lutan -

elk.

Man kudne ju hoppas på en bättre sommar, just nu ivf än detta väder - de är ju midsommar snaaaaert, ge oss värme - ge oss soool på en himmel som är blåå - var är du nu min sommar med små lätta moln? och så kom jag in på en trudilutt där. fint.

I morgon reser vi till Norrköping o firar midsummer. Till en början så drar jag, karin,  evelina o hubbe ner, så man kan säga att de bli full smackad bil efetrsom, hubbe tar upp hela där bak - så de blir trång i baksätet. Men de ska bli såå mysigt att åka iväg. Och sen på fredag kommer ALLA andra, det blir en hel del o jag hoppas att de blir fint väder - för fan så mysigt de ska bli :))) Ska bli kul o ha med sig Hubbe, han kommer ju gilla livet på landet skarpt! Tyvärr är han knackig i sitt ben.. :( Hoppas de är nåt som kan gå över.. snabbt.

I går var vi på älgsafari - med jobbet. Skitkul, älg bebisar, så jävla fula, haha.
Dom har ju ben som en annan nästan.. ha ha..

Bilder på det -

 
  
Ida o Isa o Mamma         Fasters älskling, skrek på varje älg! 
Göta..


week.

Jaha, här har jag inte orkat vart, nå omflyttningar o allt vad det vart i bloggvärlden.

Ja, förra veckan var de sista dagen för jobb. Man suktade efter den där härliga båtresan, som slutade i total k a t a FUCKING s t r o f. Ordagrant. Vi blev attackerad av mygg - så in i helvete med mygg alltså. Aldrig vart med om värre, trodde jag DÅ. Så de gick inte att gå i land någonstans utan vi brassade på dom tre öppna haven o kom efter typ nån timme till 3:e o sista sjön - "bad" hallarn. Macke o Elin var oxå med, o Macke ville inte följa med från början typ, så de var ju ett e v i g t tjat om att vi skulle vända hela tiden. Men skam den som ger sig. Vi kom till vår slutdestination o efter att vi skulle bege oss tebax händer det - soppatorsk. hoppsan.

Det vara bara till att skaka fram männens rolls roys .- c l a e s. Han fick ro, ha ha ha. Han rodde genom nästan 2 sjöar, så dela jag o Macke på den sista. Då börja alla mygg komma för solen börja ju gå ner. Vi stod o slog varann blodiga med några aftonblads bilagor.Och vi kunde ju räkna med att antalet myggor vid bilen o där vi skulle gå i land var de dubbla. Så vi stod redo med all packning o skulle bara hoppa av båten o kuta upp till bilen. DEN svärmen vi möttes av, jäävlar. PANIK. Vi sprang allt va vi palla till bilen o hade säkert med oss 350 st in, så de vara bara till o slå hej vilt om dig, o vi såg inte ens ut för de var så  mkt mygg. Aldrig haft sån panik förrut, Hubbe vart hetl tagen o vi trodde fan skulle dö, han hade myggbett... Kolla på bild sen.

Sen dess har de inte hänt så mkt, jag har tagit tag i vårt hem, eller iaf i att göra en STOR griffeltavla som ska sättas upp i köket på kaklet för en ful lucka som måste vara kvar till ventilationen. De har ju bara tagit ett år.. drygt. Men nu så. Ska hem o måla andra gången sen ska jag försöka montera upp fanskapet oxå. Kan tipp en hundring på att den blir liggandes i ettt år den med..

Får se hur helgen blir, kanske sthlm, men iaf examens fest för Maggan  på lördag!
Nej, hej på er!

Hubbe hatar kryp lika mkt som Matte.    Brukar ni oxå få myggbett som köttbullar?

på dom sju haven..

ikväll är de båt - klippor - o grill :) How nice!

i går så stavade jag iväg en bra jävla bit, vart borta i 1.5 timmar, o de känns idag i hela ryggen, skuldrorna, det kan nog vara rätt så bra träning för min krokiga rygg.
Sen åkte jag till åkrahallen och fick ÄNTLIGEN tag på jordgubbar. Varje kväll jag har vart där har de vart slut.
Sen så tog jag  mig för deras "plocksallad" de är ju som ett Cupido juu! BRA åkrahallen. Ni kommer rädda många av mina kvällars matångest! Tog ganska mkt o de blev typ 44:- dessutom,  de är ju kg pris.., inte dumt alls.

Nu vill jag sluta så jag kan få åka båt med mina raringar!! :)

ace | head

Mitt huvud dånar, har druckit otaliga liter vatten idag, men nu slog de mig att jag tror jag har en jävligt ostrechad nacke eller så har jag nån typ av nackspärr, värmen på detta kontor hjälper inte till heller. Jag har massor av saker som jag borde sätta mig in i... men jag orkar inte. Skönt att de är torsdag imon, o slutet av den här veckan, och vi ska åka bååååååt, fan så mysigt!! :)
Tror bestämt att jag ska fixa en digitalkamera - Jepp!
Nu lät jag som min mrosa, men jag har ju bara min systemkamera o den är lite väl otymplig o ta med sig. Ska kolla upp va dom ligger på.

Jag är riktig i köpartagen. det borde jag sluta upp med.
Vill köpa nya utemöbler o fixa till i trägården, sen så tog jag o claes tag i skitrummet igår, håller på o plockar ur de så vi kan måla o lägga golv, så där behövs de saker. Sen vill jag köpa mig nya stavar, teleskop, ett nytt träninglinne, o tyngder. Mm, här bör vi prioritera hör jag. Sen har jag en bil kom jag på, den skramlar, o sen så lyser en något varnande lampa i den. Sen så har jag en hund som jag funderar på o klippa kulorna på..., det vart mkt i slutendan.

Igår vart jag på lite bättre humör efter att jag avr ute o sprang en timme, hitta en ny skön väg uppe vid gruvan, jättemsyigt. Kändes som jag sprang i typ 30 min, så jag hitta nya vägar hela tiden för jag ville springa längre så då hitta ja den där längan, o så slutade de på 60min, de var skönt. Men mina ben var trötta sen stavgången morgonen innan. Jösses, de ser så fjantigt ut, men hjälp vad de känns dagarna efter!!

Ska vibba lite idag har jag tänkt, mest överkroppen o sen strecha o massera bena - o sen greppa tag i stavarna o gå en rejälbit, hade vart kul o ta med sig hubbe, men han pallar ingenting i den här värmen.

I går efter springrundan så kom jag hem till min underbart väntade smörgåsen från Jernvägscaféet! ÅH. I sedvanlig ordning så tog jag fitnessciabattan som den så hurtig heter, den är underbar, med massa frön o nötter på! O sen svängde jag ut o tog parmesan o mozarella istället för kycklingen GOOOD! Den var nästan snäppet bättre. Ikväll ska jag nog göra en stor fruktsallad, var suegn på de igår men då fanns de inte en enda mogen frukt på åkrahallen. ig. När jag skulle lägga mig så kom jag på att ja hade en liten  burk tigerbalsam någonstans. leta rätt på den o sen smörjde jag in utsidan av mina knän, kändes ingenting, så jag smörjde in mer, inget, börja massera, tog ännu lite mera, börja massera in vaderna, INGET hände. sen 3 min efter att ja lagt mig i sängen, holy smokey trodde jag satt eld på mina ben, jävlar amalia vad de brände. Sweet child, men nu känns dom bra! :)

Köpte en mattidning igår, ha ha, kände att jag o claes kanske lagar mat MAX 2 ggr i veckan hemma, så jag behövde lite inspiration. Var massa super härliga grillrecept OCH massa läcker midsommarmat, typ buffé, så då vart jag sugen på midsommarafton o då kom jag o tänka på - vart ska alla fira den....??



varmt.

det är varmt, jag har saker o göra - men inget känns kul, allt känns som en uppförsbacke, ja kommer aldrig fram liksom... men mest är jag bara arg på mig själv, eller att folk vägrar se i gråskala istället för svart o vitt.
Det är nog bara vänta ut det, sen får man bara inse att vissa saker är som det är.

Hoppas de blir fint väder på torsdag, då blire kanske en båt utflykt med pick nick, gud så mysigt :) De är i rätta andan för hubbe, han ville ju ta fiskekort förra året, men jag tror vi skippar fiskandet den här gången...haha..
Nej nu måste man inse att man är på jobbet för att jobbaaaaaa

jo då

Helgen är förbi, måndagen är här. En helt ny vecka att blicka fram åt!

i fredags kom de lunch-gäster, sen drog vi till uppsala, Claes, martin, madde o kim o jag. En väldigt trevlig dag, en del shopping välbehövligt.  Sen hem o käka, o sen glodde vi film, a good friday!
På lördagen studsade jag upp tidigt, tog en stavgång på timmen, fortf svårt med dom där jävla stavarna, men jag försöker vidare.. sen åkte jag , claes maggan o madde till jervägscaf´r o käka frulle, smoothie - Gott!
Vidare till västerås o Maria Norrmén som fick fixa till mit hår - så där som det var tänkt från bröjan, o hon lyckades, det vart PRECIS som jag ville ha de, de brukar ja ha tendens att ALDIRG bli som man vill ha de,men jag är så jävla nöjf, ååh va hon kan! Det bästa är att det inte ser ut att ha vart hos en frisör ens, bara naturligt ljusbrunt, precis som jag ville ha´t! :)
Sen lite mer shopping...

Hem o plocka o fippla, bubba fram lite stolar bord o en grill - sen vart de grilla av. Carro, Maggan, Karin, Elin, Kim o sen kom Emma förbi ens väng också. bubbel o jordgubbar - fyfan, sommar!! åååååh, va underbart det är.
Sen slog de oss att vi skulle till hotellet, men som alla vet kan man inte gå till hotellet med mindre än en flaska bubbel i ådrorna, så här skulle de groggas på, sprit hade vi me dessvärre inge groggvirke. Vad gör man då? Jo! Man tilvlerkar sitt egna! Så där stod vi 4 pers o gjorde en juice på allt skit vi kommer över,. haha ha, "stay sharp and alert" drinken gjorde dock ingen succé. fifan.
Hottan blev det o de var ju kul till en början, men sen urartade det o jag har aldirg kännt mig så dum o naiv, har svårt att släppa det där, eller den där människan kanske jag ska säga.det bara gnager i huvet på mig.

SEN i går - så spelade jag golf!! Så jävla roligt! Ja, claes macke o Elin i sävne, ha ha skiiiitroligt! Men jag vette fan alltså om de är nån sport som ja kommer syssila ihärdigt med, ja som sa till evelina att det var nåt ja skulle satsa på till den här sommarn..., men ah, nångång ibalnd absolut!! hubbe var också med o han var ju galen...
Men de var riktigt mysigt att strosa runt på den där banan, o när man väl fick på en jävel - shit, då vare grymt :-)

i morse stavade jag iväg.. o halvvägs så kom ja på en upptäckt - jag hade ju stavarna fel, nu gick de ju bra mkt lättare.. :)

So long!

RSS 2.0