lutan -

kraftiga stormbyar.

höll precis på o fara iväg åt skogs med vinden. Jösses vad de blåser!
Sitter o väntar på Marcus, vi ska åka till Västerås, han,sara, alma o jag, dom ska hämta deras sprojlans nya audi a6:a, och jag är inte ett DUGG avundsjuk - ghaaaa.Jag är grön av avundsjuka, men de kanske blir en för oss med, vi får se, vad som prioriteras..

Helgen var jättebra, i fredags så glodde vi på runhällenmatchen - käka på norrmanska - o sen landa vi hemma hos oss, o jag somna in gott till en film :-) det var en riktig sommarkväll, typ! På lördag blev de match igen, Hubbe skötte sig otroligt bra, förrutom att han gjorde en våldsam puss på kajjan enströms son´s näsa. Men de är sånt som hände med dessa troll i lagom höjd för såna pussar... Kim o json kom, o de vart en liten fotosession, MÅSTE ta mig till heby o se detta.. haha.. Sen vart de mest "mål i sikte"... haha.., efteråt vankades det grillning och jag kände mig jävligt missplacerad. Så de vart mat i kiosken som käkades hos kim o erik - kvällen blev nog jäkligt lugn? minns inte, så troligtvis.

Äntligen så är valborg avklarad - vi blir hemma hos Carro o robban, grillar o har de mysigt, alldeles perfekt!

ikväll skall de iaf springas - förstår inte varför de inte blir av!! Nu jävlarns!

Över prettanskös. stavas det ordet verkligen så? / (%)¤#%("(#)¤(#)%()"/¤%!/)!"¤

Jag har suttit här o ska försöka o "läsa in" en "ny hälsning" på våran telefonsvarare på jobbet. Låter jag inte skitlöjlig så låter jag om inte annat jävligt över prettanskös, om det nu behagas att stavas så.
Men efter 7 olika så fick det var nog o jag bestämde mig. Det är ju tur att man slipper lyssna själv.

Den här veckan så har jag inte fått sprungit något, det känns no good. I måndags skulle jag, men då var jag o fixa håret o de drog då över tiden, så det vart en långpomenix i sällskap av en vit jävel. det var trevligt, sen i går så skulle jag upp till heby  o löpa, men då var man visst illa tvungen att ställa sig o snickra klart herrbrät uppe i månsan. Skulle springa efter det, men även de tog ju sin lilla tid.
Men ikväll så, hoppas jag.

Håret vart bra, tror jag, men ibland känns de som vart orange liksom, det blir ju tammefan ALDRIG som man tänkt sig, men de är inte klart än, vi hann inte med dom sista slingorna, så det ska jag göra 2 maj, blir nog bra det!

Nej fan.., jag stänger nog igen nu. Vad fan ska man äta ikväll?

------------------------------------------------------------------------------------><--------------------------------------------------------------------

Ibland, ibland, men endå jävligt ofta nuförtiden så rinner det till så de skvalar i den där jävla bägaren - DEN ÄR FULL - DET RINNER över.. NUUU! Jag orkar inte med dessa fjanterier o trams o överdrivet jävla lull-lull! Fuck off!

SOLEN!

Ja, jag kan inte göra annat än att hylla solen! Wonderfyll! I morse traska ja o hubbe den lååånga vägen till  jobbet, skönt o komma igång lite på morgonen, sen var de bara att byta dojor o dra på möte. Det var ett bra möte, men det är endå segt med måndagar alltså. Nu sitter jag o "googlar" på bilder för att se om det kan finnas någon som har rätt färg på håret så som jag vill ha. Har hittat en, dock på en lättklädd victoria beckham, men de får Mia ta.. Frisyren är också bra, men fan vad jag inte vet hur jag ska göra där, nu har man endå spart ut ALLA längder i nästan två år, då känns de förjävligt o klippa upp skiten igen. Anntingen klipper jag upp de i nacken, men inte i olika längder utan att det bara "sluttar" framåt..?! Eller så nöjer jag mig med den toppningen jag fick sist o sen färgar jag de bara..
Vi får se vart fan det slutar.

Sen tar jag bilen upp till stugan med hubbe, kutar ett varv o sen trallar ja o hubben hemåt, så går vi upp i morgon bitti o hämtar hem den. Det var väl bra lösning?
Skulle visserligen vilja åka ut till carolajna som fyller år,. men hon får nog en pressent än en annan dag....?! We will see...

Helgen var jättebra, i fredags vet jag inte vad vi gjorde, eller jag slöa mest framför soffan, o martin o claes böka med de där jävla rummet. Nu har jag tappat gnistan för det, borde ädra om lite.. hmf.
Sen i lördags tog jag verkligen tag i huset, strök undan allt skit som legat ö v e r a l l t, så skönt o få in allt i garderoben STRYKT! Clabbe va o hjälpte marcus o pappa o snickra klart lill stugan upp vid månsan, sen kom de massa olöst folk. Madde o Rickard, Kim o Erik, Elin o Macke. Vi käkade Thai o gjorde en succé efterätt med tillhörande tomtebloss - vem ratade förresten bananer?? Vi köpte en lagom dos godis, för 150:-,  jag höll ordagrant på att äta ihjäl mig. Även igår, o lite idag. Måste slänga skiten.
Sen spela vi pratmakarna o Kim var något alldeles extra, Claes har inte för en sekund smält hennes otroligt dålig förlorare sida! Kan dock berätta en insider ang herrarnas lag, att Rickard hade dragit fram deras pjäs. ILLA. Hade detta upptäcks av kimpen under själva omgången, skulle jag kunna befara mord, alternativt dråp. Hubbe avslutade kvällen med ett sprakande fyverkeri...

Igår var våren verkligen här, ja o hubbe slängde oss på en filt på gården, sen drog vi på fotboll, Haif mötte kerburan, de var väl inget resultat som strålade igenom direkt.. Men varmt o trevligt!
Nu ska jag jobba vidare här!

Lotten

The sun IS still shining!

Kom rätt så långt i min garderob igår, men helt utan tillsynes synliga resultat, men jag släpa fram strykbrädan o strök kläder fan i två timmar, inte kom jag särskilt långt heller, men vilket jäkla schå o hålla på. Men, vad kul de är o hänga upp massa nystrykta kläder som man kan välja mellan på mornarna, en helt ny livstil för mig. Den kommer nog hålla troligvis månaden ut. Men vi hoppas, tror och ber!

Efter att jag slitit upp alla hyllsystem o skit så tog jag mig an en välbehövlig o jäkligt skön spirngrunda. Morsan bjöd på färska räkor o havskräftor från fiskbussen vid 17.30 snåret, så vid 19.00 så var man som en kanin i spåret. Det var tyngre som vanlig första minutrarna, men sen så kom jag in i det o då jävlar gick de utav.. håll i hatten. Ah man blir på galet bra humör dessa jäkla vårar...

Tiden står stilla på kontoret just nu, morsan är o hämtar moster på tågstationen - dom rävarna ska på medelhavskryssning i morgon..., vilka as, vilka jävla as.

Så här i vårtider, med risk för att låta tjatig..
Alltså man kan ju förknippa så himla mycket minnen omkring låtar, årstider, lukter..ah alla sånna saker. Igår när jag var ute i spåret o tog en promenad efteråt o hade slumpmässiga spår på i iPoden så kom "over and over again" eller vad den heter med, Nelli , nelly? Ah ni vet. Och jag blev stel som en pinne o de slog mig direkt att det var verkligen tre år sen man var på den absolut bästa efterfesten någonsin. Hemma hos Madde o Rickard, nykter som en nöt, o med en spännande claes i soffan. Sen en sjujävla holmgång i sängen UTAN jeans o med sanning eller konka, json låg o berätta om sin mage som han var nöjd med, o sen var de just den där låten som kom om o om igen på mtv OCH icke att förglömma, bäst på hela kvällen "tadaaa" o snaski tutski.. ah jävlar vilken natt. Saknar dom tiderna. Och efter den kvällen så vart saker o ting sig inte lika, en ganska jobbig tid, med tuffa beslut, men de resultera i något sjujävla bra, världen bästa claes, o världen bästa framtid :-)

The sun is shining!

Så jäkla sugen på att löpa ordentligt idag! Tror jag ska ta mig till spåret, springa en sväng o sen gå me hubbe ett varv, han var ute med pappa på en jäkla tur igår, så idag blire lite lättare pass för honom...,
Sen borde jag någonstans där verkligen röja hemma, måste tvätta o sen fixa i garderoben, köpte nya trådbackar o  en till stång, o massor av galgar på ikea igår, så nu kan de nog blir lite bättre. Aldirg uppplyftande o komma hem till ett tvättberg som ska strykas, fyfan. Men skönt o ha ordning när allt hänger o se bra ut.., yes yes. Nej jag har absolut ingenting o skriva.., men nu är de rätta tider hördenini! :-)

God morgon, allesammans!

Happ, helgen var över, jag var ledig igår, så idag är det min måndag.
I fredags fick jag ett ganska så positivt besked på mitt bankkonto, I´m soo glad! Vi stökade om hemma, o tanken var att styra upp det igår, men jag vet inte vad som hände, men värre blev det, allting är där det inte ska vara, ser förjävligt ut.
I lördags var det 80 år rajj, ganska sömningt, men elin som spårlöst försvann i typ en timme hittades senare på med en rejäl grogg i handen, det var visst i köööket som festen pågick.. haha, sen kom linnea o elin på att vi skulle in till hotellet, men efter förra gången besök så har jag förbjudet mig själv att sätta foten på det stället. Så när vi skulle dra in mot Sala så gick ja o elin i rask takt i regnet åt ena hållet medans claes o alla andra fråga va vi höll på me o gick åt de andra hållet, "jävla idioter, världens omväg" tyckte vi o tänkte att vi skulle ha användning för våra löpar-egenskaper.. så vi sprang som fan...sen kom de andra, då hade ju de hämta en bil od eva jävligt skönt o få sätta sig i den. Det var den kvällen..., måste försöka få recept på den tårtan som de bjöds på, jävlar i mig, den ska ja försöka få ihop til classes födelsedag.

på söndag drog jag med mig morsan till barkaby till det ikea, för där fanns den "hallmöbeln" som jag ville ja, i rätt färg..., pjåkigt att kan man tycka, men nu står den där, o bra blev det. Igår var vi lediga.., hämtade nya mäblerna.., vet i fan hur de här ska bli alltså...men, men, vi är positiva...

Nu ska jag försöka få liv i min brorsdotter.., hon är o hälsar på o jag tror nog att vi måste mysa snart...
Hejs svejs!

Tröttsamma torsdag.

Vilken tråkig dag, snön låg på gräset när man vakna idag igen, hemska jävla syn.
Jag är så in-i-helvetes-jävla-trött. Kan sträcka på mig hur många ggr som helst, vill bara ner i bingen igen.
Har käkat massor av pannkakor, gott som fan. Det är en bra sak med torsdagar, åt med Erik o Sven o Claes, angenämt! Drog mig ner till granngården o shoppade loss lite till hubbe, som vanligt. Han fick ett flexi-koppel nu när han ligger mellan o vara "kopplad o lös" då får han kuta lite under kontrollerade former, för att uttrycka sig onormalt. Jag vill hem. Borde ta mig till IS o köpa något fint att ha på mig på festen på lördag..., Jag vill hem.

Mr. mailman

Veckan går på, jag är så förbannat trött om dagarna, kan vädret spela sån stor roll? Fan är grinfärdig varje morgon man ska upp, usch. I måndags så joina ja på step upen med elin o kimpen, carro tillslöt hon me, de behövs inte särskillt mk fman ska känna sig som en fullständig idiot, ibland krävs de bara en simpel step up bräda.. haha.., ah men vi får se, kasnke ger ja de fler ggr... : ) De var ju en jäkligt "soft" grupp iaf...
Sen igår var ja till strömsholm me hubbe, på rehab, o jag var välkommen tillbaks om en månad o kika innan han vart helt "frisläppt" de känns helt galet, ja kommer kunna ha med mig hubbe överallt nuförtiden..kan inte få in det, ha han med sig i spåret, va lös på gården, ha med han o bada.. helt galet :) Så idag var han med mig o gick en raskpromenad i elljusspåret i skitvädret, skitkul! haha..., sen när han kom hem så vart de en rinnande nos direkt, så han går omkring med en luvtröja på sig, o de försvann rätt så direkt, han är bra fryssen den där karln.

Men innan vi drog uppi spåret så fick cleas hem ett bankgiro från skattemyndigheterna... vi höll på o ramla av stolen av den summan han skulle få tillbaks... så nu ska de renoveras i skitrummet, så jävla roligt! O clas som drar öronen åt sig så fort man tar upp de var den som skrek ut direkt att "i helgen blire till å måååla!". I skitrummet kommer vi att lägga in ett mörkt parkettgolv, sen ska jag lägga mosaik runt den öppna spisen, det är marmor där nu på golvet framför, men eftersom golvet kommer att gå runt den, o upp en bit så fyller vi på med mosaik, skulle vilja dra i guld-mosaik... Sen så ska de målas, o eftersom jag är lite utav en älskare av vitt, så blire antagligen det, men i nån nyans, typ äggskal. Sen flyttar vi in datorerna in dit, eftersom det rummet är något mindre än det som de är i  nu. Så de blir skitbra med att ha "kontor" där. Sen i det rummet där alla garderober o datorer är nu... där blir det lite utav ett dröm-rum för claes o martin, haha. Garderoberna ska ut o in i sovrummet, sen ska de ställas in lädersoffor, sånna som är raka i modellen, o sen en sån stor läderpuff som "bord", sen ska de upp en projektor i taket, o en duk på väggen, o ett nytt playstation..., så de blir lite utav "grabb-rummet" , åååh de ska bli så jäkla kul!
Äntligen få til alla rum så de verkligen blir så bra som möjligt!! O eftersom ja har den där lilla  "maruschkan" inom mig, så blir ja spattig av sånna där checkar.. haha. Sen ska vi nog antagligen renovera lusthuset till i sommar, o sen ta en weekend i sthlm o shoppa som aldirg förr... I´m truly happy!

För inte fan lägger man pengarna på hög?? :-)


Söndag...

Den här helgen gick ju galet snabbt, till skillnad mot veckan som faktiskt var seg...
I fredags var vi hem till Markus o Elin o käka jäkligt gó mat, hängde där o sen kom kimpen o Erik upp, vi prata löpning dom wee´ade, varför va inte vi me eg?? Aja, trevligt vare : )
I lördags blev de storstädning o v-ås, en biljävel fick blackout i max drive in´en o glömde både maten o körde rätt in i oss, vafaaaan, men han spräckte bara bara nummerskylts ramen..men endå...
Sen gjorde classekasse lasagne o bjöd hela sin familj på, jag o martin då förstås. Sen film, o en jävle massa godis.. Idag drog vi till v-ås o glodde på haif match, good shit. Dom grillade hamburgare o ja stod o var sugen o längta tills pipan skulle vissla att matchen var över så man kunde sätta tänderna i en, men självlart hade dom hunnit plocka bort de, FAN.

hem, käka överbliven lasagne o sen till heby till Elin o Kim o sen drog vi en repa i skogen,  jag vart jävligt imponerad eftersom de hade sagt att de typ inte kunde springa alls, bullshit... : )
Så nu ska jag ta mig en lååång dusch, sen åka o hämta tellus pizza, o sen ska ja o hubbe lägga oss i soffan o kolla på Despret housewifes säsong 1! Fan så skönt, det var ju jävligt bra att kimpen hade den, ååååh. Men jag tvivlar inte på att jag kan mala igenom 23 avsnitt.. ha ha...
så i morgon blir de nån form av step up.., nu är de stor "ride" på gång.. jävla nördar.

Tempo.

Nu gåre fort mellan varven
FAN vad härligt väder, åååh, synd att man fortf känner av sviterna efter the cold, annars hade man vart upp i spåret om en pisskvart! Asch. Ja o hubbe tog bilen på lunchen till gruvan o tog en lång promenix däruppe, jätteskönt, sen har han legat med läpparna i vädret o sovit som en gris, en vinn vinn situation helt enklet. och appropå den kisen så vart han friskförklarad i går med sitt ben, det har LÄÄÄKT :) ingen kan vara lyckligare, så nu är de bara jobba på muskulaturen...fifan så skönt, tänk! Långpromenader MED min hund... ojoj.. han ska me i spåret i sommar den saken e klar!

Ska ner på stan sen o köpa lite piller, bra piller hoppas jag, o sen ner till blomsterverkstan o köpa lite fina blommor tänkte ja, kasnke till bürgers o hitta nåt som man kan plantera utanför.., härliga tider! Däremot vill jag strypa claes, han har köpt en iPhone! Måste ha en jag med! Grymmare får man leta efter, jag fick ju en sprajlans för två veckor sen typ, men den är redan sönder, skitlur!

Hej på er!

 hubbe med bror, brorsan t.h, med en förhoppning o bli lika satt som han när benet är bra nu!
Han ligger ju 10 kg under, så nu jävlar ska de biffas på! :)

Sjukfan..

jag är inte alls lika uppdaterande här som jag var förr på världen, kanske har funnit viktigare saker i mitt liv ?! :)
En kort resumé,  i helgen var det fest o utgång på hotellet, förfesten vart bra efter att vi ALLA lärde oss dansen till "superman" - http://www.youtube.com/watch?v=sLGLum5SyKQ detta gjorde vi framför tv´n, gick riktigt bra tillslut, vi försökte få HAIF att köra den här istället för deras andra urfåninga "sång" så att dom tillslut skulle bli så här : http://www.youtube.com/watch?v=4US7L6ypRk4 vi får se, men dom var heta på´t! :) haha..
 ute så insåg jag att förrutom dom vi var ut med unde ja räkna dom jag känd eigen på en o samma hand, man hör helt enkelt inte hemma där, jösses, är man så vuxen? eller har hottan sänkt nivån totalt? man undrar ju efter att dom körde "klappa händerna när du är riktigt glad" på dansgolvet... oh my..  men de var kul o träffa elin ivf, om jag minns rätt :)

Dagen efter hade jag en enorm dödlängtan, att vakna up med alla biverklingar som tänkas kan efter en festkväll + feber o halsont o förkylning o allt var det innebär, fyfan. Men jag tog mig tapert igenom dagen, men igår o idag så har ja haft feber, men jag hade inte tid o va hema idag, hade möten som tvunget behövdes gå på... men man känner sig bra mysko i kroppen när febern sätter sitt till.

Ja o hubbe har nyss tagit en redif skogpromenad, jättemysigt, de är ju tokvarmt ute!! skulle gärna vilja springa,men de går inte när man mår så här, då får man vara hemma o käka glas istället.. :) men de såg skönt ut alla som for förbi i spåret.., inge blåst o varmt, härligt...

ska nog så smånigom ta mig en shoppingtur o handla lite nya vårkläer, känns inte som man äger ett enda plag som ser ok ut, är sugen på att åka till örebro..vill till Zhara.., eller sthlm, men alltid så jävla drygt o va i sthlm... ah eh we will see...

Nej ska plocka vidare här hemma, sen ska hämta thaimat, orkar inte laga mat... men måste ju iof ändå åka o handla frukost, fan va drygt. 

RSS 2.0