lutan -

Fullt upp.

Ja en vecka har gått o det har varit fullt upp sen dess, påsken var jättebra, förrutom att man tvingade i sig skit bara för att man "fick", men de var så skönt att ha många "fredagar" o en "lördag", Det slår aldirg fel o vara ledig. Inget speciellt gjorde vi heller, skönt!

Happ, har iaf varit ute varje morgon o gått, jag o hubbe var fakstikt ute kl.06.10 i går morse, de är helt galet! Men de är ljust ute o solen skiner o man har "lazee - top noutch" som alarm, då kommer man igång :) Var nere på bygget från tidig morgon igår o rodda upp med alla staket som ska hålla nyfina människor på plats med diverse tyger o plancher, och idag öppnade det! Fasen så galna o nyfina folk är, jättekul :) Man kan ju bara inbilla sig hur de blir när HELA gallerian har invigning... Kul :)

Så iom att saker o ting tar sig så innebär det massor av jobb för Sala Torg´s market director..., så jag har jobbar arslet av mig, o de är riktigt kul! har en helt kompendium-layout som ska vara klart tills i morgon, men de blir nog att ta jobbet hem, jag blir så trött på mig själv för jag jobbar ihjäl mig på små detaljer som jag sen tröttnar på, o så får man börja om, så jag kommer liksom ingenstans...

Hade vart skönt o tagit en springrunda ikväll, men de är så mkt hemma som bör plockas med. Tråck. Dom hade SÅÅ mkt fint idag på Intersport, så jag tror jag ska gå dit imon o köpa in nya löpargrejjor, dom hade skitsnygga träningskläder, men skulle behöva ett par nya skor känner jag. Jag ska nog t.om lägga en slant på dom den här gången, jag tror det kan löna sig, fast de lär svida i kassan.
Men jag måste matcha min hund tror jag, köpt skitsnygg vind/regntäcke. Kan inte gå runt med vintertäcke nu när de är vår, men så fort han är utan o de är de minsta blåsigt eller "kyligt" så blir han förskyld..., känslig hund de där, kasst imunförsvar iaf, snart ska vi väl ta tag i allergiutredning på fanskapet. Värre än småbarn.

Imorgon är de freeedag!

 Fasters älskling, fast hon inte fattar hur man vrider bilden...

Påsk jö

mm, påskharen var tidig i år, ett JÄTTE påskägg finns det, med godis i, och äts..det gör det. Fyfan, jag e så jävla less på skiten men endå så går de av automatik att föra handen till ägget, grabba tag i skiten o stoppa in det i käften. Nåja, på måndag så går det rykten om att man ska börja på strategin till vårruset, ska nog anmäla mig till tjejmilen också...

Fan på lördag är det dags, Sarre-mannen...ska ner på stan nu och fixa den finaste buketten till begravningen. Claes får åka själv, känner inte att jag vill ta upp plats för folk som kände han bättre. Men så overkligt, förra lördagen var de full fart på han, o lördagen efter ska han ner i jorden. Fan!
Och att det ska behöva hända sånna här saker för att man själv ska inse hur kort livet är, och att man verkligen ska ta vara på det, och alla sina nära!

Kommer ihåg när vi var på tatueringsmässan förra sommaren, du hade varit med på massa fester o du har liksom alltid varit någon som bara varit med JÄMT, men de va först då jag insåg hur jävla störtskön du var OCH så oootroligt snäll! Det är inte många människor man träffat sådär o de första intrycket är att man tycker någon är så genuint snäll o omtänksam, skitgullig! Sen åkte vi till Heron city.. haha, Sarre var KUNG på Heron, "fyfan de häääär stället, oj oj, de är lätt de godaste käket!! - OCH det HÄÄÄR stället är ju typ ÄNNU bättre, men om jag var ER då skulle jag käka HÄÄÄR, de är helt klart BÄST!" haha.., "Sarre, brukar du vara här ofta o käka eller?!" "eeeh, hehe, aaaah, typ..SKITBRA!!" Han var någonslags guide för heron city, aah en riktigt rolig dag/kväll..., sen några veckor efter (sjukt att jag minns det och så väl, men de var just för det var JUST dig) så skulle vi ut på hootan, så när vi kom till bankomaten så kom du förbi o "TJEEEENA Lotta!!" o gav värsta kramen, vi kände inte varandra SÅ bra, men de vart nå spec iom den där lilla sthlm trippen, haha.., det värmde som fan o jag minns att jag blev paff att du var så jäkla genomtrevlig. Och sen dess har det alltid varit lika kul o träffa dig. Och vi skratta somf an åt dig senast i fredags åt dina marsvins inköp.., o den ena som "råka" vara gravid när du fick hem henne, haha..
Och nu.., bara borta. Helt ofattbart, det slår en i huvet hela tiden när man kommer på, och fattar de overkliga. Jag hoppas iaf att du har de bra, och du får rå om din mamma igen... Sov gott Sarre!


orättvisa.

Livet handlar väl bara om en massa jävla orätvisor. Hur plötsligt saker o ting bara kan på ett fingerknäpp förändras, borta, försvinna. Pratade om dig senast i fredags, o just nu är du borta. törs inte tänka på vad som har hänt dig, fyfan, vilket öde. usch...  svårt o sluta tänka på det. Ska krama om Classemannen nu.

week-end.

det går snabbt, vansinnigt snabbt, men det är bra - då kan man tänk att snart är sommaren här o de kanske känns som ett fingerknäpp sen de var "vår".
I fredags drog vi till Norrmanska på after work, ett jäkla håll-i-gång. Riktigt kul, o ja höll på o äta ihjäl mig av deras små-plocks-buffé. Sen kom Elin o Macke o hämta oss o vi drog till en mongolisk resturang i v-ås, den va lite kul då man fick plocka ihop sin egen wook i en buffé, o sen ställde man den till en kock som wooka allt till än.., gott!

I går så åkte vi till västerås igen, äntigen har jag köpt massa fint tyg OCH även sytt gardiner, fyra kuddar o en löpare idag.... not bad. Sen åkte vi in till stan, claes shoppade en massa fräscha vårkläder, o skor o grejer. Ja själv var bara inne på "hemmet-köp", köpte en hel del fint, men de bästa var en sååån gullig body och byxor til Alma, riktigt fina! Innan  vi drog in til stan så gick vi på Toys ´r us o köpte den häftigaste maskera dräkten till liam, det var pirates of carabean snubben, med bläckfisk huvet. vi tyckte den såg riktigt ball ut så vi köpte den i 4år pressent till han, när vi står i kassan ser Claes skum-plast-peruker, ett jätte affro o en med dreads, så han köpte båda två,så vi åkte runt i dom på ikea parkering o höll på o avlida i skratt av alla som blängde på oss.. ha ha.

Vid 19 snåret åkte vi ut till heby, robban o carro o alla satt i köket o liam var helt utslagen efter sitt kalas, så han låg i sängen, så vi sprang in dit med paketet o vi var lika ivirga som han att han skulle öppna det. han slet upp det o då låg den läskiga bläckfisk-masken uppåt. han blev TOTALT livrädd o börja skrika att han inte ville ha det där, så han sprang in till hela kalaset i  köket o as bölade o srek "KAAAASTA DEEEET!!!" haha.., ah alla börja ju as garva, o jag o claes var ju jäkligt nöjda med att runda av kalaset, men en sån succé pressent :- ) Herregud, sen när han lugna sig så sa han att han gilade piratkläderna,men masken var jätteläskig.. (den var fakstikt rätt creapy..) men sen idag fick ja ett MMS av carro där han var fult påklädd med alla ateralier inkl. masken :- ) Goding. haha.

idag har de ju vart skitfint väder, men sen vet jag inte vad som hände. Jag har iaf sytt, o städat.. men nu fick jag koma, ska slänga mig på soffan, i mon är de måndag o då ska de löööpas, så jävla kul med vårruset, ska nog anmäla mig till tjejmilen också :)) Nån som ska med? hehe..

Nej fan, time to die!


mål.

Yes, igår så bestämde jag mig för att haka på och.....springa VÅRRUSET! ska bli så jäkla kul! Jag och mina kusiner, Sara och sen två andra som jag inte riktigt vet, sjukt taggad, så nu är det bara lägga upp en träningsplan, skitkul ! Sen får vi pic´nic o grejjer, ah.. jösses.

Annars är det fullt upp, kändes som det var igår jag var på möte i sthlm, och i morgon är de fredag. Ser fram emot helgen, på lördag ska vi nog ta oss ann Västerås, måste köpa köksgardiner .., o till vardagsrummet.... ah. och måste fixa den bästa födelsedagspresenten till världens bästa liam :- )

Hej på er!

hundjävel.

Ghaaaa jag är så JÄVLA upprörd, nej förbannad.

Claes skulle ut med soporna när en GALEN PITULL/AMSTAFF kommer i full jävla fart in på gården helt GALEN, skäller o visar tänder o ser jävligt livsfarlig ut, snubben som äger hunden, ung invadrare (i detta fall känner jag mig rasistisk JA) han ropar på hunde som självklart INTE lyssnar på honom, ha är helt fast vid claes, o den stackarn är ju eg LIVRÄDD för hundar, han står stel som en stege. Idioten vrålar på hunden men helt utan resultat. T.om jag som står en bit bort och inte är rädd överhuvudtaget för hundar tycker att de är riktigt obehagligt hur den där hunden liksom är helt "tänd" på claes, "snart sitter den där fan i benet på han, va fan ska slå till han med" var det end ajag tänkte på. När karlfan kommer in på gården o ska försöka SLÄPA iväg hunden så hasplar han ur sig "öj, har du cigg eller?!" till Claes, och SVENSK som man är, säger han "Nej, tyvärr" Claes fick ursäkta sig för han inte hade cigg att bjuda på. Det minsta man säger är väl "GUUUUD, ursäkta, min hund, vet inte vad som "flög" i honom" och sen kopplar man den o går sin väg. Nej, nej, inte han, ha ba "fan då" o går vidare, vad i helvete ä de för fel på människan!?

Obehagligt när man har ett barn o en annan hund på gården, Hubbe hade med största sannorlikhet försvarat claes som fan, men jag är glad at han inte var med, törs inte tänka på vad som hade hänt, spec inte nu när han har sitt jävla skit ben.

Men jag är så aaaaaarg. idiot.


Super-helgen-här

Jaha dagen började med jäkt o stress - fotografering för Mattias Johansson till hemsidan, vad fan skulle man ha på sig? hårborsten försvann o allt ja skulle kunna ha var skrynkligt o strykjärnet - vart fan finns det?
Ah hitta på allt o komponerade det någorlunda iaf, o fingrar har man ju så man ju kamma håret med det.. fyfan.
Aja, som sagt det värsta som finns är väl att bli fotad?! Ah, jag tyckte det gck åt helvete, men de kasnke blir bra sen, we will see. Det var ju kul när man fick se dom andras bilder, alla var seriösa och hade gråa och svartkläder, jag körde på min corall-röda blus oxh as garva.. aja, det är ju tur att nån tillför färg o glädje på det här företaget!

Well, i morgon - då ska det först bli till att åka med hubbe grabben till skogsgläntans-pensionat, där ska han få vara tills på söndag, ska bli kul o testa hur det funkar! Men igår så dryga sig ju pappa med han, så han stäckte sig, fan, de som har gått så bra hittills, så nu lättar han en del på benet igen.. hur kan man inte bara låta bli.
Sen ska man hem och svira om och ta med sig kameran på axeln o gå på Hilding Vildings dop ! ska bli kul, ska fota massor! Sen får vi se om vi hinner med fikat,  för sen ska vi hämta upp macke o elin o dra til sthlm, först hälsa på rasmus o linnea, kolla in deras nya place (ska jäligt spännande) o sen käka någonstans o sen gå på ALICIA!!  o innan är ju salem al fakir, det ska bli så jäkla kul ! :- ) Skit mysigt ! Kul att rappe o linnea bor vid globen också, helt perfekt :- )

Japp de är min helg det, ska inleda bättre med thai snart tror jag..., Tja !

omotiverad.

Fan, det känns som jag har miljarder saker att göra, sitter här på jobbet och det bara kryper i mig, har massor och göra o det bara snurrar i huvet. Fast jag vet inte vart jag ska börja. Ska träna med Mia ikväll, undrar om jag ska löpa en sväng innan, ah, känsn jobbigt, känns som jag inte ens komemr hinna det. Mat då? det är ju förfan tomt överallt.
Helgen var trevlig, jag hade nog roligast på bussen hem.. som sagt, jag gillar att fotografera(s).
Igår så gjorde Claes Eklund någonting..., mm, han har gjort det igen. vi snackar.., akvarium, han och martin hade gett sig fan på att det skulle köpa krigs-räkor. Han på affären sa att man måste ha akvariumet såtendes en vecka innan man släpper i dom, "ah men det har", vetandes att den stod tom på golvet hemma. När vi kom hem så var ju allti jätte roligt o spännande för pojkarna martin o claes, och i morse var det sorg, alla räkor är döda.
stackars Jens.

RSS 2.0