lutan -

at the office,,

Sitter här nere o tittar ut - o tittar på smhi.se - Sol nu - regn lagom till helgen, precis som man kunnat tänkt sig!

MEN  -  jag kan fan inte var mer tacksam över den förra soliga helgen som var SÅ jävla rolig! helt klart den bästa helgen den här sommaren!
först ett poolparty utan dess nåde hemma hos elin som hade fyllt 25 stadiga barrar - grabbarna körde volly o damerna satt i fina klänningar o zippa drinkar o käka JÄTTE mycket av de JÄTTE goda tilltugget - Elin is DA partyfixare. Jag vart onykter ganska så omgående, med en grundning av risifrutti minuten innan första drinken - så var det som gjort för att slå slint. Men såå kul! Sen kom vi tillsist ner på stan, o även in på hottan efter att jag o Ako gått tre varv på stan tills vi kom på att vi måste ha tappat bort ingången..

Sen gick vi in o hade de jävligt roligt, minns inte riktigt vad vi gjorde, men jag hade ivf kul, spec i förtältet i öltältet! Elin Eriksson fick peta på röd djävul iaf. ha ha ha...
Sen gick vi till kebaben - Tusse o hela gänget, jag fick för mig att ja skulle käka falafell FYFAN va de smaka, de knullade absolut inte i käften som tobbe bosell skulle sagt. Sen börja Mary proppsa hela kebaben om att de var poolparty hemma hos elin - klövergatan!  vi kom aldrig riktigt dit, vi hamna utanför kuken, där skrek vi, men inge gensvar, bara ett sms "jag sover, ska börja jobba halv 7, vänligen gå" inte sluta vi för det!

Sen börja evelina ringa, då var hon utanför poolen, men då kom Elins mamma o fråga va som sysslades me "ääääh, ja ska bara dra till lite på poolskyddet så att inga kommer o badar" .... När maggan cyklade hem hörde hur ett helt gäng gorma " VAFA ÄR POOLPARTYYT??" ojk.
Mary diregera hem hela ligan till vår jävla pool o mer elelr mindre TVINGA i oss där, fyfan så kallt, lika fort upp o sen stod vi 5 pers i duschen o skaka tänder, en hel drös sov kvar och dagen efter var vidrig... o den här dagen fick man inte vara bakis skakis ordentligt utan de vara bara se ljuset i tunneln o gaska liv i sig själv tills 18 snåret - då var de dags för nästa poolparty.

Efter att man fixat sig ett jävla tag (mm, de gick långsammare än vanligt..) så kom vi till poolparty nr 2. jag satt mig vid kanten med en chippåse i knät, o sen kom en viss rickard o gjorde ett svanhopp framför mig som innebar att 45% av poolen var över mig, o chipsen, där satt man som en dränkt katt framför en hel fest där man mer eller minddre inte kände nån - sånt får en alltid jätte lycklig! Men festen var riktigt kul, in på hotellet.. började med att analysera en "svart" snubbe som blev jävligt fotad - gick fram o fråga "har dom här människorna aldrig sett en svart man förr????" "eeeeh, jag är Adam Tensta" ..smidigt.

Träffade på alla tjejorna, jag Elin E o Maggan drog ner till gruvan, där hitta Elin på ett riktigt gruvmonster som dansa som faen, vi kom den geniala - "utmaningen". Ja visst, utmaningar blev det, för att ta ett axplock :
Jag fick hångla upp en stolpe inne på dansgolvet i resturangen (jävligt ohygieniskt....)
Maggan fick ställa sig o göra en inbakad fläta på en gammal snuskig kärring utan hår
Elin fick tvinga sig på en stackars ensam tjej o skriva henens autograf över HELA hennes arm
Sen kom Bergek, han fick fråga 5 pers vart fan Tusse var (kanske de aboslut roligaste.. HAHAHAH)
Evelina kom in en sväng o drog till nån raggare, drog av han brillorna satt på sig själv o gickk en sväng för att sen lämna tillbaks dom
Sen tvistade Bergek upp de när han skrek : OS TEMA 10 M HÄCKLÖPNING!
Sen sprang han ALLT vafan han "kunde" rätt igenom en häck på bakgården, alltså då pratar vi om, I häcken inte över den, Så mycket som jag skrattade DÅ och efteråt har jag fan aldirg skratta, Tusse slår allt.
ah mycket mer hände, men jävlar så kul jag har haft!
Oh o de känns som ingen komemr kunna fatta de här inlägget, men då får de va så !!
Tjarrååå!

Tisdag.

Hej hej hej !

Jahapp, tiden har gått o inte är ja här mkt mer för den sakens skull. Men de är väl för att man har ett liv vid sedan av??
i går tog Claes uppehåll på fotbollen slut, FAN. 3 veckors om bara försvann, nu är de vardag igen. Men å andra sidan, vädret har ju vart kasst, så de spelar väl inte sån stor roll men endå. Den här sommaren har hittills inte alls vart som jag tyckt att den ska va. Förra var ju så sjukt rolig, men de är väl så.. svårt att få en lika dan.

sitter på jobbet nu, tänkte att jag skulle hem lite i tid idag, semester tider, helt dött i huset, men jag har så sjukt mkt o göra. Så man sitter iaf bara hemma o är stressad över allt som ska göras... som sagt 72 dagar kvar, sen öppnas salas första galleria - muscho. 

I eftermiddag/kväll så ska vi ut o gå iaf, ja o elin o kim, o hubbe får också joina. Måste komma igång med den här träningen, svacka totalt nu, claes har sunkat ner mig totali.

i helgen var vi ut - "old crew" taco o svava - super kul, lite turbulent i mellan åt, men så kan de gå :) De var iaf kul på BJ, ja säger bara disco boys - i min egan värld. ha ha.

Titta här ska ni få se vad min goding kom hem med efter en sthlms tripp förra veckan, som står fortf lika fina :)


hej!

Hej hej !

igår skulle vi prova på om de fanns nå fisk i järndammen - de slutade i kaos. Hubbe fastnade i linnan - claes fick en krok i fingret o fisken försvan...

Men lite fina bilder blev det;


Sen hittade jag den här godingen i arkivet;

Long time - no see.

Jahapp, sommaren har väl hittills vart regning som alltid. Den brukar börja starkt för att sen slippra ur, men de kommer!
För oss som inte är förskonade med semester så spelar väl inte de någon roll - här spars det - i höst blir de NYC! Förhoppningvis, eller en Amerika resa med både sol o shopping med hela familjen, vi får se - pappa fyler jämt, så nåt skall de göras!

Midsommar var iaf super bra! Riktigt lyckat o jättekul!
En o annan till festlighet har hänt..
idag så regnar det inte - så jag drog med mig helan o halva, o hubbe till järndammen med ETT metspö, haha.. ah fyfan vi kom hem lika fort claes fivk blodvite i tummen efter att hubbe trassla in sig i lina o kroken satt fast i claes finger, vi skrattade o skrattar än.

Claes va i sthlm igår o sov kvar hos rappe - när han klev av tåget o ja hubbe stod för att möta honom kom han med 1METER långa vita liljor - 10 st, har aldirg sett en sån mega bukett förrut, what a hunny bunny :)
I morgon ska vi nog dra o köpa nya soffor till vårt vardagsrum blir ng väldigt bra.........

Ikväll an hubbe slicka sin lilla pung för sista gången, för från o med i morgon blir påsen tom....... o min säng torr.

RSS 2.0