lutan -

Coktailraj!

snart ska jag spurta ner på Syster Emma och köpa tidernas drink-tillbehör, för imon ska de bli coktailafton i uppsala, de ska bli galet, det engelska-språket ska också hostas fram, och det ska bli CUPIDO, fifan, inge dåliga grejjer inte! Så jag ska ner o köpa pineapple sourz, vaniljvodka och lite annat shit,  min drink komme göra en sjujävla succé. Hard and deep shit alltså jag snackar, heavy!

Claseman får man inte se mkt av i helgen, han ska ha match idag, samling 18, så de blir väl i midnattens timmar den fan dyker upp.., och i morgon så har han bowling med laget och ja ska till uppsala och på söndag tror jag varken han elelr jag har så jävla mkt i utbyte för varann, men de kan de vara värt sörni.
Idag ska ja o hubbe upp till familjen upstairs. de skulle bli good mat och sen ska de SÅKLART ätas en påse nattigodis! Vi snackar fredagsmus i andra dimensioner!

Hepp o livboj!


Kaos

Ja, det är onsdag idag och det har hänt mkt sen i söndags.

Martin kom hem från Oman-landet, som vi har längtat, jag och claes fick oss en varsin jättefin "palestina-scarf", med lite mer piff, inte den gamla vanliga rutiga duken.., jag fick en lila med toffsar, and i LÖVE scarfs! Så jag blev alldeles till mig!
Sen... ÄNTLIGEN... så bokade vi biljetter till.... A L I C I A  K E Y S ! Martin har ju gnatat nådigt om det där, och han har redan ursäktat sig om att han kommer få en kraftig och någt akut erektion när han ser henne, helt ok om han inte står bakom mig. Så den 8e mars, jag, martn,claes,macke, elin, rasmus o linnéa! Ska bli jävligt roligt, sen ska vi väl hälsa på rasmus o linnea innan eller efter o se hur fan dom bor , dom bor ju granne med globen! :)

Sen i morse...

Då kom Marcus in helt jävla hysterisk, så jag trodde jag hade försovot mig som fan, men nej. han skulle ha skjuts SNABBT till akuten, han trodde hans blindtarm hade exploderat. Så upp o klä på sig o iväg. Det kändes som ja hade med en gravid kvinna o göra, ett jävla stånkande o helt oresonlig.
In på akuten, de försat de frågar när han står där o nästan ramlar ihop är "cash eller kort?" Marcus ba: ...va?? jag måste ha hjälp?! "mm.., vill du ha räkning kanske?"
Vilka jävla idioter!

Vi vart inskickade på ett rum, med EN säng o en pinnstol.
In kom en feminin tarm till sjuksyrra  o skulle skojja friskt, tappar allt o bara drummlar med alla jävla nålar, Marcus ögon var som kastruller när han skulle hitta "något" bra kärl.
"dåså, då ska labbet titta på proverna, det tar två timmar, sen om 10min till 2 timar kommer en doktor, ring om det är något!" Jag trodde ja skulle dö, 2 TIMMAR!?!?!?!?! med en gravid karl!!!

Jag gick ut till bilen o skulle läsa vad som gällde ang. parkering, man beövde ett parkeringskort som man skulle få i receptionen. Sagt o gjort, ja ringde på o de kom ut en skötersa o fråga vad de gällde "parkeringkort!?" "jaha, ska du söka först?"  "eh, ja alltså, inte vet ja, jag vill ha ett kort?" "mmm, du kan komm ain här, kortet kan vi ta senare..." hon stänger in mig på ett undersökningsrum o börjar ta på sig handskar o stetoskop. Hur fan ska jag förklara det här tänkte ja, "eeeh, alltså jag vill ha ett parkeringskort?", då slängde hon av sig hanskarna o gick ut o hämta ett o räckte över snabbt. Vart hon sur för hon inte fick undersöka mig, vad var det hon inte fatta när jag sa första gången att jag ville ha ett kort?!?

kom in till marcus när en läkare kandidat jäkligt snygg sådan kände igenom honom. "är det du som är systern?" jag nickade. "då kasnke du skulle vilja gå ut igen, för jag måste känna igenom hans ändtarm!" Marcus ögon blev om möjligt ÄNNU större, jag o log o gick ut igen. Tänkte växla pengar i receptionen o köpa en läsk, tog en lapp o vänta såg att sjuksyrran satt innanför glaset men verka vägra o ta ögonkontakt med mig. Sen kom en halt kärring o tog lapp, då jävlar sprang hon  ut, o så vinka hon till den halta ärringen som sa att hon hade numret efter det som hade visats, "ja men det går bra ändå" , vafan?

Sen fick vi vänta ytterligare två timmar, marcus fick ett par rejäla doser morfin rätt i låret sen var ju han ett jävligt underhållande sällskap. Sen blev det en avdelning o de konstaterades blindtarmen, jag fick sympatimagvärk nr vi skulle in i rummet o då hör jag någon säga " Lotta? Hej!!" då var det björn nykvist mamma som kom! ååååh så lycklig jag var, hon kom o pyssla om oss och frågade om jag var hungrig, Marus den fan fick ju fasta haha, så hon kom in med en bricka med mjuktbröd,påläg, mjölk-kola-youghurt, te åååh ljuvligt, skulle kunna sända in dagens ros till henne! Då fick marcus en morfin rätt in i blodet o då jävlar yla han om mjölk-kola-youghurt.. haha, då skulle de få han o somna o sen raka magen o jävlas, då drog jag hem.... ah herregud, jag är helt slut, 6 timmar på pinnstolen satt sina spår.....

Nu ska jag dö framför soffan..

tidernas buffé.

igår var det meoldifestivalen, ja säger då det. Visst, de var kul att "headline" var med, men seriöst, låten var ju fan i mig bland det värre!? Markoolios hitar slår ju igenom me en desto högre kraft jämförelsevis med det där skiten, nejfyfan. Den kasnke blir bra ju mer man hör den, men nu är det tveksamt. Vi satt här hemma o käka tacos, ja, clabbe, macke, elin o rasmus, se kika vi på ovannämda, o sen körde vi WII med OS, vi spela non stop till klockan var halv 2 på nattetimmarna (o jag, jag ahr träningsverk nu). Jäklgit kul! Bestämde oss nog också för att ta tag i saken o dra på Alicia Keys, spec nu när rasmus o linnéa bor granne med globen/hovet! kuul!
När Macke o elin åkte o ja skulle gå o släcka ner såg jag att de sprang in 2 yngligar på gården, hann precis släcka, i hallfönstret ser ja hur tjejen börjar ta av sig kläder o ska pissa mot huset, fan va ja dångla på fönsret, hon ställde sig upp med murvan mot mig o såg frågande ut, "vadå?" så jag vifta bort henne, då såg det ut som det slog henne aha, får jag inte pissa här ?? ok, då gå jag vidare", mycket riktigt, damen löper mitt emot mot grannen, vi öppnar sovrumsfönstret o frågar hubbe vart  "busen är" o ha blir tokig o skäller som en idiot,  så hon kom lika fort från det huset.. ha ha..

nu har jag vart sugen hela dagen på onyttigheter, min kära vän claes har försett oss med en lite buffé vi snart ska hugga in på Ben&Jerry´s - chew chew (det enda RÄTTA), en delicatoboll, en kexchoklad, haha..fyfan, men i morgon är det måndag o snart är de "köping"


Saved by the bell

I måndags så var saldot på mitt konto exakt 1000,77 :-.
Jag hade ingen backup och är alles totale barskrapad så att säga. Då i måndags så upptäcker jag i ren panik att huberts medecin (värdefullt som guld) är slut, vilket han måste ha. Den kostar 500:-. Vet inte om jag inte har velat tagit in den informationen om att burken närmar sig slutet, hur som helsts å kom det som en chock.
För jag vet ju att i morgon så har jag min REHAB tid med Hubbe o där pratar vi 500:-, alltså, jag skulle inte ha ett enda jävla öre över och lönen kommer på måndag.

Så det här med Elin´s fest har varit rättså uteslutat fast jag inte velat insett det.

Sen så nu ringer morsan och berättar att jag har fått in 1.900:- i återbetalning på min bil jag sålde, och vem betakade den försäkring - jo jag! Det var som det kom tårar, nästan 2000:- i min misär, det är som jag vunnit på lotto vill jag tala om!
Så imorgon på strömsholm så ska jag köpa ett 5 kort för 2 000:- så har jag liksom den utgiften gjord. Tjoho!

Börjar komma iordning på mitt kontor nu, har vantrivts länge, men igår åkte jag till ikea o köpa massa nya saker, nu ser det riktigt bra ut. och strukturen på alla papper ska vi inte prata om... : ) Sen håller vi på och tar fram nya visitkort o ny webbsida, riktig bra blir det! Ni kan inte för era liv ana titeln... ; )

Nej nu ska jag ta mig samma gott folk! Kanske ska unna mig lite kvällsmat ikväll ?! hurrey!


Aaaaaaj

så jävla ont i huvet jag har!! fyfan, ska lägga mig på sofflocket, tur man har en karl som tar hand om än, han lagar sin specialité - köttfärsås, fyfan vad gott.. jag dör nu.

Länge leve måndag.

Måndagen besegrar allt, den slår igenom allt och den vinner alltid. Man förlorar jämt mot måndagar. förrutom när det gäller att vara en duktig motionär, som jag än så länge har planer på att vara.

Helgen var jättebra, hade super fredagsmus med Martin eftersom den fan har begett sig till Oman helt by himself igår, (vi förstår inte heller någonting). Sen i lördags var det dags o preimär kika på Robban o Carros nya supercharmiga hus, så där blev de sallas/pizza, skitsnack o en massa bebisgos med hilding o liam, melodifestivalen sågs de på från dom där tvillingarna, jag tycker o tänker inte så mkt om någonting förrutom my dear bear. jag har konstaterat att jag förmodligen gått o blivit nerkärar totalt i den karln. Men claes tar det med ro.. Karin däremot o hennes brorsdöttrar, man har nog länge varit en förebild för dom två småfisarna, men from i lördags när han trollade med dom, så komemr jag nog ALLTID se upp till dom... Om my...

Fick fotojobb i lördags, ska fota fisen Liam, då de skulle bli tavlar av han i vardagsrummet, o sen ska ja fota Hildins dopkort, trevligt!

Nej fan så hörligtmed vår.. vååååår.

  
Troligtvis en av de bättre somrarna någonsin..

Hjärtedag.

Idag är de hjärtedagen,  den enda dagen man kan äta choklad med lyx o finess, och det skall de göras! Sen ska vi äta god mat och dricka bubbel sen nyår.., färskvara! Måste fira att Claes är träningledig i en vecka, sånna veckor växer inte på träd! Men de blir inte mkt vila endå för han, för ja ska nog allt släpa med han ut o springa nästa vecka :)

I morse klockan 07 åkte vi till s.holm, de var helt Ok me hubbes ben. thank god.  Och sen var dom trevliga o rabattera besöket. Inte ofta, man borde fan satsa en portfölj på djursjukvården.

Nej nu ska jag göra nåt vettigt, GREYS btw, aaah, det är då ständigt en skvätt gråt på det. dom kan ju INTE göra slut!! aaa...

  <3 TEAM


spring mera som en zebra

VÅRväder.
LJUVLIGT.

Passa på o sprang ida, men tog nog lite vatten över huvudet..., orka inte hea sträckan i ett språng, fick gå lite, men de vart iaf 50 min.., skönt som fan!

Vill ut o fotografera.., soon.

Hubbe är dåligt i sitt ben FAN, vad har hänt, hatar bakslag och ovishet, men i morgon ska vi til strömsholm, ska åka kl.07..

Hur härligt är dte inte att lägga sig på sofflocket, nysprungen, nyduschad, nyäten och bara ha MASSA bra v o insupa sig i, GREYS.. Å!

Vill gå på festlighet snart, det är fan skam så länge sen jag insöp alkohol o gjorde nåt festligt av situationen!


Euforisk!

Ja, nu är jag i den där euforiska bubblan igen. Gillart!

har fixat och donat och nu "bakar" jag "det perfekta brödet" av Paulun, vet inte om de gills att kalla de för baka när man bara fyller på vatten..? Well.. Hubbe har sett ut som en lagkapten idag när han har gått omkrign med ett rött bandagde en bit över hasen, han har fått nått sår där efter op. o skorpan som var enorm och inte klar att pillas av, är nu avpillad... någonstans i sängen, sånt gillar man när man bäddat nytt "leta skorpan"......

Nej nu ska kolla till mina "brön" o sen göra lite fruktsallad.. sen blir de färskbröd o skinka !

Förresten, what a suprise, när jag kom hem så var det JÄKLIGT fint i sovrummet, tror ni inte min karl har köpt världens finaste kuddar på indiska när han o morsan var där idag, oj oj.. de är min karl det!
och då kasnke földfrågan blir, vad gjort svärson o svärmor på indiska..? Det hade jobb i västerås o sen skulle det in til stan för att köpa en kostym åt Claes.. och då kan man ju undra varför... Jo, för karln har sadlat om i karriären.. haha..

Won-da-fall

Ja men herre Gud, nu har jag precis typ kommit hem, från en riktigt bra löpar-runda, (inte som en tik). Sprang 20 min ungefär, tog en lagom-rutt som jag visste att jag skulle orka med, och jag kunde nog ha sprungit en bra bit till, men det känns bra inför den här komande tränings-våren! Och det bästa av allt - det är fortf ljust!!!!!! känns kul att kunna springa lite roligare vägar nu, upp i spåret, skogen och lite överallt, jag är ju livärdd när det är mörkt! Visserligen tänker jag så här.., skulle man som våldtäcksman verligen gömma sig mit i skogen o lurpassa OM det skulle komma nån o springa.., så kul kan de väl inte vara att våldta en svettig springare så man sitter så o väntar, men vem fan vet, jag tänker väl ite som dom överhuvutaget.. ehm.

Så nu är klockan inte ens fem, ska slänga in en tvätt med sänkläder o handukar, förska piffa till i sovrummet och sen ska jag ta en proteindrink..., det är br ao träna när man har kris i kassan, då nöjer man sig gott o väl på en choklad-drink o banan... :)

det var dere!

nostalgi,

Det är inte alltid man skriver två bloggar på 30 min, fan fishfood var ingen goo, jättemörk choklad, Clabbas chew chew var mkt goare, o de visste man ju-aja.

Kände bara att jag måste dela med mig av min lilla nostalgitripp som jag var med om igår.
jag o hubbe skulle hämta Claes efter matchen i Heby, kände att jag ville ha med mig nån gammal skiva man inte lyssnat på, på länge. Fick med mig nått i farten o de var "Hits 99" eller nåt. OJ, vilken resa i minnernas tid.
det var tex, "lullabuy" [stavning], Blues-bortom dimhöljet, ah m.m, m.m. det var verligen det jätte tajta gänget, Karin, Elin, Maggan och jag. Typ den våren när vi gick i åttan o jag skulle åka till Maldiverna och det var kaos för alla skulle bort utom Elin, ha ha, eller hur det var. Ja, säger då det.. Those were the days...


Ben&Jerry

Nu ska jag slänga mig på sofflocket och prova min BEN&JERRY - Fishfood! Den var det marsmallows och chokladfiskar i, kan falla mig i smaken! Måste njuta av det till "I en annan del av Köping", helt ljuvligt, Tobbe slår ju allt.. haha!

Helgen har varit jäkligt bra, jag spela wii igår så jag har träningvärk idag.., men mer sånt blir det,  i morgon börjar det nya livet nu när snön är borta, så då ska det ut o springas, därför lär man sätta i sig en ben&Jerry´s nu..

Torka.

Japp, fredag igen, den här veckan har fakstikt gått fort! Idag sörjer jag mest att det var verkligen en månad sen livet vart hetl sjukt underbart, att bara stänga av datorn för gott och släppa allt i två underbara veckor för att bara ladda upp batterierna och ha två av dom bästa veckorna någonsin... Fan, vad fort det gick! Varför tog man inte vara meeera på dom där veckorna ?! VA?! ah.. give it back. Och inte blir det bättre i själen att farsgubben drar på tisdag till landet vi kallar thai.

Som sagt veckan har gått fort, fast man inte har haft så mycket att göra, har haft en mycket annorlunda människa här i 3 timmar som skulle köpa min bil, herregud, min hjärna var som en sån där kikare som man tittar upp i mot ljus, o sen snurrar man på den så de bli miljarders med färger och former, jag o claes satt i soffan som två tomma pungar efter han slängt igen dörren. BJP blev defenetivt INTE såld till honom, däremot åker han till Västerås idag.., känns lite vemodigt, man har haft många fina år tillsammans nu.. :)

Annars känner jag mig mest jäkligt fattig, jag vart riktigt arg på Claes igår för att han köpte en ost på ICA för 73:- med mitt kort, då kan man snacka om att ekonomin torftar ordentligt, det är liksom inte varje dag man slänger ut 8 000:- så där bara... på en hund.

Hubbe verkar deppig idag, han har sovit bort hela dagen och verkar trött på ALLT just nu, men vem fan skulle inte vara deppig o gå runt med en sån där fjantig ruta rakad på stjärten.., jag förstår grabben. Men när vi kommer hem är det dags för fredagsmus, grisöra för han del o godis för vår, och en Martin hoppas jag på. Vi hade en trevlig kväll i onsdags men varsitt glas kallt vitt vin, kanske ska ner på systemet o köpa mig nåt gott.. nej, fan de är billigare med vatten... jepp.

Håller på och göra en folder om vårt företag idag, var ner o fota på stan, jag längtar såå mkt till våren när man kan fota mer ordentligt, och jag vill fota på ALLT utom hus.. ha ha.., gå gärna in på hemsidan igen förresten till sala torg, det händer en del...
hej på er!

Invalido.

Japp, min invalido är hemma. vi har handikappsanpassat hemma, så jag tror Hubbe är nöjd. Haha, sängarna har vi tagit av bena på, så han kan "gå" upp i dom, för där SKA han ju bara sova om nätterna. Annars är han pigg o glad, eller glad är kanske fel ord, han har städnigt tristess, det gör väl ingen glad, o de ska han få ha minst 2 veckor till..., men han börjar gilla buren han hänger i.., vad ska han göra, bara gilla läget!

Helgen var skön, i fredags blev det thai/pizza i heby, sen hem till macke o elin o kolla på hjälp OCH spela wii - OS. Elin var slog en hel del värdsrekord, b.la i sput - det var hon en jävel på! Sen kom vi hem på sena natten..
Lördag åkte ja o mamma o hämta hubbe vid 12 snåret, på strömsholm, o claes var i gruvan med laget på "höjdbanan".  Sen när vi kom hem så var jag både jätte sugen på att "vilja" gå ut, när de bjöds till fest, men jag avr oxå jäkligt sugen på att hänga hemma med en påse från natti.... Men sen tog jag beslutet att gå hem till Madde på förfest och käka  KAJPAJ, fan den slår ALDRIG fel! Det var trevligt, sen lagom till att dom skulle vidare till frälsis o ja till natti för inskaffa min påse små godis så brast nåt i min näsa, jävlar vad jag blödde, så lite lustig såg man ut när man plocka ihop godis med en stor blodig tuss i näsan, men så kan det gå. Och inte gick de över heller, när ja kom hem börja de blöda i den andra borren, så de blödde nog iaf i 45 min... Sen la vi oss på golvet  me hubbhund o kika film, jäkligt skönt. och skönare vare i går när man  vakna upp Obakis!

Nej nu ska ta me mig karln o äta på gömman!

 Här hålls de om benet, nere på jobbet, han huserar under skrivbordet som prel. bostad.

Hey, it´s friday!

japp, fredag idag...
Men jag ser mest fram emot i morgon då ska jag få hämta Hubbe, ååååh så de är tomt utan den karln i huset! ingen som följer efter mig V A R T jag en går, inge som är överjävlig o tar plats i sängen, TOMT!
Ringde nyss en kvinna från strömsholm som jobbar på rehabiliteringen som vi var hos mkt förra året! Så hon sa attt hon hade gått igenom "hund-stallet" o stanna till när hon såg en vit hund med en brun fläck, så dom hade tittat på varandra jätte länge, men hon tänkte att "den där hunden borde ju var frisk för länge, länge sen, är de hubert?" sen hade hon kollat på hans halsband där de stod "Hubert Andersson", så hon tog reda på vad som hade hänt o ringde mig direkt! Så han mådde jättebra o han skulle bli så gott som helt återställd nu! Fyfan vad skönt o vilket lättnad ! Sen när jag lite försynt fråga hur mkt det här kalaset skulle gå på så var det 27.500kr + självrisk 2.500kr, så 20 00 får jag betalt, resten ska jag punga upp med..., Som ni säkert förstår så har jag ett par bössor här på jobbet där följande budskap såtr tydligt på klistermärket "Hubert vill kunna springa som alla andra hundar". Jag har även starta en fond, har inte registrerar något PG än, men de är nog på väg.... "Stöd Hubert, då hans ber ger svika"

Ja säger så det.

  "Jo Husse, jag SKA ligga HÄR med mr. Magoo"

RSS 2.0