lutan -

uppe medd tuppen

-för ett t ag sen.

jahapp, rhodos närmar sig. har så jäkla mycket som ska hinna göras innan bara...gha. mest saker till dom som redan är där, ska köpa barnmat, packa med mig mer kläder, ta med tidningar...

ska iväg med hubbe nu tänkte jag till skogen o gå en lånpromenad med honom, sen ska jag till stugan, vattna på blommor, leta efter en mkt viktig pärm som pappa lyckats försumma. hem, bada hubbe med sitt allergishampo så han håller sig klådfri i veckan, ner till kontoret lämna pärmen (om den finns) o massa huvudnycklar, faxa till claes ortoped om en tid som han ej kan komma på,in på systemet köpa med mig en champagne åt morsan, handla det sista, hem o packa klart, packa till hubbe, försöka hinna till mässan, vidare mot heby o kolla på match. intensiv dag.
macke kommer med oss hem sen, vi åker kl 2 inatt o han blir kvar med hubbe o har han i morgon tills karin kommer. lite nervös är man ju med macke som hundvakt, men de går säkert...

igår blev vi hembjudna till macke på middag, ja o claes handlade mat o lagade den.. haha. sen tog vi oss en kvällspromenad med hubbe, skit härligt att det hade regnat!

nej fan ska börja min hektiska dag nu :)

haveri

vet inte vart den här dagen tog vägen, visserligen inte slut än.
gick upp, sprang till gallerian med nycklar. hem, fick massa jävligt dryga jobb samtal som var svårfixade, iväg till gåvan o köpte hundmat, mötte upp karin o madde, till teknikhuset, madde pejja sin skuld som en nyavlönad tupp.
iväg mot sala mässan, parka precis breve carro m kids o sen har vi strosat runt där, trevligt, förrutom regnet, fanns även en hel del gott...

min dator har börjat fucka ur sig, fått en massa porrskit virus på msn som gjort att den börja kajkat ihop sig, mycket irriterande!!!! säg till om jag börjat skicka virus igen, känner igen problemet som med förra datorn. fuck.

fördelen med att vara själv hemma bland tre hushåll innebär att tvättningen blir MYCKET effektiv, har tre tvättar i, ska börja tumling svängen, tänkte packa klart så mkt som möjligt, försöker o inte göra allt i sista sekund, som vanligt...
sen ska man packa åt hubbe också, usch, jag tycker inte om och lämna honom, usch kan bli gråtfärdig av bara tanken "kommer snart" han blir ju så ledsen.. jaja, apropå det, undra hur det gick för anden igår...?

inte många bitar kvar...

på pusslet. japp, jag har satt in mig liiite i det. inte fullt så mkt som det övriga två...
madde här vart här sen i tisdags. vi var på stan medans classe skulle kika på sitt knä, madde trodde man var gjord av pengar nr hon gick i affärer, men de var hon ju tydligen inte, men det stärker förtroendet att tänka att stach inte är något problem ;)

igår var det möte, sen lite shopping, unnade mitt hår dyra produkter och mina fötter färggranna skor.
sen drog vi til schellins o köpte onsdags-regns-fika. det blev en liten buffé då vi delade på aaaallt. gott, full effekt - 1 minut, förståssss......

sen till thai, natti, stugan. där blev det spel o precis, jag o kilu vann, det var jävligt otippat kan man tycka, men cluedo är inte så jävla svårt... : ) det beror ju förståss helt på hur man lägger startegin, o den låg kim helt o hållet bakom.
Madde fick även känna på en riktigt spark av Otto, han kan när han väl vill, har även MADDE tagit ett magkort idag.

Möte idag igen, sen blev det pannkakor, dyrare för vissa en andra..... : )
Sen kom jag hem o gjorde alla min sysslor som jag borde gjort tidigare, har vattnat alla blommor i allas hem, tagit allas post och tvättat en tvätt. sen drog jag o hubbe ut på en långprommis. då skar det i mitt hjärta. när jag kommer upp ur tunneln kommer en liten and o vaggar fram, med fötterna inåt, såg att han var lite hackad på bröstet. han ser lite förvirrad ut men knallar på, han är ju helt vilse! Inte ska han vara vid tunnelsn vid valla heller! Åhhh, ville hitta en kartong o fånga han o släppa ut han vid dammen igen. Kändes som han var lite mobbad o fick nog o testa en annan väg o kom bort.. lillen..... huga kan fälla en tår.

nej nu ska jag fortsätta o sen steka på lite härlig pytt i panna! i morgon blir det sala mässan o sen blir det ännu mer packa, packa, men fan orkar inte släpa med mig massa... aja, långt blev det här! adjö!

uptown

igår blev det inge gröt. jag fick istället idén om att göra en egen potatis o purjolökssoppa med vitlöksbröd, fan så gott. och sjukt snabbt o enkelt. förrutom att det koka lite väl kraftigt så det fins väl ett par spår att ta hand om idag...

jaja, how ever, har rpecis satt i mig den bästa frullen, guldkornmacka, hushållsost,o´boy och en alldeles för övermogen och vidirg persika till efterätt severas 3 st blodröda järntabletter. ska ut med hubbe nu o sen ska jag o classeman åka till uppsala, luncha med madde kanske o sen ska han iväg o kolla på sitt knä på idrottskliniken.  så ser dagen ut, hej på er!

ghaa...

jo jag blir irriterad. fast jag ska vara "glad" som claes säger. aja, det blir säkert bra det där...
nu har jag o hubbe vart til apoteket, köpte järntillskott till mig, hoppas jag blir lite piggare o får mer ork av det. annars är det kanske bara lite vardagsrutiner som behövs...?!

hubbe har haft så jäkla tråkigt så länge så vi drog förbi zooaffären som han ääälskar, i vanlig ordning satt han o titta på kaninerna bra länge tills hon i butikenhade tid för honom o få bjuda på godsaker, sen fick han en ny liten "valp" han älskar dom minsta pipleksakerna, går runt med dom i munnen o myser med dom. så en sån blev det, hon skrattade gott åt honom när han gck ut, för han var nöjd när han fick gå ut med den i munnen, men nog fan gör han det-!! han pissar på dörren innan han med svansen rätt upp går r butiken.... hundjävel. jag låsades som inget o slet med han.. fan, får vi se om vi kan gå dit igen..

nu ska jag åka o handla, idag står det risgryndgröt med sirap på menyn, sååå jävla gott!!!

hösthösthösthöst

visst börjar den krypa sig inpå? När jag gick ut i morse o hämtade tidningen hos mor o far så var de full fart på ekebyskolan. och riktigt svalt var det också. fick lite flachbacks från när en annan började på högstadiet, en helt ny värld. spännande o läskigt var det, men högstadiet var väl iaf en av det roligaste tiderna o ens liv också.

ska försöka städa ur "datarummet" nu så det kan bli ett sovrum... vi börjar i den änden. som vanligt trycks det in mer skit i skitrummet o det känns låångt tills det blir klart. fick precis ett samtal från rhodos varmt som satan o allt var toppen.
om en vecka är vi också där. det jävligaste var att det var sjukt mkt höga vågar... ghaa... nu borde otto inte få ge sig ut mer i sånt, men jag villlllll.  ett annat lite prolem som jag inte riktigt har velat ifrågasatt ännu är att nyckeln in till marcus o sara som jag sa att jag hade (för att komma in o vatna blommor osv...) finns inte här..., tror att jag har den i almas vagn..inne hos dom. får se hur jag löser det där... nån komme rju hängas om alla blommor döda iaf,

bra städ låt:

http://www.youtube.com/watch?v=9xjkBpore34


wonder full

fyfan, det är som ett vakum här hemma. alldeles tyst, bara jag , claes o hubbe. så jäkla skönt. dörren har stått uppe hela dan o inte nååån har klampat in. inte så man störs sig eller tänker på dom annars, men nu när dom är borta är det riktigt skönt, haha.. men jag gillar min familj ändå :)

mysig dag på sof, dock skitlite folk o inte alls den stämning som de brukar vara. ziri var gosig o vill ha en häst tror jag.
claes var grym o hade en jävla koll på tävlingarna, tror han tyckte de var rikitgt kul! vart så sugen på att börja igen...
sen åkte vi hem o claes gjorde den godaste maten någonsin, färsk pasta med nån härlig fläskfilé gräddsås, fyfaaan.
såg att han hade shoppat lite chips o dipp också, rätt dipp OCH gräddfil.

tog en snabb promenad o han tränade på tk. nu vill jag ha en jacuzzi o krypa ner i, fan så sköööönt. ja o claes får abbonera robban o carros nån kväll, ziri med tror jag. tycker det ska bli så mysigt med höst, då ska de bubblas i heby :)

hojta till om nån är sugen på spelkväll uppe i stugan i månsan, mat o kanske övernattning, många sängar finns! på tisdag ska ja o claes till idrottskliniken i u-sala, får se om de kan få iordning hans knä...
nej fan, chirre o dirre nu!

hästen i brons

claes gav sig i fredags o var hemma,men vill på pkea att det helt var hans beslut, o det var ett mkt klokt beslut för en gångs skull. : ) de blev pizza film o mys, skit härlig med tok regn.

igår var det slappt, hade lite telefonsnack sent å natten, eller skulle väl vilja säga morgonen, så vi somnade väl om vid 06, så det vart slappt, drog iaf på bio på kvällen..

nu ska jag in i duschen sen är det dags o fixa pick nick o dra til sorf på bronshästen skitkul!! vi blir ett gäng, så det blir härligt, ziri kommer o ska föröska få med hennes present..

nu har alla i familjen dragit på första veckan till rhodos, dom är väl där nu, nästan vid hotellet tror jag. så jag o claes är helt själva på gården, så skönt. kanske bor vid stugan den här veckan, skulle vara msyigt..
nej lär hurry up!

Lite sne

jo jag blev lite sne. Från att ha sagt hela veckan att det ska bli så skönt med helg, för den här helgen är den enda helg på hur många veckor som helst som det faktiskt inte händer någonting på. Det ska bli fredagsmys på riktigt. Vet ni, en sak som är otroligt värdefull när man jobbar som inte existerar när man har sommarlov det är FREDAGSMYS: Varje dag är lika "lat" men fredagarna när man jobbar dom är ju faktiskt heliga. Så just ikväll var det tänkt att bli god mat, massa godis och en härlig film,  vädret bidrar med sitt. Men nehepp, då bestämmer sig min 30 åriga karl att åka på "fjortis disco" i vittinge, vafaaan. Så nu är jag sur, på riktigt. Det är nästan så jag skulle hem o ladda upp för ett skogaholmsutbrott.
Och till råga på allt undrar han om inte jag kan hämta honom. fuck off.

Aja, jag får mysa med otto o hubbe. dom har iaf inte något val. Eftersom Claes har lovat att vara på bronshästen i morgon hela dagen får vi se hur kul han tycker att det är när han är bakis. Rätt så bra "straff", kanske t.om blir en final på torsdag också.

lutan

idag har jag jobbat, igår med. rätt skönt, hade tänkt mig nåt hela annat den här veckan, visserligen jobb på sät o vis, men i en liten mer kreativ form, men jag funtar på o ta tag i det nästa vecka. då har man extra semester, då hela familjen är borta på rhodos, sopgestapo allra helst. men sen återförenas vi alla på rhodos veckan efter. skönt med en sista sol boost innan man packar undan sommarkläderna o fokuserar på hösten med allt vad det innebär.

otto växer så det knakat, huden börja spänna åt ordenligt o nästan svider, var o köpte en magolja i går, bristningar är något jag inte föredrar. har vart en del puzzlande här hemma, men dom lär läggapå ett kål om det ska bli klart innan det ska rivas igen.... hobby room is soon a memory blue.

nej nu ska jag fortsätta min städning här hemma,

chipsen

hur man misslyckas så fatalt med en påse chips. vi kan.

claes åkte till heby igår kväll, på vägen hem fick han en enda uppgift: chips, med RANCH dipp. Sen ringer han upp o säger "jag hitta en nyhet på dippen" , det sägs att det är tillåtet med humörsvängningar nufötiden så jag blixtra till. RANCH CLAES. han förstod allvaret o stannade på statoil o fick med sig - ranch. han hade lärt sig en läxa från mitt skogaholmslimpa-utbrott. hur som haver, när ja ska fixa till dippen har fanskapet köpt en minifil. det vart ju som vatten, ghaa. ah, chipsen vart inte alls goda att doppa i dippvattnet, o jag blev lite, lite sur. inte så farligt som man kunde tro.

nu har jag, hubbe o magen powerwalkat i spåret, vi gick även vilse. svårt kan man tycka men aah..
sen sitetr man här med va? jo, dagen efter chips, alla vet väl hur gott det är? fan. ska hälla ut rubbet.

sen ska jag lämna in min bil på verkstan, det skriker någonting i röda toner o låter konstigt, det luktar dyrt. men det är lika bra o få den genomgådd så vi kan byta in den sen.
sen är det lunch på á la gömman.

löven faller..

i går var det karnevalen två lax nio. kan inte fatta att det är 4 år sen låten gjordes.
hur som, det vart fotboll, det blev tåget. jag skrattade arslet av mig åt herr cajander, fruktansvärt ful. rätt ok tåg. tyvärr började solen försvinna o molnen komma tätare....

sen drog vi vidare till kim o erik, fixade till oss o drog till familia bosell nyberg. något stressad att dela kräftor med robert men faaan så goda dom var. det var super trevligt hemma där, med mästerlekar o tobbe med allt vad han kan underhålla med. stämningen blev något pinsam ett tag, men de vart ju understökat efter nån minut, en ganska lång minut. annars var det verkligen toppen, så myysigt. tack snälla ni, jag håller med dig carro, låt det bli en tradition :)

som ett kvitto på hösten kom regnet så fort solen gått ner, o idag är de stooorm ute. men jag tycker det är mycket mysigt.
jag är lite less på sommaren nu, om två veckor åker vi till rhodos o det känns som ett rätt skönt avslut på sommaren, då får man den sista dosen sol o bad, sen är det dags för tekoppar, filtar, ljus o mys.

såg precis på min fd klasskompis fridas blogg, verkar som hon håller på o få sin lilla bebis när som, är riktigt avundsjuk!! jag har 131 dagar var, o de kändes som det inte var länge sen hon hade 100 dagar. då känns det nära. men när man tänker agusti vs. januari då faller den tanken bort.
nu ska jag göra nåt vettigt, var nyss ut med hubbe o claes, då står det en stor häst i parken o blir fotad, ovanlig syn.
återseende.

mr. crayfish

on deefrosting. nice.

idag kan man tro att jag inte gjort mycket nytta MEN det har jag. i tre kategorier. de thandlar om att rensa i garderoben.
 dessa blev högarna

1) detta har legat i två år o borde inte träs på mig igen.
2) detta kommer jag inte komma i det närmaste året.
3) detta får hänga på ett tag till.

kategori 2 blev ju iaf det flesta av mina jeans. o sen lite annat, dom fick åka över till carro på kollo o jag lär ju inte se dom igen på det närmsta året. resten i kategori 1 får afrika ta del av.

nu ser jag bara fram emot i morgon, fullspäckad dag med BARA massa kul!! längtar mest till kräftskivan hos carro o robban, har inte käka en kräfta i år o det ska bli sjuukt gott!

nu xka det bli en natti påse för familjen eklund andersson.

sov


igår böev det en dag med madde till en början, tiden rann i väg o vi gjorde nog inte mkt vettigt. men claes kom ju hemtidigare från jobbet (högst ovanligt med två timmar tidigare) för han visste ju att madde var hemma o vad kan locka mer än henne i puzzelrummet. där ligger man i lä. denn omgång puzzlades det under jullåtar, framförda av dom själva. bildbevis kommer.

sen drog vi till uppsala, satt i oss ett härligt maxmål. sen åkte vi o kikade på hebys match. heby dominerade o fick in 4 bollar i korgen.efter det drog vi viadre till salt o "drack vin" med tjejerna, vi kom dit en stund senare o detvart typ en halvtimme där innan alla skulle åt varsitt håll, så det blev inte många ord bytta - destofler hemma hos madde.
jag, kilu o madde drog dit, mary kom senare i ett jävla vrålåk. vi snacka över en kopp te o sen gick vi o la oss, o fortsatte o prata, kim var inte nöjd med vårt beteende kl.03, så då fick vi skingra oss, så snacket fortsatte inne i madde o rilles binge, men nog fan höll kim låda endå, jävla sömntalkie, men, men, det är skillnad på folk o folk ;)

sen var de en jälva god frukost, så pass god att jag åkte o handla en likadan så jag kan uppleva den i morgon.

otto har växt til sig regält, ska införskaffa magsmörj så man inte får dras med bristningar, illa. han rör sig mest hela tiden, tom claes o har fått känt en spark... : ) nu börjar man längta en hel del tills i vinter, mysiga tider.

sitter faktsikt med lite ljus tända, längtar faktsikt tills hösten...... ost o kex nu.

god natt

otto bökar för fullt i magen, ska gå o sova nu. hoppas han kickar på ett tag, är inge trött, då är de mysigt o ha en otto  som sällskap! drömmer ju sjuka drömmar nu förtiden, inatt sov jag o claes under en grön liten pizzaduk, o sen hade evelina o min pappa en "affär", jag var så sjukt äcklad när jag vaknade i morse. får se vad nattens story blir,
imorgon hoppas jag på en roligare dag, dagen idag var boring.

puss o go natt från moi and otto

lost

vet inte hur jag kom in på det här MEN igår såg jag på aftonbladet att linda rosing hade förlovat sig. jag "råkade" ju fastna på hennes blogg hela förra sommaren, men sen sina det ut, nu vill jag även påpeka att hon är defenitivt inte någon förebild eller någon person jag vill följa för att jag gillar, mest för att det är rätt kul o läsa om hennes liv.. som med alla andra bloggar. hur som helst så såg jag ju att hon hade förlovat sig, så jag drog in på henens blogg där det också framkom att kvinnan är gravid!! så japp, jag spenderade nog halva natten me att gå igenom hennes blogg o lägga ihop ett o ett att hon e ihop med den fula jäveln i basic element...haha.. hur kan jag ha missat det här? Aja, så kan det vara när man har semester, då finns det inte mkt annat o lägga energi på....

sitter här i min "klänning" som jag fick av grabbarna i 25 års present, så jävla skön, mycket, mycket nöjd! tack! har precis vart ute med morsan o hubbe på en sväng, väntar på att åka till teknikhuset o käka lunch. igår tipsade min kloka bror om en sak (han har också semester o inte så mkt för sig..) att efter den här sommaren o alltid har man ju en sån jävla idétorka när det gäller vad man ska laga för mat i veckorna. då kom han på att idén med att ta sala allehandas måndagstidning där det står vad alla resturanger har för lunch, så väljer man ut vad man ska käka i veckan där, skitsmart då jag skapade en liten meny o drog o handla. fick MYCKET beröm av claes när han kom hem från träningen, hans husliga fröken hade både städat nästan hela hemmet och handlat och lagat mat. det är fan inte ofta sånt sker.

kollade runt igår på alla forum o på livsmedelesverket och till min lycka verkar det som om jag får äta svenska kräftor på lördag!! fyfan så gott, jag längtar såå mycket, ska bli jätte trevligt med karneval o kräftskiva, hos ropert o carpoo! ljuvligt! tar även tebax mina anklagelser på robban ang. spyan på gården, det var terror tommy, och detta efter att jag precis belönat han med en första plats. skit. vet inte heller om jag nämde om det långa brevet som jag fick från grannarna??
där stod det klart o tydligt att : DET ÄR NU ANDRA GÅNGEN DENNA SOMMAR SOM NI HAR FEST OCH DET ÄR ETT JÄVLA LIV, BLA BLA BLA BLA, M.M". Så kan det gå om man bosätter sig i stan, två fester på en sommar, den första var drinkkvällen när ala drog till hotan omkring 24 snåret, o innan dess var det min student för 5 år sen, o vi har bott här i 23 år, tre fester. idioter.

fan så mkt det blev skrivet här, lunch nu o sen ska de bröjas röjas i rummen.... :)

halvvägs

japp, v.20 idag - halvvägs gott folk. Och än så länge har allt vart som en dans på rosor, mår som en prinsessa o älskar o vara gravid, fast inte när man har 25 års fest o är nykter o känner sig så tråkig. Men som sagt, annars är allt på topp!! Otto gör sig påmind varje dag, det sparkas, vänds, hickas o har sig. Igår låg jag med handen på magen o fick för första gången känna på det "utanför magen", skrek åt claes o komma, men självklart händer det inget då.., men det kommer o jag myser iaf på när de kickas :)

I morgon ska jag o claes börja ta tag i o göra en liten rotation här hemma, med rummen, vi ska flytta vårt sovrum till data rummet, data kommer att hamna i skitrummet o otto kommer så småningom få vårat rum. längtar tills o fixa vårat sovrum, ska köpa en hela garderobsvägg, ska bli så skönt o få bort alla kläder, har fan ingen förvaring alls, så de känns härligt o ha något o göra....

som sagt, 25 års fest i helgen. super väder och jättekul när alla kom o sjöng för mig, vart lite rörd, så mycket härliga vänner man har, så glad över varenda en!! Fick massa fina saker, ser mest i fram emot min sätrabrunn massage, fyfan så nice. en liten "mamma massage", jag längtar ju lite tills hösten ja, o då ska detta bli av tror jag :) Folk hade tillgång till fri bar, vilket märktes väkdigt tydligt..... mat o lekar blev det. Kim o maggan eltar nog förtfarnade, ska spela yatzzy med er nåndag så blir det nog bra! tråkigt som sagt o vara nykter, man ser bara allt jobb som ska fixas o de var skönare att gå o plocka o diska hela tiden, än att se vad som ska göras dagen efter. det var ju lite tråkigt i efterhand eftersom jag känner att jag knappt hängde med nån eller satt mig ner o prata nåt.... men huvudsaken att alla var nöjda! huvudbonaderna var kanon, narret var grym, o kippan skrek jag av glädje när jag såg ;) tack alla!

idag har jag städat bort allt fårn festen, skurat hela köket o hallen.... måste köpa en bra mopp.
nej nu ska slappa vidare o drömma mig bort till otto, fan så man drömmer konstigt nuförtiden också... va helt slut när ja vaknade.., otto, otto, ottooooo!

puss på er!!

följe

idag blev det månsan, madde o rickarde brottades våldsamt.
har handlat alt inför festen, almost. huvud detajerna saknas.. inser att kl är 22 nu o de är bäcksvart ute,,, detta måste ju lösas....

nu blire entourage

flashad

satt o kollad epå en skräckis i ena rummet.
hade släkt överallt, och fönstret i tv rummet öppet. satt efter filmen i tv rummet o kika runt lite på datorn, hör hur en bil åker sakta förbi utanför mot enkelriktningen, ser att det är en polis. tänker inte mer på det. sen stannar den o ja hör att dom går ut, så jag tänker att nu jävlar är de nåt på gång. precis när ja ska titta ut genom fönstret blir jag flashad av en såndär abnormal stor polis ficklampa ála beck rätt i nyllen - "jääävlar va du skräms hoppa jag till", hade ju som sagt precis avverkat en rysare o var väl inte hel labil. "ditt fönster står vidöppet, ville bara putta igen det så ingen gör inbrott, eller om det kanske var något sånt på gång. "nej då, bara varmt" sen kom o claes o vråla, då ar det hans gamla fotbollspolare. sås jag tackade så mkt för omtanken.

happ, har avverkat detta
-gbg resa med u2 o wallers släktet - toppen!
- fyllt 25! massa fina o hrlig saker, bla spa till hösten med claes.

detta skal göras
-ha 25 års fest till helgen
planera!
l
inatt vaknade jag av att claes kom o la sig o madde släsngeigen dörren efter att dom hade "puzz(l)at" till kl.03.30. inte såg jag nån vidare klarhet i det där 3 000 bitars puzzlet, men kör hårt, en deadline finns......

RSS 2.0