lutan -

prahaa episod.1.0

Japp, dum tyckte man att man var när man åkte iväg mitt i stressen. Det vart stressigt värre redan på arlanda, jag o karin tog endå det tidgaste av dom tidiga tågen till arlanda, satt o tog det lite lugnt o vänta tills incheckningen skulle öppna. Jag var lite anti, alla par såg så kära ut, o alla skulle väl dra till grekland eller nåt.. och här står jag med karin o ska till tjeckien.
:-)

Men, tur att vi kom så tidigt, vi hamnade först i den 12 personers kön som hade bildats. När vi langade fram passen så frågade damen bakom disken om vi drev med henne. Inte vad v visste, o ryckte på axlarna. "men herregud, nån av er försöker ju få mig att tro att nån ska åka iväg på ett pass som gick ut för ett p a r år sen? driver ni med mig? då säger Karin, "oj...., mamma sa att de låg i lådan, och jag bara tog ett.." Kvinnan i disken fråga efter ID eftersom de är inom EU, men kunde INTE garantera hur de skulle gå i Prag, dit kom vi, men jag kanske kom ensam hem. Sen sa hon på ett pedagogisktvis för karin (men totalt dumförklarande i mina öron) att "25 år utan att kolla vilket pass man tar ur lådan innan man åker.., herregud".

Lugnet blev till flammande kaos. Kerstin från kontoret ringer o säger att revisorn måste ha en namnteckning av mig till bolaget som jag och Marcus har startat. "jag är på arlanda kerstin" försöker jag förklara lugnt. "Du får hitta en fax" föklarar hon tillbaks. Karin har jiddrat med några tanter i kön till inchecket som sa att dom hade tagit en buss o fixat ett nyss pass för 1 000:- för det är nästintill omöjligt att ta sig hem annars! Karin vägrar, Karins mamma eva ska faxa passet.
Väl inne så kommer vi till Marys härliga fik där man fick sig både den ena juicen efter den andra muffinsen medan den stackarn fick slita inne på sitt kontor som låg åt helvete för att försöka ta emot fax, både från min revisor och från Mamma Eva. Mamma Eva hade problem och fick ta sig av hjälp av hennes medarbetare som BÅDA två råkar vara min ex-pojkvänners föräldrar, en av var så att säga - även mitt ex stod i startgroparna för att åka till arlanda med passet. Herregud, jag säger det återigen - karin vannfält.

Vi kom fram til Prag, så ut precis som jag tänkt mig. Hittade en buss, kom ner i Metron o steg upp i en stad som var helt jävla enormt vacker. Trodde jag var i Carries områden i Sex in the city. Ja o Karin tog de lugnt o leta upp Maggans hus, skitfint! Vi ska bo glammigt! Sen kommer maggan efter ex antal timmar. Vi spirnger upp för, tja säg 13 låååånga trappor. När pulsen bultar i huvet så kommer vi in i hennes lägenhet o jag tror fan ja ska dra en kastspya i farten. hennes tjeckiska rumskompis står o kokar den vidrigaste grytan jag har luktat i hela mitt jävla liv. O köket är i hallen, "kök". Sen kom man in i maggans rum, efter lite bruna tapeter, betongväggar, plastmattor och tillslut landa vi på den diarréfärgade heltäckningsmattan - där jag o karin skulle sova. Herregud, jag är väl i det kinkigaste laget. Vi vande oss,men det skönt o komma hem.

Vi shoppade MASSOR, hjälp. Tror jag aldirg har handlat en hel höstgarderobb, med alltifrån jacka till stövlar til skor o kjolar för såå lite pengar. Jag älskar prag.

Vi kan kalla detta för episod 1. För vi skulle väl festa där och åka hem också?


måndag igen

och regnet öser ner lika mycket som igår och som alla andra dagar.. hösten bara smällde ner verkar det som?
Men de är väl mysigt, jag har endå tyvärr känt att detta är en "piss-sommar", vet inte varför den vart så kort, o tråkig, men man jämför väl bara med hur jävla bra den var förra året, man hade lite förhoppningar o förväntningar - men de är svårt att få till lyckade repriser!

Jag sitter o jobbar, ingen ordning på någonting. Möte i morse, det var bra. Men jag vart snäpper mer stresad, så är de ju jämt, man kommer på saker hela tiden, som små "-JÄVLAR" typ när man inser på arlanada att man glömde väskan - typ. Det är ju så jävla mycket, o allt ska sitta som en klocka på väggen den 25e.  Just nu har vi ju dragit på oss en till sak som inte gör det lättare att sova om kvällarna... hur man ska få till allt,  något vi inte har gjort alls förrut, men får vi till det så kan de bli bra - riktigt bra! Tror att de skulle vara bra för Sala!
Det mesta runt invigningen och VIP kvällen börjar klarna iaf, de är bara som sagt, den sista pucken som ska till. Och vad var det nu.. 46 dagar kvar.... får fan magsår av att bara tänka på det. Och mitt i allt det här så ska jag o Karin åka till Prag, i typ fem dagar. De ska bli jäkligt kul, o äntligen få semester, men om jag ska vara ärlig så undrar jag om jag täntke överhuvudtaget när jag bokade in det. Men jag får väl ta med mig datorn o jobbet dit...

Sen ska jag hem, håller på o fixar i sovrummet, har sorterat så mycket tvätt, o de är så skönt o allt sorterat o sen bara köra på, de jävliga är väl när man ska "stryka" o jävlas.. de brukar ju ofta bara bli en hög med "rentvätt" som sen blir en hög med "skittvätt" men ja ska försöka strukturera det här. Sen ska jag o hubbe ut i skogen, anntingen med hans polare ute i Saladamm eller i grällsta skogarna. Igår hade pappa plocka lite kantareller, så jag försökte lära honom att söka efter svamp, han var så jävla duktig. Den enda jag måste få till är ett bra avslut, han var nära på tugga i sig den typ 3:e gången han hitta den så i ren panik skrek jag till åt honom, så nu bara står han 1m ifrån o ser skärrad ut när han hittar den, gha.. Vill att han ska sätta sig eller göra "skall" när han ser dom. Men dom som har träffat hubert vet ju att han lider av en viss utverklingsstördhet, så säger jag skall så ska han brottas med svampen, o då går den ju sönder..,  o sitta verkar vara alldles för svårt... herregd, men hur som helst så hittar han ju iaf på dom. ialla fall på gräsmattan, men engån hamna den bland massa andra "gräs svampar" o han utskiljde tarellen från de andra.. så han kan, men som sagt avslut bara. men de jobbar vi vidare på idag.

Nej ska fortsätta så ja kommer hem sen!

vatten från himlen.

vilket jäkla väder idag då - jösses. och en rikig måndag har det vart idag - med allt vad det innebär. Trött, pissväder, massor att göra som man skjöt upp eftersom man "fyllde år" i fredags o de tyckte jag att ja gott kunde ta en annan dag! och när man är mitt uppe i det så kommer de oväntat besök / möte från sthlm...
så nu ska jag sätta mig o jobba vidare. Men ja ska nog trycka i mig lite av de sista av tårtat sen mitt magnifika tårtkalas som var igår.. :-)

Helgen var skönt, o lugn, o rolig.
Synd att starfors festen INTE var som den var sist, men så kaotisk kan den väl aldirg bli igen, det var nog den mest annorlunda o galnaste fest jag hållt till på , på länge...

Bara blicka fram emot karnevalen, får se vad som händer då...
I morgn blire iaf kräftor o paj - gött! Suga kräfta är inte dumt...

Jag är så jäkla gad över den stora nyheten, som de har kämpats o jäklats o önskats, jag vart lite märklig när jag hörde det, dels för att det var så jäkla kul - för jag vet hur den långa vägen dit har varit,o jag är såååå glad för dera skull, obeskrivligt glad- men samtidigt vart jag helt uppgiven o ENSAM, förr kunde man bolla hur värdelöst det var, nu är jag "själv" o stressad... vet inte varför.. men de är väl bara så det känns... vår dag kommer också. Men jag är återigen SÅÅ glad ! :))

Nej som sagt ,måste jobba vidare, möten hela dagen i morgon, hela dagen på onsdag, o saker ska vara klara tills dess - INGEN kan förstå hur mycket familjen Andersson längtar tills den 25 september när den här gallerian öppnas....
Ett otroligt roligt år, men HELVETE så mycket jobb, en galleria slår man visst inte upp på en dag...

Sov gott med er!

RSS 2.0