lutan -

96. höst is här.

Det kommer att komma ett alldeles eget inlägg senare idag som kommer heta något i form av "vill du böga nu?" detta inlägg är en resumé av vad som hände under gårdagens "mysdag" där claes höll i taktpinnen o föreslog "baka kanelbullar". Mer om det kommer, då det finns en del bildbevis.

Idag så flaggar jag in hösten rejält. Jag har druckit VARM choklad till frukost då jag höll på o frysa ihjäl (med kanelbullsdopp såklart) sen dammade o putsade jag av mina timberland stövlar. det är ett steg.. Och sen tog jag med mig mandariner till jobbet, japp dom luktar jul och är sura. Nu fattas det bara att man tänder ljus så det luktar lucia också. Men jag vill inte hoppa till december direkt i sinnet. Fast o andra sidan vore det ju bra jävla skönt,  nu börjar jag bli trött på otto. Magen är iväg i det mesta lägena, jag kommer inte in till skrivbordet ordentligt, jag kan inte knyta skorna, jag kan knappt torka mig om bena efter jag duschat, vissa saker vet jag inte om jag har kvar, för det synns inte längre - vad jag förmodar kommer detta inte bli bättre med tiden. Och jag tror att jag har en ganska så liten magen för o vara i v.27. hur som helst, i morgon ska jag åka till västerås,. hojta om någon vill med, ska dit på kvällen o kika in något event dom har i galleriorna (spaning) och jag tror jag måste ta tag i något som verkar ohållbart. Jag måste leta efter ett par mammabyxor. Insåg i morse att jag kommer inte kunna gå runt i leggings tills januari... o det är ett faktum att jag får inte på mig saker längre... FAN.

Aja, ikväll hoppas jag på o åka till Heby o simma o bubbla, säg till om nån vill med. Clanen är just nu jag o claes. Måste få känna mig lite tyngdlös.

Återkommer med vill du böga senare!

96

Japp. helgen is over. och det är skönt.
den blev jättebra! midnight gjorde succé!

nej, jag är så jäkla trött, men 96 dagar - o förvärkar.
Grattis till "paulineAhlin" och den kommande birkababyn :-) Vi kan väl sammanfattade det hela med att 2009 måste ha varit ett produaktivt år :)

ska till intersport o köpa gummiband o träna ryggen, kanske får med mig claes o simma också... we will se.

100!

ETTHUNDRADAGARKVAR,

kom hem från jobbet för en timme sen. jag började kl.7. imorgon är det dags igen, samma tid. har sånt dåligt samvete för min hund.

har ont hela kroppen måste sova nu. härlig fredag..


101. ballooons

men jävlar så jag har sprutat helium idag. många ballonger böev det, o fler lär det väl bli i morrn, mina fingrar är alldeles slut.

i morgon är det alltså 1 års jubikeum. o ni förstår inte vilka känslor som går genom kroppen den här tiden. 1 års sen idag det var VIP kväll... den nervöstatase kvällen någonsin med en stor stor klump i magen, fast samtidigt underbar kväll..., i morgon är det alltså ett år sen.. det blir galejj i gallerian, kom dit får ni se. har även skakat fram en lounge till mercato på plan 2.

på lördag är det dags för midnight scraper o spela. läs det lilla schemat nedan, måste sova nu. i morrn är det ännu en dag.med mer jobb..

 

1-ÅRSJUBILEUM

 

Jubileumshelg

Fredag 25/9 - Lördag 26/9

Butikerna är fyllda med erbjudanden. Välkommen att fira med oss!

Fredag

10.00

Träffa vår kanin som välkomnar alla kunder med ballonger och godis.

10.00-17.30

Butiksbingo*

14.00-18.00

Ansiktsmålning för alla barn. Clownen Sam underhåller små och stora. Minishower, sånger, mingel och signerade idolbilder.

17.30

Dragning av Butiksbingo

* Handla för valfri summa i fem olika butiker, det ger dig fem olika stämplar och tillsammans med rätt besvarad fråga har du chans att vinna presentkort på 500:- från Galleria Sala Torg.

Lördag

10.00

Träffa vår kanin som välkomnar alla kunder med ballonger och godis.

10.00

Midnight Scraper minglar och delar ut signerade skivor* vid deras merchandise-bås.

13.00

Dansuppvisning

15.00

Konsert med Midnight Scraper, gästas av Frida Öhrn.

* Handla för minst 300:- och du får en signerad skiva av Midnight Scraper. OBS! begränsat antal. Först till kvarn.

Alltid gratis parkering.

Öppettider:

Vardagar: 10-18

Lördagar: 10-16

Söndagar: Stängt

www.salatorg.se

Life logo - Colour

103. grek

i går när jag var ute med hubbe o gick runt elljusspåret så insåg jag att alla jag mötte kolla ner i backen. o jag gjorde väl likadant. men när man går med claes så skiner han upp som en sol till alla han möter o säger ett glatt "HEJ!" o han får alltid ett lika glatt hej tillbaks. ibland önskar jag att jag vore lika som han, med massa energi som smittar av sig. idag var jag lite små off när vi satt i bilen i västerås, så drog han till med ett av sina hysteriska skratt som bara han kan, o nog fan skrattar man med, åt vad vet man inte. Älskar min claes.

har vat på ikea idag o köpt allt nu, så nu är det klart inhandlingsmässigt till plan 2. vad som blir där får ni se under jubileet som är under fredag o lördag, kan ni förstå att det är ett år sen gallerian öppnade? Vill inte tänka hur man mådde för ett år sen.. då var de stress.

sen har jag pulat lite här hemma, älskar mitt hem nu, vart så jävla bra efter omöbleringen, köpte jättefina orkideer o stoora krukor, ska ta kort så får ni se :) sen tog ja o hubbe en långpromenad, har börjat fått in den vanan nu, o de mår vi båda två mycket bra av! sen blev de till o handla lite frukt, har käkat en riktigt grek inspirerad kvällsmål, grek youghurt med honung o sen lite färska fikon, mkt mkt gott!!

på lördag blir det fest, ska bli riktigt kul, med gallerians all personal o lite anant folk, o sen är det ju även 83ornas klassfest o sen midnight, kan ju bli en riktig kul kväll på hotellet!! synd att man är nykter, men det är tur att jag har nikita emelie som är lika gravid o nykter som jag :) vill försöka hitta nå vattengympa eller nåt o gå på, vore skönt o träna lite pass... men orkar ju inte me nå puls pass.... ska även på massage hos mördar mia i morgon, o detta ska jag betela för, fyfan jag komemr avlida, men min rygg behöver det.....

förresten, ligger på rygg med datorn i knät, jävlar var den skumpar, nu ser man verkligen ordentligt utanpå magen när otto tar fart!


potatis

vad är de för fel på mig.
jag har käkat en hel form med potatisklyfor, morötter o färnkål. jag törs inte ens tänka på hur många potatisar det vart sammanlagt, säkert 6 st. shit. det gick inte o stoppa mig, kunde inte ens avvara hälften till claes (som det var tänkt) så ska koka pasta till han nu... skämmes ta mig fan.

jag som har sån ångest att man gått upp som aldrig förr, JA jag vet - det hör till. men det är fortfarande inte kul. hatar mode,kläder o stil nuförtiden, det är skittråkigt, blääää- därför sitter jag hemma o doppar potatis i ketchup.. man ska ju ut o rulla på hotellet i helgen, fyfaaan..

mera..

lovade bilder från mina nya rum...
sovrummet ser lite kalt ut, men det är det som är så skönt just nu.. stort o luftigt, över sängen där tavlorna hänger ska en sänggavel upp, o sen där silverspegeln står lutad emot kommer en hel garderobsvägg...
Lite före... men en hel del bortplockat.
Vet inte vad som är felet att det inte går o vända bilderna åt rätt håll, har tom lagt in dom rättvända..
aja, kontorsbilden är det också strul på, så det kommer senare.
Kom hem från jobbet för en timme sen, pressade lite färsk apelsinjuice och åt keso o banan. gott! ska ut med hubbe en sväng nu o sen ska jag göra lite potatis o morötter o färnkål i ugnen med akaciahonung o flingsalt, det mina vänner.... morötterna har jag såklart odlat själv.. haha..

104. sjuk

i går kväll blev jag sjuk. vaknade upp inatt med feberfrossa o snor o torr hals. men nu sitter jag här på jobbet, har en hel del inför jubileet. Vaknade även upp till sköna toner av Magnus Tingsek i morse, han var på nyhetsmorgan. Denna man är ju helt underbar, fick lov att att dra igång "world of it´s own" skivan så då kom man igång...

Tänk om han kunde sjunga för mig på sängkanten i kväll när jag går o lägger mig. Så kan Bosson sitta hos Claes o sjunga för honom, då skulle vi somna gott....


105.

helgen är över. vilken bra helg det har varit.

i fredags blev det barnvakt åt alma en stund, hämtade henne på dagis och hon kom springandes och tjöt av glädje av att se mig o claes, sen sa hon innan vi gick, till dagis fröknarna "mi kas,mi hybärt,mï kåcka" min claes,min hubert, min lotta. små saker värmer oftast mest, älskade tjej.

senare var det dags för bio, flickan som lekte med elden, väldigt bra, satt o vart stressasd över allt som borde ha vart med o om dom som inte läst boken verkligen fattade. ettan var grymmare, men den här var jäkligt bra den med! men 2 och 3an hör ju ihop mer och det är mkt personer inblandade, så det är klart allt inte kan komma med...

sen åkte vi hem, gjorde en fruktsallad o somna på soffan. på lördagen vakna vi upp med solen i ögonen o vi gjorde oss iordning och vi gick ner på marken, mkt skit som vanligt o det var så drygt o flänga runt me hubbe som fastande bland alla människor. så vi köpte oss varsin chokladboll som såg ut o vara de godaste någonsin, sen satt vi oss vid aguelieplatsen o käka. dom var vidriga.

vid två snåret blev det att åka till heby på lunch, till värdshuset med kalle, macke o karin. mycket trevligt, sen åkte vi vidare till claes mamma o hägde där i solen o hade jättetrevligt! vart en riktig sommardag, soligt o massa mygg.              väl i sala tog vi tag i det tråkigaste som finns, tvätta bilen,  nu kan man spegla sig i den. vi drog o handla o sen börja vi sent på kvällen att möblera om, så nu har vi det absolut härligaste o stora sovrummet, i gamla datarummet. o sen vart datarummet i sovrummet, jättenöööjd!

vaknade upp imorse i ett ryck o fortsatte o plocka här hemma. sen åkte vi till heby hämtade lastbilen o for till gävle o skulle hämta fåtöljer till gallerian. det var bara där de fanns så pass många. fyfan o åka till gävle... i den bilen satt man som i en kyrkobänk, trodde ryggen skulle flyga ur mig av smärta. sen när vi väl var där o drog till varuutlämningen var de jättemkt folk där. kartongerna var skitstora o såg ut o väga massor. sen när ja skulle köra ut en vagn så kom en dam o sa "neej, sånt där ska inte du göra!" o sen hjälpte hon mig ut, o sen trodde hon jag skulle vänta på claes som kom med andra lasset, vi hade 4 totalt. så jag började ta tag i det där o skyffla upp dom på flaket "neej men neej! ja hjälper dig! du ska ju inte göra sånt där!" men dom vägde verkligen ingenting, så jag sa det att det är var hel lugnt, men inte då, hon skulle hjälpa till. sen när claes gick in o hämta sista lasset så kom hennes dotter på morsans order om att skjutsa ut den vagnen för det skulle inte jag göra.. haha.. lite gulligt! ja o claes kända oss värdelösa...

nu är skiten gjort ivf, ska till ikea en sväng till, men då blir det västerås. nu ska ja slappa till ensam mamma söker, imorgon blir det bilder på mitt nya hem :)

 

 


107. girl and the fire

Haft en mycket bra arbetsdag idag. Pulat lite på mercato o inne i gallerian.
Har dock en "smula" ont i magen efter Gömmans hembakta vaniljbullar som var förjävligt överjävligt goda, så där vart det ju till att trycka i sig. Ska slå igen kontoret nu och ta min vän hubert till gölje och gå ut och gå en långpromenad, skönt väder och sen så jag kan stå ut på bion, för ikväll är det dag! Flickan som lekte med elden. Mor min sa att den fick en svag TVÅA... att har min läst boken så hänger man inte riktigt med. Tur att man gjort det och jag blir så stressad över alla som INTE gjort det. Böckerna är ju grymma och man missar så mkt info om man bara se filmerna.........

Såg att jag ahde 50 unika läsare, herregud, i min ganska så tråkiga blogg, utan bilder o allt... vad står på!?

108. VIP. Smärta

108 dagar kvar.


I går när jag kom hem så tog jag tag i städning både i kök o på toan, det värsta delarna. Började i sovrummet, men jag rörde till mer än att fick något gjort.

Sen gick jag en långpromenad, var länge sen jag tog en riktig hurt tur på över timmen i allafall, något slags lathet kom ju över än ens med att man blev på smällen, vad spelar det för roll o gå ut o gå när man ändå ska bli fet. Summan sumarum är väl att man mår rättså bra av att bara röra på sig, än fast man inte losar i vikt. Tvärt om, 6 pannor upp..... :/

Den promenaden med ordenligt överdels streching gjorde susen för min rygg, scoliossmärtan var borta igår. Så till fotbollsfolket o madde kom så var det hel ok att hänga på soffan. Har även en massageholmgång inbokad av Mia nästa vecka... jag kommer ju känna att jag lever då..

Ska försöka hinna med en sväng idag igen, grymt skönt med höstvädret också! Sen ska vi på VIP/förhandsinbjudning till nya IS! som flyttat in i vårt hus, gamla blomsterverksta´n. Pappa o Marcus har vart där innan o kikat, för mig är de helt nytt o de ska bli spännande o se, hört att det ska bli grymt snyggt!
Kul!

I min kropp är det fredag idag, det svider ju när det är torsdag.
Tur att pannkakor kan trösta.
I morgon är det marken och bio - kan bli en toppen dag/kväll. På lördag ska min älskade vara hemma istället för att åka till strömsberg hela dagen, det är jag glad för. Sen på söndag blir det en sjujävla IKEA sväng, på två varuhus, och inte heller den här gången är det till eget hus.

Nej nu kopplar jag nog över telefonen och tar en lång sväng hem i sällskap med min hund!

109 dagar...

Min lilla nedräknare går lite fel efter UL. Men lite snabbfakta:

109 days left to go..
171 dagar av 280 har jag vart på smällen..
6e månaden nu...
v.25 av 40 (24+2)

Kort fakta. Och som ni ser.. 109 dagar kvar, och nu mina vänner är inte denna lilla kula Otto en dans på rosor längre, han märks, TYDLIGT.
Smärtan i scoliosen och svanken som även strålar ut sig i benet, 109 dagar kvar...........
Igår hade jag så jävla svårt o sova det värkte precis överallt, misstänker återigen foglossning, 109 dagar kvar...
Tror ju inte att smärtan blir mindre eller färre heller... januari känns långt bort, 109 dagar.

Skönt o stå, o gå, men det är svårt när man sitter vid en dator dagarna i enda..

Gud så jag klagar, nämde jag flåset? katastrof, 109 dagar...

flickan

Fan så snitsigt med en bio premiär av flickan som lekte med elden, och i heby cokså :-) Haha! Bra fixat där Carro! cheddar popcorn från Estrella! Men nu är det jag som får sitta med magen i vädret o svettas, sist var de carrolajna! :) Måste se män som hatar kvinnor innan, torsdag kanske.....

Sitter på jobbet och tror jag ska avlida av min rygg snart. igår var det helt outhärdligt att stå ut. Att inte ens kunna slänga sig på soffan för det gör ont. Skönast är och stå, men hur kul är det och stå framför tv´n då...

haft möten idag, igen, bra. hubbe fick besök av sin bästa hundpromenerare så han fick sig en ordentlig holmgång, så han har ju vart lugn.

har inge vettigt och skriva, så då slutar jag med det.

otto

Otto har vi hört idag! Det var barnmorskebesök och claes fick följa med. jag var dock nervös för hans skull, för han var så jävla nervös (än fast han INTE hävdar det). det började att vi kom in i väntrumemt o claes träffade nån som han minst skulle tro att man träffade där, o de blev bara sådär pinsamt det bara kan bli i ett såndär väntrum... Sen in till BM vi snackade lite om mina "kramper" som vi slogfast att det avr förvärkar och sammandragningar... lite om svininfluensa vaccinet, så vill jag kommer jag kunna vaccineras nästa gång, om en månad. Ska fundera på det. Men eftersom dom inte har något om att fostret skulle ta skada, men däremot OM man blir sjuk kan ta större skada, så känns det väl som det är lika bra o ta skiten... har som sagt en månads betänketid.

Magen mättes, och sen fick vi höra hjärtat som slog på ordentligt. Sen var det ju dessa jävla blodprover, vet inte vad som är värst, fingret eller armen. Smärtsamt är det. dåliga järnvärden, men det visste jag redan.

Senare idag träffade jag på en man, han hette otto. det klädde honom inte, otto är söt i min värld.
Otto var ju till en början 80% fulkul namn 20% lite gulligt. Men oj så gillar namnet otto, så förbered er gott folk. Men de sägs ju att det kan bli en tös också :-)

Nej nu ska jobba vidare, sen är det dags för o ev. tvätta bilen...

killed by a bus

fick i kris jobba på mercato idag. att vara gravid i springa omkrign i värsta ruchen hela dan har gjort att känslan av att blivit påkörd är påtagligen. tror ja vart påbackad också. värker i vvarje jävla del av mig. min scolios är ett helvete i denna period. jag känner mig som morsan.., stel, jävlig o gnällig.

nu ligger jag här på soffan, med magen i vädret, o kollar på ufc - dom har de värre, men det är ju ren idioti. jag ska ju bara dra mitt strå till stacken o fortplanta människan.


good went hell

dagen startade upp med en såklart god och stadig frukost till en solig krispig höstdag.
jag o claes åkte till uppsala, hittade en parkeringsplats mitt i stan som inte krävde pengar just idag, so far so good. jag hängde på honom på hans knäbehandling o sen strosa vi omkring, slutade upp på wayne´s för en tidig fika... mysigt, både jag o claes höll med om att det var en mkt bra start på en fredag, we were in love.

sen kom frida o hämta upp mig o vi drog till hennes "skola" som låg precis vid waynes o sen skulle ja hänga på på hennes examination (?) som uppdragsgivare. mkt godis o vindruvor, spännadne o se hur studiebranchen ser ut. träffade på emma och hingan, blir alltid glad av att se henne! :) vi ses på de konstigaste platserna....haha.
det gick bra, fick en del knepiga frågor, men äh, jag hoppas de gick bra, mest för fridas skull :)

sen stressa vi till ikea, claes hade bråttom till jobbet, det var inte lätt o stressa på DET ikea. stort. dit åker jag snart igen o planerar att spenderar timmar där. fick med mig de mesta av vad ja skulle ha.

sen kl 14 till 19 har jag vart så fruktansvärt arg. det tär på än. så kan de vara o jag tänker inte gå in mer på det, men ibland är det skönt o skriva av sig.. haha.. fast jag inte skriver något.. så nu är jag trött, trots allt godis o annat soker jag tryckt i mig. ska sova med hubbe, i morgon ska han o ja ta en långpromenad om kroppen o otto tillåter. nej madde, den där går efter den förra tiden, det är sju dagar påslag ungefär.. :( får det inte att ändras...

som sagt, ska sova nu.. efter en sup cola.

meeting

har precis avnjutit min härliga frukost den smakade lika gott som jag hade trott. självklart kom hubbe upp med kisande ögon fulla med morgongrus o gjorde mig sällskap över ett hörn macka. nu har han somnat om på sofflocket o ligger o har spasmer..haha... nej i väg på möte nu!

höst

Just idag har jag haft otroligt mkt roligt jobb framför mig. kom hem lite senare o drog till pappa kalle med tårta o födelsedagsfirande. fasar dock för mina sammandragningar som jag tror jag har till o från, har ju inte vart gravid så många ggr tidigare så det är svårt o avgöra. när jag satt i bilen på väg til heby så börja jag känna i ländryggen och i bäckenet också - början till foglossning? ja, man känner ju iaf smärta i delar man inte trodde fanns... men, jag hoppas det är en liten tillväxt fas... :)

kika på första halvlek i heby, sen ville jag jem o lägga mig på sofflocket, man känner i kroppen att man börjar bli lite svag. dock väldigt spännande då jag tippade på att mellberg skulle göra första målet o nog gav han de första 3 avsluten... fan, 17 ggr pengarna var oddset.. viserligen satsade macke en tia åt mig så det var väl inte så mkt o gråta om..

Åkte till ica i heby (älskar ica i heby) o handlade massa god frukost, skogsbärsfil, guldkorn,hushållsost,mjölk, crunchy müsli... Det blir lite lättare att komma upp då, ett presentationsmöte kl. 08.00 med en styrelse, hoppas på bra samarbete. Men det känns bra i gå upp i tid o äta en lång god frukost..

idol nu.

jobb

Efter en skön vecka på rhodos och en ganska så lång o slapp sommar så är jag åter på mitt kontor.
Jag tycker det är jättehärligt att få lite rutin och har massa roliga uppgifter att ta tag i. För ett par veckor sen så förstod jag inte hur jag någonsin skulle kunna komma tillbaks till veckorna fyllda med möten ocn måsten, allt kändes tugnt och fick lite panikångest så fort telefonen ringde. Nu har jag redan 4 möten inbokad i veckan och det känns skitkul! Skönt att man känner att batterierna är laddade!

Rhodos var ju toppen, som jag skrev tidigare. Man har hållt sig i skuggan med 20 i solskyddsfaktor, så det ser ut som jag legat i solariet en gång sen man sist såg mig! Skönt o inte ha den här solbrännan stressen över sig, haha..

Självklart så var inte väskan med när jag kom hem till arlanda, så jag fick den igår. Kände mig riktigt risig igår, inge smink, inga shampo , inte ens än hårborste... men men, länge leva naturlighet!

Jag och Otto har knallat in i v.24, times fly! Nästa vecka är det barnmorskan som gäller, då är det mätningsdags m.m. Han sparkar på för fullt o så magen har studsat på i solen, lite häftigt att kunna se det utanpå... Igår fick jag dock någonslags sammandragning, helvete vad ont det gjorde, var i uppsala o trodde jag skulle dö. Samma i morse, men det går ju över, men man får ju en tanke i huvet hur det kommer kännas den dagen fanskapet ska ut......
kläder börjar ju bli ett faktum nu, jag måste snart ta steget till mamma kläderna. Känns som en kniv i hjärtat när man ser alla underbara höstkläder... fuck. Tacka vet jag tights o tält...

nej nu ska jag jobba vidare, innan jag ska dra till ikea för lite rekning! hoppas ni har det bra med alla skolor o jobb :- )

rhodods

har sitter jag pa vprt hotell o surfar, jag hallr mig borta fran solen sa jag inte far nagra flackar i nyllet.
vi har det toppen, inte sett moln pa hela tiden. igar akte vi till tsambika o dar spelade vi beachvolly i vattnet hela dagen, game on. tiden glomde man ju bort o man bramde ju upp sig totally.......

rhodos ar lika underbart som vanligt, maten ar toppen o gamla stan urmysigt..
alma har blivit en fastersgris o ska prompt vara med mig hela tiden, det tackar man inte nej till. men ibland kanner man ju att ungar kan latt vara dryga o jag har en sjalv pa g....... nerra, otto kommer inte vara dryg :)

nej nu ska jag ut till poolen igen, lagga mig i skuggan o lasa i m in bok, hoppas ni har det bra dar hemma!
puss puss

RSS 2.0