lutan -

FREDAG - again?

Man lever ju som i ett hamster hjul, fredag om och om och om igen, samma sak med måndagar - givetvis, men fan så mkt tråkigare det är.

Claes siter på bussen - och jag är själv :( Så tråkigt, fredagar är H E L I G A. Men det r tur att jag har 2 av 3 grabbar kvar, vi pratar givetvis om Martin och Hubbe.  Vad ska jag äta då? Fast Martin kom ju på att han skulle börja ha olika teman i sit liv. Idag skulle vi ha italienskt tema, han hade ätit lasagne och sen ska vi kasnke äta pizza. Sen vill han gärna ha ett sjömantema snart så han kunde få ha en ankartatuering och äta sjömansbiff. Vet inte om jag vill var amed p det temat. Men jag kan tänka mig att hubbe är på. Och claes brukar ju vilja grilla sjömansbiff så han är nog "all in".

idag var vi ju nere i Gruvan på 150m djup. Fan var man blir " WOOOW" fand ekom fram ungefär 10 cm per gång man "gjorde nånting" det räkna ut att man kom fram ungefär 10 meter på 10 år ! Fatta ni evighetsgöra! Gick man 10 steg så gick man alltså 10 år... - och ibalnd insåg man efter 4 år att "ärsch fan hä fanns det inge vi börjar om någon annanstans" ahah ah de är tur man inte jobbar i en gruva med de här tålamodet man ärvt.  Men Nicke som var med mig och pappa, en jävligt rolig elektriker, han skulle visa oss en ana grejj när guiden gick viare, vad slutade det med - jo att vi gick helt jävla vilse I GRUVAN, fyfan. Men sen kom vi rätt, ingen skulel ju direkt sakna oss eftersom det var ett seminarium med bara stockholmare. Men vi kom fram, åt jättegod mat NERE i gästabuds-salen, satt på fårskinnsplädar och käka. Super msyigt! Att man inte tänker mer på den där gruvan alltså, en är ju helt enorm!

Nej nu ska jag ta mig till en mobil o riga martin ! men ni kan väl koma in den här länken så ni vet vart jag är om dryga månaden ..... :-) http://www.ving.se/BookSchedule/AccomodationOnlySelectRoom.aspx?HotelId=51924

Man vet aldrig när man behöver ett shysst järnrör..

torkel i knipa - en otroligt givande film.

Idag har det vart en hel del på jobbet, men ack så trött jag är nuförtiden  - helt otroligt. Sen hade jag fakstikt lunchmöte - det gick jäkligt bra! Det känns som ett bra val, en bra grej! This can be good!
Sen har jag uppdaterat hemsida med lite bilder.. ah nej, sen har det mest varit trött, MÅSTE kommaihåg och betala resan idag, de glömde jag ju igår, och idag är lite utav DEADLINE! kommer på de hela tiden.

imorgon ska jag o pappa och en av elektrikerna ner i gruvan och kolla på en "belysnings-show" nej men typ, de ska visa olka slgs belysningseffekter, och senlunch och grejjer, ska bli riktigt trevligt!! Jag ahr täntk länge att jag vill ta mig ner i gruvan och nu blire dags!

Fortfarande så efterlyses B I K I N I beställa - hem - hemsida! Because sooon I´m on a beach :-)




Jag är SÅ trött - det ska bli SÅ skönt att ta en dusch och sen sova-fucking-ruset-av-mig ! Claes kom nyss hem från sin träning och möte efteråt..., sen skulle han iväg och jobba igen :( Aja, jag ska som sagt ta tag i mig själv o slänga mig i bingen - för i morgon är det fredag! Fan, anntingen så händer det ingenting på jobbet  - ELLER så är det fullt upp så att de blir kaos - som i morgon. Aja, men de hinns väl med det som ska göras. Klockan 16 går bussen till Leksand, pappa bjuder på resa till aal som jobbar, inkl. bygget och oss på kontoret, men efter en jävligt mystisk incident så har anmälningslistan försvunnit, så jag hoppas för fan inte nu att de är någon som inte får plats. För då vet man ju vems fel det kommer att bli. hur som helst så skulle jag också ha följt med, men eftersom  morsan ska med så har jag ingen som kan ta sig an min invalida hund - så de blir han och jag och fredagsmys i morgon..., Fredagsmy är fasen heligt alltså - It´s me and ALL of my boys!

bestämde även att den 15 skulle vi slå upp julbord här hemma!! Skitkul, tänkte fakstikt att man kunde slå upp bord och stolar i vardagsrummet så kan man ha brasa och julmusik o grejjer här, tror de blir kanon, så jäkla kul med ALLa o vasksa fram korvar o grejjer! Ser fram emot det ! :)

Nej nu fan måste jag sova, God natt !

kallskänka?


Japp, idag är det onsdag och det innebär att man måste göra x antal mackor till sina bygg-gubbar som jag håller så varmt om hjärtat - i detta fall 25st. Men de är rätt kul - kasnke borde sadla om till kallskänka? Näee.. bevara mig väl.

Igår skrev jag ingen blogg - jag hade fan inte tid. Har så jäkla ont i mina benhinnor så ja kunde inte ut och springa, ska vibba idag istället, vila helt från spingadet ett tag, men tror jag bara skulle behöva ner och köpa mig ett par ny löpardojor - men då vet ni alal kasnke hur lätt det "springer" iväg i summorna - och december månad är väl rätt så tunnt på penagr ändå som det är. Men tomten kasnke är snäll i år...?
Efter jobbet igår så åkte jag och mina grabbar - Yes - allihopa - claes, martin o hubbe till västerås, vi åkte till ikea och köpte julsaker - såååå mysigt, vår gran kommer vara brun och guld iår, tror det kan bli bra, sen köpte jag en mistel också, låna 30:- av martin, när jag kom tillbaks till bilen så undra han vad i helvete jag hade köpt för kvast för 45:- , det undra ja med, och sen kom jag på att den där borde ju fan  vissna till jul.. aja, de finns väl fler mistlar..
Sen åkte vi till burger king (ÅNGEST), sen till media markt - så stort och så tråkigt.

Idag är jag på bra humör - ska åka och köpa en glutenfri macka till liten jäkla allergiker som undra om jag hatade om honom på bygget då ja glömt honom 3 veckor i rad - illa.


Jahapp då sitter man här igen då - efter tre JÄVLIGT goda mackor med kalkon på - vad hände idag och vad hände igår, vad händer med min vardag? Jag har analyserat mig själv.. Så här är det. just nu så tror jag att min kropp är lite övertränad - föröskte testspringa lite idag och e gjorde nt som fan i benhinorna, så jag tänkte att de är väl lika bra och "läka ut" så man inte går in i en ondcirkel. Och när jag inte tränar - då äter jag istället. därför MÅSTE jag komma i gång o kunna träna för då känns det SÅ jävla dumt att äta - eller ah läs - äta onyttigt.  Så måste måste mååste. Idag på eftermiddagen så slängde jag ihop ett bröd - I have baked. Det var jättelätt - tog fram ett bröd som såg såå gott ut. Det var nästan som att göra sockerkaka, inge jäsning och en massa goda grejjer i, nötter, frön och lingonsyld och youghurt och grejjer, klart snart, då ska vi se om de var nå gott, isf så är de helt klart något som Lotta Andersson kommer att göra fler exemplar av! Nyttigt var det också!

ikväll ska jag betala Thailandsresan..sista dagen i morgon, så de är väl bara pynta in. hu. Men det är det helt klart värt! Satt o kolla på vings hemsida idag, leta efter resa till pappa o en vän till honom "FAN så sköööönt" tänkte jag då, sen slog det mig - jag är ju tammetusan där om en måndad drygt- Absurt! GHA!
Sen ska jag träna lite med min hund, han går runt o vankar och stånkar och tycker livet e tråkigt. Så i förrgår tänkte ja, "äh men vafan, han kan väl göra nån nytta han åh" så jag börja klicka honom när han plocka upp saker så han gick runt här med mig och ploka upp strumpor och saker o la i tvätthögen, det tyckte han var kanon - så de får bli lite plockning idag med :-)

Förresten - efterlysning - någon som vet någon bra hemsida där man kan beställa bikini?? Vafan det verkar ju vara kört på den fronten, har bara hitta "bortagna cancertuttar-baddräkter", men det vill jag inte ha... Så är någon som har en bra länk?

Meh ?! Va hände med Greys? Nu kändes det ju som om alla skulle ta livet av sig och att det inte alls blev bra, vafan, sista och allt jävlarns. Nästan så greys slår Despret...
Mitt bröd blev inge bra förresten - fuck of and die.

Nej jag är såå himla trött, slumra till en och annan gång framför greys, ska ut me hubbe och kissa av han innnan blund kommer, och sen ducha o lägga mig. Claes är kvar nere på jobbet - så längtar tills han kryper ner i natt.. nej som sagt, dags o göra sig klar för blund! God natt !

katta-fucking-strof


det är måndag IGEN - jag är så in-i-helvete-jävla-fucking-trött.

Helgen var bra! Jättebra! i lördags vart det ju fest, det var kul på förfesten, men alla var nog lite halvtärda, sen begav vi oss iaf till hotellet men fyfan vad värdelöst - varför och åter igen VARFÖR tar man sig dit? "katta-fucking-strof".
absolut bästa på kvällen va när jag och Mary TRÖCK i oss varsin fetdrypande pizza-slize och alla tog avstånd från oss för vi tydligen var äckliga med våra pizzor, det sket väl vi. Martin kom förbi och tyckte att det luktade "ank-spya" om dom, det var bland den snuskigaste jämförelsen jag någonsin hört. Sen bestämde vi oss för att det var helt jäkla värdelöst, så vi drog hem, där var ju resten som insåg innnan att hotellet är så-pass värdelöst så man går inte dit. Så där var det ju bra mycket roliagare, så jag ahde mest ångets över att jag gick. Aja, så är det.

I söndags var man väl lagom tärd, mest trött o huvudvärk. Jag och Karin släpade oss runt månsan - gruvan i snöslasket.., jag hade min ugs på mig o de slutade med blåsor UNDER fötterna - fiuck off and die. Sen hem, claes hämta upp mig hos karin, vi åkte o köpte pizza o ja en kebab med bröd - utan kebab. Sen hem, däcka på soffan för att senare rycka upp mig o ta mig ner på stan, myysigt. Mötte upp alla o så kolla vi på när delar ur HAIF (bara våra respektive haha) skulle ta emot priset av SA - robban - oootroligt talförig. Succé. Sen skulle man hitta ett fik - aah de var ju jävligt lätt. Men tillslut hamna vi åp Johanssons med en varsin kopp varm choklad med grädde o en lussekatt. Myyys. Uppsalaborna skulle fika ett tag till för o vätna på tåget, och ja o martin o claes drog hem o skulle kolla på film. Jag somnade och vakna upp när klockan var 7  o trodde det var mitt i natten, vart helt tidsvild. Ja skulle ju ha godis! så efter att ja vant mig vid tanken att det fortf. var kväl så åkte ja ner o köpte en påse, fyfan va gott men sött, man behövde inte mkt för o vilja kräkas, usch. Nu är de ny vecka o nya mål, ska nog äta godis nästa gång på julafton - tidigast.

När ja vakna imosre var de jääävligt segt, men insåg att ja ville till ikea o köpa julsaker, måste hänga upp lite julbelysning o dona!! NU!! ja ha rkommit in  the mood.

Nejfan, work on. fuck off and die - din morsan går för en hundring. haha


Fasen, ibladn behöver man bli ledsen, arg eller besviken för att få sig en tankeställare på att "VAR INTE SÅ JÄVLA BEKVÄM - gör NÅGONTING ÅT DET!". Inget hände rju av sig själv. Och idag har jah tänkt en masssa på en maaaassa saker. Skicka iväg ett mail och fick ett positivt svar, möte redan nu iveckan, hysch hysch än, vet inte om de blir knas det jag gör - men jag måste vara självständig. Jag måste ta egna iniativ, här utvecklas jag inget  - som jag kasnke borde göra, men ja är inte motiverad, jag kvävs så fort lockets läggs på - och jag vet, det är BARA jag som lägger locket på mig själv. Måste bli utsparkad - så är det. Nu kör vi.

Jag tycker så mycket om min "lilla" familj, Claes och Hubbe - the greatest! image7



Me again, längsta bloggen ever. Och längsta DAGEN ever.
Hade så jävla ont i magen (ni vet som man kan få sisådär en gång i månaden) jag såg godis papper efter iår, visste att ja hade slängt godispåsen.. men jag vart så jävla sugen att jag VERKLIGEN tg upp den ur soporna, JA jag hade slängt den frst i påsen och inget efter den, så de var bara att ta upp den ut en ica påse (jag gör inte ALLt för godis - fakstikt..). Titta i den och ville bara moffa i mig allt, ligga på soffan och aldirg gå upp mer. Men när jag stitta ner i den,  så vart jag så jävla äcklad, så jag gav den till Claes o bad han äta up den fort, sen satt jag fakstit o titta på han o njöt av hur gott det nog var, då kände jag mig som ett ritigt psykfall. Tog tag i mig och åkte ner och träna - så nu mår jag bra igen, sitter här med en fruktsallad med keso o valnötter i - så jäkla gott!

Innan träningen åkte jag o claes ner till järnboden och där köptes de julstjärnooor ! men måste nog till ikea o köpa mera donings, fan så mysigt !
Nej nu ska gömma korv åt hubbe.. alltid ska man då akivera den här herren ! S long, men detta B O R D E vara mitt sista inlägg för den här måndagen =)

Lördags|HUND?!

Lördag, jag vakna med stressen i halsne, men why? Ja det vet man inte, ick ner en repa på stan, gick in i den där nya mysiga barnklädaffären, köpte en jäte söt retro-body med elefanter på till Hilding! Kund einte motstå. Sen till Is, hittade inget, till Lindex, hitta en top, och det viktigaste av allt, hair-snodds. Sen till Hud och friskvårdsverkstan, där hade de ju ett liten kit, men I.D makeup pinaler för OTROLIGA 349:- foundation, norsten, rouge, och minerale vail, sen att man hade pressent kort på 200:- gjorde ju saken till en ren syccé affärmässigt. Sen gick jag o Martin till systemet, ÄNTLIGEN så fick jag köpa XIDER x-MAS, en till oss var, Claes o martin o jag. Dom är ju såå festlga när de är massa glitter som åker omkring! Sånt tycker vi om!

Happ får se vad som blir kväll då - men de blir nog en hit! kollade på den här länken hjälp vad jag böla!
http://www.youtube.com/watch?v=uWow42TCwzg&eurl=http://widget-1e.slide.com/widgets/sf.swf

Fredags|MUS

Fredag - the point of life.

Idag har det varit rätt lugnt, vet inte ens vad jag ska skriva.. Carro och Liam käka lunch med mig, sen jobba jag lite till. Hem - ladda inför en löpar-runda, men idag gick det segt. Men jag fixade det ju, men de var så jävla halt, o håll fick jag och inte blåste det ljumna sommarvindar heller - Näe.

Har ont i hjärtat för hubbe, han hoppar omkring på tre ben. Vi letade efter busar i parken efter att han fick upp ett spår, i mörkret, men de är kul nu när de kommit snö för man ser ju att han verligen följer spår, så jag fråga hela tiden "hittar du nån buse?!?" o han fortsatte och leta och hade skitkul, hoppa omkring o studsa i snön, tänkte att han måste få lite livsglädje trots att han får ont sen. helt plötsligt märker jag att han hittade sin "buse" som jag mest sa bara för att tagga honom. En alkolist i "häcken" ståendes i fullgång med urinering - hubbe vart lika paff som jag att det fanns en "buse" på rikigt.. haha.. well..

Sen beställdes det mat, sallad från rhodos -avokadosallad - den är G. Knapra valnötter och lite pomelo till Idol, Daniel? wtf.. fattade inget och jävla Amanda o va dryg. Innan Idol fick man ju se från förra fredagen, när hon säger kaxigt när de frågar va hon tycker om att Mattias åkte ut !ah, de är ju bitterljuvt, men man får vara nöjd med att man klara sig så här långt alla ska ju åka ut, man får vara stolt över sig själv, de är ju enormt att fått va me så här länge som sagt" och nu vart det SÅ tagna att de BÅDA hängde löst, och då minsann grina hon som ett litet barn äh vet inte vad jag tycker om henne, speciella människa.

imrgon ska det sovas för fulla muggar vill jag lova, sen ska ja nog kila ner på stan - eller västerås? nää, huga vet inte om ja orkar, sätda upp lite här ch sen ska de väl nalkas festlighet igen, det blir säkert kul! nu är jag för trött för att se fram emot det, men aah, de blir nog bra! å återseende, kram o god natt!

Å - som i ångest.

Sitter nere på jobbet. Tänkte att "fan, man kanske skulle ta och kolla upp det där med Hubbes försäkring här ändå, så man vet att den verkligen är så som jag tro". Han väntar ju på operationstid, för sitt knä - det skulle gå på omkr. 25 000:-, jag var HELT säker att jag ahde ett försäkringsbelopp på 40 000:- vid varje "skälvrisk" - men se så var inte fallet. Jag hade 20.000:- OM ÅRET. Och med tanke på att en operation redan är gjord så kan det inte vara många slantar kvar på den..., Tack och lov går min försäkring ut nu i år, så jag sitter med ett annat försäkringsbolag och försöker teckna ny, men hur lätt är det - "är det djur skadat, HAR ditt djur varit skadat". Fan, detta bådar inte gott, inte har man 25 loppor att kasta ut på hubbe.... what to fucking do? :( shit, nu känns de helt overkligt. Vad fan ska jag göra?? Visst, ja kan säkert låna penagr av pappa och så, men ändå....

Ah vi får se vad som händer, lär väl uppdatera senare. Den hrä dagen kommer väl inte bara bestå av försäkrings-ångest.


14.37 - Ingen här på kontoret , jäkligt skönt. jag har fått en skrivbordslampa, en välfigt fn, men det kan ju inte vara riktigt attt "skärmen" ska ramla ner hela tiden, den måste ha gått sönder. Happ. Det var den glädjen. jag har lite ångest, hatar gömman. Det gör förjävla god mat alltså, inte bra när man har ett mååål i thailans som man försäker ta sig till. Panbiffar, åt en.. salals och nån potatis. Men sen var det ju torsdag, dessa pannkakor är INTE och leka med, så jag tog två sånna också.. not god. Men jag ska ner och träna idag - hoppas ja skakar av mig lite. Usch.

Såg igår att det hade öppnat en jätte gullig barnklädsaffär breve IS, undrar om ja ska ta mig dit och kolla på nåt gulligt till HIlding... - Nu har jag inte bara Liam o skämma bort.. hihi, men de är ju så kul med småå grejjer. Sen går de ju rykten om att jag ska bli faster också, då måste man ju skämma bort den spolingen me. 1 januari.. undra om hon lyckas knipa alltså....,. ah jag säger då det.

Nej ska snart ta mig lite mellis, en apelsin och lite valnötter. Jag som alltid hatat valnötter har fårr jordens pippi påde. SKITA gott - varför är nötter så dyrt? De är väl ganak billig arbetskraft där "nötterna växer", nu kasnke jag var rasistisk/hemskt - men varför är de dyra? Köpte MASSOR med frukt idag till jobet, och en påse nötter, fick frukt för 50 och lite nötter för 51:- sick.

i kväll kommer martin till oss, kasnke ska se på Torkel i knipa.. haha..

Mitti

onsdag.. mitt i veckan.
idag skulle jag inte vilja på stå att det har hänt så mkt alls. Däremot har jag gjort av med lite obefintliga pengar, as usual. köpte nån köksgardin.., nån kudde, nån matta.. hundmat (högst vebehövligt IOF) och en "liten" hundleksak - tanken var att Hubbe skulle ha den till lite stimulans o hjärngympa nu när han inte kan göra så mkt annat när han är invalido - men han FATTAR ju inte. Så de var ju bortkastat. Fan.
Sen tyckte Claes att vi skulle ner till Schelins och fika.. bra idé. Så arm i arm gick vi ner dit, jag tog en tårtbit, Claes en JÄTTE chokladbakelse och sen vart varm choklad med vispgrädde. Jag hade ångest, det var det onyttigaste jag skulle slänga i mig på tre veckor..., men de var gott MEN de märktes att man varit utan socker på 3 veckor.., jag trodde jag skulle dö av hur sött det var. Klarade inte att få i mig halva ens. Men nu så här på små timmarna så siter jag med en jättegod kalkonmacka - okay, men en köttbulle å och lite rdbetssallad - vart lvar efter alla mackor jag gjorde till gubbarna på bygget i morse. Vill varmt rekommedera brödet "Pågens "JAVISST", de som de gör reklma för, haft det en vecka och de är så jävla saftigt, nå konstiga bitar i, nå kärnor skitgott...

nej längtar tills i morgon, en dag närmare fredag och jag ska ner och träna - skönt att smärta som STEGRADE sig änu högre bara "poff" försvann, idag är det helt bra! skönt, annars är risken stor att man kommer av sig..

Nej nu ska jag och hubbe lägga oss o kolla på roomservice! Ah tjarrå!

Fläsk & löksås.

Det är inga dumma grejjer det. Men jag åt så in åt helvete idag på Lilla Gömman så jag har haft ångest hela dagen. Det enda jag tänkt på "fläsk & löksås", äeh, fan får kvälvningar. Så jag och bror Marcus och Claes drog ut på en riktigt lång och skön löpar-runda. Men jag föredrar nog att springa själv, få lyssna på min musik som gör att det känns som man är på ett dansgolv, man får bra tempo OCH man slipper höra sitt flås och slipper tänka "fan va har risigt flås" och då blir man bara ännu mer stressad. Men visst det är skönt o springa flera nu när det är mörkt ute. så fort jag ser andra människor så tror jag att jag ska bli våldtagen Vad är det med mig? tror jag att min svett utsöndrar rape-hormoner i andra, är jag så självgod? Nej herregud. Men det vore nog det aboslut värsat senariumet, bli våldtagen, fyfan, hoppas det har ihjäl en på samma gång, man kan ju inte leva vidare efter nåt sånt.

Men efter denna lilla tur så hände nåt med mitt ben, eller räattre sagt mitt arsle. Om man tänker sig "längst upp på låret" under skinkan i genom skärning, alltså MITT I benet DÄR bara utstrålar det S M Ä R T A ! Fan.. fast i morgon är det vilodag - då ska jag städa sovrummet, tvätta och byta lakan, vara jäkligt huslig. Sen ska jag nog till "nya" jysk en sväng, lär väl piffa till här hemma med lite julkraffs. Tur att man 12 fönster att pynta.. Nej fan.

Fråga precis Claes om inte han kunde göra en fruktsallad - "ehh.. ah de kan jag väl, men hur då?!" ah jag vet att de inte kommer och gå så jag får ställa mig oh göra en. Hur kan man inte bara lyckas med en sån? Men det är lika bra man gör, annars blir man bara irriterad på "hur fan han inte kan fatta att äpplebitarna SKA vara SÅDÄR små", suck. Aja, sen måste jag åka och handla, imon är det dags för gubbarna på "bygget" att få mackor igen. Kan man göra "korv-röra?" ah bord gå..

Ah nej ska ta tag i mig, kan inte sluta tänka på hur mysigt det måsta vara och vara Anna, gå hem o snusa på en bebis.. ooh lycka. Nä, Hej på er!


 hubbe o jag i en magnifik kroppshållning..

Söndag..

nu är det söndagkväll - kollar på "kalenderflickorna" sådär va. Eventuell sevärd, i brist på annat. Den här söndagen gik ju på tok för fort den med, eller hela helgen ska man väl säga.

Fredags... var ute och sprang runt "månsan", detvar skönt - sen en räksallad på det och sen IDOL, med Martin  & Claes. Sen somna jag så förjävla skönt på soffan, vakna när klockan var närmare tre och drog med mig grabbarna (alla exlusive Martin..haha) till en kall säng, ljuvligt. Sen på lördagen så tog vi en välbehövd sovmorgon, tog bilen upp till stugan fick fika av mamma, snacka lite skit sen ner på stan.. sen satt jag mest och vänta tills klockan kunde bli lite mera så jag kunde åka till uppsala til världens bästa Karins födelsedag! Dra mig bakåt vilken gó mat, Karin är väl inte en Ökänd kokerska, men den där hemmagjorda pizzan hade hon gjort förjävlabra. Mozarella färska tomater o kyckling o grejjer, ooooui. Satt och snacka en massa, alltid kul att träffa alla, tyvärr blir det alldeles för sällan, men man tar liksom upp där man var sist!! När klockan närmade sig tolv var de dags att tänka på refrängen, dimmigt o lite slirigt på vägarna..hellyset gör ju nästan så man bli bländad så jag tänkte att detta med "dimljus" lär ju vara ett påfund för detta ändamål så jag börja ratta lite på "lysvredet" råka stänga av lamporna helt, jag gallskrek - skräckmoment att åka i 90 km/h i totalt mörker. när jag skrek klart fick jag tillbaks lysen..great.

Jag kom iaf hem helskinnad! Idag så ringde klockan halv tio, Claes skulle på träning o jag tänkte att jag skulle försöka springa hela månsan - gruvan - slingan, innan frukost.  Sen kom det saker emellan hela tiden och jag gav mig ut runt halv tolv - det kändes. Ingen energi överhuvudtaget (SÅKLART) så efetr att ja kom till månsan så gav jag upp, allt var jävligt, backen var lång och brant, alldeles för varmt, näsan var snorig,  slem i munnen, törstig och energilös. Jag hatar när jag ska bege mig ut på en vända som jag tänkt och sen funkar det inte, så jag gick i kasnke 3 minuter och nästan grina för jag var så jävla arg - sen börja springa igen och vips så sprang jag hela vägen hem iaf, den vändan jag tänkte, jag var jävligt nöjd när jag kom hem och åt en stooor fruktsallad :-)
Medans jag sprang tnkte jah att jag skule vilja möblera om lite, i såna rum som man bara tänkt att "så här ska de väl se ut här" i detta fall hallen, det var SKITBRA när jag tog tag i det, vart helt anorlunda och mkt strre, skulle behöva köpa lite pinaler bara.. men som sagt min ekonomi är inte särskikt bra just nu så de får vänta tills efter thailand tror jag, ska betala resa ikväll tror jag...  Skulle kolla ungefär hur e såg ut på mitt konto, tänkte att jag hade typ 200:- iaf, haha.. nerå 3,87:- känns bra. Tur att man vill gå ner i vikt, så behöver ja inte handla mat - haha..

Iallafall - senare efter mitt omöblemang så åkte vi till heby igen, elelr för claes igen. Han hade möte med den nya fotbollstränaren, så jag åkte hem till HILDING- V I L D I N G - Anna och Martin nytillskott och OH MY, jag vill ocksååå ha en bebis! NU! hjälp så söt han var, knorrig o lukta mys.. en liten rumpnisse! Ah jag och claes vart högt-över-öronen bebiskära! Köpte med en kycklingsallad från picasso - dom är galet goda!

Nehepp, en hel novell idag, ska ut med hubbe snart sista svängen sen ska jag sätta mig i duscehn i tre kvart tror jag o sen krypa till kojs..., I morgon ska jag iaf ringa till Strömsholm och boka tid för operation för hubbe.. :(
Hoppas att alla haft en good weekend !
Kram !

 Vart tog sommaren vägen ??
Mina grabbar, och hubbes grabb -Magoo.


Fredags - feeling - fredagsMUS

Fredag - och jag kan säga det nu, jag kan säga det sen, ja kommer ALLTID att säga det - f r e d a g a r är livet. The point så att säga. Den här veckan har gått otroligt fort, har hunit att vara i gb, köpt ny bil, vart hos tandläkaren, vart på strömsholm med hubert och på detta slösat antal tusenlappar. Jag är som en kyrkråtta, pank o eländig. Fy fan.

hubbe ska iaf gå igenom två operationer, han knä är åt helvete. SKIT, lagom tills man ska åka till thailand, det känns ju som en angelägen åkomma.

Nej nu ska jag ut och springa ´, tänkte ge mig på månsan-svängen. sen så tänkte jag o Claes ha myskväll med thai-mat och idol, men nu verkar det som att hela fotbollslaget ska dricka whiskey och röka cigarr för Anna och Martin Héden/Lindboms lilla gosse som kom till världen här i veckan. Har köpt så OTROLIGT söta kläder på H&M, jättesmå söa gubbyxor med hängslen och en brun och vitrandigbody! GUDOMLIGA och man vart ju SÅÅ bebis-sugen när man ser allt sånt där fint, herre min gud. Men vi får se, känns som jag helre väntar en vecka nr allt kommit har lugnat sig för Anna o lillgrabben, de kom ju hem idag från BB lite ör tätt inpå kan man tycka..
Nej det blir nog en löpvända, sen thaimat och sen soflocket med mina grabbar - det vill säga Claes, Hubbe och Martin. :-)
 Sen i morgon ska jag åka till Svava till Käjrin som bli OLDER om myy, de blir trevligt :-)

Nej so log, jag hade ju en annan blog öfrrut men den var så jäkla booring asså.  Nej men hej på er!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0