, kot därefter åkte han o träna o nu ligger han o gör sit ups framför mig, haha....
nu ska jag värma risgrynsgröt - ingen aptit alls, inte ätit mkt på länge, fan känns inge bra, otto sylt needs that.

är fortfarande riktigt trött o svag, hoppas ni partypeople fick kul hos john, vädret sprack ivf verkligen upp, tror ni fick de great o de var trisst att ja inte kunde komma förbi..


Subway Rickard och Ghünter

Jahapp, då har vi haft en liten mini semester. Så jäkla trevligt.
När vi kom dit drog vi ganska så snabbt ner till stadshotellet o käka, mycket trevligt o väldigt gott. Hubbe var med, för vi tänkte sitta o käka ute på serveringen, men när vi kom fram så öppnade sig himlen o de börja blixtra i åska, ja band fast hubbe vid ett träd, visste inte vad jag skulle göra, han var inte helt nöjd. ylade o skällde som en jävla varg. Och det kan man väl förstå. Så tillslut hitta vi en plats vid vårt fönster som han kunnde sitta under tak o vi kasta ut lite mat så han skulle tiga.

sen mot sjööön. Hubbe var som vanligt förste matros, flytväst o klarblick. 
alma var inte särskild nöjd med båt idén o skrek direkt när hon hoppa i och sluta när hon hoppade ur. vi började köra banan, heeelvete vad kul, kunde inte få nog. otto sylt fick känna på torktumlaren om någonsin. en gång gick det lite brutalt till när jag fick marcus o claes över mig i samma sväng, men han har inte sagt något efter det o verkar trivas.

vi åkte nästan hela dan, och det var verkligen grymt. sen åkte vi till tysken ghünters sommarhus, ghünter är tysk, bor i sydafrika, sommarhus i lindesberg och väger 200 kg. ni kan ju förställa er min min bild i huvet av den mannen. vilket jävla hus, panorama mot sjön, helt nybyggs och skithärlig, alldeles för oss själva. lagom i huset så hade världens oväder kommit o strömmen gick, som pricken över i:t när de är sommar! satt uppe o spela spel och snacka skit.

sen idag åkte vi hem rätt tidigt, mot norberg för o fika på elsas café, jättemsyigt, det var även ett jippo i stan, så de var lite kul. nu ska vi snart vara barnvakt åt alma, borde fan sova en skvätt...






dodadodadodaah

följande betydelse: "Vill ni köpa kokosnötter ur min turkosa plastkorg?"

sitter och väntar på plan 2 i det här huset att bli klara. väskorna är packade hubbe är kissad. vi ska till lindesberg, til rickard larsson o ida, där ska vi bo i något fint hus vid vattnet tills i morgon. men jag hoppas att vädret blir till det bättre... kul att de åskar o regnar för första gången just idag när vi ska dit, o just idag när claes har semestaaa, men det kanske går över. när vi kommer dit ska vi käka lunch på något trevligt ställe och sen till det bästa. vi ska åka bananbåt o ringos hela jääävla dan, fyfaan vad kul. sist jag åkte banabåt var på cypern, vi får hoppas att det går bättre den här gången. sist drog ju elin typ av sih hela knät, o vart invalido o fick ligga å¨ett "ukrainskt sickhouse" enligt våran källa lill karin. nåväl, nu börjar det hända saker här ute, så det är väl dags att packa in sig, hubbes flytväst är med o Otto Sylt har aldrig vart mer redo!


du och jag hubbe

nu har jag packat in allt i bilen, solstol, parasoll, vatten, frukt, tidningar, radio, mackor och hubbe.
nu ska han o jag ligga vid våran lilla grop i lånsta. jag känner mig redan lite ensam, men det blir jtätebra, hubbe är ju ett toppen sällskap. men är det nån som vill ansluta sig så hör av er, gott om tidningar har  jag :-)

vilken jävla kväll

nu sitter jag här välutrustad med två flaskor nässpray och jag ser fram emot en kväll med svala nya lakan i sängen, o inte sittläge med betong i snoken på soffan.

det enda som fattas mig nu är kölnbackens jättegoda grovabullar som jag skulle vilja ha till frukost med källarrökt skinka på o att min bästaste classeman hade semester som jag. men får välja på en osnorig näsa eller det sistanämda - då tar jag det förstnämda,

kvällen har vart helt underbar. jag, claes, marcus o sara drog till sätra brunn på brunnspuben där dan viktor spelade. GUD så mysigt, grillbuffé, super mkt männsikor, hräligt väder o en jävligt lyckad sommarkväll. sen gick vi runt i lilla byn, vet ni hur msyigt o hur många tomma läckra hus som bara står där?? ska ringa i morgon o höra om vi kan få hyra ett, tänk o ha ett eget sommarhus där?? då skulle hubbe bli lycklig, nära sala o ändå så långt borta, nära lånsta :-)

fick ett "vän erbjudande" idag av en bekant där. varje onsdag när de är brunnspub så kan man även förboka boeden där, så en kväll på hotell med frukost 250 kr, vore ju skithärligt! tänkte dra ihop ett gäng som skulle kunna, visst vore det härligt? stach har aldrig vart ett problem.... :-)

god natt på er,
love otto sylt

ett rent o skärt helvete

här sitter jag i min soffa- det är fjärden gången för i natt, klockan är i skrivandes stund 04.53.  Jag har såklart åkt på en jävla förkylning dessa försat dagar på min smesta! igår när jag var i heby så fick jag vetskap 10 min innan apoteket stängde att det just stängde en halvtimme innan 18, som vanligt i heby. jag hace kommit upp ur poolen o var inte alls sugen, tänkte att det skulle nog räcka dom sista dropparna.

när a skulle lägga mig så insåg jag att de sista dropparna var obefintliga. jag skar upp flaskan o föröskte hitta nånting, fanns en droppe - jag tappa flaskan o den kom på foten. kunde ändå somna, vakna upp torr som fan i halsen, tjock i snoken o paaaanik över at tinte kunna andas, gick bärsäckargång för o hitt anånting som kunde hjälpa. nix. hitta tillslut ett vapen  - tigerbalsam. smeta på lite under näsan, kändes inget så jag smeta in ännu lite mer. sen insgå jag faktum när detta började verka. helvete, men det ren systemet, somna om en timme, vaknade, somna om, vaknade, nu biter ingenting, nu har jag cement i snoken..... kan inse att det bara är 4, 5 timme kvar tills apoteket öppnar.....

RSS 2.0