lutan -

en dag till

En del har söndagsångest över att måndagen kommer - för att det är en ny vecka, mera måsten "mera tråck". Tänk så många söndagsångester man har framför sig.
Jag har inte så mkt ångest pga överstående utan ren  skär panikångest över att en ny vecka kommer o med masso av möten och saker som man fick för sig låg långt in i framtiden ska vara "planerade o klara". Den här veckan är en riktig helvetesvecka. Där ingenting eg borde fungera om det ska, jag kommer kunna luta mig lite tebaks i mitten på nästa vecka, vill försöka hitta en resa, en sista minuten  o dra o komma tebax till jul. Just nu är de lite för mkt, o de blir bara mer o mer, men jag hoppas att de lugnar sig efter jul, de måste det göra.

Ska nog hoppa in i duschen o sen ta mig en kop vanilj glögg - jättegott, finns på coop, massa smaker, blåbär o lingon, vanilj, och hjortron - så gott. Den kan man så smaka på Mercato med saffransbiscotti på söndag.. om jag är i livet :-)

i dag ville jag verkligen ut o springa, men nåt hände med min fot förra veckan, vet inte vad, men de har gjort så jävla ont, men de är på bättringsvägen nu, så kanske nästa vecka - hoppas snön håller i sig nu förresten, skulle gärna kunna få vara så här tills i mars!

terapi

Idag började jag min terapi - jag var ute o sprang i en timma. Det finns inge könare att lyssna på bra musik o bara springa  o rensa hjärnan på massa skit. underbart, måte komma igång, man mår så bra efteråt, både psykiskt o fysiskt.
Det är mycket tankar o stress som snurrar på i huvet, mitt största probelm är att jag måste börja organiera o planera mer, jag är värdelö och det är det som gör mig å jävla stressad. Jag köpte en kalender - den använde jag i en vecka. Fick min nya mob där jag kunde synka med outlook - men då måste man ju även uppdatera den också. Jag är helt värdelös.
istället ringer telefonen hela tiden "du,hade inte vi möte nu?" "du,har du fixat det där än?" blir galen, men jag måste bara ta tag i det där med att o r g a n i s e r a och diregera ut jobb, det finns fakstikt andra som kan göra saker, men jag är ju sån att jag vill göra allt själv, men tiden räcker inte helt till..

SPA i helgen, jättemysigt o jätteskönt. Det var ju för "pappas skull" men man blir ju trött när karln inte kan försöka slappna av, klockan 7 knacka de på dörren, då skulle hubbe ut o gå, o man skulle helt ha ätit frukost o vara klar tre min senare.. suuck somliga verar ju tro att blodet kan ruttna i ådrorna om man vilar ut lite. Hoppas man inte blir lika dan. Men på lördag eftermiddagen då kände man att man levde, satt i eb bubbelpool i ett stenrum o titta ut genom panorama fönstrena hur solen gick ner bakom bergen över siljan - underbart!

Nej nu ska ja hoppa in i duschen sen sova, imorgon ska de organiseras!

jo men de var ju ett tag sen..

Jaha, jo man har jobbat, jobbat, jobbat. Försummat både hem o pojkvän o en stackars goding. Men idag tog vi tag i det frsta, vi slänge en massa skit o åkte till returen, ska försöka rensa ut massor här hemma, man bara samlar på sig o sen ligger de ÖVERALLT, saker man inte ska ha - bort med skiten. Sak nr 2-3 tar jag tag i lite smått vid sidan om, men i helgen ska hela familjen på SPA - vi ska till tellberg - dalecarlia, pappa fyller 60 i morgon, så då ska vi åka fred-söndag hela stora familjen och GIVETVIS ska Hubbsen följa med :-) De ska bli jättemysig o framförallt SKÖÖÖÖNT, stänga av mobilen o bara vara. Men dessvärre är de ett familjeföretag så jobb snack blir de ju alltid, får försöka avstyra... fan å härligt, ja hubbe o claes på ett hotellrum på fredag kväll framför idol, najs :)

Annars är de bra, orkar inte skriva ... ja e så leeeeeeess. trött. stressad. Vill börja träna, tror ja hakar på madde på puls i veckorna  - något sm glädjer nu iaf är ju maddes fenomenala klipp jag fick på nattbussen från uppsala... ha ha

Må så gott!

RSS 2.0