lutan -

då har man fått de på pappret..

var på hälokontroll igår - några prover var tysta några skrek högt. B.la KOLESTROL som man inte trodde fanns in kroppen när man var 24, jodå, där låg man med höga värden o fick höra att man borde tänka på både kost o motion.Mm.
Sen tyckte hon jag hade tendenser till "stress" och att ha de när är purung som jag (till de yttre va ?! ha ha) så fick man ju även psykologhjälp...., så nu väntar de samtal. Men hon kunde tipsa till en sak, semester.

Så de ska jag ta, 3 januari åker jag o claes till thailand.. :-)) <3

freeeeeeedag

Nu är de äntligen fredag efter två veckors jobbande!! Men jag fick vara hemma i onsdags det var skönt. Den här eckan om har vart har vart jobbig, massor med jobb - och nu när allt är över vart de riktigt skönt, många tunga stenar släppte! fast jag börjar bli för avtängd, nu känns allt annat inte "lika vitigt" längre, fast de är en hel del mer jobb att styra upp, aja.. vi tar de sen...

Jag avr o klippte mig hos Maria i onsdags, o jag frågade henne vafan de är som har änt med mitt hår, de är massa "friss" uppe på o de är en massa konstiga "jack" o massa tesar överallt, o då kunde hon kontatera att min häla inte var den bästa o att mitt hår går av o at jag "tappar" hår, jag fick precis en bild av min sambo i huvet.

Men imorgon blir det såå kul, då åker claes o macke till stockolm o ja o elin tar tåget senare! Sen ska vi mte upp ev. carro o robban o lisa mfl o ska kika på när lillebror clabbe uppträder, o sen käka gott  o sen på söndan julshoppa :- ) Främst till mig själv känner jag........ !? :- )

Nej nu ska ja käka mer godis o sen somna skönt framför tv´n!

trevlig helg på er !

RSS 2.0