lutan -

tyst på´re

man får inte klaga på värmen, men helvetee vad varmt det är.
 haft en jäkla bra helg iaf, var på nån slags kväll hemma hos cajan i fredags, träffade på kk - kryckan karlsson för första gången. det var min barca roomie evelina som hade lyckats blivit påkörd i uppsala av en "äldre dam" född -28. illa med benet men fruktansvärt kul med damen, som inte kunde stanna o hjälpa till för hon hade glömt käppen hemma. det är farligare att leva i Sverige än på Para-lell ghettot i barca.

på lördagen blev det lindvallen cup - ganska så för varmt för sån aktivitet en sån dag, vi damer drog till lånsta gropen medan grabbarna jobbade på bon´brännan. på kvällen blev det CTP - coctailpary av dess like, man kan alltid behöva ha en macke eklund med på festen så man har ett garanterad grunddrag. Ulla Hansson, lill Hansson o KK var med, kubb, drinkar, härlig musik (stundvis), och fågeln roger.

i går blev det en pooldag i heby, underbart. man slapp all jävla sand. däremot stickor i fötterna.
i dag blev ville ja hem till Elin till en annan glassig pool, men fick vänta på Claes som ja hade lovat att sällskapa med till magnetröntgen i västerås..., så min första dag på semestern blev ingen hit. varken hackat eller malet som man säger.
sen blev det fotboll på tegelvallen - jag som tjatat så! men vi damer fick inte vara med - MEN på onsdag alla som vill o läser detta, då är det MIX lag, alla som vill, kom o lira boll!! se till att inte hamna i samma lag som lill hansson bara - karin vannfält. Eller va fan, de spelar ingen roll vilket lag man spelar i, klä er i riddarrustning.

nu ska jag byta lakan o duscha iskallt o hoppas att semesterdag nr 2 blir bättre!

g´natt från mig o Otto Sylt!

no hablo español

we call it a trap. 

jahapp då har man avlagt x antal mil i sina nya vandringskängor till sommarskor. jag o evelina vart som utplacerade in the middle of nowhere. men som vi löste det, det var ju bara gå - havet? äh men vafan vi går hitåt, det borde väl ligga här?? har man den inställning eller rättare sagt kör på den strategin så  hinner man ju se ganska mycket innan man kommer dit man ska. man kan säga att vi tog upp fingret i luften efter vi avlagt lite saliv på det. dit gick vi. men så här i efterhand evelina, vart ligger eg barcelona, vi har iaf klarlagt för dig att det var inte grekland vi var i.

hotellet, ja, vem var det eg. avsett till? lampknapparna hittat vi efter vi letat. brukar man leta efter sånt och brukar man titta neråt när man letar efter såna? jorå, i españa. 60cm över golvet placerar man ut dessa. för att rymmas på toan fick man placera sig på snedden, om man inte la upp bena över badkarskanten. vi trodde vi hade fått toppen läge på para-lell vägen intill ramblan som är huvudgatan. tills vi fick reda på att vi bodde i ett sjujävla ghetto, eller vi fick de förklarat så här "ni är väl aldrig på para-lell sidan? njae, två av oss bor där. Okay, ta taxi o var inte mer ute en så. Äh, men va kan hända då? vi kan väl säga så här, Barcelona är europas farligaste huvudstad, och det mesta händer längs den här gatan.  men säg, är det inte härligt o leva lite farligt då? vi tog iaf taxi fortsättningsvis...

Mycket jävligt roliga saker och det var en toppem resa - nu är vi hemma, eller jag o evelina dom andra kommer hem i morgon. återkommer med mer suspicious minds......tåg till barca

ska ni inte me? come on, blir härligt.
ha de suecia! trevlig midsommar,take care hubb!

Helvetes jävla skit med H

Jahapp, då har man legat sömnlös pga av två olika saker.
Det första är då givetvis detta bekymmer med hotell, den enda ledtråd jag har att gå på är ju mitt bankuttag som det står "www. travel " det är det enda, vet ni hur många internetbolag som heter något med travel? Många av dessa har inte ens telefon eller någon kontaktinfo. Det jag försöker göra nu är att få tag i min bankman som jag tänke kunde luska ut vilket företag detta är, jag tror det är den enda vägen till hotellrummet.

anledning två varför det var svårt att sova igår var pga vägvärket som helt sonika får för sig att SKRAPA bort ALL jävla asfalt på vägen mellan oss och dammen, dom som inte vet vart vårat sovrum är så vetter det ut mot denna väg. Hela kåken vibrerade, och det lät som hela jävla sala skulle ramla isär och en tuta till förbannelse tuta tillv arje gång en lastbil skulle köra fram en meter. Detta kommer man på att man ska dra igång kl. 21 på kvällen till långt in på natten. Vist lite med trafik, men för faaan! En måndagsnatt, det är väl bara leda om trafiken på dagen.

Hade möte - butikschefsmöte idag, gick upp halv 7 o var kopiöst bedövad av tröttheten. Släpade mig in i köket, (läs noga nu) gick fram till mitt köksbord, tog en nektarin, snedda av till kranen, sköljde av den, snedda golvet ut till vardagsrummet, satt mig i soffan och åt upp den  för att hämta lite blodsocket o piggan till. satt i soffan i kanske 6 min MAX. Jag kvicknade till och gick ut i köket för att slänga kärnan och klä på mig. När jag kommer in i köket ser jag detta - EN STOR FET JÄVLA RÅTT JÄVEL SOM LIGGER HELT JÄLVA DÖD   MITT PÅ GOLVET HELVETET. Jag sket på mig o sprang med höga knän upp i sängen till claes och började grina. Varför ligger det en DÖÖÖD råtta där NU?! hur fan kan den ha kommit in i köket på 6 min och bara dö???? Claes som hade sovmorgon vart jätteglad över sitt uppvaknande, och ni som läste vårt råttinlägg förrut förstod kanske att han är räddare än mig vad det gäller detta. Jag tvingade Claes upp och ut o hämta en skyffel o ta bort fan. Han är ju trotsallt en penisbesittar o bör ha lite stake.

när vi skulle skyffla upp kadavret så inser vi att råttan är stendöd (som vi förmodade) men att han nog har varit det i mer än 6 minuter. han har inte mkt movements left så att säga utan är stel som en stylta. vi inser att jag som har korsat mordplatsen ett dussintal ggr måste bara ha varit så trött o haft ett sånt flyt att jag inte trampat på liket som alltså ligger mitt i skottlinjen. när vi senare utredar brottsplatsen så inser vi att mot min förmodan så har råttfan inte bara fått i sig lite gift o gått in o dött utan det är bloddroppar lite överallt. råttan måste alltså vart skadad, vi har riktat våra misstankar jämtemot hubert, men det verkar högst osannolikt. det borde vi ha hört om han skulle ha gått o mördat under natten, den fan gör sig inte ohörd.

inte en bra start på morgonen, och jag kan säga att det blev då fan inte bättre, ett krig startades, än fast vi flagg kom upp så är faran ännu inte över. en del tar så mkt energi av än, och vet ni då? jag ska få...... 10 veckors semester, jag kommer vara totalt ledig from den 29 juni till den 7 septemer, kan ni FATTA!?! SEMESTA! bortsett från lite strö jobb som måste fixas och att jag har tel. jour de sista tre veckorna, men det är semester det.. sommarlov. jag är glad. formatera om hjärnan och komma till baks o höst med nytänk i pallen. grattis till mig. nu ska jag försöka lösa hotell dilemmat, annars fanns de plats i lägenheten va?? ;)

put my self in the shit

kan man säga.
jag har insett att den mänskliga faktorn i mig har gjort ett gigantiskt misstag.idag när ja skulle kolla upp alla bokningar med flyg o hotell m.m så inser jag detta: jag måste i farten ha radetat hotellbokningen. jag har ingen aning oim vad det heter, vilken sida jag bokade på  - eller nåt, jag sitter i skiten, o evelina med tyvärr... men det llär ju lösas på något vis...


nu ska jag lägga mig, morgonmöte tidigt...


week thirteen

Japp då var man där.
Allmänt hälsotillstånd verkade otrolgit bra, sa att claes inte heller bar på några konstigheter i släkten då det slog mig att den är ju helt enorm - och än har jag inte träffat någon med downs med den kan ju högst troligt dyka upp. Vi alla vet ju vilken orginal familj i Sala han är släkt med... det slog mig, man kanske borde göra alla tester som finns ändå, utifall att ?! :-)

Den jobbiga delen är ju detta stickande, armen trodde jag skulle vara värst men AJ SOM FAN vad ont det gör med stick i fingret. Lite taskiga järnvärden så det blir väl till atta hålla koll på. Fick iallafall tid för ultraljud, 23 juli kl.13,  det är med skräckblandad förtjusning som jag längtar :-)
hörde mig för ang. barcelona resan och ev. greklandsresan senare i sommar, men det var bara åka dit, det tråkiga var ju att den efterlängtade "solbadningen" får man vara försiktig med, eller iallafall smörja in sig som fan (bäxerfamiljen) annars får man lätt pigment fläckar som INTE går bort sen, och det var stora schok dessutom, annars är jag ju rätt så kamoflerad tänkte jag.. fuck jag får bade ett tag till i min dove shimmer.. haha..

Längtar som fan efter solen nu! Det är ju hur deprimerande som helst, förjävligt!


food up to my ears

idag slog mig en rätt som en blixt i huvet. jag skulle käka mina monster mackor med champinjonstuvning på. Madde minns säkert dom o de är riktigt farliga. satt i mig två st, så in i helvete goda, det där kan jag. det fanns för att göra en till macka men det fanns ingen plats över. men jag gav inte upp, tog hubbe på en sväng runt dammen o hoppades att saker o ting skulle bli omkringflyttade så det fanns tillstymmelse till en till, o visst gick den i. men nu mår jag illa, precis som jag gjorde när jag gick på gymnasiet o var bakfull o hade fått i mig såna här o spydde upp det 5 min senarw o fick drass med en champinjon som kilat sig fast i näsan.

regnet öser ju ner fortfarande. precis lika mycket. såna här dagar är man inte jätteglad att ha en hund. fast å andra sidan, sätter man på sig bra kläder är det rätt skönt, iaf att komma in....

idag är det söndag o det enda som är kul med det är att jag äntligen går in i ny vecka. så nu siktar vi på v.13 (12+0). o det känns lite som ett målsnöre att vara i v.13, då kan man lugna sig något. i morgon är det dags för inskrivning hos mvc, kul. känns sådär med massa blodtagning o att "väga in sig" men det är väl sånt som ska göras. har insett nu hur sjukt fort tiden går. när jag var i v.6 så var jag där första gången för hälsosamtal, kändes ju som en evighet att vänta till den 15 juni, det är ju fan 7 veckor sen!! o i v.16-17 är det dags för ultraljud, det är ju bara runt knuten! känns som jag var hos vera för bara nån vecka sen, men 7 veckor... mm. har hittat en ganska rolig nedräknare som jag ska försöka få till i bloggen...

nej nu ska jag lägga mig o läsa min härlig hänt extra där de avslöjas att pernilla wahlgren o martin björk är ett par, fick inte hon barn nyss med nån karl?
såg nån chokladkaka i köket också..


helvetes regn

nu har det ju fär fan regnat konstant sen i fredags och jag ahr inte längtat mer till barcelona än nu. men ja kan ju sätta mitt liv på att det kommer bli kanon väder under dom dagarna o sen när man är tebax är regnet också det.

i fredags så blev det våås. det blev shopping, mcDonalds (som ingen av oss gillar) men det gick fort, och sen blev det filmen Baksmällan. claes tyckte jag var dum i huvet som valde den filmen, vi hade inte hört nåt om den o den verka ju lite små löjlig, men vi hade sett trailern till drag me back to hell som var det enda andra alternativet, o den verkde om något löljlig. han ville kanppt be om biljetter till just den filmen o det kunde ju inte bli sämre än våra förrväntningar iaf. jag o claes skrattade från att den början till den tog slut, så jävla rolig! rekomenderar den!

i går drog jag o mamma till vås igen, hon skulle köpa nån jävla stol, men det blev två och ett bord och jag var tydligen med för att kånka. jag fick nån cravings på allt. köpte två kokta korvar, två godispåsar som jag smällde i mig i bilen, sen åkte vi till skultuna, där trykte jag i mig glass. för att stilla mitt samvete åkte vi till heby o firade rasmus, där blev det tårta, bullar och annat skit. fyfan. sen åkte vi hem, lagade god mat o sen låg vi soffan hela kvällen o degade till regnet..

tvätta nu....

thats my cup of tea

tog halv dag idag. passade på o åka hem o städa, igen. nu sitter jag här, igen och vet ni? jag har även tryckt i mig tvp st kanelbullar. icas frysta bullar är farlig, en minut i micron o de är som nybakta o svingoda.

sitter o väntar på claes, ska till väterås,han skulle shopa o ja sa väl stöd handla nåt jag med, de lär man ju nästan göra.
sen ska vi käka o gå på bioooo - mys, dessvärre finns det inte en enda rulle jag vill se, men de skiter ja i, själva grejen med bio som är mysigt!

hubbe har förövrigt gått o blivit sängvätare.
vi åkte ut till lånsta igår o träffade sussies med hennes tre huliganer. sanden o vattnet yrde omkring dom. så där höll dom till i en drygt timma. sen drog vi hem o duscha av han all sand o skit. 45 min senare kommer claes hem o hubbe gnyr lite o tyr sig till honom vart han en går. claes hånar nöjt "här finns den en som tyr sig mer till mig tror jag!" o han stod nära honom o ville bli klappad - trodde claes. det slutade med han flyger upp från sin dator o hubbe springer ut med svansen mellan bena, då har han kissat på claes.vi öppnar o han kutar ut o bara ställer sig rätt upp o ner på gräster o små kissar. efter ett par minuters konstanst kissande kommer han i skämms som fan. trodde han hade urinvägsinfektion eller nåt. sen kissa han en gång till innan det var läggdags. nu när jag kom hem o drog av lakana så såg jag, den lilla killen har ju även kissat på sig i sängen, lillen, så kissnödig var han av allt drickande o härjande i gropen. haha...

om en vecka är vi i barcelona. gudars så skönt, dock har de krisat till sig med hundvakt då claes har en konsert i gbg han ska på o "liksom" glömt bort o säga något, så i värsta fall lir det väl pensionat.

copycat - 007.

Ja herregud. Greys, som jag grät, och jag var lika fjantig som säkert resterande av mina vänner som följer detta, slog upp ögonen och satte handen framför munnen samtidigt som jag brast ut -"GEORGE!".
Och när dom var vid hissen, länge sedan det hurklades så mycket.

snart är det helg, och det blir ju bra. Synd att den svenska somaren har slagit till värre än vanligt. "väderlöst".
känner mig stressad av min hund som ligger o sover djupt i min bil, känenr att han borde vilja gå till försat träd o att de borde vara för varmt, men ut vill han inte.

torsdag idag - inge bra på tv. får väl städa då.

dags igen..

då var det dags återigen för ett avsnitt av greys, det är som man får ångest, man år ju lika dåligt varenda gång. men ändå så jävla bra.

vill förresten passa på att gratta världens bästa älskade speciella kompis, Hubbe, 3 år idag...

Man ska inte tro på det..

..som är skrivet i tidningarna.

Man ska tänka sig för vad man säger till en journalist och man ska definitivt be om ett korrektur. Men stressad som man var o lyssnade med ett öra så blev det väl inte det bästa resultatet i dagens Sala Allehanda. Där dom målade upp bilden av att det verkligen blir grillbuffé o alkojol och hej o hå och som ett extra guld i kanten så skerv dom att "hantverkarna har varit struliga där av den långa väntetiden". Dom var ju måttligt roade över att sätta upp denna idag med att ha läst det i tidningen.

Beskrev som att OM vi skulle få tillstånd så skulle de krävas att vi kanske skulel grilla eller något liknanade det - men att det är en jätteväg dit och att vi förmodligen inte alls kommer att gå den vägen, men att det är väl det som krävs.
Och att det har tagit tid för att hantverkarna har haft annat o göra, samtidigt som det blivit mer jobb än vad vi tänkt oss och vi har varit lite tidsoptimister. Ah herregud, lär väl sätta in dagens ros åt gubbarna eller nåt....pinsamt.

har haft möte hela dagen, jätte trevligt och intressant. nu ska jag kika lite mail innan jag slår igen för dagen. Våra gäster kom från Härnösand så vi fick oss en varsin rökt lax, tänkte göra nån god röra till bakpotatis... can be something.

det var det det.

det där med att äta för två...

jag o claes äter för fyra. vi har precis delat på en påse frysta bullar som vi baka av i ugnen. en tisdag kväll.... så nu är det många bullar i min ugn för att vitsa till det lite.

i morgon har jag ett jättespännande lunchmöte, som hag först inte hade reflekterat att jag ens skulle vara med på, sen blev jag inbjuden och det ska bli jättekul att prata om "mitt uppdrag" som centrumledare.kul!

hittade en bild från carros mamma på facebook för att visa vilka religösa o popra förebilder vår lilla guddotter har......


latexkyckling

idag har vart en såndär typisk skit måndag. känns som ingenting vettigt har livit gjort. och vädret var kasst.
jag insåg alldeles nyss när det kändes som jag nös ut hela hjärnan på snor att jag har fan vart sjuk nu i snart två veckor, det är inte shysst.

när ska sommarn dyka upp då måntro? förhoppningsvis drar vi till grekland, rhodos hela familjen i slutet av agusti o firar morsan. vi blir väl 7st den kongarongen. ja o marcus har bestämt att vi ska bo på sunwing, det är skithärlit stället där vi har vart minst 20 talet ggr, de gick så långt att jag o marcus trodde att det var vårat sommarställe, skev uppväxt. och det roligaste var att vi var flera fmailjer som åkte, så vi bar säkert 15 pers varje gång. så jag hoppas att det blev av, vore skönt att se fram emot!

kikar på "halv åtta hos mig" helge skog gör ju hela showen. till det blev det rester av en påsegosid från helgen och brämhults bästa LEMONAD.

just det,som rubriken lyder. hubert envisas att dra med sig sitt senaste tillskott till latexfigursfamiljen på promenad. han ser ut som en jättebebis när den lilla gula huvet sticker ut, alla stannar o nynnar "men naaaaaw" bildbevis på detta -

förresten, kilu! tips på hur man tränar magen så man kan ha soffan på den, vill jag höra allt om.. ;)


moder gud

jahapp, då har man fått ännu en titel - gudmor. åt världens sötaste ziri, och snällaste.
prästen hade lite back stage prat men jag vet inte om någon riktigt hängde med, men sen när vi stod där uppe så gick det jättebra. robban höll i ziri först. sen när hon fick vatten över huvudet och claes gick fram o skulle tända dopljuset så fick jag ta över henne, då börjades det ju kinka ur, såklart. men med nappen som ljuddämpare skötte hon sig riktigt rart. sen på sista psalmen så börjades det igen, men jag tror claes sjung i så hårt så de märktes inte :)

sen var det ett gudomligt fika, så gott och så mycket. tror ziri blev glad över sitt egna körsbärsträd, sen fick hon ett halsban också med sitt namn ingraverat på.

snart ska vi plocka körsbär i din trädgård,
du och jag wow wow wooow... :)

 körsbärsträdet
 ååh ett paket...
 caroline, ziri och en glad claes robsan
 caroline och sötnosen!
 det här mms fick jag carro sen, liam var ivrig att plantera tror jag... ;)

sommarpremiär, ulrik, lack, piketstyrkor.

vi drog mot uppsala, jag carro och kim.
svängde in på shell o fyllde på festtillbehören, cola light och chips. yes när man står där i kön dyker ett högst bekant ansikte upp, men det tar en stund innnan jag kopplar -HINGAN! åh, så glad jag blev att se henne! en av mina bästa på guc tiden, o ändå har vi inte setts på typ 4 år, dåligt. så jag hoppas vi bara kan ta en fika eller nåt snart, vore så kuul!

vidare mot svartbäcken för o hämta upp emelie, sedan vart det ett mack stop tll, jag o carro kom på att vi måste smälla i oss en varsin vurre. sen blev det av till elin på förgalejj. mycket trevlig, en hel del barnsnack, jag o carro var verkligen nyktrast :) tenpot öka o volymen vart påtagligt högre..., jag skulle skjutsa ner i två omgångar varav madde var med i den första, hon börja yla om att hon mådde illa för att kom o tänka på ormar och skulle hoppa ur i farten. vi dumpade av dom och åkte o hämta nästa gäng. kim försökte få med gustav med röda byxor.
när vi parkerat o kommit fram så ringde vi efter dom andra för vi stod med på listan som erika var ansvarig över. men då sitter första gänget vid "café fågelskrämman" med madde som har fått en date med ulrik, o alla som har träffat ulrik vet att det inte är mysigt sällskap. madde spydde som en gris och var helt väck. jag o carro tog våra moderkänslor o tog hand om henne medans de fullkomligt spruta ur henne, sen kom rickard och vi försedda sportgolfen med hubbes oanvända skitåpsar som madde o ulrik kunde spy vidare i along the road.

jag o carro vart ännu mer nyktra o stelare än någonsin o kände att det nog var ganska så skönt att ta oss hem. när vi är utanför järlåsa kommer en piketbil i världens jävla fart med sirenerna på högvarv. detta triggar ju igång än o jag bränner efter, då komer nästa bil. vi spanar för fullt, o när vi kommer till heby o nästan gett upp ser vi piketbilen, och tre andra polisbilar och en jävla massa poliser på ok macken, och nåt som ligger på backen, jag o carro fantisera om en uppgörelse eller mafia, eller var de liksäckar som låg där?? JA det var det nog, shit o vi först o ser. så vi snokar runt där, alla som åkt i min bil vet ju att den är tyst som en vessla.

vi kan inte fatta vad de är på gång o lessnar o drar hemmed carro, när ja åker hemåt så håller de på o packar ihop o kan inte fatta än vad det är som hänt, rån?? nä, maffia med massa döda. nu läste jag unt, familj trodde det var skottlossning, men det fick en sten i genom fönstret. vafan.

aja, nu ska jag ut me hubbe som knappt lsagit upp sina små bruna, sen är det pyssel med Ziris dop present, o lite städ här hemma, för inte fan gjorde jag det igår heller.... sen är det dop!

hett tips, www.kimpalumpan.blogg.se

swezia.

nationaldagen - kul sverige, tänk om man skulle få in lite norska rytmer en sån här dag? Det  vore väl fint.

vaknade upp halv 8 i morse av claes vidriga väckarsignal, o de värsta är att han inte själv vaknar o sen när han väl gör det tar så lång tid för han att få av skiten, jag vakna helt på fel sida. han skulle iväg o volontera på tegelvallen o jag skulle ju ha såå lång sovmorgon - o jag lyckades fakstikt somna om. både jag o hubbe. han är så jävla härlig på mornarna min jycke, det slår aldirg fel. han ställer sig upp mellan mig o claes, har vi inte vaknat så frustar han lite så man hajjar till, sen är det bara öppna täcker för han sen slimmar han in sig sked med än o drägglar sött på kudden brevid mig, alla borde få uppleva en hubert på mornarna.

fick en aha upplevelse när jag såg att toastpåsen hade en liten kant bröd kvar. det var ju det ja skulle fixa igår, men, som oduglig kock så slog det mig att jag köpte frysta pannkakor i förrgår, micra dom med lite fruk o socker, gud vilken lördagsfrulle!

igår var det studentfest för claes kusin julia. den familjen är så jävla härlig, jättegod mat, det var riktigt kul o se claes o mackes min när dom såg två st smörgåstårtor med lax o räkor på, hahaha...
det var väldigt trevligt förrutom att man glömde täckjackan hemma, det var utomhusgalejj i 8 graders hetta, så min förkylningen får nog ett ännu längre slut.

nu ska jag ta tag i mig o hubert, vi ska ut o ta oss en riktigt lånsväng o sen ska jag försökte städa den här jävla lägenhetn, förstår inte hur det kan se SÅ jävla illa ut. sen lär jag fudnera över kvällens utstyrsel, ska på fest i uppsala med alla tjejer o sen sommarpreimär på bj med min bästa - veronica maggio !!kjell

sitter här och sneglor lite på "hjälp, jag är med i en japansk tv-show" (som förövrigt måste vara den sämsta satsningen någonsin) där är ju kjell med, jag älskar kjell. han är ju även med i the voice på mornarna, där han har samma collagetröja på sig dagarna i enda - kjell is kjell.

idag var det lite möten, bla med en tjej som ska göra sitt examensarbete "åt mig", hon ska projektera och planera gallerians 1 års jubileum, tänker inte gå in på delatjer men det kommer förmodligen blir mkt roligt den helgen och hon verkar superduktig o vi klickade riktigt bra! jag borde verkligen hänga på henne som igel när hon är här, är det något jag saknar i mitt liv är det planeringen och struktur, det vet dom flesta jag jobbar med om...men allt verkar ha en tendens o lösa sig, som oftast när jag är ute i sista sekund....... ;)
så förhoppningsvis så kanske jag blir en riktigt strukturerad person efter dom här tre veckorna...
Jag såg idag att jag har ett brev som skulle till sara i början av februari - den ligger fortfarande i min bil, jag ordagrant håller i detta brev säkert en gång i veckan och tänker "jaha,  nu ska ta in de här skiten" vad gör jag? lägger tillbaks det på sätet och tänker "äh, jag tart imon". jag är ju helt jävla otrolig, och det värsta är att jag vet ju om det. får se om jag kanske kan ta in det imon, 6 månader senare...

var i v-ås idag och hämtade möbler, rättaresagt claes o peter, det var ett riktigt omständigt ställe, 45 min senare fick vi lov o hämta allt, jag drog vidare till norpan o fixa håret, sen verona och käka fast jag varken va sugen eller hungrig, i såna lägen borde man ju ta chansen att låta bli. när jag kom hem möts man av det bästa: hubbe vill visa en ett varmt välkomnande efter att få ha vart själv sen i eftermiddags med att riva ut alla sopor o sprida dessa över hela lägenheten, det är med kärlek och ett leende som man upptäcker att man sitter på en gammal fetaost som man gotta sig med i soffan, hubbe - han kan han!

i morgon är det freeeedag, finfredag. claes har fått för sig att jag ska med till tegelvallen o snickra på lördag, borde ju absolut inte vara ett jobb för en spelarfru, jag väntar på besked om festlighet på lördagen och sen ska jag satsa på och vara den bästa gudmodern någonsin på ziris dop på söndagen. claes har sagt att hn ska sjunga sola "de vackraste" hahaha... just ja, studenten i morgon, vi ska till uppsala och fira "någon" kusin,vi har ingen koll på vem, men god mat brukar det vara på såna tilställningar?

nej fan, ska trycka i mig resterande left over godis från greys igår, jävla skti program, grät värre än vanligt...

and last..

idag föll ju regnet som katter o hundar som claes så roligt brukar "svengelska" till det med, men det var bra - då fick jag en hel del gjort, eller morsan rättare sagt, vi håller ju på o syr - massor.

möten i morse och flera i morgon, frukostmöte kl.08, jag är helt död den tiden, man är inte helt aktuell i pallen när det gäller till att ta in inormation. men frukosten måtte va bättre en jag har hemma, annars lär ja hem o käka en sväng efteråt.
det är sak som e bra när man har nåt i magen, man måste äta på morgonen o jag är kass på det.. men nu har jag hittat min frukost som är sååå god. rostade mackor havretoast med rökt skinka o toma, brämhult juice och sen lite jordgubbar i persikoyoughurt - oslagbart!!

nu ska jag kika vidare på despret - dagen låt magdalena konefal - teach me

underbara daag

tack för alla gratulation som trillat in under gårdagen och idag, det värmer jätte mcyket och vi blir så glada :)

Idag har det nog varit den bästa måndagen av många måndagar, vakna pigg som en underlat till ett underbart väder, satte på mig lite kläder o drog ut på en morgon promenad, hem, ducha och åt en jättegod frukost, hade jätte gott om tid o det var så skönt o inte stressa, hade en lägenhetsbesiktning och sen drog jag till västerås. beställde möbler till uteserveirngen och drog in en snabbis till stan, gick in på gina och köpta lite tält till mig och sen till norpan o beställde klipptid!

sen hemmåt sala, drog in på mercato plocka ihop en sallad o sen träffa ja bästa kim o bästa madde :) käka sallad o snacka om projektnamnet otto!! vidare ner mot stan och fixa lite, sen tog jag eftermiddan ledigt, hade fått böcker från adlibris så jag kuta ut till vännerna igen och tänkte läsa o lapa sol. tror dessvärre att kim gillade min "på smällen" mer :) känns som man hoppat på en kurs, man vill läsa o veta ALLT. den boken är skriven av hannah rosander (?) och ann söderlund bie, så den är jäkligt kul faktiskt! Sen hem o fixa lite mer..
senare drog jag o hubbe till lånsta gropen, han fick hoppa runt i vattnet och jag la mig på en filt o läste vidare o mös, sååå skönt!


i morgon ska jag o morsan sy 28 meter markis... tjoho - ska äta jordgubbar o mjölk o sen kura ihop o läsa vidare :-)


RSS 2.0