lutan -

Hjärtesorg.

aah, de är så ledsamt att vara ifrån sin buddy. igår fick han åka in till strömsholm, vi fick vara med i början och prata med vet, de kom in snäll "sköterska" o satt in et STOR kanyl i frambenet på han och tappa han på blod, han sa inte ett ljud, det var mest jag som vart illamående. sen fick han hoppa upp på ett bord i GALON tack o lov, för det var dags för röntgen. de satt in lugnande direkt i kanylen så det tog 30 sek så seglade han ner och i samma veva la han av en redig kastspya, FYFAN var de stank, jag hulkade själv en aning. Men de finns ju inge sötare än en sövd hund, han låg som en klubbad säl, med tungan utanför och var helt waisted. Sen fick vi signa i massa papper o kontrakt, vi måste bl.a LOVA att hämta ut honom OCH betala., vilket ställe. Sen fick vi med broschyr - "din hund kommer att få en stor rymlig bur, värmeslingor på ena sidan kommer att förse halva buren med värme, medans den andra sidan är svalare - så patienten får välja vilken sida han föredrar, patienten kommer även bli serverad mat och rastas många ggr om dagen, mellan kl.12-17 kommer någon ut personalen att ringa o berätta dagsläget, på helger går det bra att höra av sig till patienten mellan kl.12-13." snacka om en borschyr för ett **-igt hotell grabben har hamnat på! Kanske lika luffigt som på ayia napa, han kommer iaf vara hög som ett hus, hoppas han tar några kort så han minns något av semestern! För den här lilla trippen kostar.

I väntrummet så fick ju hubbe en polare, en boxer SÅKLART som hette Tarzan, snacka om att alla boxermänniskor är precis likadana, och har EXAKT samm uppfattning och att det är bar BOXER som gäller, och det verkar som om ALLA boxrar är lika dana! Så när ja o Claes åkte hem satt vi o fundera på om vi kanske skulle skaffa oss en kompis till sommaren åt Hubbe....  men så ska han  bli 100%bra för att han sak ha någon nytta av en polare! Så vi får se...

Sen  var vi tille n jättestor mattaffär, skulle kolla om man kund ehitta någon shysst matta till h allen, hittade den mest perfekta, men den skulle man hosta upp 1500:-, så jag fick med mig 3 på prov, men de passa inge bra, men de skulle vara mest prakstikt o ha dom, ah får kolla vidare, känns som hallmatta för 1500:- är jäkligt lågprioriterat right now....

Nehepp, jobbe.


But hello.

Jag som städade bort vintern och damma för våren - what is this?!snow all over. Ja, för tre veckor sen var man i Thailand och jag blir fan depreimerad av att tänka att den resan är gjord. Varför njöööt man inte mer. Man kan inte fatta att man varit där.., take me back.

Igår efter jobbet (när snön fortf var heeeelt utom räckhåll) så hade jag en helt sjuk känsla ikroppen. Jag var helt euforisk! Jag bara njöt av varje steg jag tog, ja tyckte det skulle bli underbart och åka och handla, laga mat, kanske skulle jag baka?! Så ja åkte och handla o jag unna mig både det ena o de andra, köpte massa blommor. Sen när jag kom hem fortsatte ja med min euforiska resa ner på stan, gick in på blomsterverkstan och köpte JÄTTEfina krukor till mina nya blommor.. sen laga jag mat och hade hela tiden ett leende på läpparna. Det kändes som jag  levde i den amerikanska-cornflakes-reklamen, jag mådde så bra, jävla rus jag hade ..
Nu kom snön - och ruset försvann.

Claes fråga om vi kunde åka o shoppa kläder. ? Det var inte igår. Men med tanke på min hund + ekonomi så får de bli ett titta inte köpa tillfälle, men det är endå kul!
snart bär det av till Strömsholm... inge kul.


Eviga tisdag.

Helgen varade lika tråkig som den började. Men, men det kommer fler helger. Jag är som en krackelerad marmorskiva. Alla lotion slängde jag på flygplatsen för det var ju vätskor, jävla löjliga regler. Så sen dess har jag vart bitter och inte köpt nån ny, det ser ut som jag dammar. Det fick vara nog tyckte mamma och köpte en lotion åt mig. Det var snällt.

Igår fick jag vår känslor, satt upp ljusa gardiner i köket, köpte mig MASSOR av tulpaner, det är så kul nu, en sak att se fram emot efter thailand, nu ska vi sätta igång med vårat "gästrum", måla, lägga golv och fixa,  sen är det massa små saker, alltid nåt i vårt hem. Och sen när det blir mer vår ute ska vi ta tag i lusthuset och mysa upp det, måla golvet och väggarna, o sen hitta vi en jätte mysig grupp att ha där. Ska bla mysigt att ha de sen i sommar :-)

Men jag är endå lessen över en sak idag, FAN, vi som trodde... aja, de går fler tåg!
Jag är så himla lycklig med min Claes, tänkt att man bara skulle vrida huvudet l i t e åt Heby så fanns han där :-)

Ikväll ska vi bada hubbe efter konsten alla regler, bakteriedödar bad... mhm. I morgon ska vi lämna honom på Strömsholm.., sen får vi antagligen hämta honom på lördag, HATAR att lämna honom där! Gör så ont i hjärtat när dom går i väg med honom och han tittar efter än.. uuuuusch. Sen så blir det bur för honom lääänge. Nu ska benet bli bra! Tur att man fick en stadig lön så ja kunde lägga undan 7 000:- till det, själva operationen går på 25, om ALLT går som de ska, men ja har bara upp till 20 000, och sen självrisken på det. Så vi hoppas.... dyrt o ha hund !

skit-dag.

Jepp, en satans skitdag är var det är. Igår så åkte jag och Carro med grabbarna på träning, det var ju BIP-test, det vill man inte missa att vara åskådare till! Haha.. synd bara att vi inte hade pop-corn!
Sen åkte vi hem, hämt aupp Martin o köpte obligatorisk fredags pirre med tillhörande godis!
Sen let´s dance... har ju inte sett det, men jag tröttn rätt snabbt. På allt.
Martin o claes drog igång en film och jag somnade som en idiot.
Så imorse kl. 6 så flög man upp som vanligt, trodde att Caes också var på gång o vakna så jag gick upp o koka ägg och fixa mys frulle, inte en tendens av liv i sänghalmen. Kröp ner igen och lyssna på min ljubok, somna till och vakna upp mitt i värsta spänningen, blev skitarg att jag bara kom in så där i DEN deler, fan också, så jag fick lyssna om och det var jobbigt när jag ahde hört det där...tror ni inte jag somna om igen.., fuck.

Sen hade jag i brist på annat tills Claes skulle vakna planera massa vi kunde göra idag, men så säger han att han ska till heby..., kan inte låta bli och bli irriterad på sånt, det är väl jag som är ego, men iaf... imon ska han ju oxå va borta störra delen av dan då det är träning, så nu är jag bara grinig o trött, och har absoli INGENTING och göra.. och tycker jäkligt synd om mig själv, inte et jota på tv heller!
Ska ut me hubbe o sen ska jag duscha o lägga mig i sängen med min ljudbok igen...Sverige.

Happ, då var man hemma til skit sverige igen då. Resan är gjord och drömmarna och längtan är över...
Vi har iaf haft världen mysigast och roligaste resa! vädret har vart helt jävla as hett och bra, en dag regnade det en eftermiddag, men de var välkomnnat, det var nästan mysigt!

Det är ju fortf sjukt billigt, så man har unnat sig en massa shopping oh massa god mat och massa massage!
hotellet var underbart, massa pooler och liam trivdes som fisken i vattnet ! :) Jag o claes besökte den jättemysig viwvpointen uppe i berget för att dricka mojito i solnedgången, det är helt oslagbart! Vi åkte till freedombeach me longtailboat, till nai harn, djuphavsfiske o drog upp en svärdfisk och en jäkla massa tonfiksar..men annars så strandade vi mest på vår beach och hade e jäkligt gött .-)
Självklart har jag ÄNTLIGEN fått sett e riktigt ping-pong-show, hahaha.. ja fyfan, vad ska man säga. Linus tyckte dte var så bra att han somnade, herregud, men hur man lyckas pluppa ut tre gulfiskar ur muttan, en i taget, det kommer alltid att vara en gåta!! Tobbe och Linus "råka" ha sönder hela jävla balkongenförren i glas, och självkalrt så hamnade dom även i tullen på arlanda.... 

de får väl komma upp lite bilder sen, har suttit här nu framför datorn från halv 6.. etlag tror jag det kallas. I dag är de fredag och ja ska äta pizza o små godis :)Kort rapport fr[n thailand!

jahaja, h'r kommer en kort rapport fr[n v'rmen och solen och de underbara paradiset! ett lustigt5 tangentbord s[ jaghoppas attt alla fattar varf;r det ser ut som det g;r!
h'r 'r det hett s[ in i helvete, tobbes f;rsta kommentr p[ stranden efter en kvart var - vafan dettr ju inte!??! sen s[ s[g han ut som en kr'fta och fortf g;r... hotellet 'r underbart, stranden likas[, och ja, ni som har vart i thailand vet ju!
Jag o claes har varit uppe p[ berget p[ en ybermysig resturang som heter little small view. Man sitter p[ avkapad br'dor somska f;rest'lla n[gon slags b'nk o kollar p[solnesg[ngen, helt underbart, massa reagge m'nniskor sombrajjar p[, st'mningen 'r lysande =)  ikv'll har vi varit inne ipatong, f[tt en massa erbjudande om pingpong shows, och vi ska fakstikt titta p[ en s[n,man m[ste ju f[ se en s[n d'r innan man d;r, s[ 'r det bara! haha.. men s[ ska vi nog samla ihop hela g'nget! Sen s[ sitter vi h'r ochdegar nu... imon ska vi [ka till nai ham eller kata noi o slappa p[ str'nderna d'r, sen sk vi v'l hinna med n[gon utflykt, vi vill dra till phi phi men vif[r se, n[t ska g;ras iaf!

Det 'r iaf minst lika bra som f;rra g[ngen, roligt och vara s[ pass m[nga som vi 'r, liam 'r ju helt bed[rande! nej nu ska vi snart krypa kojs efter att ja ska massera in tigerbalsam i classes nacke. Vi spelar vollyboll n'stan j'mt o den fan str'ckte nacken s[ ha ng[r runt o ser ut som Becks granne... aja, KRAM p[ er alla! Och Elin !! Vi var inne d'r man 'r som oftast! gate 18, f;rra [ret var vi [p ]den d'r piren, s[ ag leta inte s[ mkt tog f;rgivet att du inte jobba d'r inne, hade jag fel?!? fuck isf! o ja, plane var sent!.. skit, aja.. KRAM!


Kort rapport fr[n thailand!

jahaja, h'r kommer en kort rapport fr[n v'rmen och solen och de underbara paradiset! ett lustigt5 tangentbord s[ jaghoppas attt alla fattar varf;r det ser ut som det g;r!
h'r 'r det hett s[ in i helvete, tobbes f;rsta kommentr p[ stranden efter en kvart var - vafan dettr ju inte!??! sen s[ s[g han ut som en kr'fta och fortf g;r... hotellet 'r underbart, stranden likas[, och ja, ni som har vart i thailand vet ju!
Jag o claes har varit uppe p[ berget p[ en ybermysig resturang som heter little small view. Man sitter p[ avkapad br'dor somska f;rest'lla n[gon slags b'nk o kollar p[solnesg[ngen, helt underbart, massa reagge m'nniskor sombrajjar p[, st'mningen 'r lysande =)  ikv'll har vi varit inne ipatong, f[tt en massa erbjudande om pingpong shows, och vi ska fakstikt titta p[ en s[n,man m[ste ju f[ se en s[n d'r innan man d;r, s[ 'r det bara! haha.. men s[ ska vi nog samla ihop hela g'nget! Sen s[ sitter vi h'r ochdegar nu... imon ska vi [ka till nai ham eller kata noi o slappa p[ str'nderna d'r, sen sk vi v'l hinna med n[gon utflykt, vi vill dra till phi phi men vif[r se, n[t ska g;ras iaf!

Det 'r iaf minst lika bra som f;rra g[ngen, roligt och vara s[ pass m[nga som vi 'r, liam 'r ju helt bed[rande! nej nu ska vi snart krypa kojs efter att ja ska massera in tigerbalsam i classes nacke. Vi spelar vollyboll n'stan j'mt o den fan str'ckte nacken s[ ha ng[r runt o ser ut som Becks granne... aja, KRAM p[ er alla! Och Elin !! Vi var inne d'r man 'r som oftast! gate 18, f;rra [ret var vi [p ]den d'r piren, s[ ag leta inte s[ mkt tog f;rgivet att du inte jobba d'r inne, hade jag fel?!? fuck isf! o ja, plane var sent!.. skit, aja.. KRAM!


stressad

Bara skjuter upp detta med att packa. Men nu har jag tättat 3e tvätten för idag. Borde ta fram strykbrädan och stryka ut det värsta skrynklorna, sen har jag städat hela köket, slängt in en diksmaskin - städat ur kylen. Ville eg hinna handla det ja ska fixa åt Martin i matväg, men eftersom den där fan jag bor med vägra att ta sig hem med bilen blir det till och bli hans uppgift i morgon. Tänkte hinna jobba imorgon med tror inte det blir särskilt mycket av den varan.

Usch, fick höra nyheten om att Kjell som är delägare i Lindströms blev mördad i helgen. Fyfan, veckan innan Jul var han och Abbe inne hos oss på kontoret och hade möte med Marcus och pappa. Det är en sak om man får en hjärtattack eller något annat som innebär en plötslig död, men mördad! knivmördad dessutom, antagligen. Nej, fyfan vad vidrigt, har svårt att sluta tänka på det.

Nej nu SKA JAG ta tag i det här jävla packandet - vad sa vi, 14 par trosor .... M I N S T ! haha..

 lovely..

1

Een jävla dag kvar !! =) Imorgon smäller det - ska iof jobba lite på dagen men vad gör det! tåget går mot arlanda vid 17.00 - tiden - sen ska vi placera oss i en bar och inta några välförtjänta semster drinkar! Sen ska vi väl leta på elin någonstan så hon sätterihop en smarrig CHOKLAD till mig - dricker fortf. inte latte och billigt SKA det vara :)

Nej nu ska jag hem, sen till västerås och växla pengar och köpa högtalare till min iPod så vi kan poppa lite till bubblet på balkongen i solnedgången ! :)

2

mmm, det här är nog första gången som jag längtar efter att veckan ska börja och att helgen ska vara över :) Håller på och fortsätter med min tvätt, sen ska jag börja packa ner I VÄSKAN. Jepps. Idag har de vart lugnt, vill bara att det ska bli tisdag, hoj på er !

3

is the magic number.

Mm, nu ni, tre dagar kvar - sen såååå!
Nu börjar det märkas allt mer, idag har jag städat bort lite mer av julen, börjar städa här hemma åt Martin och Hubbe som ska spendera tiden här när vi är borta. Är inne på 3:e tvätten. Det är väl endå skönt när man är inne i ett tvätt-stim? Har en jäkligt bra struktur just nu. Sen har vi ju även tagit fram R E S V Ä S K O R N A ! ! ! ! GHA! Då vet man. Alltså denna eviga fråga när man beger sig bort en tid, då menar jag en tid över en vecka. För att precisera det exkat med två veckor - är tanken att man ska ha med sig 14 st trosor då?? Äger man så många? Jag har tvättat som en tok idag och kan inte hitta mer par nu och då är jag uppe i ca 10 st, de känns många, ja måste ner på lindex på måndag o skrapa ihop flera.. ha ha.. Sen är de några kjolar, några klänningar och sen massa linnen och bikinin som ska ner. Känns skönt att man har lite erfarenhet av Thai sen sist. Fan vad vi hade med oss mycket då! Så u tänker jag att alla såna här strand-slappar-kläder ska jag köpa där, typ en stor tunika och glida omkr. i. Ah massa sånt, samma sak med skor, ska ta med mig ett par bra skor, sen köper jag skit flip flops där och andra skor... FAN VAD KUUUL!
På tisdag när vi åker ska ner på Linda´s till Mia och fixa mina ögonbryn och fransar - färga och plocka. Hon tyckte att jag ABOSLUT skulle göra en skrub där också. Vi får se...

Jag har haft en liten ekonomisk kris också inför denna resa. Man har liksom spart varje öre tills man kommer ner dit, och eftersom man fick pengarna lagom att handla upp alla inför jul så vart de lite tight här. S jag gick runt och samla ihop lite små pengar som låg lite här och där igår. Sen har vi haft en burk som vi slängt i lite kronor i - i typ ett år, och sen har vi en l i t en 10kr samling, så ja tänte att ja drar iväg med det till banken, jag fick ihop 1000:-! Sen kom jag på att jag ev. hade ett konto på Nordea, så jag gick in o hörd emig för, jajjemän, där hade jag dryga tusenlappen oxå. Så jag skramla ihop 2000:- det var jäkligt skönt, så nu är jag inge orolig alls :-)

Nj nu ska jag snart ta mig ann mina matlagningskunskaper. Är så jävla trött, vi var och sola idag, fik sån huvuvärk. Ajöken-fröken! Förresten, man kan läsa statistik över hur många som läser bloggen, ibland upp mot 40 st ch ALDIRG kommentare - I L L A !

Torsdag.

...fredag, lördag, söndag, måndag - TISDAG! Förstår ni folk?!? Sitter här och tittar på min biljett "boknings datum 11/6-07" förstår ni hur länge man har suktat efter den här resan? 7 månader och bara några dagar är vi ju förfan där! JAG DÖR! Åååh ja ska ha det så jävla skönt. Men som vanligt innan man reser iväg så har man ju alltid en sån jävla blandning av ångest och glädje. Tycker det är jobbigt att åka hemifrån o lämna alla, jobbar man delvis på en begravningsbyrå så vet man hur ofta det låter -"men våran dotter är ju utomlands!!". Så jag får alltid panik pch får för mig att någon ska dö när man är borta. Jag vet, löjliga tanke, men jag tror att det är lite efter när jag var i Zakyntohos för en massa år sen när man fick ett sms av Karin "Anders och Jakob körde ihjäl sig i natt...". Efter det så vart väl inte semester till den fröjd man hade hoppats på. Sen har man ju ständig ångest över Hubbe också. Ångest för att han eg. skulle behövts opereras för en månad sen men att jag har skjutit på det tills vi kommer hem. Hans knä har börjat gnissla nu när han går, det kan inte TYDA på något positivt.
Sen att man lämnar allt och få låta andra göra sitt jobb, det får jag också ångest över. Men nu är det så att alla här nere har varit iväg utom jag, Pappa drar till Thailand om en månad och Mamma drar på kryssning, nej vafan, kan inte ha ångest! Men sån är man skapt, ständig ångest över det minsta.

Igår åkte jag och Martin och Claes till badhuset och skulle sola. Martin hoppade in först, sen Claes och sist jag. Det gör ju så förbannat ont i skulderbladen när man solar (där man får dom där fula märkena) så jag snurrade runt lite, låg på mage och på sidan och överallt, sen när ja täntke stå ut de sista 10 minuterna så slocknade den, "jävlar så fort de gick" tänkte jag, o tänkte sen att det var väl bra för grabbarna så behövde det inte vänta så länge eftersom jag klev in sist. Claes solarium som va breve mitt hade ju t.om börja satts igång för en annan människa., så ja kände mig lite sölig. När ja kom fram till stolarna kom precis Martin den jäveln ut ur sitt solarium o han klev ju in iaf 10 min innan mig, och sist kom Claes. Jävla skit solarium och NEJ det var inte den där 15 min solariumet. Fuck. Aja, ska försöka få in mig i ett iaf minst 2 ggr till innan man drar. En sak att man är fet, det hinner jag inte göra så  mkt åt, men att vara blekfet måste de rådas bot på :-)

Nej ska sluta skriva så mkt skit, de är de väl ingen fan som bryr sig om. Ska väl "jobba" ska fakstikt med en "ny" här på jobbet till en begravnign idag, var nog ett halvår sist jag var på sånt. Så de blir säkert "kul".. eh, men trevlig med omväxling. Skepp o hoj!


Men en önskan om..

ett härligt nytt år till er alla :-) Hoppas att ni håller alla löften mer än 3 veckor... Det ska jag försöka göra.. fast jag tror att jag börjar ta tag i dom i slutet av januari, för om en vecka är jag på språng på en sån efterlängtat semester i Thaialnd och DÄR ska jag ha det så jävla bra, det ska drickas bubbel med Carro på balkongen på eftermiddagarna och det ska ätas god mat och det ska skämmas bort och det ska bli så jävla underbart.. :-)
Men sen ska jag ta tag i min diceplin igen. Bara man bokar in i huvet hur man tänkt så brukar det bli bra... sometimes. Igår var det jättemysigt, jag, claes, martin, Alex och Karin satt här hemma och åt jävligt god mat och hade de bara helt enkelt och mysigt, jag hatar nyår och tyckte det var alldeles perfekt och lagom, vid 12 slaget vart det fyverkeri vid dammen najs as birdbajs. Sen vart det fortsättning på det tidigare kväll-aktiviterterna "charader". Den bästa var Alex som skulle skulle vara påskharen, han hoppa omkring med "horn" i pannan och fick tag på en burk med salt som han skulle gömma (.. aa ni vet så där som påskharar gör..visserligen med påskägg, men ändå) då skriker Claes i panik "-EN SALTAD TJUUUUR!??!?!?!?!!??!!" hahaha... I-D-I-O-T!

Sen somna jag på soffan, precis som man ska avsluta ett år... ooo :-)

Om en vecka hörrni, jag vet ett ivinnerligt tjat MEN då sitter jag i gaten och väntar på att få gå ombord! AAAAH! Så jävla härligt, puss på er - håll till godo med min älskling Alma.. och familjebilden HAHAHA

I-R-O-N-I Men så här kan en familjekonselation se ut. Fyfan så vi ser ut.
Öhhh oui!

RSS 2.0