lutan -

pannkaks.dag.

Först ett bildbevis på hur snygga vi EG var... den dagen.., på arlanda -


Mmm..., jag vet, både Karin o Mary är riktigt heta, jag ser mest bara jävligt ugly o pinsam ut med min skum-plast-afro. men what the fuck..

i tisdags vart springning med heby jäntorna, igår med mig själv, o idag med dom igen.
Sen på fredags hoppas jag på uppsala. Lördag. something med elino kimpen?
Claes ska på älgsafari, den jäveln. hoppas han inte får se en endaste älg.
Hejdå.

Jahaapp.

Då var det ett tag sen man skrev nåt igen.

En liten snabb överblick över veckan som gått är väl att i fredags så hämtades Maggan hem - tanken var att hon skulle få känna att hon levde  - o de tror jag minsann hon gjorde. Jag, Karin o Mary klädde ut oss till tre afrooo´s, med stora jävla mikrofoner på huvet o feta glajer, dessvärre var ju mary o karin riktigt heta, jag fick ju ha min skumplast-afro, så jag såg ju ut som cosbylajnen från yrrol. Tvär ful. in på arlanda, ALLA glodde. Spec efter att vi gick över ett övergångsställe o personerna i bilen asgarvade, då såg vi att familjen framför var afrikaner, o där skulle vi försöka efterlikna afros...

Sen var det till att vänta, sen kom fanskapet ut, så vi vecklade fram vår ganska så pinsamma stora skylt, Maggan kollade till o hade minen "fyfan vad pinsamt, arma människa somkänner dom" o gick vidare, sen stannade hon upp 2 sekunder o insåg att HELVETE de är ju NIII! HA HA HA! Sen var de skumpa o jordgubbar, o sen drog vi till ett av de jävligaste max jag har vart på, herre gud, det enda dom verka servera var fajita sallad... ha ha ha ha ha

Lördags - fotboll, HAIF vann, good. Sen hem till Josse, med elin, kimpen, "turken" o tom, ett härligt svänggäng, ha haha, mina pattar har fått sig en redig avscanning.. :) En jäkligt kul förfest, en jäkligt tråkig början på hotellet,  men de vart lite bättre tillslut - sen drog vi hem. Vaknade på söndag helt jävla slut till klockan som ringde - UPP o HOPPA - spårträning med hubbe, fyfan. Det var man inte helt upplagd för, tre timmar i skogen, bakfull o typ 20 grader varmt.....

De var de, igår var det en lång fika på HÄRLIGA Jernvägs cafét, med madde o mary  - deras mackor, fyfan, jag går redan i tankar på att dra o köpa en till kväller... mm. ikväll ska de iaf springas!

MÅÅÅL!

En annan översättning

SPRINGA FORT - idioter
SPRINGA - DÄR skulle jag ha varit
JOGGA - SLASHASJÄVLAR SOM JAG HATAR
STROSA - Ah de vette fan

Blå himmel, stämning på topp, Peter Sipen som nån slags underhållare /Dj/startare.
Vi ställde oss i jogging gruppen, o värmde upp till ett ganska så klent värm-upp-program.
Sen startade alla grupper och sist - vi. det tog ju rätt lång tid innan man kunde börja löpa, eller ah 10 min, sen så var de ju så jäkla hårt med asfalt (såklart..den är ju hård) men sen så, alla i gruppen utom Sara o Alma som hade STROSA klassen pinna på bra, sen började vi tappa Erika (kusin) o Maria, de andra tjejen. Jag, Marie (kusin nr 2) o Elin sprang på bra, men då vare ju massa slashasar som bar lunkar och VÄGRAR att flytta sig, VAFAN, tror dom att dom ska komma först eller?! Jävla idioter, jag hade ett hatobjekt somverkade vara utsänd för att enbart vara en finne i röven på mig, men de jäveln kom vi om. Marie fråga mig om vi var halvvägs, "eeh, nja snart kanske, dårå? "jag tror jag känner att jag vill börja öka, men ja måste ju palla oxå, men ni märker om jag börja kuta på..." sagt o gjort, som en jävla hjort sick sacka hon som en idiot fram i bland allt folk, o ja o elin va inte sena på. Fan vilket tempo vi hade då. Sen i sista kurvan så slängde hon sig in i en buske då hade hennes skonöre gått upp o jag tänkte att där hade ja o elin en chans att hämta andan o vänta in henne. Men elin hade ess ett i skjortärmen, hon kommer som en jävla gazell på upploppet, jag hade inte chans haha - rätt in i mål - rätt in i en medalj - 43 min på måltavlan, men från att vi kunde springa så vleb det 33 min, de tyckte jag var ritkigt bra, iaf för att inte ha sprungit på en vecka och speciellt för ELIN - hon  va grym, jag är såååå stolt över henne :)

Sen så fick man ställa sig på led, fick en varsin coop-kasse o sen gick man bara längs de där ledet så kom de massa o la ner en jäkla massa gott i påsarna, skit kul :) Sen hade vi värsta mysiga picknicken med vårat lags lilla korg somman fick, så mysigt, snacka om att man är mer inspirerad och MOTIVERAD o löpa nu, o spec anmäla sig till flera lopp, så jäkla kul :)) och då i klassen SPRING

å jag kan bara säga en sak - GO - Silverlök. I.F

[SPRINGRUN]

Översättning - vårruset. Ikväll är det dags. Jag ska dra till apoteket o inhandla ett slags survivor kit.
Eftersom det inte har blivit nån springning ÄNNU - SKAM o SKANDAL! Så vet jag inte alld vilken fas jagh ligger i, de är ju 4 olika startgrupper -SPRINGA FORT | SPRINGA | JOGGA | STROSA

SPRINGA FORT - den är nedlagd
SPRINGA - Ja, de är det som är frågan
JOGGA - Mm, också en fråga
STROSA - Nej, bättre ska jag väl klara av

Så nu är jag i valet o kvalet om jag ska jogga eller springa, men eftersom jag inte har sprungit på en vecka så ska jag nog ja joggingen, för jag vill ju iaf komma runt, annars blir jag knäckt.

kul att det ska regna förövrigt, de höjer ju motivationen avsevärt.
Nyss tryckt i mig smörgåstårta på bygget, o nu ska man visst äta lunch, låter som en bra uppladdning. hm..


d.ö.d

Jag har varit helt mosig hela den här veckan, så jävla trött. Och inte har det blivit bätre att man fått gått upp tidigt för att släpa iväg en ännu tröttare hund på spårkurs i världens ÖSREGN 3 timmar om dagen!! så jag har varit helt slut både igår och idag, så skönt när man fick komma hem idag o slänga sg på soffan till GOSSIP GIRLS Marathon, jo jag tackar!

Men känner att jag måste ut o springa, inte mycket som åkt ner i magen som vart nyttigt den här helgen, o inte har man sprunit sen i onsdags, o på tisadag är de vårruset FAN. Men jag orkar inte, jag är så jävla trött, och de är så mkt som måste göras eg här hemma, men jag orkar inte. Jag hinner aldirg med här hemmet, ser alltid förjävligt ut, gha.

Och ännu värre är väl att min mob är totlt borta?! Den ligger nog på en åker någonstans i grällsta, ännu bättre. FAAAN. Nej nu drar jag nå gammalt över mig.


halva veckan.

onsdag o halva veckan kvar tills de är dags att ta helg, o dags för mig o hubbe o ta oss ann en spårkurs i västerås, ska bli spännande. Igår så tog vi premiär rundan rutn storängen i grällsta - hubbe var lyckligare än någonsin - figurera som ett rådjur när han flög upp o ner i de höga gräset - totalt lyckorus för den killen!

Fick fin besök strax efter att man klivit innanför dörren, Elin o Kim, sen dök även mejden upp, o de blev fortf räkor o geggor, GOTT - räkor slår aldrig fel, fler såna dagar. Hubbe hade kraschat o orkade verkligen inte leka med den där förbannade igelkotten - trots maddes vilja, ett jäkligt skönt tecken på att man fakstikt KAN trötta ut honom - matte pustar ut. Hemma fruarna gick precis som jag hade listat ut, trist att lille Carlos vart blind bara, men han har ju livet i behåll. det är bra.

I morse ringde klockan alldeles för tidigt - igen. jag avr grinfärig men tog endå beslutet att hala mig ur sängen, de är förjäkligt att gå upp tidigare än andra slahasar, de riktigt blöder i själen. hubbe titta på mig tveksamt när ja fråga om han skulle haka på, sen la han sig till rätta o drog efter djup lång suck.
Så jag tog på mig kläderna o kom på den brillianta idén att ta med stavarna. Det mina damer o herrar ska man inte underskatta  - stavgång, där snackar vi kordination, de är fan inte lätt o få till alltså.

Nehepp, ska beta av min hög på skrivbordet, jag kan inte längre veta utan bara ana var de är för färg på  mitt bord, men de är så lätt att hitta på andra saker istället. Ikväll blir de springning, med eller utan elin :) O sen kanske greys i heby, eller?

Ensamma hemma.

Igår var vi till strömsholm - ååh det blev nästan rört, last time liksom (förhoppningsvis, peppar, peppar). Jag hade med mig lite presenter till mina hjältar o de var så tråkigt att inte få boka in en ny tid nästa vecka - faktsikt. men som sagt,hubbe har tre ben kvar...

Sen kom jag hem, slängde i mig ett lass med gröt o sen cykla jag upp till bråsta spåret, visste att ja inte skulle orka springa så värst, så jag tänkte mest bara ta ett varv för att de kunde vara skönt o ha rört nåt på sig, men de slutade med tre.., skönt o springa senare på kvällen!

i morse drog claes på kurs, i sthlm - tills på torsdag. Jag o hubbe ska vara ensamma, då kan man leva rövare!
så ikväll ska vi åka till storängen o springa, hubbe ska få vara lös :) O sen ska vi hem, parkera o ha räkfrossa FYFAN vad gott, räkor o massa avokado o vitlöksröror - ah! o sen ska vi slänga oss på sofflocket o kolla på hemmafruarna  - de lär väl ha vart viktor som strök med va? hope so..
Så är de nån som är sugen på grusvägspromenad o räkfrossa till fruarna så är de bara höra av sig! :)

summer-heat.

Fyfan så varmt det var ihelgen, om my godness. Vet inte vad vi gjort direkt heller.. i fredags var de nog inte mer än slapp..? i lördags så vakna jag med tuppen o tog en springrunda, sprang upp till månsols - fast bakvägen via gruvan, stanna till hos farsgubbseländet som jävlades på gården,  jag höll på o avlida fullstädnigt av värmen, hade tänkt att ja skulle stanna där ett tag o gå hem sen, men kom på att de var Englas begravning så bråttom fick jag o sprang hem därifrån också, jääävlar vad slut jag var. Så sen satt jag hemma blöt av både svett o tårar.

Slängde fram mitt blekfeta jag på gården, full tillsynes för grannar o hela omgivning, men sånt får man bjuda på. Sen var de till o dra till Heby på fotboll, 3 points för HAIF o 250:- till mig för en jäävligt bra resultatslott, jag har då ALDIRG vunnit något någonsin, men nu så! :) efteråt så drog vi hem till martins flotte till takterass, sen grilla vi o drack o hade en riktigt mysig sommarkväll, underbart!
på söndag blev de värre - då fick man känna på arbetarlivet fullkomligt, då var de dags att lägga sten på uteplatsen uppe i månsols, jävlar vad min rygg värker idag, o hur varmt var det inte då? kändes som jag jobbade i indien vid en tegelstensfabrik. typ.

Men klimatet i dagens samhälle ändrades rätt så snabbt, vid 7 i morse tog jag mig en morgonpromenad o ja höll fan på o frysa ihjäl. märkligt. ska in o käka lunch nu, sen ska jag ner på stan o köpa en blomma till rehaben i strömsholm  - för idag blir de förhoppningsvis sista gången på länge för hubbelajnen, vi ska även på ett vet. besök för o kolla upp lite all möjligt...haha..

Have a nice day!

Herre jävlar..

igår så skulle ju jag o Karin springa som sagt. ja ladda upp med ett rejält lass gröt innan o sen bar vi av till järndammen. Super härligt väder, verkligen en sommarkväll! ja hade shoppat en ny spring t-shirt, skönt o ha nåt som andas istället för bomull som resulterar i nigeriafallet å ryggen. Vi började iaf o springa o när spåret fortsatte in i skogen istället för runt sjön som vi ville springa så sket vi i markeringarna o sprang runt sjön (..en liten omväg) sen när vi kom runt sjön så kom markeringarna tillbaka igen så vi var inne på spåret. Sen kom en korsning 5km åt höger, 10 km rakt på, vi satsade o kuta på 10km slingan, sen sprang vi lite mer vilse o sen efetr 1timme o 20 min så var vi framme - så vi sprang nog minst en mil o sen gick vi nog allt som allt 2 km kanske  - HERREGUD! jag har klarat av miiiiiilen, det var mitt mål över sommarn! :) Jag är så jävla glad, de var så sjukt skönt också! Enda som var jobbigt var ju ett par skavsår, men de fick man ta! Vill ut ikväll igen, men ja  trot inte ja kommer palla.., men de var ju så kul :)


3/huliganism/kungligt

I måndags så var de ju som sagt möte i sthlm, jag fick med mig Marcus o de var ett riktigt bra möte - vi gled ner efteråt på stan, kontoret ligger precis i smeten så de var inte så långt, men man är ju endå inte helt lokaliserad i sthlm. Men vi tog oss till Zara o shoppade, dock BARA barnkläder till Alma, Marcus gick loss lite väl mkt o totalsumman slutade på 2000 riksdaler, men fint blev det, ha!
Sen till Gallerina, å tog med oss italiens mjukglass, obeskrivligt god. Förbi hötorget, shoppa på oss hur mkt STORA rosor o liljor som helst (fan va vi bubba) för 200:-, sen satt vi oss vid kungshallen på en servering o åt o drack så jäkla gott i "sommar"solen.. sen tog vi tåget hem, jättetrevligt. Jag hade dock större shoping planer... vi tar de en annan gång.

Sen igår så åkte vi till sthlm igen, jag o claes firade tre år.., de vart inte mkt firade för den sakens skull, de känns som vi varit tillsammans i en evighet, o samtidigt som de var igår vi träffades, fortf har vi lika jäkla roligt, o roligare blire.....
Men vi drog iaf till storstan igen, men Macke o Elin i bagaget, sen skulle vi möta upp Rasmus utanför Råsunda, men han var ju sååå seg, vi stod o vänta hur länge som helst, o de hade sitt till, för de vart lite anspråk till uppror, pliser ÖVERALLT, o sen kom ett helt jävla gäng från ingenstans, o iketbil efter o sen en hel jävla armé med ridande poliser så börja de omringa de här gänget o de vart lite kaos, elin var livärdd för att dom "skrek" hahaha... "Dom får gärna slåss så här på avstånd, men inte behöver dom skrika så jävligt, jag blir så rädd" haha..
Sen kom vi in, lite sent men vi hann komma in i klacken innan de börja matchen så vi fick stå med massa svarta papper över huvet, ja o elin stod där o höll upp "eee, vafan hålelr vi upp de här för?!" o vi fortsatte o hålla.., sen insåg vi att vi även var dom enda.., aja, vi har inte ståt i nån klack förr... Sen vare bara till o skrika o gasta HAAAAMMMARBYYYYY - herregud, de var mest spännande o se alal jävlar, jösses - i andra halvlek vart vi lite lessna på o stå så vi satt oss en stund..., även då ja o elin (bara) sen såg en snubbe som var "hejjarklacksledare" de som satt på ett jäkla stängsel så han stirra på oss börja vifta o vråla, så vi flööööög upp igen, innan dess hade en annan supporter skrikit "men FITTNYLLEN SKRIK DÅ!!!!" haha... ".. men fy så dom skriker" var Elins kommentar.. hahaha.., vi var livrädda, bäst att göra som de säger.. Häftig upplevelse vare iallafall!

Vill att klockan ska slå slut för idag, än fast ja har en HÖÖÖG av papper som måste gås igenom, sen ska vi tills östs o kola på en soffa.., o sen ska ja till intersport, o sen ladda till min o karins springrunda, ja är sugen på järndammen UTAN claes guidningstjänst....


"vinterspåret"

Jodå, jag tog mig upp till annedals-spåret, kollade ut på kartan hur an tog sig till 5km spåret, det kalldes för "vinterspåret", spår som spår, sommar som vinter tänkte jag! Jag sprang på, aaaalldeles själv, mötte inte ett enda levande ting. Det gik ruggigt bra, när an kom till korsning så funderade jag nästan på om man skulle ge sig ut på milen-svängen, men ja kände nog att 5 km var nog för min kassa kondis nuförtiden.

Jag sprang på, de gick SJUKT bra, sen tog det stop - jag plurrade. "det där vackra" som de pratas om var tydligen all jävla "mosse" som säkert är jättebra om SKID UNDERLAG på just vintern, de var säkert 500 m med bara mosse/vatten/dyn som ja kuta genom, helvete var arg jag var. Sen kände jag magsaften o de kom en liten kräks, var helt slut.. När ja ramlar ur spåret o se annedal så kommer morsan av alla jävlar... "Du sa ju att ja skulle börja leta efter dig om du var borta över en timme, så ja tänkte att de var lika bra o börja traska efter" haha...

Fyfan vad slut jag är nu, ska dö på soffan återigen.
Happ o Elin var pank på o shoppa på onsdag, så jag ska nog ta det i morgon, jag ska på möte i sthlm så jag täntke stanna efter de o shoppa lite, så är de nån som vill öte upp ig i sthlm runt 16.00-snåret för en liten stads-shoping så går de utärkt att anmäla sig :-) Fan åste ut me hubbe nu åh..., gha.

Ut i solen..

ska snart ta mig till Annedal, har aldirg sprungit där, en de ska finnas fiiina spår, ska ta mig ann ett sånt, o se, den här veckan som kommer måste ja fan ta tag i mig själv, vet inte vad som har hänt med mig de senaste veckorna, men inte något bra. Fyfan. Har dock lite träningvärk efterigår, ja o claes o hubbe packa ihop en pic´nic o drog till järndammen, claes tog kort me sin mobil på kartan vid parkering, man kan tro att han är  något av en seriös kartläsare men så är inte fallet. Vi skulle ta 5km slingan, så efter typ en kvart kände vi att vi borde gått halväg o börja duka upp pic´nic, vad i inte visste var att de återstod 1 tim o 45 min kvar, Claes "hittade" lite ginvägar, fyfan vad vi gick, detvart lite utav en vandring o äventyrs-tur.... :) Sen var vi barnvakt o mysiga lilla Aaaalma, o hon var så jäkla gosig, marcus o sara åkte till Vardag i v-ås så vi hade henne hela kvällen, gosunge, kunde ha kidnappat henne..., fasters älskling!

Tänkte bjuda på en annan goding till unge - Hilding, fota lite på valborg -
image46

På onsdag ska vi åka till stockholm o kolla på hamarby - djurgården, jävligt kul ! :) Ska höra mig för med Elin om inte vi kan dra in tidigare o shoppa lite...... ;)

valborg.

Valborg är över ! Det var en trevlig tillställning. På eftermiddan drog jag, claes, hubbe o martin till gropen så hubbe fick ur sig lite energi, alltid härligt o se en glad hund som får kuta omkring :) Sen drog vi ut til heby, grillade o mös, sen promenera vi till starfors o kolla in brasa o fyverkeri, alldeles lagom, men idag är jag helt slut. Drack inte en droppe igår, då ja var chauffören för kvällen, endå känner jag mig helt jävla slut. Vi gick upp 11.30 idag, hubbe kom upp efter 12, haha.., han hade en riktigt spännane kväll med fyerkeri, de gilla han! Sen vicka han ju visserligen omkull en öl i gräset som han fick i sig en del av, så han kanske känner av lite bakfylla han åh.....

 Så här kan man se ut när man är på språng i gropen, haha, maniac !:)
 mina favoriter :)

RSS 2.0