lutan -

week - end.

Helgerna lyckas gå fort. - Jag fick tillslut min pizza, vi kikade på Let´s Dance och jag o Nils somnade gott tillsammans med Sherlock Holms. Synd på Jude Law där. - I går när vi vaknade upp lät Nils mer som ett monster än en bebis. Han hade blivit förkyld. Rossel, slem o snorigt, det är inte lätt och vara en bebis med alla dom extra tillbehören. Men med nässug och koksalt så blir det något bättre. Madde älskade nässugen, hon ska nog få Nils sen när han är klar med den. - Kim o Madde var som sagt här i går, det blev Thai och en sjujävla påse Natti godis, det sjukaste var att det fanns 4 bitar kvar i morse.. Men eftersom Madde vars största önskan den här veckan var Thai, inte kunde äta upp sin mat för att den var för stark (kalla inte mig känslig, jag äter en thai med TRE chilli varningar och blinkar inte ens), så hennes thai blev någon slags teaser innan hon slog till på maincoursen som i detta fall blev skålen med godiset. - Hur som, Robinson final o massa skitsnack. Tills Kim ville få reklamen o gå fortare o kom på en musiktävling, det slutade med att madde fastnade lite för mkt i detta nostalgi träsk tillsammans med Joel Kinneman, så vid tre snåret gick vi o la oss. Claes kom hem från Rockland vid två tiden, medans Madde var fullt upptagen i Joel så fann jag mig i kvällens UFC matcher. - Efter att jag fått Madde i säng o skickat upp Claes o bett han "lägga ihop rullade handdukar under madrassen", så Nils skulle komma upp lite å få bättre med luft, var det tillsist min tur att lägga mig. När vi kommer upp i sängen ser vi hur Claes har bäddad in hela bingen i handdukar. Fan vad trött jag blev. - I dag åkte ja o köpte en stor frukost på åkrahallen, sen fick Claes en massa jobb o jag o Madde tog barn, vagn o hund och gick en långpromenad - vart ju toppen väder. - Känns som jag nyss kom in och redan är klockan 19, fattar inte vart tiden tar vägen.

Majäämi

Helveete så hungrig jag är nu. Henrik Alriksson, tränare för HAIF o med ett lockigt hår som en lite bagge - han kan lägga träningstider han. Mannen borde veta hur important fredagsmys är. Sitter här med svidande mage o väntar på pizza. Come on!
-
Jaha, dagen började stressigt precis som jag beskrev igår. Men sen fick min överbeskyddande far och mor nys om att jag skulle "ge mig ut på hala vägar i KLASS 2 VARNING" så det var ju bara ställa in, illa kvickt. Eller mig var dom nog inte så rädda om, det var mest Nils, skitsamma var det om jag fall av.
-
Så det blev lunch på Gömman, o sen en promenad med Nils o mamma i de gamla Hubbe hoodsen. Det gilla han. Kungen av dammarna.
-
Sen kan jag berätta att jävlar vad det tvättas här hemma... holy moly.
-
imorrn blir det förhoppningsvis långpromenad med några damer för att senare följa upp kvällen med Thai och Natti godis, ska bli otroligt härligt. Grabbarna ska ha HAIFA på Rockland, det kan dom få göra. Så myser vi med Nils.
-
Om det kunde komma nån pizza snart..

Jävla snödrivor

Kl. 10.30 så var det tredje mötet med BVC. Som vanligt var jag rätt så sen, eller egentligen inte, en kvart innan så var jag utanför dörren - men med tanke på underlagförhållandena som råder så var jag nog rättså sen. Jag kasta in mig o Nils i bilen och för en sekund så slog mig tanken "kanske ska skotta  bort lite?". Nej, vad fan. Jag körde ut bilen ur garaget och det gick lite slirigt men nog skulle vi ordna det här, det är ju bara gasa. Grannen åkte iväg, morsa på han o tänkte att han kom ju iväg fint.
-
Sekunden senare så sitter jag i snödriva som är på ena sidan infarten till huset. HELVETE 5 min kvar till BVC.
Skottar loss mig o tror jag ska dö i min stora blåa fjällräven. Kastar av mig den o skottar på.
Sen är vi loss, iväg igen, kommer ifrån infarten mot "backen" upp mot stora vägen o halvvägs uppe så sitter jag fast igen. Ok. 3 min kvar. Backar o tänker att jag måste hålla bra mkt till vänster så jag inte hamnar i samma driva igen. Smack, så sitter jag fast i en ÄNNU större driva till vänster. När jag ska öppna dörren så sitter jag fast, jag har kört rätt in i drivan, jag befinner mig alltså MITT I DRIVAN, som är minst 1 m hög. Börjar vråla o gasta o slå på ratten o ringer till BVC o pustar fram nåt SOS meddelande på hennes svarare o sen ringer jag till Claes o skriker att jag sitter fast o han måste komma NU. Ska dra tillbaks stolen o krypa över till passagerarsidan o ta mig ut där, hepp, då har jag ju Nils bakom mig så jag kommer inte med stolen mer bakåt. Men jag blev som en råtta, jag tog mig ur med 2 dec öppen dörr rätt in i drivan o sen börja jag skotta. Då slog det mig att mina pattar höll på o förfrysa o mjölkstockning var det enda jag vill hem o googla om. Tillslut kommer Claes o vi lyckas äntligen komma loss, det tog mig iallafall 40 min att köra ut bilen, så jag var nog lite ute i sista sekund. När jag kommer ner för backen mot badet ser jag grannen som jag morsa på innan sitta fast rätt in i en driva mot cykelvägen, haha...
-
BVC ringde o fråga om jag levde o jag kom in med andan i halsen o slängde upp en nakenfis på vågen som vägde hela 3720 g, han växer stadigt. Sa att han har skaffa sig attityd o bökar hela tiden, fick då svar på tal att det är en "tre veckors tillväxtfas". Så Nils kanske återblir sitt lugna jag sen.. ?!
-
I morrn har jag en något stressig morgon, Ska hinna ut me hubbe lite snabbt innan elektrikern kommer med torktumlarn o ska installera in den (så kul o tvätta imorrn kväll). Sen ska jag skjutsa Claes o Hubbe till jobbet, hinna hem o göra alla morgonsysslor med Nils o sen hinna iväg o hämta upp Peter, mot uppsala - Hämta upp Madde o sen till arlanda, lämna av Peter o sen ska jag, Madde o Nilsen mysa lite, jag vill till Gränby, har ju inte satt min fot där sen guc tiden o de säger väl det mesta!
-
Nu ska jag städa badrummet så tumlarn kommer in!
Kvällsmys med blondie!

stay-at-home

Natten var toppen. Jag fick min grabb att vara vaken så länge som möjligt igår kväll, så han var uppe från eftermiddagen enda till halv tio, så han sov som en gris, förutom vid matningen - då matvrålen t.om lyckades få liv i farsan hans. Men efter att han hade käkat så somna han om gått o vi vaknade ihop på morgonen sams o nöjda. Skönt.
-
Mamma kom förbi på morgon kvisten o sa att Claes hade sagt att Nils hade vart jobbig på natten, haha.. ja herregud, första natten på tre veckor som Claes vaknar.
Nils låg på en såkallad avfuktning, eller rensning kan man också säga, men hon skulle prompt mysa med honom, så det innebar att hon blev först lite ner spydd, för att senare ta emot en skvätt av sprinklern för att avsluta med triumfkortet, the number 2. Ja, så kan det gå om man inte förstår bättre vad blöjor är till för.
-
Väntar på att Claes ska komma hem efter sin lilla walk med Hubbe, sen ska det bli SPA för prinsen.
hubbe den stackarn har haft en riktigt pissdag, har inte gått så bra med utgången för hans del, jävla snöväder.
-
Imorrn är det dags för BVC igen, en gång i veckan, jisses.

dagens dag

Idag blev det en social dag. Efter en dryg natt tillsammans med min älskade pratglade son Nilsiboy.
Grabben har börja skaffa sig attityd, förut var takterna: sover, vaknar var av jag givmildt o med skör ton bjuder på lite mat. Nu är det: Gnyr nätterna igenom, ska HA mat omedelbart, när man dukat upp, så duger inte de man serverat, då blir det ju genast gnetigt. Dagtid sovs de tills ett explosionsartat vrål gör sig hörd som matklockan.
-
Vi gick ner till teknikhuset på lunch, träffade tant maggan bla. sen vidare mot stan o gallerian för att träffa lite butikschefer, trevligt! sitter o väntar på claes nu så ja kan åka o handla.
-
I morgon ska jag o Nils o Marcus åka till Martin i v-ås, trevligt!

Ouuff

Där fick man sig verkligheten på ett papper, den där föräldrapenningen var ju sådär halvkul o få. Aja.
-
Nils har börjat ett bökigare liv, det ska tjattras hela nätterna. Har försökt fått liv sömn i han nu på morgonen så en annan får ta igen sig, men de verkar hopplöst. Vi tar en långpromenad så får jag vila lite sen.
-
Sen ska de fotas, så de kan bli nåt inskickat till Sala Allehanda innan grabben hinner fylla jämnt!

besökarnas dag

God morgon, klockan är ni 18.00 snart o jag har inte vart utanför dörren ännu.
I går vart de premiärglejj för Nilsebo. Madde hade tacopajs-fest för sin tagna examen och sitt nya jobb, mkt bra där, en riktigt klättrare på karriärsstegen. Nils var riktigt tråkig, o sov igenom hela tillställningen, trots att Kim uppträdde med sina oanade talanger...... och ljudnivån steg något i db.
Tack Madde, o hoppas ni hade kul på BJ.
-
När jag körde hem så var jag vansinnigt trött, efter heby så vart de många ggr suddigt, o den enda jag såg var sängen. När jag kom hem så ville jag snacka med Claes om hur hans cigarr kväll hade vart, så  jag hamnade i någon slags övertrötthet. Så Nils som fortfarande sov, sov och sov, sov helt enkelt vidare på mig medans jag kikade på UFC och insåg att han som snackade med mig hade tystnat, så jag låg där o kikade på UFC för mig själv tills klockan var närmare 03, då väckte jag skaran o vi gick o la oss, eller i alla fall jag. Nils tyckte att han hade sovit klart o var piggare än någonsin o ville bubbla på. Efter att ha sett till att han fått mat i magen o hade en torr rumpa så sket jag ärligt talat i att vara en god lyssnare o la dövörat till. Han lät mig sova i två timmar innan han höjde rösten o såg till att "någon" fick lov o lyssna. När klockan närmare sig halv tio bönade jag till Claes o han kunde ta över lyssnandet  så jag fick SOOOVA. "Har han vart vaken länge?". Hur är det möjligt att någon kan sova sig igenom något dylikt.
-
Jag vände mig om o jävlar vad jag somnade, i 30 min, sen ringer min bror o ska babbla.
-
Sedan dess har jag gått i ett vakuum tillstånd. Totalt färdig, nu känner jag igen mig i den där tröttheten folk pratar om, o då är den ändå bara EN natt. Strax efter att jag klubbat mig på soffan, så kom Pappa, glad att se honom, man har ju setts varje dag JÄMT, nere på jobbet o hemma, så det blir till att man saknar sin familj mer nu.
Sen kom Evelina och John över, o strax efter det kom Claes pappa Kalle. Sen skulle Claes mamma komma nu, men jag är så vansinnigt trött att han o Nils fick åka dit istället, så kan jag o Hubbe dra stockar på soffan.
Det är jättetrevligt med besök, men det är skönt o va själv också! :)
-
När grabbarna kommer hem ska vi käka pizza o sen ska vi göra avtryck på Nils innan han ska på SPA, min blonda lilla blåögde pojk älskar nuförtiden o bada, om han får bli "duschad" i baljan så han hela tiden hålls varm och sen får ha nappen i munnen, sist somnade han.
-
Nej nu ska fälla ihop mina ögonlock!

Internet

Mm, då var man utan internet igen då. Fast i morse så lyckades vi få till lite mottagning i köket - JA, jag ska ta tag i och fixa.
-
Har nyss vart ute på morgonpromenaden med hunden och barnet. Nu ligger Nils ute o sover och jag slänger i mig frukost, har hunnit duscha o ska försöka plocka här hemma också. Aldrig städat så mkt o så ofta någonsin tror jag.
-
I går var vi till BVC, usch rackarn börjar bli riktigt stor och jag börjar känna att livet känns förjävligt att han ska växa o bli större....
Huvudomfång: 33 vid födseln och 35 nu. Men det hade nog bara "vuxit till sig" ni vet hans mellannamn är ju Conan.
Längd: 50 cm vid födseln och 53 nu.
Vikt: 3100g vid födseln och 3500g nu.
-
I dag efter alla mina hemsysslor ska jag masa mig ner till åkrahallen o köpa lite målarfärg, tänkte ta o föreviga lite fötter och händer, som han växer så är de väl strl 42 snart o de är ju inte lika charmigt på små kort...
-
Ser fram emot till alla kommande mammor får ur sig sina barn, här ska de fikas o promeneras tycker jag, huga så tråkigt det är o vara hemma själv...
-
Nej ska surfa vidare medans det funkar!
-

Paradistisdag.

Här har det stått till, i två dagar - jösses! Ni måste vara som galna nu?
-
I går blev det en stadsfika med Karin, Kim och Madde. Madde gjorde karriär direkt, tog examen på lördagen, jobbintervju på måndagen och besked om jobb på eftermiddagen, de är fan o klättra på karriärsstegen det :)
-
Sen hängde sällskapet minus Karin som skulle hem o leta rätt på 365 par trosor o slänga ner i sin Australien väska till me casa. Nils var i goda händer hela kvällen kan man säga!
-
Idag har vart en sån här dag som bara försvann, jag var trött som ett hus i morse o bad Claes att byta på lillen o sen lägga tillbaks han i bingen, han vart ju såklart klarvaken efter blöjbytet o låg o gnydde, "gny på" tänkte jag, men här lär morsan sova. Vakna upp till elva med en ännu mer sömntucken son. Skönt, fast kände ändå att jag kunde sovit minst ett par timmar till, har sett ut som en vampyr under ögonen idag.
-
Ner till jobbet, käkade lunch, gick hem till mamma som fick lite kvalitétstid med gossen o sen släpade vi oss hem i snömoddet, fyfan vad svettigt det var. Men, men nu har man ett par kg att bli av med, så det är bara släpa på.
Sen var vi o bigshoppade food till veckan, Claes slängde ihop ett par formedabla pannkakor och jag sitter här o inväntar paradise o att jag ska få göra en djupdykning i min godispåse - ni vet jag som skulle ner i vikt!
-
Ny dag med nya äventyr i morgon, jävla skit hej då till karin, jag hatar sånna moments, fasoner o dra till Aussie sådär i ett år....

Grapes

ICA´s egna vindruvor är ju helt oslagbart goda, prova.
Jag undrar om jag typ stukade min svanskota under Nils lilla ankomst. Har känt senaste veckan att det gör så sjukt ont där och typ muskulaturen runt den, känns som när all annan smärta lagt sig början allt annat komma fram.
-
I går var vi ner på stan, fyndade en hel del, kul. Claes gjorde det ett par riktiga kap, köpte kläder "värde" 3 000:- men fick endast betala 800kr, sånt gör ju hela dagen! Nils skötte sig exemplariskt o låg som en kung i vagnen.
Sen vet jag inte vad som hände men när klockan var 21.30 så först kvällsmaten serverad - tiden går så fort "nuförtiden" herregud. Sen kikade vi på Wallander o jag o Nils somnade gott på soffan. Sen sov han hela natten o ville ha energipåfyllning vid 07, sen låg vi o små snackade till 9 tiden. Sen har det slappats o städats, jag har fått fullkomlig städmani. I morgon kommer ju BVC så det lär väl vara lite ordnat på torpet.
-
Nils ligger o snusar i sin sovgunga efter ett varmt bad, ser riktigt skönt ut, jag glor på Familjen Annorlunda och blir helt sönder stressad när jag ser alla dessa barn och alla stökiga hus o alla jävla tvätthöger (där ligger mina berg i lä), ja, här blir det nog högst två barn.
-
Vill Gratulera Mejde Bejde som blev en Fröken igår :) Du är så bra o nu hoppas vi att det går bra på jobbintervjun i morgon!! PUSS!

Bajskaskad

Hubert fick världens suprise igår, han fick åka till sitt "andra hem" hos Sussie i Saladamm hos dom tre monstrena som alltid ser till att han har fransiga öron o övrigt blodvite på sig när han kommer hem - men han gillar sånt :) Han åkte dit igår o kommer hem i kväll. SÅ man kan säga att han har gått miste om något outstandig, för man kan säga att Nils dukade upp en riktig buffé åt han i sängen i morse, japp han sket ner hela sig, hela claes o en sväng på sängen, det hade vart himmelriket för Hubbe, men, men ibland får man stå över - kommer säkert fler tillfällen gubben!
-
Som sagt hela dagen för oss själva, synd på myset i sängen som slutade i kaos, men vi ska mysa till det i soffan nu och sen ska vi göra en premiär nere på stan!
-
Ha en skön lördag!

Hej!

I dag är det fredag - som om jag känner någon skillnad.
Sov en hyfsad bra natt, eller jo den var bra, Har nog blivit lite bortskämd av min lilla groda som för första gången själv i natt sa till om ett mål mat när kl hade passerat 04, jag var svinigt trött o sa till han snällt "Men Nils, det är snart morgon, blunda lite så är vi snart där". Han lyssnade inte till mina bedjande ord. Han fick ett mål o jag vaknade senare av att både han o jag hade somnat under proceduren. I vanlig ordning så innebär mat - bajs. Så det var bara upp o byta på lillen. Sen somnade vi om o det var dags för mål nr 2 när klockan var 7, samma veva igen. Sen ville han ligga o snacka ett tag innan han knoppade, men då sa jag faktsikt att "Nils, mamma ska bara vila ögonen, men jag lyssnar" sen sov jag djuupt tills 09, då vägrade han vakna istället, undra hur djupt han gick i sitt samtal.
-
På förmiddagen så dök Pauline upp, med såå jävla söta små virkade tofflor/skor, så jäkla fina. Just nu var dom på tok förstora, men det är tveksamt om han någonsin kommer få ha på sig som där - bara titta, inte röra! :) Bedårande! TACK!
-
Nilsebo, jag o Hubbe drog ut en veva o han ligger o sover i sin vagn gott efter det. Jag tog ett ryck o städa i badrummet och sortera upp alla berg av tvätt. Måste ta hit torktumlaren snart, får sinne på det här o hänga tvätt. Arma människor som har "tvättestugetid" o förhålla sig till den dagen storken dimper ner sitt byte. Jisses.
-
BVC ringde igår o ska komma på måndag på hembesök, huga...
-
Magen min mår bra nu, eller bra o bra jag är någorlunda som en människa igen. Jag kan röra mig, det är en bra sak. Har diagnoserat mig med magkatarr eftersom det känns som jag ska avlida efter varje måltid. Så nu är det bara dofilus som slinker ner. Varierande o kul, känns toppen när Tommy o kanske Martin kommer på pizza ikväll..., ett fat dofilus......... får snitsa till det med banan kanske.
Ställde mig förresten på vågen, har gått ner 8 kg - tjoho!
-
Nu ska jag väcka prinsen!

Men vad fan

Kl.09 kände jag mig lite små stressad över att vi skulle hinna med allt innan vi skulle åka. Allt tar ju som sagt l i t e  längre tid än vad det gjorde för drygt en vecka sen och bakåt i tiden.
När jag ringde kvinnokliniken så sa dom att kl.11.00 så fanns det en jourläkare där men att akuta fall gick före så det kunde bli lite väntetid. Så det var ju ingen "kl.11.00 punto ska du vara här tid" eftersom det var då läkaren var där.
-
Nils hann bajsa 2 ggr innan vi skulle åka, precis när ja dragit på mig mina skor så hör jag explosionen igen, hur kan en liten unge skita så mkt? Hade även precis bytt till den enda rena bodyn som fanns kvar efter att han drog en spya på den som var tilltänkt från början.(tvättbergen ökar o blir fler). När han ligger där på skötbordet så börjar sprinklern dra igång - "Men NILS!!" han fick stå ut med lite kiss på sina kläder för nu fanns det varken tid eller nåt att byta om till. (inge stora mängder.).
-
Hubbe skulle in till mamma, och bilen skulle tankas och klockan var redan halv 11. Men 10.35 var vi på g. Efter att ha letat parkering o skramlat ihop mynt o överhuvudtaget hitta till rätt avdelning så var kl.11.15 när mitt nr plinga till i väntrummet.
-"Hej jag hade tid efter 11.00 hos en jourläkare"
-"kl.11.00 ja, du är ju sen, kl är 11.15, hon har fått en ny patient så du får komma tillbaka i eftermiddag!"
-
Då kommer mina hormoner in igen o jag står o hulkar o håller tillbaks att jag inte ska börja toktjuta. Jag är inte den som åker till sjukhuset om jag inte tror att jag absolut MÅSTE det o nu har jag tagit tag i det o nu har jag stressat och nu är jag verkligen här OCH dom sa att kl.11 fanns hon där men jag antagligen skulle få vänta längre. Det var väl bara att jag fick komma in efter patienten som var där nu, eftersom hon borde ha smitit in på min tid - kan jag tycka. FAN - man får ju jämt vänta på läkarjävlar.
-
Hon såg väl att mina ögon blev alldeles rödsprängda o blanka så hon trösta mig med att prata med en barnmorska - hon trodde inte det var livmoderinflamation, för då skulle jag haft feber o känt mig dålig. När jag även sitter där, på sjukhuset, på hennes rum så känner jag mig plötsligt riktigt bra i magen. Så hon tycker jag ska åka hem o komma igen om de blir värre.
-
Allt känts fortfarande bra i magen tills vi stannar till o ska käka, då håller jag på o dör, så frågan är om jag inte har magkatarr eller nåt liknande, ska höra med Jan som skulle hem till mamma i eftermiddag.
-
Skitdag, jag har iaf köpt vaniljsemlor, den ska i trots att jag kommer få ligga ryggläge nån timme efteråt. Men jag har ju även ont i buken, ah vi får se vad som händer.

Kvinnokliniken..

Ska in till kvinnokliniken nu, magen blev värre igår, kunde knappt ligga ner. Lite bättre nu efter en natts sömn, men är fortfarande jätte öm, så jag ringde kvinnokliniken och jag fick en tid kl.11, kunde vara livmoderinflamation......
Aja, ska pyssla ihop allt så vi kan åka.
Den enda jag ville idag var att åka till heby till åbagarn.... fan.

Nils, en vecka gammal!

Grattis till världens bästa Nils som idag firar en vecka i jordelivet - grattis världen!
-
I natt vaknade jag upp bredvid en liten fågelunge som stirra på mig med stora blå ögon o små gnydde lite samtidigt, som en liten chockartad bebis som vart med om något väldigt konstigt för första gången.
Han är hungrig tänkte jag o skulle ta mig ann honom för lite fastfood. Då kände jag att han var alldeles genom blöt. Fatta inte vart det kom ifrån, hela magen och ryggen. Så jag gick ner för att ta av han o sätta på han nya kläder, när jag ska byta blöja inser jag Claes fatala misstag från kvällens sista blöjbyte - snoppen var inte nerfälld.
-
Så när Nils skulle kissa så vart det väl en liten vild sprinkler där innanför som satt fart så hela grabbhalvan vart alldeles dyngblöt. Så klart att Herr Nilsson misstyckte det, så lite nya blöjor, torra kläder o lite tutte på det så sov vi vidare hela natten tills kl.09.
-
Sen i morse har jag haft sån djävulusisk smärta i buken/magen. Trodde först det var eftervärkar, haft några sådär dagen efter förlossning typ, så jag tyckte det var märkligt att få nu. Och det släpper inte, när jag sitter är det ok, men så fort jag reser mig upp så känns det som jag ska dö, kan inte ens sträcka magen ordentligt,fattar inte vad som sker. Nu ringde Claes o ville ha skjuts hem från jobbet, så ska bara packa ihop hela företaget och in i bilen o iväg, aaaj, min mage.

The Galt, the galt, the infinite galt

Det hela börja alltså den 6 januari, Nils hade slagit upp sina små blå mot världen o allt var lulligt o overkligt. Barnmorskan o uskan var enormt trevliga och det hade båda förvarnat om att det kanske var fullt på BB, så Claes kanske inte skulle kunna få plats där med mig och Nils. Vi hade haft en liten bild av att vi skulle stanna där så länge som möjligt o verkligen bara mysa o lära oss o fatta att vi faktiskt blivit föräldrar. Men dom lugnade oss med att fanns plats, men då kom nästa grej, Nils var antagligen för liten så han behövde hamna på special BB och då skulle inte Claes få följa med där. Men han klarade sig med ett par gram så det blev till att åka med Rolls Roycen (rullstolen) ifrån den fräscha förlossningen till BB avdelningen, förväntningarna var ju enorm!
-
När vi kom upp till våning 7 så lät det som vi hamna i andra världskriget, det var betongborrning o byggbuller för fulla muggar. "Hon ska in på rum 4!" korridoren var alldeles unkna o det var inget emot hur rummet såg ut. Man hade valt att måla halva väggarna laxfärgade och den andra halva var blekvit, 2 sunkiga sjukhussängar med nån härlig rostig "nattlampa" över. I fönstret hängde typ batikfärgade gardiner som aldrig har sett innanmätet av en tvättmaskin och en trasig adventsljusstake i fönstret som vägrade lysa än vilket ljus vi vred på.
-
"Hej, här har ni lite vatten". En uska kom med ett litermått med vatten och ETT glas, vi var ju ändå två. Sen stängde hon dörren. "Okay" tänkte vi, vi la oss ner o tittade bedårande på våran lilla skatt o tänkte att, "det kommer nog in någon snart som berättar lite om dagsaktiviteterna på det här flådiga hotellet". Vi låg och titta på våran stora, högt tickande klocka på väggen mittemot, som bara tickade högre och högre och mer och mer utan att någon kom in o berätta om "nåt". Tillslut så öppnade vi vår lilla dörr o kollade ut om det fanns nån toa eller skötrum, för det var dags för herr Nilsson att byta - dock trodde vi att vi skulle bli introducerade i blöjvärlden av någon men icke.
-
När vi stod o bytte blöjor och chansade lite i vilket o vad man skulle använda så kom hon, Galten. Galten var lite halt, vägde nog 100 pannor, hade moppe mursche, glasögon o en hemsk röd hårfärg. "HEJ! Jag heter Inger, jag kommer in till er sen". "ok".
-
Vi smög tillbaka till vårt rum igen och jag tänkte att jag kanske skulle prova mig på "det här med amning". Nils kom ju upp på bröstet direkt efter att han vart född o skulle försöka få i sig lite råmjölk, så jag tänkt att jag kör väl på samma lika. Så ja la mig ner o slängde upp han på bröstet o tänkte att han fick snutta på. Då knackar det på dörren o in kommer Galten
-"MEN SÅ DÄR KAN DU VÄL INTE AMMA!!!!"
-"Eh, nehe...?"
-"Antingen så ligger du ner på sidan, eller så sitter du upp!"
-"Ah, men jag har precis fött ut den här ungen så  jag är lite öm, men det är klart det blir så att man sitter när man kommer hem"
-"När du kommer hem? Ska du hem om en kvart?"
-"Nej."
-"Dåså, då kommer du o sätter dig på BRODERIET!"
-
Jag vart helt häpen. Sen vanka hon ut, så jag frågade henne i dörren om det fanns nån dusch någonstans.
-HÄR!" så peka hon utanför.
"..tack".
-
Sen knackade det på dörren o en uska kika in
-"Det finns matlådor o värna"
-
Jag o Claes tittade på varan, vi hade vart där från 15.30 till kl.18.00 o det där var "allt" hittills av BB. Så vi sa till varann att i morgon så är det vi som åker hem, vill vi få hjälp med någonting så hjälper Google oss mer.
Då knackar det på dörren och in kommer Galten.
-
-"Nu vill jag att du går in och kissar och sen vill jag komma och känna om livmodern börjat dragit ihop sig. Förresten, ni åker väl inte hem i morgon va?"
-"Eh, jo vi hade nog tänkt det..."
Då tittade hon argt över sina glasögon.
"Jaha, en tidig hemgång alltså...."
Jag kände hur ångest kröp över ryggen.
-"Jaha, du rekommenderar att vi ska vara kvar?"
-"Alltså om ni ska åka hem så vill jag veta det SENAST kl. 08.00 i morgon bitti, för att läkarna ska kunna kolla på ert barn och ni kommer INTE att få något "bb bad" innan ni åker hem, utan det får ni klara av SJÄLVA hemma."
-"Jaha, varför då?"
-"Ja, men ni måste väl förstå att jag inte skickar ut ett nybadat barn i den här kylan!! det är ju vansinne!!"
-"Men om vi badar han på morgonen och åker hem på eftermiddagen..?"
"Nej, spelar ingen roll om ni så skulle åka hem på natten, inget bad om ni åker hem! och sen få ni komma tillbaka på fredag för PKU prov, sitta och åka fram och tillbaka från Sala i det här väglaget verkar ju vansinne, men ni avgör!".
-
Jag o Claes hade definitivt tagit ett beslut vi skulle HEM!
-
På morgonen när vi vakande och Claes skulle ut o "ta snacket" att vi skulle hem så lugnade jag honom med att Galten jobbade ju hela kvällen så hon borde ju inte vara kvar i allafall. Men tror ni inte kvinnan still is in the building. Claes fick med ett kompendium där det stod TIDIG HEMGÅNG - NI HAR NU VALT ATT ÅKA HEM EN KORT TID EFTER FÖRLOSSNING" (Shame on you).
-
Galten kommer in och ska göra hörseltest, Nils ligger bredvid mig o kikar runt med sina stora blåögon och jag ska lyfta upp honom o lägga han på rätt sida av sängen så hon inte behöver ligga över mig för att nå honom
-"NEEEEJ låt han vara, han ska inte vara vaken, ÅHHHH, SUUUCK, STÖÖÖÖÖN, vad gööör du?!?!?!"
-"Men han var redan vaken...."
-"Jaha.., ah hör av er när han somnat o säg till när han ska byta blöja så ska han vägas."
Vi ringde på klockan o flagga för blöjbyte.
Claes stod o var lite små nervös med tanke på att han bytte ju på sitt vis eftersom ingen visat oss och att då ha en stånkande Galt över axeln gjorde inte pressen mindre.
"Nej, men vad gör du?!? bort med händerna, så här gör man"
-
GALT JÄVEL!
-
Claes åkte iväg en sväng till Barnens Hus för att köpa lite småpryttlar o för att värma upp bilen, jag slumra till i bingen o Nils låg inbäddad o snuttade på sin fingrar i sin "säng balja" när Galten stapplar in och ger mig ännu en utskällning om att han inte är klädd när han ligger själv. Suck, igår fick jag stränga order om att han inte skulle kläs första dygnet och han låg ju så inbäddad så det gick ingen nöd på honom.
-
Det var min BB historia och det var riktigt skönt att komma ifrån den ukrainska avdelningen och få komma hem med sin lilla kalles kaviar-logotyp.
-
Tänk om jag hade fått bott där själv, då hade man ju brutit ihop. Tacka vet jag älskade Claes som är grym! Galten borde ta tjänst som någon tvångsterliserande på något hemskt kvinnofängelse o serbien eller något.
-
För en vecka sen satt jag här i min soffa o surfa runt på olika forum om det faktum att man kommer komma o bajsa på sig när man föder barn, Martin satt o asgarva och den enda riktigt orden Claes fick om jag inte hade mål i munnen när jag kom in till förlossningen var att be dom ge mig lavemang. Nu sitter jag här med lilla Nils och kunde aldrig tro att jag skulle ha han här, 12 timmar efter all kunskap i världen om bajs.

bebis, bebis, bebis.

Jag får aldrig nog av att lukta in bebisdoft. En del bloggar om kläder o alla shyrre pjuck som finns, o jag, jag bara njuter av att äntligen fått ett hår att snusa i, Claes hår sticks otroligt i näsan, så att få ett stor blond ljuvlig kaluffs att dra snoken i är underbart!
-
Idag fick Claes lov att jobba igen, och i morgon också... Så tråkigt! Vill ju ha honom hemma hos oss.., men så kan det vara. Kul att det även är träning ikväll, o han har inte kommit hem från jobbet en, så det blir nog en ganska lång kväll. Men det är tur att jag har världens snällaste Nils att få gosa med. Han sover som en ängel vart man än lägger honom, så väcker jag han o ger han lite mat o myser o sen somnar han om lika gott! Hade det inte vart så utan att man hade en skrikunge som man fick lov o ha med sig överallt hade man nog vart liten sliten nu. Vi klubbade iallafall i morse att vi ska ta en vecka utomlands i sommar "hela famijen", typ till mallorca på något härligt hotell, skulle vara så mysigt! Då har förhoppningsvis Nils inte ens börja krypa om man kan fortfarande få "bestämma" vart han ska vara, haha. Ska nog redan nu kika på lite resor...
-
I morse vaknade vi upp runt 9.30, Karin kom över en stund senare, Nils fick en sån fin tirsa av henne, en från Granit, en vit med en jätte fint Peacemärke, kikade på en sån body när jag var i sthlm sist. Den med ett par baggy jeans på lillen blir nog klockrent :) Sen fick Nils ett kort/brev av henne, det var en hel uppsats o Claes började läsa o blev helt tårögd. Så jag sparade med att läsa tills jag vart själv hemma, och där kom nog den första riktigt hysteriska hormonbölet. Hjälp så jag tjöt. Det var en liten berättelse om hans tid i magen, allt från att han firat midsommar och hoppat i vågor i Barcelona till varför och ATT han kallats för Otto "sylt" tills att Karin alltid kommer att finnas där med ett extra öra när man inte vill berätta saker och ting för sin mamma o pappa. Det var så jävla gulligt skrivet så jag bölade nog en timme... Karin, tack snälla gulliga du, min bästa vän sen dagis! TACK!!
-
I dag har Nils vart en stilig herre i sin fina och ENDA outfit som passar honom som ett smäck - den tjusiga kreationen står Madde och Kim med respektive för, Han bockar så han bugar!
-
Ikväll tänkte jag lägga upp mitt BB "galten" inlägg, har inge bättre för mig så då kan jag allt skriva av mig...  precis som jag gjort nu inser jag....

En måndag.

Idag hade vi en måndag tillsammans jag o Nils. Vi skulle "bara" käka frukost, ta det lite lugnt, knalla ner till Pappa o luncha o sen hem o fixa lite. Först o främst så tar allt HUNDRA ggr längre tid än back in the days, o tiden bara rusar iväg. Från att ha gått upp kl.09 (efter att Nils sovit konstant från kl.23.30!!!!) tills att med stressen i halsen tok kuta ner till Teknikhuset vid 12.00 kändes som de gick på tre minuter. Efter lunchen skulle jag "bara" mata honom o sen dra iväg, men sen fick han en kaskadspya över sig, så skulle "bara" byta kläder, när det var gjort så explodera det i rumpan på han så då skulle vi "bara" byta blöja, sen skulle vi "bara" packa ihop hela kongarongen, var på väg därifrån vid 15 snåret.
-
Sen kom det besök, Madelen o Peter, fick hemskt fina pinaler! Sen sprang resten av kvällen förbi o nu sitter jag här, väntar på sängen och en ny dag..
-
God natt på er, vet ni? Jag längtar efter att få vakna i morgon, den bästa känslan i världen är att få vakna o se på sitt lilla barn som ligger bredvid en o slummrar.. underbart!

Premiär doppet

Natten har väl inte varit lika perfekt som de två första, en något grinig Nils - hela dagen var så i går.
Men idag har han tagit igen sig, han har sovit igenom hela dagen i stort sett, vilket inte får mig att "huuuurreya" inför natten. Hur som, började med att Carro komförbi, så drog vi till Barnen Hus i Västerås, hittade min kudde och lite kläder till Nils, strl 44. Får se om det kan passa.
Nils hängde på o sov från Sala - Sala, han verkar inte dela sitt shoppingintresse med sin mor.
-
Sen kom vi hem o grabben fortsatte o sova, så de blev till o städa o tvätta o göra det som kännts som det blivit något åtsidolagt, alla tvättberg o dammråttor ökar. Sen kom Madde, Rille, Kim o Erik förbi, med jättefina outfitsen till Nils, jättekul med lite smått - strl 48 på ett litet kit, så kul att han kan ha något redan nu :) Så jag ska skynda o tvätta så de finns för han o hoppa i i morgon. Undrar jag när de blir ren erik och rille junior ja.. hoho!
-
Nu på kvälls kvisten så var det dags att introducera Nils för vatten för första gången, eftersom vi absolut inte fick bada han på BB för Galten eftersom jag o Claes var så så hemska o tog en "tidig hemgång", 30 timmar efteråt. Sen har vi bara inte hunnit med det, så ikväll var det dags! Vill inte påstå att Nils tyckte det var fullt lika mysigt som jag o Claes hade förställt oss, men ren blev han :) Sen fick han lufta rumpan på Claes, det innebar en nerkissade mage på pappa o en ännu blötare fåtölj under. Så kan det gå!
-
I morgon ska Claes jobba... Så vi får klara oss själva, men jag, Nils o hubbe ska ta en promenad till jobbet o käka lunch tillsammans med pappa.., ska även passa på o gå in på säkra o fica en försäkring åt lillen..
God natt på er!

Äntligen...

Nu har vi skitit i alla i galter till barnmorskor o alla föreskrifter om hur man tar hand om barn på bästa vis. Man ska ju INTE använda napp förens en bra bit in i livets gång, men vår lilla kille har ju ett sug efter sug som heter duga. Så mina stackars jävla bröst har ju fått rättså mkt pisk och våra fingrar ska in i käften hela tiden. Så de är inte lätt att lämna ifrån sig grabben när han ständigt ska snutta på än. Så efter att ha fått ovärderlig info av Carro the super mum att hennes barn fick smaka på napp mer eller mindre när dom entrade jordelivet så bestämde jag mig att köra på samma spår. Amningen går ju jättebra, o suga kan han. Så jag tyckte att det fick vara dags nu, så Claes fick kuta in på åkrahallen o köpa de minsta napparna och GISSA om det suuugs nu. Detta var mycket populärt och jag, jag kan bara sätta mig ner med grabben brevid mig o göra vad jag vill, halelujaaa from me, my fingers and boobs.
-
Nils ser ut som maggie eller vad hon heter i simson, största nappen o inte den bästa av sugtekniker, nappen åker liksom ut hela längden och in, tjoff, tjoff.
-
Kim goren är alltså pyssling med Nils, haha - tänk vilken ära att få vara pysslingen med en judinna :)
Han väntar sig många gåvor, blod är tjockare än vatten, eller hur? :)
-
Vill även korrigera mitt inlägg där jag jag skrev om min super karl till pappa, det lät lite som att jag inte trodde att så var fallet innan Nils kom ,men så var det. Han är bäst :)

En lördag med Nils.

Nätterna är helt underbara. Nils Ligger o sover som en prins bredvid mig, väckte han vid 04.30 o erbjöd han lite mat, han tacka o somna gott igen o vakna i takt med oss vid 08.30, underbart!
-
Sen kom Carro o  robban o siri, dom hade med sig jättesöta kläder åt lillen, så tråkigt att inte kunna använda dom nuu, strl 56 o han fullkomligt drunknar ju i 50 :/ sen hade dom med sig lunch som dom lagade, sånt lyx, gott som fan var det med :) TACK!!
-
sen kom madde o kim förbi, så trevligt så med besök.
-
Nu har jag precis utsatt mina stackars bröst för ännu en hård omgång i Nils gap, aj,aj,aaj. Ska kirra en ny blöja o sen ska vi till heby i hälsa på farfar Kalle! skönt o komma hemifrån lite! sen blir det hem o mys, i vanlig ordning!
-
imorgon ska jag o carro till barnens hus o shoppa, jag måste skaffa en amningskudde o sen lite "prematur" kläder till Nils, herregud.
-
På Återhörande!

Nils!

Idag slog vi fast att vår älskade lilla son ska heta Nils. Han är helt enkelt en Nils - men visst säger vi varannan gång Otto. Han är lite av varje. Men efter att jag inte förstått att jag vart gravid i 9 månader o absolut inte att jag blivit mamma efter 30 min förlossning så slog det mig idag - jag har fått barn, och det bästa av allt, världens sötaste lilla Nils! Han luktar så gott och jag kan inte få nog av att bara stoppa ner näsan i hans yviga blonda lilla kaluffs.
-
Natten var underbar, bara att få slippa "Ukraiana BB" med barnmorskan "Galten", det rostiga lamporna o alla betongborrare, och den högt tickande väggklockan, usch för BB säger jag. Att få ligga i sin egna säng med en liten Nils emellan sig, så härligt, vi gick o la oss vid 23 tiden, vid 04 var det matdags sen vaknade vi innan klockan ringde vi 08 snåret, så skönt att få sova ut o haft en sån lugn natt, vågar man hoppas på flera......?
-
Ner o käka frukost, hitta några kläder som passa Nils, han drunknar ju i strl 50... sen i väg till BB på återbesök o för att få ta PKU testet. Nils gillar o åka bil o sov som en gris hela vägen in, sen var det HEMSKA flaschbacks, haha, fyfan att parkera på den parkering o gå den där låååååånga vägen till förlossningen, haha (den var inte alls särskiltd lång insåg jag nu). "HÄR" fick jag en värk, "HÄR" fick jag en till! "OCH HÄÄÄÄÄR är stolp FAN" den jag i desperado försökte slå in. Alla kommande föderskor - tänk på stål stoplen utanför när ni ska in, ge den en jävel, it feels good!
-
Upp på avdelningen o den första vi ser är "Galten" denna kvinna ska få ett helt eget inlägg när jag orkar. Hon är nästan värd det. Sen fick man vänta,vänta och vänta. Tillsist var det dags för alla prover o undersökningar, vår lille gosse verkar vara en frisk o pigg kille, får veta om det är nå tok med proverna om en vecka. Men de borde det inte vara...
-
Skönt o ha alla såna där saker gjorda o nu får vi ha en liten vardag jag o min familj, som jag älskar dom båda. Claes kunde man tro skulle  bli en jävel till farsan men han har slagit alla rekord hittills, han är grym!! Både för mig o Nils, underbar. Och än en gång, att man kan älska en sån okänd människa så mkt! Skaffa barn - det är det häftigaste som finns :)
-
Nu ska vi slappa till tv´n sen är det dags för sängen!

7 januari - han är här!!!

Nu när jag kom hem o slog på datorn så såg jag min blogg, han inte skriva så mkt där igår.. haha, tyckte det kunde vara kul o slänga in det ändå!
-
Jaha, då var han här grabben, som man har väntat - o en kille blev det! Sen om det blir Otto får vi se, just nu heter han det lite provisoriskt.....
-
Vill även gratta Rille som slog Pauline med nån timme, grattis du ska få nåt fin :)
_
Så till en så kallad förlossningsberättelse:
-
Natten till den 6:e så vaknade jag lite till o från att de molade till ordentligt, mer än vad det gjort innan, så det slog mig att det kanske var nu det var dags för lite förvärkar. Jag somnade om efter varje o kanske hade nån i timmen, detta började vid 03 tiden. Sen vid 05.30 så började det komma lite mer intensivt o det kom lite tätare, men det var absolut ingen fara - men jag tänkte att: "ahaa, nu börjar det kännas som om det i alla fall är nåt på g, men inte alls förlossningsdags, men någon dag närmare".
-
Sen hörde Claes mig börja frusta för värkarna blev tillslut som småjävliga sendrag i hela magen, o man fick verkligen lov o andas igenom dom (som en häst). Han började klocka dom o jag kände att han blev lite väl seriös för det var verkligen värre än så här det skulle kännas. Sen slog det han att han inte hade bilen hemma "utifall att" så han drog iväg o skulle hämta den, men eftersom det var 30 minus så höll den fan knappt på o starta o det kunde ha slutat i katastrof. När han kom ner till jobbet o skulle hämta vår bil så fick han nån slags blackout o började plocka upp massa från lagret o mer eller mindre började jobba.
-
Jag insåg att det började bli lite värre och när claes slutligen slet sig från jobbet o kom hem vid 8 snåret så tog jag en lång dusch o sen när han började klocka så insåg vi att det fan började närma sig. Han ringde förlossningen o de ville slutligen prata med mig, när jag förklarade läget så sa dom åt mig att vila o käka lite. Okay, jag försökte få i mig lite gröt o skulle precis lägga mig på soffan o sova ett tag tills en ÖVERJÄVLIG smärta smällde in i magen o jag trodde jag skulle dö. DÄR fick jag för jag bett om smärta. Det var ohållbart o vi insåg att det var så pass tätt som hon sa att det skulle vara för att åka in.
-
claes fick panik o höll på o packa o irra o harkla sig värre än vanligt (ni som känner honom vet). jag insåg att det var 30 min bilväg till västerås o de fick mig att också få panik då jag sprang runt varje gång jag fick en värk, hur skulle jag palla o sitta ner i 30 min. jag kom knappt ut till bilen o ännu värre var det att komma in, väl inne var det bara gasen i botten o jag höll fan på o döööööö - den smärtan går inte att förklara. påminner precis om det värsta sendraget man kan föreställa sig, fast hundra gånger värre i hela jävla magen/kroppen. snart framme i västerås, gick rätt fort ändå o claes skulle ställa sig framför förlossningen då jag fräste till att jag kan väl för fan gå ifrån parkeringen (tänkte att det fanns ju dom som säkert skulle in o föda o hade det värre än mig) oook sa claes o körde in på parkeringen. den vägen var den längsta jag gått, haha. jag fick åtaaliga värkar längs vägen o jag slängde mig över claes o bara vråla inombords. nu var det så här jävligt att det var inte bara värkar som kom det började även "trycka på" ordentligt. den känslan är otroligt märklig, som om jag skulle få lov o tvångsbajsa o kräkas samtidigt. väl framme o claes ringde på klockan så fick jag än till jävel o ja börja slå på en stolpe med all kraft jag hade. när sköterskan kom o öppna dörren så travade jag bara in "hjäälp" hon visade mig direkt till rum "FÖRLOSSNINGSRUM" men gud tänkte jag, ska jag inte in o bara undersökas nånstans först??
-
Jag skrek att jag var på väg o skita på mig och jag VILL INTE SKITA PÅ MIIIIIG, "de är det sista du behöver bry dig om sa hon o slängde omkull mig på sängen. In kommer en barnmorska som sliter av mig kläderna medans sköterskan sätter en kurva, tjoff in med nävarna o konstatera "du är öppen 9 cm". Okay sa jag, ge mig en epidural NU beordrade jag "det är nog lite försent" då kändes de som om min värld rasa. Jag skulle få nöja mig med lustgas. som jag förövrigt inte tyckte verkade så där jätte värkande, men visst något borta vart jag nog. POFF så exploderade det, där gick vattnet o jag börja yra om att "förlåååt att ni skulle behöva få de där över er, då jag hade en inbillning av att det var en fontän över hela rummet. Dom hade bara titta på claes o skaka på huvet, var nog lustgasen där.. Sen tog dom bort lustgasen o sa att jag fick lov att vara utan för nu skulle ungen fram, men förfaaan tänkte jag det är ju nu de börjar göra ont så in i helvete o då blir jag ju utan ALLT.
-
Sen brände det till utav bara satan o spläsch sa det o sen kom en grå liten konformad grabbhalva ut på mitt bröst, OTTO. jag fattade ingenting, hörde att claes sa: oj tog den 1,5 timme bara? "nej en halvtimme bara!!".
Vi såg sen på mobilen att claes hade ringt sin pappa 10.16 o 11.03 så tittade lillen ut. Helt otroligt.
-
3105g och 50cm lång - dessvärre har jag knycklat ihop huvet på han så stackarn fick en blodutgjutning o blev ett konformat huvud, men annars mkt välskapt - detta kommer ju gå bort, men just nu ser han lite lustig ut, med alldeles blont hår! Återkommer med den härliga bb tiden... om vi säger så här, de är skönt o vara hemma :)
Jag hade iallafall en drömförlossning om min barnmosrka o sköterska var en dröööm, super gulliga!!
-
Nu ska vi mysa lite här! tack för alla gratulationer! Det värmer gott!

6 januari - bf+3 - this is it

Haft värkar

paradiset

Måste ventilera mig lite ang. paradise, varför ställde sig annelie vid patrik? när hon vill ha ut catja o vill ha sin karl? då blir det inte bättre än att man åker ut.
-
nästa gång jag ska beställa från papillon ska jag lyssna på mina tidigare erfarenheter - gör det inte!
-
ska försöka få ut min hund nu som har vägrat gått ut sen termometern visar to cold.
-
god natt på er!

no bananas...

Nu kan jag i lugn i ro åka till bb. badrummet är städat, har t.om skurat väggarna, det är lika bra o göra det ordentligt :) har även städat ur bilen, ser inte ut som en taikon merca längre, också ett steg närmare att det är OK att åka nu. Var ju en jävla tur att Otto inte kom den 3:e, hur skulle det ha gått... utan städad bil o badrum.
-
Nu har jag bara lite små fix som borde vara klart innan storken kommer. Förresten så har jag nu konverterat helt från att i 9 månader känt att det blir en grabbhalva till det solklara att det kommer att bli en tösabit, helt jättesäker. Namn o allt är klart, haha.. nästan.... vi får se, är så jävla nyfiken nu! Bara det är en bebis som kommer, en frisk sådan så är jag lycklig :)
-
Har suttit här o vart hungrig mkt, mkt länge, vi bestämde oss för en varsin panpizza från papillon ( vet madde att jag aldrig mer skulle beställa därifrån....men, men..) så när claes skulle åka o hämta fick han en transport, på direkten, toppen, kall pizza, ska slå på ugnen, men ändå inte samma.
-
Har faktiskt en hel del känningar idag, får se vart natten slutar, men jag tror det ska mer till än så här!

5 januari - BF+2

God Morgon!
En mkt lugn natt med väldigt lite happenings i magen, tyvärr. För att börja med listan:
-
31/12 23.55   Johannes Skoog
2/1 21.30       Carro, pojke
3/1 11.13       Erik Jayson, flicka
4/1 09.37       Erika Wallin, flicka
4/1 21.30       Frida Gustavsson, pojke
6/1 04.28       Pauline, pojke
6/1 05.35       Rille, pojke
7/1 23.59       Kimpalumpa, pojke
8/1 14.43       Sne Robban, shemale
9/1 16.44       Mejde, pojke
-
Japp, två ut tyvärr, Erika och Frida.
Jag håller faktiskt lite på Kim ja, dels för husefriden och för att inga större mord ska ske och dels att det är på min o Claes 1 åriga förlovningsdag, vore väl passande?!
_
Igår hann jag med en hel del, hubbe fick sin tröttgaranti hemma hos sina polare i saladamm, det tackar vi för :) Så under tiden så gjorde jag en massa ärenden med morsan, köpte pyjamas o en dräggelscarf, vilket bra idé, snyggt mode som fyller sin funktion även på en bebis, sånna kommer de bli många av!
Efter det satt  vi o gick igenom kalender för o säkra lite namn. Sen sa mors: äääh, fan de brukar ju komma med ungen det där! så vi la ner det där, haha.. nejdå, vi har en hel del bra...
-
Sen drog jag o claes o storhandla, handla ett mkt härlig energiförråd till mig som ska med when it´s time, dessvärre nalla jag en hel del av det redan igår, snacka om att otto måste simma i julmust alltså.
-
När vi kom hem så briljerade karln med att göra pannkakor, det gör vi aldrig, dels för att jag absolut inte kan o jag tänkte att hans kunskaper är väl ändå inget att ens testa men han var GRYM inte en endaste i sopen, alla var helt perfekta, jag satt o gapa när jag såg hur skicklig han var. Så nu har vi en till rätt o göra haha...
-
Nej nu ska jag ut med Hubbe, sen ska jag storstäda här hemma, hela badrummet o sovrummet iallafall, det andra ser helt OK ut, men fick panik när jag sår hur badrummet såg ut igår. Sån panik att jag sa till Claes att jag skulle vägra att åka till BB inatt, om det skulle hända nåt (detta var omkr 23.30) om inte vi hann städa badrummet först, "du tar toan o jag dammsuger, ok????". Då skratta han gott åt mig. Så tänkte ge mig lite ro i själen o ta tag i det där!
_
Förresten Paradise igår, haha.. Ja den den där Dalin var ju en stjärna i sig, och vilket jävla vider Stefan är, haha, fyfaaan, den där stackars Erika lär ju ta en flaskborste o rensa pipen.
-
Nej nu ska jag sätta fart!

gud så jag uppdaterar

MEN så bra jag mår. Sitter här vid min köksö o surfar runt med MTV i bakgrunden, då är det ju en lista som snurrar från början av 2000-talet, först ut ROGER SANCHEZ - ANOTHER CHANCE, som jag älskat o älskar den låten o främst videon, åååå, det bara ryser i mig. Pauline förstår ivf, jag köpte singeln o lyssna på den hela vägen hem från gbg i bussen, haha... o jag har inte tröttnat än. Videon är underbar!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=k9Xtvj_JVSM
-
Sen efter den kom Shakira - when ever, where ever. Tänker på en viss person som fanns i mitt liv då, som var helt tagen av den kvinnans moves, haha.. du vet nog vem du är, o jag tror du hänger med rätt flitigt på min blogg :)
En härligt tid det med.
_
Just nu är det Maddes o min hit, around the world.. haha...
-
Fan sånt bra liv man har haft det, såna här låtar tar ju tillbaks en till platser, lukter, minnen, man minns allt som det hände igår. Tiden går fort inser man, men hittills har jag haft ett sjujävla bra liv, tur att såna här listor kommer o får än att minnas o glädjas :) Nu börjar snart en ny epok i livet, blir nog minst lika härligt! Slå på MTV om ni också bara ugglar!

4 januari - BF+1 - Vilket väder!!

Var nyss ute på morgonsvängen, tur att man har en hund som lätt accepterar att den går av stapeln vid halv elva snåret, passar mig utmärkt!
-

4 januari - BF+1 - Go´Morron!

Sov en alldeles lång o skön natt, vi har ruggigt kallt i vårt sovrum o jävlar så man sover bra då. Blir väl värre för den lille när den väl behagar att dyka upp, något svalare än i magen kan jag tro..
-
Inga mer känningar än igår, nästan tvärtom.
Så typiskt att det är så fint väder så fort det är "jobbdag", när Claes har vart ledig har det vart mulet varje dag, vintern  blir ju så mkt härligare när solen gassar på. Aja, ska ut med Hubbe nu om han har vaknat klart, sen ska jag göra i ordning mig för en dag nere på stan. Eller dag o dag, ska ner o köpa en pyjamas till lillen, insåg det i morse när det var så kallt att det har jag ju helt missat..., skulle vilja hitta en mysig filt också. Fick en Klippan filt av svärmor i julklapp, hade önskat mig en sån, den bruna med fina apor på, det är en ullfilt så den är bra o ha i vagnen när det är super kallt, men den är inte så mysig o ha i sifon direkt, lite stickig. (Apropå det, en gång i tiden så låg jag i som fan o stickade........)
Sen ska jag ta tag i o städa bilen, jag o Claes har ju åkt runt som två taikon, eller zigenare nu i två månader, folk lär ju ha trott att vi bott i den där jävla bilen.
-
Sen är det dags för lite storhandling, så kuul!
_
Vad har ni för er idag?

3 januari - God Natt

Nu har det duschats, ätits mackor o ris á la malta.
No babie born today, jag är ledsen Erik men jag vågar påstå att jag inte kommer ha en Otto i min famn inom en timme, så det blir tyvärr en strykning för dig med.
-
Vi får se vad som händer under natten, men jag har svårt ännu en gång att se att något skulle hända, men det känns ju iaf mer än vanligt...
-
God natt min vänner!
Två kandidater som tävlar om morgondagen...
-
31/12 23.55   Johannes Skoog
2/1 21.30       Carro, pojke
3/1 11.13       Erik Jayson, flicka
4/1 09.37       Erika Wallin, flicka
4/1 21.30       Frida Gustavsson, pojke
6/1 04.28       Pauline, pojke
6/1 05.35       Rille, pojke
7/1 23.59       Kimpalumpa, pojke
8/1 14.43       Sne Robban, shemale
9/1 16.44       Mejde, pojke

3 januari - fortfarande.

Jag, Claes o HUbbe har vart ute o pulsat lite, eller claes försökte väl glida på sina skidor o Hubbe sprang av sig alla energi o jag stånkade i bakgrunden o försökte mig på något slags mellan tempo. Howe ever, inga mer känningar än sist.
Vi har i alla fall packat det mesta... ghaa, känns nervöst o göra det, skräckblandad förtjusning.
Nu ska vi ta en lång dusch o sen är det dags för varma mackor och en ris ála malta som jag slängde ihop, de är tider det! Kanske lite ananas, men de svider ju så jävligt i munnen..

3 Januari är här, låt oss analysera.

Vi börjar med listan
-
31/12 23.55   Johannes Skoog
2/1 21.30       Carro, pojke
3/1 11.13       Erik Jayson, flicka
4/1 09.37       Erika Wallin, flicka
6/1 04.28       Pauline, pojke
6/1 05.35       Rille, pojke
7/1 23.59       Kimpalumpa, pojke
8/1 14.43       Sne Robban, shemale
9/1 16.44       Mejde, pojke
-
Vi kan konstatera ett till bortfall, det var Carros tur att blir stryken. Man kan ju tycka att den kvinnan torde ha erfarenhet, men icke!
I dag på självaste BF (beräknad födelse) så har vi alltså Erik som kandidat, och eftersom att klockslaget bara är om det fanns fler på samma dag så har han fortfarande en chans, men det är tveksamt.
-
Statusen?
Jo i morse så började det att komma lite molande små värkar, för första gången kom det med något sådär intervall också. Sen var vi ut och gick en långpromenad o jag kände hur de strålade ner i ljumskarna och att de blev lite värkar stötvis, summan summarum är väl att någonting är ju iallafall mer på gång än vad det har vart innan, men med det vill jag inte tro att något barn är på väg, idag.
-
Däremot så här på självaste BF så tänkte jag o claes att det kunde vara en god idé att packa väskan...
Min inställning "det tar vi sen, det löööser sig" den har infunnits som ett mantra under dessa 9 månader, o jag vet inte om det har vart till min fördel. I keep on update!

ananas

sitter o äter ananas, de svider om läpparna o jag börjar bli lite illamående av det. och faktum är att det börjar komm alite små känningar - men jag känner mig själv rättså bra o inser att det bara är inbillning, o jag tror absolut inte att det skulle bli något idag.....
har städat o gjort fint här hemma, vart ner på stan o införskaffat en par fina gråa mysbraxer på intersport, har insett att man nog kommer att leva i sånna ett tag framöver o jag har ju haft tendensen att måla i varje par jag äger, o något städad kan man ju försöka se ut..
ska trycka i mig lite ben anf jerrys chew chew nu så de blir lite svalka i munnen. kanske man skulle baka en kladdkaka också.. Jag tror du ryker carro..... :)

2 januari....

Besökarnas dag, jag som tänkte att jag skulle få omkomma en stund på soffan igår o inte göra mkt mer på hela dagen, fick besök hela dagen! Mamma o pappa kom förbi på lunch o fika, morsan erbjöd sig att ta tag i disken, kändes som jag hade diskat konstant i två dar o att skiten aldrig skulle få ett slut. Måste ner o ta ut den där diskmaskinen jag fick i julklapp innan jag går i taket... när dom drog sig hemåt skulle jag placera min feta bak i duschen o hänga där minst en timme o bara slösa på varmvattnet. efter 5 min hör jag hur det sår folk i hallen o mkt riktigt hade vannfältsskaran med respektive kommit förbi. hopp ur o ut o träffa dom, det vart bara en snabbis för dom var på språng. men det var kul o se dom alla, inte sett karin på evigheter kändes det som.
-
sen kom mejde o kim förbi, o det var inte heller fyskam! dom återvände ner till staden för att hämta allt för en bra start på det nya ret, pizza, chirre o lite greenstuff också... erki hängde också på. sen spelade vi MIG, damerna var överlägset bäst. sen kom henka HH o då vart de uppdelat i hårlängd o där hade jag o kim - det med längst hår ingen chans tyvärr.
det vart lika olika varianter o man kan säga att frågesport was the shit i går kväll. Efter att erik o kim åkte hem så vet jag inte hur, men madde fortsatte spelandet och har nog skapat kanske 2010´s mest kommande spelande spel - PIZZA SPELET.
Kort o gott skulle man säga en nuffra o hon skulle säga hur namnet o hur många ingridienser det var på den aktuella pizzan, sen var det bara chansa på, hahaha.. ja helvete vad vi skratta. pepperoni, det är visst en korv. efterföljaren kanske bli GATUKÖKET, med både korv o hamburgermenyer....
Jättekul att ni kom förbi, inte sett många över dessa ledigheter. jag har ju hållt mig isolerad, men vafan, nu kan det väl bli klart med det här barnafödandet, ska köpa mig en ananas o lite hallonbladste o se om de kan rucka på nåt, nå annat i färdknäppsvägar vet ni som var här i går att jag inte sysslar med! haha..
-
Min mac vill inte acceptera stycken, därför blir det bara en stor klump, ber om ursäkt för det..
får se om carro kommer bli vinnaren idag, men jag tror dessvärre inte det... :(

online

säger bara en sak: I´m online!
Maacbooken o jag skenar tillsammans på webbens vågor, som vi surfar!
Gott nytt år på er!
Här var det en heldag tillsammans med familjen bosell, ett lagom tempo med en trerätters o lite bubbel o babbel, passade mig utmärkt, otto höll sig till planen o stannade inne.
Sne Robban var raketansvarig o dividerade mkt om i vilken ordning de skulle avfyras, raketen - tårtan, tårtan - raketen, i den sistnämnda ordningen blev det, sagt o gjort o sällskapet gick ut, sne robban"rutiga björnfittan" bosell placerade tårtan i snön o vi gick o trampade på att klockan skulle bli en minut innan tolvslaget så fick bränna på skiten. alarmet går o jag o claes tar skydd, första av 16 smällar går i en fin form rätt mot månen, sen händer det ödestigande,tårtfan välter. Jag trodde vi var mitt i bagdad, smällar o blixtar, explosioner o raketer tammefan överallt, in i tallarna, in mot grannarna, i skogen, rätt över cykelbanan, upp i teleledningarna, jag har aldrig vart så skitnödig o skrattat så mkt samtidigt o hoppats så jävligt på att skiten skulle ta slut. "vilken jävla smäääääll". det var ju bara tur att det inte hände nåt värre eller att nån kom på cykelbanan, den är ju rättså trafikerad i vanliga fall...
så nu väntar vi bara in aschberg o grannfejden, hahaha...
då har vi även en strykning på ottos lista: Sorry Johannes! näst ut är Carro...
31/12 23.55   Johannes Skoog
2/1 21.30       Carro, pojke
3/1 11.13       Erik Jayson, flicka
4/1 09.37       Erika Wallin, flicka
6/1 04.28       Pauline, pojke
6/1 05.35       Rille, pojke
7/1 23.59       Kimpalumpa, pojke
8/1 14.43       Sne Robban, shemale
9/1 16.44       Mejde, pojke

online

säger bara en sak: I´m online!
Maacbooken o jag skenar tillsammans på webbens vågor, som vi surfar!
Gott nytt år på er!
Här var det en heldag tillsammans med familjen bosell, ett lagom tempo med en trerätters o lite bubbel o babbel, passade mig utmärkt, otto höll sig till planen o stannade inne.
Sne Robban var raketansvarig o dividerade mkt om i vilken ordning de skulle avfyras, raketen - tårtan, tårtan - raketen, i den sistnämnda ordningen blev det, sagt o gjort o sällskapet gick ut, sne robban"rutiga björnfittan" bosell placerade tårtan i snön o vi gick o trampade på att klockan skulle bli en minut innan tolvslaget så fick bränna på skiten. alarmet går o jag o claes tar skydd, första av 16 smällar går i en fin form rätt mot månen, sen händer det ödestigande,tårtfan välter. Jag trodde vi var mitt i bagdad, smällar o blixtar, explosioner o raketer tammefan överallt, in i tallarna, in mot grannarna, i skogen, rätt över cykelbanan, upp i teleledningarna, jag har aldrig vart så skitnödig o skrattat så mkt samtidigt o hoppats så jävligt på att skiten skulle ta slut. "vilken jävla smäääääll". det var ju bara tur att det inte hände nåt värre eller att nån kom på cykelbanan, den är ju rättså trafikerad i vanliga fall...
så nu väntar vi bara in aschberg o grannfejden, hahaha...
då har vi även en strykning på ottos lista: Sorry Johannes! näst ut är Carro...
31/12 23.55   Johannes Skoog
2/1 21.30       Carro, pojke
3/1 11.13       Erik Jayson, flicka
4/1 09.37       Erika Wallin, flicka
6/1 04.28       Pauline, pojke
6/1 05.35       Rille, pojke
7/1 23.59       Kimpalumpa, pojke
8/1 14.43       Sne Robban, shemale
9/1 16.44       Mejde, pojke

RSS 2.0