lutan -

Årets lista....

Då har vi listan för Otto hittills, det går att fylla på, fiiiina prier i potten!

31/12 23.55   Johanned Skoog
2/1 21.30       Carro, pojke
3/1 11.13       Erik Jayson, flicka
4/1 09.37       Erika Wallin, flicka
6/1 04.28       Pauline, pojke
6/1 05.35       Rille, pojke
7/1 23.59       Kimpalumpa, pojke
8/1 14.43       Sne Robban, shemale
9/1 16.44       Mejde, pojke

Dåså gott folk, första att vinna ett pris är ju Johannes, o han är nog den enda som jag hoppas förlora :)

Nu ska det fixas lite tills ikväll, Gott Nytt År på er alla!! Hoppas ni får en bra kväll!


Arrival

Sitter nere på kontoret idag - eftersom internet inte finns tillgänligt på torpet så är det här man får betala räkningarna, sådär i lagom god tid, som vanligt...

Om en kvart ska vi till MVC - kanske för sista gången..?! Men det tror jag inte. Fan så snopen man skulle bli om det tittar ut nån som idag eller i morgon. Men det skulle nog mkt till då!

Tänkte göra en lite tävling - vem gissar på rätt dag som Otto behagar se dagens ljus för första gången?
Skriv datum och klockslag, utifall det finns fler med samma datum. Dra till med kön också, så kanske man får ett bonuspris! :)

i morgon är det nyår - då kommer familjen bosell, ska fixa en massa idag tills dess, systemet o hej o hå, gott med iskallt mousserande...alkoholfritt, men ändå!

Förresten, ni vet att min sambo lider av svåra impulsköp va? igår köpte han ett par längdskidor... ja, vad ska man säga..

Skicka in datum NU!

God fortsättning på er!

And I´m still alive!
har ju bara inte så mkt tillgång till internet nuförtiden o jag har kommit o levt ganska så bra med det enkla livet, har visserligen claes iPhone att glo runt lite med så jag har någOn slags koll hur världen går!

Julen har vart jättebra, evigt jävla åkande o tiden bara rinner förbi. Vi startade i heby o avsutade i sala. fick en massa fina saker, bla en alldeles för fin julklapp av claes - en macbook..... hm. Men glad blev jag :) sen fick vi en diskmaskin bla, jäkligt välkommet! Marcus fick ett skidkit o jag vart ruggigt avis, ser så jävla härligt ut alla som är uppe i spåret o glider omkring..vore lite shysst!

Under dom här dagarna har det bara pysslats hemma, tvättat bebiskläder, käkatS massor med mat,choklad o litervis med julmust har slunkit ner. Så härligt!

Idag öppnades även den sista luckan i den 40 veckors långa "adventskalendern"... v.40 - time for delivery...
Jag böjar väl känna av lite värkar, eller molande känsla, men inget mer. så det ser inte ut som det blir en -09 års modell (peppar,peppar). Det är skönt att man mår så pass bra, känner ingenting direkt utav det här, o jag kan inte relatera med alla som sista veckorna bara letar tecken för att få skiten ur världen. Jag strosar lätt runt med magen 2 veckor till utan problem, fast efter 24 slaget så är otto väldigt välkommen, för nog fan längtar vi :)

så sjukt, om max tre veckor har jag en bebis, galet.... slog mig igår när jag o hubbe gick vilse i 1 m snö i skogen att shit, jag ahr ju en vecka kvar..... då ska man ju bara ligga o stånka mer eller mindre. Att vara gravid kan jag lätta göra om, men jag blir lite nervös o arg på mig själv att jag inte tänker på förlossning eller är nervös över den. Jag har tanken även där att "det löser sig", o det är klart att det löser sig, men just nu finns smärta inte i min värld än hur mkt jag tänker det kommer göra ooont,oooont,oooont. så är jag inte ett dugg rädd o skiter i det. var nån jävlel som födde på tv o skrek som en gris, o då var jag nästan irriterad, "men tyst o tryck ut ungen i stället o kan inte als föreställa mig smärtan, jag kommer vara så lagom kaxig o kommer skrika som en gris med tanke på att jag kanppt pallar ett stick i fingret, vera har fått tagit barn stick i fingret varje gång.... varför kan jag inte bara känna mig lite nervös o inställd på smärta...............

nej nu ska jag iväg, men nu vet ni att jag lever o inge barn på g ännu :)

Mäly, mäly clistmäs!

Jaha då var det dagen före doppare dagen!
Strålande, jag ska ner på stan nu o handla de sista, sen ska de slås in o käkas skinka o julmat hemma o mamma o pappa! i morgon blir det heby till start med julgröt o kl.15 är de kalle på drottninggatan... Får se hur julen blir nästa år, då är det en till kotte med... :)

Ha en jättehärlig jul till er alla - o slå klackarna i taket på juldan (ungefär i klass med mig...)

lugnet

Tack igen för snälla kommentarer, idag känns det mycket bättre.
Rasmus o Claes målade nästan färdigt "gröna rummet" o jag låg på soffan o moffa chips.
Det är städat o rent hemma o inte många pinaler kvar. Nu känns det mest som finliret ska på plats - kan inte förstå att i morgon är det dan före doppare dagen... skulle vara så kul med fest o utgång på juldagen, men det får nog bli inställt i år..

Nu har jag slagit in alla paket till folket på jobbet, sen ska vi iväg o äta lunch hela högen. Efter det ska jag dela ut papper på gallerian o det är nog det sista jag gör där, för i år eller på ett år. Sen är det lite småklappar kvar, känns som jag har de mesta under kontroll o de är skönt det :)

Hoppas familjen Bosell/Nyberg behagar dyka upp på Nyårsafton, vill så gärna ha en riktigt mysdag/kväll, ta en promenad på isen och laga all god mat tillsammans, längtar fan dit mer än till Julafton, jag ska iallafall fira på efter tolvslaget, då har Otto aldirg vart mer välkommen - fast han kanske är med och firar också, och han är givetvis mer än välkommen då med :)


propp

Hallå!

Ny dag, nya tider.
V.39 idag.
Julafton på torsdag.

Har haft en bra helg, fast det sprang iväg som vanligt, målade om och det blev så jävla bra. nu minna vänner infinner sig harmoni - med lamull istället för papayagrönt så blev mitt hjärta en sten lättare.

Sen har det jobbats lite, o pulats och bakats. Haft släktgröt igår o jag stod för baket, och det gjorde jag jävligt bra! Rocky roads, lingon o vitchoklad cheesecake, saffranssnittar och nå annat godis.

Mina nätter har vart förjävliga, jag är dels förkyld som en get, har sura uppstötningar som heter duga, ta inte del av detta om ni är magkräsna men FYFAN för det sistnämda. Vaknar upp flera gånger om nätterna med "småspyor" i munnen, uääck.

I morse var jag het död när jag vaknade, tror det bara blev nån "det mesta är över" blackout som kom. Det mesta i huset är klart, men det är fortfarande en hel del pill. Det mesta i förra lägenheten är klart, fast en massa städning o returen vändor. Det mesta i gallerian är klart, förrutom en liten konsert ikväll och lite papper som ska ut. Det mesta med julklapparna är klart, förrutom några.. Så där är det med allting, en liten inntre stress som gnager hela tiden. Sen att man är gravid - och ganska regält också, det gör ju sitt till. Plus att kag lider av prestationsångest, allting behöver inte vara perfekt i år...

Så i morse tror jag att jag fick en ganska så allvarlig signal, först att jag inte kom ur sängen, började gråta när jag skulle ut med hubbe, och grät ännu mer när det var dags att gå ur duschen. När jag kom ur duschen såg jag att det rann näsblod i hela ansiktet.. jag krachade ett tag på soffan för o hämta lite krafter, då vart jag skit irriterad på tv`n, bilden såg jättemärklig ut, tänkte att det var för vi flytta o koppla in den på nytt igår, om det var nåt som hade blivit knas. Såg inte allt, en massa bortfall. Sen inser jag att jag har tappat synen på höger öga.
Ringer till claes o säger att jag börjar gå till jobbet så får han möta upp mig, när jag sitter i bilen o börjar prata så slänger jag omkring orden och tappar ord, sa nåt i stil med "nässprayen kom iordning i ansiktet när blodet rann". Jag hörde att det lät jävligt skumt men tänkte att jag sa ju det jag ville, så fråga claes va i helvete jag snacka om, så skulle jag ta det igen, då fick jag inte fram ett ord fast jag visste att jag skulle säga "börja blöda näsblod idag". Sen vart det bra, o jag bröja skratta för det var så skum känsla, sen skulle jag säga nå mer, då kom det också bara ut massa skit, då börja bara gråta av någon anledning. Nu är både tal o syn tillbaks, vet inte om jag åkte på nån lite propp eller en tillfällig black out.

Nu ska jag ivf åka o handla, sen hem o vila en stund o sen till gallerian till kören som ska sjunga, täntke passa på o handal de sista klapparna också nu när det är öppet till kl 20.00.

Förresten, fan vad mysigt vi har det nu! underbart med isen på sjön o hela vinterlandskapet, älskar´t!

sweet, sweets

nu ska jag knalla ner på stan, måste ner till kicks o till nikita - köpa mig lite förbättringsartiklar till mig själv..
sen ska jag hämta min fjällrävenjacka - nu kan jag motivera skäl att använda den! Skulle behöva sova med den då värmen inte slagits på än i huset, i lilla delen, så man kan säga att det var frost på kudden när man vakna i morse..

hela tomteverkstan bulta på dörren strax efter 7, så nu är lilla toan klar och tegel på väggen har kommit upp! man blir så glad!

Ska iväg o köpa en massa ingridienser och köra igång lite julgodis pyssel idag, blir mina klassiska rocky roads och cornflakescrisp, ska ju stå för julbaket till släktgröten på söndag! Fan så jag älskar den här snön! är ettt endaste lyckorus, i morse när det var -10 o jag o hubbe knallade mot jobbet, solen var på väg upp, himlen börja ta blå ton och allt glittrade, riktigt vinter är ju ljuvligt!

Ska fota lite nu o lägga upp när allt börjar ta sig.. soon fellows.

Ha en härlig torsdag!

Ooh så vitt blev!

Det var ju inte nådigt med snö som komförbi! Numera inser man att snön är inte bara vit o fin, den innebär också jobb när man bor i hus - det fick Claes känna på igår, tror han kände sig som en riktig karlakarl och fick strutta runt med snöslunga o skyffeln! Men fan så härligt det är, verkar som det blir kvar över julen också!

Ska lägga upp lite bilder här på vår fina julbeslyningskreation vi skapade igår, på en stubbe.. mkt bra!
Tror morsan har smittat ner hela familjen med sin jävla förkylning, först hon, sen farsan, nu Alma o jag har halsont o hela hjärnan full med snor. I eftermiddag ska vi försöka ta oss till västerås, måste ju handla klart klapparna... känns sådär i det här väglaget.

om en vecka är det dan före doppare.....

3,4 kg - snö

Nu vill man ju bara kasta sig utför o veva igång snöänglarna :-)
Underbara snö,snöööö! Åh! Vill baka julgrejjer, rockyroads offcourse!

Igår vart en himla trevlig eftermiddag/kväll - den första på länge utan en massa krav, vi la dom åt sidan.
Vi köpte pizzor o rullar åt oss o madde o rillepell. Satt i huset o tröck i oss, alla verkade nöjda utan den som var mest entusiastisk emot en pizzamåndag - moi. Claes skulle beställa från papillon o allt blev fel o inge god var den. men, men är man hungrig slinker det mesta ner. Claes hade en grundlig redogörelse av alla barnatteralier. Han skulle kunna vara en behövande-barn-saks-konsult.  Efter att uppsala sällskapet skaka av snön från bilen o for iväg så tog jag tag i en liten detalj, jag släpade fram strykbrädan i all jävla röra o såg till att stryka alla lakan o la in dom i "linneskåpet" det ni, efter halv åtta hos mig så snörde vi på oss vinterkängorna o sen tog vi en timmes promenad med hubbe som hade samlat på sig hyggligt med spring i bena. Jättemysigt o gå runt på alla vägar omkring där, speceillt i snön, hubbe vart som ett litet barn som såg snön för första gången.

Hem och fortsatte med pysselsysslor o sen vart det paradise - i brist på internet har claes blivit riktigt inbiten, kl 21 börja han gasta "ÄR DET INGE PARADISE BEACH IKVÄLL????" (ja, han tror det heter beach).

I morse var det ännu mera snöööö - skönt o ha ett varmgarage o ha bilen i, vi for i väg till MVC o snacka lite förlossning o mätte o lyssna på hjärtat, ligger omkring 140-150, snittade på 147 idag, magen var 34cm, så hon siade om en färdig produkt på stadiga 3,4kg, vi får väl se :-) Lät stort tyckte jag.... men det gör väl allt som ska ut..den där vägen. "Får se om vi ses nästa gång!?" 30 december, DET GÖR VI svarade jag, här ska inte födas några barn.

Kom på mig själv om en sak  - var det nån som såg finalen på "mammas pojkar"? Jag grät så ögon svullna igen helt, kom på mig även under reprisen som var på i bakgrunden i söndags att jag lyckades tokböla då med. Christian o Gerd är ju så söta o varför valde han inte Martina...?? Var det någon mer som böla eller har jag rätt skylla på hormoner, känns lite pinsamt annars.
Klarar inte heller av o se en trailer om en film där dom lämnar en massa slädhundar i alaska, nån som sett den? förjävlig.... ett litet sidospår.

Nu ska jag innan arbetssysslorna dra fram lite recept - ska stå för "något till kaffet" till den årliga släktgröten som går av stapeln på söndag!

Måndags surf!

Jajjemän! Helgen är över - fyfan vad jag hatar flytt!! man skulle ju bara ha med "det, det och det" men alla dessa "det" inkluderar "det,det,det,det,det och just ja,det också". Det mesta är väl uppflyttat, eller ah hårdvaror - vi sover där iallafall och japp jag räknade alla fönster, 23 st.

v.38 idag, jisses ska till vera imorgon, får se om hon säger något mer skräckinjagande. i går lucia - levde på fikat hos marcsus hela kvällen, jag har inte ens hunnit köpt godis den här helgen!! katastrof, däremot har ju halsbrännan hållt sig undan, can see a connection.

nej nu ska jag surfa vidare - so long!

känner fredag

Idag slår det mig hela tiden att det är torsdag, i mig känns det som fredag, sånt är jäkligt frustrerande, har gått o nynna på "det är dags för fredagsmyyyys" tills pannkakorna på lunchen gjorde sig påminda om: torsdag.

Men dagarna springer på rätt så bra, man hinner inte sluta på jobbet förrens det är läggdags, det ska bli skönt när man inte har totalt speckat med allt man ska hinna med, måla,montera möbler,flytta lite,åka till returen....
Varje dag är det något, dagarna när man kommer hem o slänger sig på sofflocket är historia. Men man har väl ett år på sig sen, (jag vet det kommer inte vara semester, men jag vill tänka lite så..låt mig).
Däremot tror jag otto har bra förutsättningar att göra sina föräldrar nöjda när han väl planerar att anlända, hans dygnsrytmer faller mig helt i smaken som dom är just nu, mkt på dagen, lite på kvällen och näst in till obefintligt på natten, vi hoppas de håller i sig!

På fredag lördag ska de stora flyttlassen upp, o sen är vi förhoppningsvis bara boendes i månsols, skönt o lite vemnodigt. fast det blir mkt städ o släng hemma i lägenheten, fast tycker det känns rätt så skönt o bara slänga massa skit.
Sen på lördag kväll är det 20 års fest för claes kusin o på söndagen så fyller stjärtgossen marcus, så det blir mkt tårta hoppas jag. Jag undrar om det för att det är "typ" 3 veckor kvar som mina nya ovana har kommit fram: MOFFNING, lagrar jag energi eller? jag äter allt skit som finns, choklad, chokladbollar, muffins, fett,fett,fett, kan inte få nog. Ligger fortfarande o pendlar mellan 9-11kg i uppgång, men ska de fortsätta i det här tempot så är man väl snart uppe på ett par högre pallar. Sen har vi ju julen också...

joråsatte!

det blev en del uträttat igår, det blev liggdel, babyskydd, spjälsäng med alla tillbehör, typ. skönt.
nu är det mesta klart o de känns bra.. ska in o kika på paradise nu.., säger bara franseca..


off to go

Nu ska jag hem o hämta mitt karlslok som har gått hem med hubster. Sen ska vi iväg till v-ås o förhoppningsvis bli klara med det mesta kring barnerigrejjer, barnstol o liggdelen har kommit, sen är det spjälsängen o lite annat smått o gott som väntar.

får se vad vi kommer hem med - samma som sist kanske, strumpor, haha...

inatt var det jag som stod för stockarna.

efter att ha letat fram de mesta med någon form av slemlösande o även fått i detta i claes så fick jag en mkt skön natts sömn. däremot slog jag upp mina gröna vid halv 6 - klarvaken.vände mig om o såg att claes också låg lika klarvaken då säger han "hur vaken är du? jättevaken?" "aaah" mumlade jag. han plocka upp sin mobil o sen fick man ju höra vilken sjujävla konsert jag hade haft under natten....... hm. men som sagt, gott sov
:)

vi kunde verkligen inte somna om, funderade på o ta en promenad, eller göra oss i ordning o käka brunch på café silver...njaae. slo på nyhetsmorgon o vred oss till de, vad händer sen? jo vi vaknar upp med ett ryck 8.30 tröttare någonsin. hela dan har vart riktigt tung efter den succén. o suget på bacon, stekt potatis, vita bönor, ägg o grillad tomat har vart helt förjävlilgt, så efter jobbet sprang jag in på åkra o stress lagade det o bara tröck i mig, fan så dåligt jag mådde efteråt, claes stirrade nojigt medan han surpla lite kräm o mjölk. jag behövde fett.
nu saknas bara en sak - choklad, frukt o mandel.

har försökt tagit tag i lite här hemma idag men min dåliga start på dagen har inte fått mig att lyckas tillräckligt. har iallafall sorterat ut en massa skit och faktsikt börjat tvätta lite otto kläder, så det kan packas med upp till huset...kan inte sluta stirra på alla söta små strumpor o veta att det kommer sitta på små, små fötter snart, crayzy - som du säger madde, inte har man täntk steget att det kommer ut nåt också, känns så. men som sagt, v.37 idag..3 veckor kvar.

väntar på claes - sen ska vi stress bygga ihop en garedrob från ikea uppe i huset - ni kan ju förstå hur det kommer gå.. måste vara klar tills i morgon.

och i morgon - då har jag mitt sista frukostmöte med butikscheferna i gallerian.

halv åtta hos mig!


internet off

under hela helgen - ofattbart - skönt!

Vilken bra helg jag ahr haft, ni andra ha  de nog tyckt att den här skulle komma till historiens värsta men som jag har njutit. fredagsmys med claesen, uppe i stugan. den enda missen där var att jag satt i mig alldeles för mkt surt godis när jag låg i soffan allt för närainpå att jag skulle sova.., utan tabletter vart natten förjävliga med mkt sura jävla uppstötningar - vidrigt!! claes har börjat med ett nytt tix o det är att snarka - o det är ordentligt, tror det är värre än maj-lis lövgren. taket lyfter o när det dras på som mest kollar både jag o hubbe på varann  o undrar "va i helvete...".

lördagsmorgon med mysfrukost, fanns ingen o´boy som jag är en sucker på, så det blev till o göra egen på plattan med kakao och socker, sen började vi måla klart allt. så nu skulle jag ville påstå att vi är som klara (små detaljer kvar...) städade ur överallt i gillestugan o de är så kul o se allt utan en massa täckpapp o skit, så fint o så kul o städa bort allt byggdamm... sen blev det en långpromenad o pizza.
när vi kom tillbaks började vi med o bygga ihop lite ikea grejjer... jag lyfte lite väl tunga grejjer o jag satt mig i duschen ett bra jävla tag, nuförtiden är det ensamrätt om varmvattnet, o den utnyttjar jag väl. insåg varför mina ben o fötter bultat som pär i pärleporten - svällda som elefantlabbar.
nu börjas det...

idag kom mamma o pappa förbi, claes o pappa rensade ut allt i skit i garaget, så nu har vi ett tomt sådant, fint med bilen i eget garage :) Tack snälla, mamma o jag pysslade inne, hon strök sofföverdrag o jag... ah, jag tittade på. sen var vi ner till gallerian, shoppa loss lite på hemtex o hubbe den fan fick åka iväg med hans polare till heby, man såg hans breda flin av o bara sitta i bilen med dom andra... de krävs inte mkt för att göra den hunden nöjd. marcus, sara o alma kom på fika besök - kul när man får besök på de där viset, annars rä det ju bara att man springer in till varann, så mkt trevligare :) Almade var en sötnöt som vanligt o babblar ju på som bara den... sen fick vi även hennes skötbord, så den har farsan claes montera ihop nu på kvällen.... för vet ni vad? i morgon är det v.37 o nu är det inte mkt mer man kan läsa om fosterutveckling, nu är det "börja packa BB-väskan" oh my.. tur att claes har organiserat en packlista, hur skulle det gå utan han...?!

i vecka ska vi iallafall försöka flytta helt, åka iväg med massa skit till returen o åka till västerås för att handal julklappar o hämta bilbarnstolen o liggdelen, sen har jag bestämt mig för en spjälsäng med neddragbar långsida... tror på den. långt blire - men inte haft internet på hela helgen!

Paradise -

sjuker

är hemma o är sjuk.
vakande upp i morse o  mådde riktigt illa...
gör det fortfarande o har legat däckad i soffan med en hund som så hjärtligt velat skedat med mig - med en tass om magen...

väntar på att claes ska dyka upp med lite lunch från gömman, bad om potatismos o pannkakor. känner jag han rätt så blir det något helt annat.

i går skulle jag ju "bara" köpa en liten overoll, blev ett par plagg till... jag har dessvärre komit igång, detta kan sluta hur som helst.

var upp till huset igår, en målning kvar av socklar sen är det nog fanimig klart i lillstugan, så i helgen blir det till o städa ur o börja flytta in :) man är i perfekt shape att ligga på golvet o måla socklar by the way... nu ska jag kika på förlossningskliniken med en täcket över huvudet - som en verklighetsrysare....

half week - check

jo jag tackar jag - ett märgben från granngården gav frid i huset, samt den sedvanliga 2,5 kg säcken med levergodis. hubert kan det där med och tigga - men efter en promenad till granngården o ett märgben så blev det tyst på eländet, bara själva saken att han fick följa med in i butiken var en upplevelse han nog kommer surfa på ett tag. han slängde upp läpparna på disken o blängde koncentrerat på kassörskan när hon la ner allt hans gotte i påsen - så att ALLTING verkligen kom med, det såg han allt till. "du stressat mig inte alls med den där blicken!" skrattade hon till när hon gjort 3 felslag på kassan. Min hund kan det där med att psyka folk, sen har han ju ett partytrick över det vanliga och det är ju att han kan låta högre en Test-tv´s högsta PIIIIP. Det ni, det dövar man med en märgben - som förövrigt hette "babysitter" vad är det för namn på ett dött djurben som är fyllt med skit?!
man måste tjäna bra med stach på skelett - 39:- för 5 cm benbit med fyllning.

har ju kommit in lite i det här med bebis-köpar-saker, igår kväll slog jag till på en hel del på nätet, bla en sovgunga... det tyckte jag verkade bra. Vi får se!
Ska ner idag till lindex o köpa en sån jävla mysig overoll i "mysbrallematerial", det var en sån dag i dag i deras "kalender" så den kostade inte många slantar, sen ska jag ner till de övriga affärerna o leta efter mössa... ni ser, jag är på gång. idag uppkom en ny slags kännsla - känslan av att jag har ett bäcken och en svanskota, där har det huggt till ett par ggr.....

ikväll blir det till att packa med sig sirap o grötkorven o åka upp till stugan och måla klart lister o lite på toataket - sen verkar det som det faeen är klart - det gröna rumemt har fått klinkers på golvet, det är bara fogning och tegelväggen kvar... mina vänner, mina vänner - det tar sig! Kanske blir utstädning i helgen och någon form av flytt.....

Nu ska jag bokföra lite till - det gillar ja!


dagens :

Kom över ett idrottshäfte idag, bläddra lite snabbt o såg att det fanns en kupong med halva priset på en valfri vara - toppen, min hårolja var slut o det blev en ny direkt, halva priser kan göra en människa så hel.

hade möte med centrumledaren som ska över efter mig, känns så bra med henne - där har vi ett mindre moment att stressa över - känns toppen allting!

efter jobbet drog jag o claes - ni vet vi två som fick en verklighetschock igår ang. att vi inom en jävligt snar framtid ska ha barn...?! vi drog till västerås o skulle shoppa bebis pinaler. vi vart totalt handlingsförlamade (ordagrant) när man väl står där o ska till o välja o vraka, så var det ingenting som kändes bra,o de känns fortfarande för tidigt med typ allt. och behöver man verkligen det där? och det där? ähh, men det kan vi väl ta sen? eller? suck. det blev iaf en liggdel till vagnen, den blev beige, sen blev det en bilbarnstol med tillhörande basenhet, ska hämta allt nästa vecka, då tänkte vi besluta om resten.. typ spjälsäng, m.m, m.m.. gudars så mkt man får för sig att man måste ha... blev 4 små sockor också, den punkten var claes mest stressad över. så nu sover han lugnt...


RSS 2.0