lutan -

Lördag.

Jag har börjat blivit handarbeterska igen. Jag har köpt ett brderi som jag ska göra till Alma, en sån där "födelse tavla" jättesöt, min moster har alltid gjort det till alla "oss" så de är min plikt att göra en till Alma. man blir som besatt när man väl börjat, sen när man inser att man räknat fel och att man inte varit helt med igår när jag både var trött o kolla film så blir man TOKIG. Men, men... de får gå endå...

När ja vakna i morse smöh jag ut o satte igång igen, Claes kom upp och undra om vi inte skulle ut och springa, såå jväla bra idé, måste koma igång, så vi sprang en runda med varsinn iPod i öronen, as skönt. Tack för det älskling. Fick verkligen ändan ur vagnen. Sen har jag mest broderat.. (haha) och sprungit upp oh myst med Alma mellan varven.. min gullunge.. :-)

 Fasters älskling... <3


ALMA!

Alma - det är fasters älskling det ! :-) Åhh, sötare bebis har jag aldirg skådat PÅ RIKTIGT! Hon är såå teenie, o stora ögon och så mkt hår, hon väger bara 2,5 kg så hon är en riktig plutt! Helt sjuk hur det kan kännas SÅNNA starka känslor redan, bara älskar den lilla tösa-biten. och bortskämd kommer damen att bli, skulle kunna köpa hela världen åt henne, hon är så jävla ljuvlig! Nu vart man ju inte mindre sugen på sån där.. : ) Måste hålla band på mig jälv, vill ju kuta upp hela tiden och mysa med henne.. lilla älskade Alma... : )


Korrigering.

Det har kommit lite ändringar i "Amanda-fallet" det blev visst en Alma, Lovisa! Söta namn! Men inte har man fått sett lilla knytet än, de kommer hem i morgon från BB...  Hon var ju så liten så det ville väl ha extra koll! Ska mysigt o få träffa henne!

Annars så sitter jag på jobbet, känns helt jävla meninglöst, bygget är stängt och det är inte en själ nere i huset här. Men, men.. mamma har lite jobb att göra, sen så ska vi nog dra till v-ås, till Mio och kolla ut en soffa till dom. Jag hittade ett pressentkort i min gamla väska igår därifrån på 900:- som går ut nu på på måndag, så igår när ja o Claes var på mellandagsrean så gick vi runt där o skulle försöka handla massa. Gick inte alls, haha.. Så jag tror morsan ska få köpa det av mig om hon ska fixa soffan därifrån.

det avr ivf jäävligt skönt att på juldan, först var vi ju i heby, sen åkte vi på bio i sala, MYSIGT, man borde gå mer på bio där... Arn var bra, men man kunde ju lätt ha minskat ner varje scen med 4 minuter så hade man vart nöjd. Sen åkte vi hem, tände massa ljus och spela yazzy, har man en gång bröjat så blir man ju helt manisk. Sen käka vi jätte god efterätt och kollade på Tomten är far till alla barnen, sen hade vi ett par omgångar yazzy till och sen kika vi på "I´m legend" den var skitbra, annorlunda och bra och jag börja ju grina som en dåre på ett ställe, jag är lite känslig när det gäller djur.. haha.. fjant.  Sen somna vi gott.. Jag har haft världen mysigaste dagar tillsammans med Claes!
Var vemordigt att åka till jobbet när han la sig på soffan och kika på film, det ahr vi gjort varje morgon nu, riktig lata har vi vart, så jävla skönt, och mer lathet bli det snart.. mindre än två veckor kvar nu :-)

Så det var ritkigt skönt att vakna upp igår och åka in fräsh o pigg till västerås, hörde att det inte var nån succé på hotan och att alla typ gått hem för det avr för fulla, känns bra att inte missat något.  Jag fynda iaf ett par Edwin jeans på solo för 699:-, Claes en skit snygg JL jacka, sen skulel jag kolla om den där bikinin på Kalsongkompaniet var nedsatt,  och det var den MEN fanns bara skit-storlekar kvar. Så jag hittade tillslut en anna som var väldigt fin.., och den satt bra.. men jag har ALDIRG i helvete köpt en sån jävla dyr bikini 699:- ! ! MM den ska vårdas ÖMT! jösses.
Nej nu ska jag fakstikt gå in på novairs hemsida och beställa balkongpaketet, massa små spriteflaskor och ggrejjor, svårt o få tag på där nere och man vill väl alltid ha en liten drink på balkongen när man legat en hel dag vid havet ?! ;) Åååååå så jävla underbart det ska bli!!

Amanda!

Jahapp då var julen över då! Den vart välfigt mysig - jag fick ihop en jävla förätt faktiskt!!  vi åt och vi åt. Sen vid 21 tiden så var det ju dags för.. tomten! Hubbe fick mest paket, bland annat det vidrigaste - ett torkat tryne, fyfan! Jag fick en massa bra saker, bland annat lite Bath och en hel med pengar, passade bra så här års :-) Sen gjode hubbe succé med att pissa på en palm.. fuck.

Sen kom Martin förbi och vi hade lite byte, jag fick ett sånt fint smyckes"träd" men det är en hand istället, ville ha en sån, vart så glad! han fick bröderna lejonhjärta dvd.. haha, Martin vill ju helt spela in en egen verison av den filmen, han kan ju hela uppningscenen......... Sen skulle de spelar singstar.. jag visste att de inte var en bra idé men bror min tjata. Pappa blev förbannad för han inte fatta o morsan var så jävla odrägligt berusad. Aja, vi drog oss hemmåt mot sena snåret.

i morse ringe Mamma... "Är det du som är Faster åt Amanda?!" tydligen, bror och Sara åkte in i natt, fattar ingenting, så idag titta Amanda tydligen ut :-) Jag tippade på 28.. men hon skulle ju komma 1 jan... Aja, hon kan ju va nöjd om 18 år att då kan hon preimära på Hotan på självaste juldan! Inte illa.

nu på schemat så ska vi till Heby til en kaotiskt släkt, och många är dom - hemma hos Claes mormor. Sen skulle vi på Arn med Marcus o Sara, kan bli tajt att hitta en barnvakt, så vet inte hur det blir med den saken.. :)  Sen blir det nog mys här hemma med spel och alkohol - but no hotel.

Återhörande!

 Väntar på tomten...
 Äckliga trynet...
Marcus, Pappa o Mamma..
Martin och Pappa

a VERY, MERRY c!

God morgon :-) Julen är här - men vart är det vita fina som var här i en hel vecka men som tajmat försvann lagom tills idag - fuck. Här har det mysts med Claes och Hubbe, vi har ätit grötfrukost och skink-mackor och haft julklappsbyte, Claes fick den nya iPODEN (VILL HA) och jag fick ett JÄTTE fint SVEA-mys-pys-set. Sen lite små grejjer, bla en sån där iPOD hållare när man är ute och kutar, kanoners! :) Sen har vi kollat på "Trolltider", skitmysigt... Nepp, nu ska vi mysa ett tag till sen är det dags för julbad för oss alla - jes, även doggen. Han ska få vara vit idag. Sen ska claes till Heby och jag hubbe ska pyssla och ta nån mysig sväng. Sen ska jag komma på en förrätt till Claes o Saratills ikväll. vi vanliga männsikor ska ju äta hummer, men sånt tar dom sig inte för. Så jävla gott, sen blir det oxfilé.. man är lagom trött på all jävla äcklig julmat!

Nej på återhörande!
 JUL - glädjhopp!



Jahapp, då har man "kollat" klart på både Kalle och Kan du vissla..

Efter att Claes åkte till Heby så gick jag o Hubbe ut en sväng och sen gick vi upp till mamma o pappa. Käka sån inihelvetgod broccoligratäng, låter snusk men ooooh. Sen kom Marcus upp o morsan skulle bjuda på lättglögg. Jojo. Det var den starkaste jävla glögg jag hällt i mig, spännande att känna spritsmaken när man är helt säker på att det är saftgögg... Aja, Marcus spotta han med oh sen skulle han skjutsa mig till åkrahallen för ja ska ju ta mig ann än förätt som ovan nämnt. Åkra stängt... fuck..., Coop - stängt. Lidl - stängt.. Rätt Pris - stääängt. FUCKiliFUCK. Så ja kutar in på OK, jag och Marcus grabbar tag o en philadelfiaost o nån sketet toasbröd, o vad de ska komma  för förrätt av det - det återstår och se. En timme på mig....

Hubert VS Mr. Pig

Japp, leken fortgår - här har ni en bild på hur det ligger till. Vem som är Mr. Pig i fråga är också ett stort frågetecken.


halvan.

Jes, mer än halva veckan kvar  har gått vi tar sikte på långledigheten - som vi hoppas på. Shoppade julisar igår, har en kvar, till bror min, men vet vad jag sak köpa, så de är nog ganska så lätt ordnat. Idag kom våran "gravstens-leverantör" hit, ja man har sånna om man delvis har foten inne på en begravningsbyrå dagtid. Han fullkomligt älskar Hubbe, han har egen boxer - Tyson. Och har ALLTID haft boxer. Så den mannen är rätt inspårad på just boxer. Varje gång man ringer, eller han ringer oss så är det alltid "krama om hubbe-grabben". Så idag kom Sara in och sa "janne kommer klockan 12 och hubbe MÅSTE vara här då"... hm. Sagt och gjort,  janne kommer med massor av julklappar till oss, jättefina paket med såna stora tivoli-klubbor på och självklart har han en julklapp till Hubbe. En gris. Denna lilla jävla gris håller på och driver oss till vansinne här nere. Den ser rpecis ut som en svart-gris, men istället för pip ljud så grymtar den. SOM FAN. Självklart så ääääälskar hubbe den här. Han hoppar och snuttar o nafsar på den, och den fan bara grymtar. Ett tag blev han så trött så han somna på grisfan, lugnet anande vi, nej nej, när hubbe andas så grymtar grisen. Vill passa på och tacka Janne för den brillianta klappen!

Annars... sorgligt med ett par kunder som sitter hos Mamma nu, än fast man jobbar med det här så är det ialla fall lika jävla svårt när man känner den som är drabbad. Hur många tusen ggr man varit med om det så är lika svårt att "bete" sig, har lärt mig en sak... man behöver inte alltid säga saker... man kan bara lägga en arm på axeln. Och visst så är det kanske. Varför ska sånna här saker få hända, och framför allt innan den här jävla julen?! Orättvisa.

18

Idag är det den 18 : e - va kul!

nu ska jag till västerås, det ryktas om att man ska köpa julklappar så här års, dags och börja då kanske!?

Fönster.

Jag må vara extrem, men jag avskyr när folk inte begriper att man kan INTE placera saker hur som helst. Varje morgon jag åker till jobbet åker jag förbi ett hus, där det är en hörnlägenhet på bottenvåningen.., i hörnet är det ett burspråk typ, där den inneboende har gjort något så fruktansvärt som ett inredningslagbrott.  Människan i fråga har placerat "något" i varje fönster i detta burspråk där det finns tre fönster. En rund jävla adventsgrej i mitten fönstret fast i högrahörnet, en liten adventstjärna som lyser på fot i högra-fönstret i högerkanten. Och slutligen en hederlig avdentsljustake i vänstra fönsret i vänsterkant. SÅ HÄR FÅR DET INTE GÅ TILL! det ser förjävligt ut, jag måste börja åka en annan väg till jobbet - detta kan förstöra en hel dag för mig, om inte annat hela morgonen, de kliar i fingrarna och det rycker i ischiasnerven, ska jag behöva knacka på och ffå be om en omorganisation? Samma sak gäller ju tavlar, herregud.. Det borde vara lika självklart som att de ligger en bibel i varje hotellrum hur lagen för hur dessa ska hänga lyder.  Jag må vara extrem som sagt.

Idag ska vi föröska jobba på o få bort dagfan, sen ska vi till västerås - fixa lite..

Helaaa....

havet stormar - precis den leken har man inte kört sen lågstadiet och dumt är väl det med en sån explosionsartad stämning och vilken eNERGI som ligger i luften när musiken spelar men på ett knapptryck tystnat och paik uppstår. Ja, fian ord - egentligen så var det jävligt roligt, panikartad OCH svettigt och smärta, med tanke på att Karin fastna med sin tröja i mitt örhänge och i samma skund jag inser det - så ser jag Karins omedvetna blick mot en stol 3 meter bort,ritch. AJ. Mycket trevlig julfest - jävligt gott, speciellt memosa-salladen! Haha... vart var den där Mattias eg? Ja herregud.. och en annan sak "jaha hon.... sög??. Ja, jag fick nog en gransakd analys och facit blev nog mentalt instabil. Mycket lyckat!

Massa saker har hänt den här helge har knapt fatatt att de är fredag förrens de är söndag. Fandå. Jag evelina oh Karin gik en jätte skön (den långa svängen) promenad i verkligen vintersverige!

hej på er! (en vecka kvar...)


Santa Lucia!

För att börja med gårdagen...

som sagt först jobb, sen hem för att svira om och dra med sig alla grabbar utom Hubbe (Martin & Claes). Jag hade en tanke att vi skulle power-walka den där JÄTTE svängen på 2 timmar som jag beta av i söndags, men jag visste att de där herrarna skulle dö, de skulla vara ett ivinerligt gnäll om skavsår "är vi framme snart" och diverse annat, så ja kände att jag skulle bespara mig det och tänkte ut en annan sväng. Så jag meddela dom att de blir en snällare sväng för deras skull "Vadå? Tror du inte att VI skulle orka gå den där svängen?!?! - nu tar vi den LÅNGA!" haha, sagt och gjort - vet ni hur mörkt det är på en landsväg i skogen när klockan är 17.00 en december dag? JÄTTE. fyfan, men det gick rätt snabbt - eller inte tidsmässigt men jag tyckte det kändes snabbare - grabbarna knata på bra, Martin hann röka cigg längst vägen också , han är hälsosam den killen. Sen åkte jag till Heby och fick håret fixat, nöjd med färgen, mörkbrun, och något rött kasnke?! Nej men typ som jag hade innan fast mörkare, känsn bra, och sen klippte jag av en  bit, men tror jag ska klippa upp de litemer bak... får se.

Nu på morgonen har vi suttit innen på resturangen, de bjöd hela huset på glögg och lussekatter och sen kom salas lucia - jätte mysigt! Sen har vi grattat Marcus som är född stjärtgosse... Ska snart ner till Lindströms, bjudna på lunch av banken.. Trevligt, inte käkat där innan! Men so long and fuck off!



Fyfan va det är skönt o sola, jag somna in med ipoden i öronen - sen vakna jag med ett ryck som vanligt när lyset slockan, denna gång med PANIK - det var inte bara släkt i mitt solarium utan i hela JÄVLA SIMHALLEN, trodde dom hade stängt,men sen fick det igång ljuset igen.. fyfan. Man hinner ju tnka hundra ggr att man än kvarglömd o instängd. Varför får man alltid en noja om att alla ser än när man ligger där och blottar dig? Tror man att man är lika saml som sringorna eller  vad är det frågan om ?

Sen hem, gratta Min bror igen, var upp till honom emd en pressent i form av månadens bredbands kostand - han vart väl inte helt nöjd, men så kan det gå!

Sen så gjorde jag ROCKY ROADS - julgodis, men smält mjölkchoklad med marsmallows, jordnötter, dumle och nonstop - står ute för att forma til sig, sen tänkte jag koka kola, men jag tror fan inte jag orkar - kollar på bonde söker fru.. eh men vafan - denna FREDRIK alltså - jag höll för ögonen när "karln" skulle snorkla, han är ju för jävla pinsam alltså..

Och vet ni vad?? Idag damp det ner en Taxfree-katalog, då vet man att snart är det semesta! ;)

Baby Bear!

Ja, Sthlm Live igår!! För att sammanfatta det kort så kan man säga att kinder och käkar värker idag efter konstant skrattande i 2 h20 min. Ah de var galet jävla bra. Jag fick sånt där panik-jag-tror-jag-dör-skratt när björn gustavsson skulle berätta när han skulle skita på tåget, jag kunde sätta mig så väl in i hans situation att jag trodde jag skulle avlida, och söt är fan - Otroligt söt! Ah det var iaf en jättetrevlig kväll - kul att man verkligen tog tag i och gör sånna saker! Jätte mysigt på unico också - gott som satan!

idag är det jobb - sen efter jobbet ska jag och Claes kanske Martin också ut och power-walka den där svängen sist - japp vi pratar 1.2 mil! Kul! Sen ska jag till Heby och klippa och färga håret ! Sånt tycker man om , man kan säga att det är dags!

"On jag kommer in?? Haha - jag kommer knappt ut!!"

STHLM!

Idag blir en bra dag - idag blir det en fullspäckad dag- Eller dagen. Hittills har det ju inte hänt häpnadsväckande grejjer direkt. vid 16 så drar jag och Claes till uptown - ska glida ommkring o stressköpa lite julklappar och sen hooka upp med de flesta andra? Käka mat och sen gå på STHLM live! Så jävla kul, det är alltid man vill gå på sånt här men man tar ju aldirg tag i det - så de ska bli skitkul! hoppas att BJÖRN är med - he is so loveli! :)

Så nu sitter jag bara och väntar på att dagen ska närma sig 3 så man kan åka hem. Inge studiebesök idag heller, de öppnade ju inte förrens 15.00 så de hanns inte med. Och appropå det - måste köpa en födelsedags pressent till bror min.. fuck off.

Nej ska ta mig an några arbetsuppgifter....


måndaghelajävladagen

FYFANFÖRMÅNDAGAR. Dagen började om helt annat än bra. Måndag. Jag har fullt och ut tappat bort mina nycklar, dessa existerar inte. Måndag. kom inte iväg efter att jag försovit mig, skulle ringa efter Claes så ja kunde ta hans nyckel till bilen och låsa. Då ringer hans mobil hemma på byrån - Måndag. Fick släpa med mig hubbe till bygget och få igång djungeltrummen om vart denna Claes var. Ingen visst nåt - Måndag. MEN tillslut så damp ner ett par nycklar så vi kom iväg. Sen har väl dagen bara flytit på och vart så där inihelvete jävla lång och tråkig. Skulle vilja göra ett sjujävlan till pyssel i eftermiddag - men jag tror inte att jag hinner. Skulle vilja hinna träna, kommer inte hinna det i morgon då det är STHLM - LIVE! I morgon förresten så har man en ganska så bra arbetsdag, jag och Marcus ska åka runt på studiebesök - kolla in O´Learys och Harrys - guess why ? :) Så imon ska de tryckas i sig mat i örebro så det står härliga till, sen hem och försöka komma iväg relativt skapligt så vi kan shoppa julklappar innan Sthlm live... G!

Har suttit i Photoshop pch trixat till den här lilla damen från pepparkaksbaket.. så söt!

image12


hoooly mooly!

Jahapp - dagen har väl sett ut så här ungefär:

Vaknade till 10, gick upp och käka ett lass med gröt, gick ut med Hubbe, började fixa ordning lite mer här hemma efter våran ommöblering. Sen satt jag på mig träningskläder, gick över till morsan och (hör och häpna) hämtade henns stavar, sen spotta jag i nävarna oh blicka framåt. Alltså detta med stavar - det är fan ingen lek, snacka om att man måste ha kordinater i huvet, och det har inte jag alltid. Så det tog ett tag innan man fik in snitsen, men sen så.. JOBBIGT - dels för att man fumla ibland, piggen hamna på tån, händerna vart möra, axlarna, huga - SEN att man valde att ta en sväng - en MÖRDAR-sväng. Evelina och Karin vet iaf vad jag snackar om.. Karin tyckte ju vi skulle ta den "lilla" svängen i somras - man går förbi strå och sen in i skogen hur jävla långt som helst och sen kommer man ut vid bommarna uppe vis sluggan längst bort typ. Åkte efter med bilen sen för hubbe skulle få strosa runt lite i skogen, det var 1.2 mil - och sen att jag är rädd som fan för skogar gjorde ju att man hade ett sjujävla tempo - endå så tog det nästan 2 timmar.

När ja kom hem fick man carbonare av min f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-a sambo ooooh vad jag älskar den karln, fyfan! Sen vart den en låååååång varm och dusch och nu sitter jag här, doftande som en nyponros :-) Haha..
nu ska jag lägga mi på soffan och slumra lite tror jag, vid 5 ska vi alla till Vallavägen i heby ich baka pepparkakshus och massa annat, jag ska göra ROCKY ROADS! dumle, marsmallows och jordnötsgodis! Sen ska jag försöka övertala Macke och Elin att visst boka resa till thailand me oss....

fuck off! förresten, om en månad så är har man nog precis käkat nån go mat på nån resturang :-)

en månad -

då är man nog på arlanda just nu, eller näe - man e nog fan på planet - ooh my. Can you belive.. här har man sutat i 7 månader snart - tid är det enda man har, men den springer ifrån än.
Happ, det avrt väl bra igår med att Marie vann, de lät fan förjävligt när Amanda sjöng vinnarlåten, nej hon ska hålla sig till sitt det gör bra - säga vad man vill men hon har ju ingen vidare pipa i "seriösa" sammanhang! Men det kändes som Marie växte ch växte efter varje paus, och då menar jag fysiske växte. Käka hon bara snickers bakom scen eller? Värsta jag sett!

Idag had ejag ju planer -  men som vanlgit här hemma går de snabbt mellan varven - när ja hade en träning framför mig och precis skulle gå så ringde claes familj - "glöggmingel" i avesta hemma hos morfar.. ah men hallå. Happ, så ja skynda mig tillbaks och tok stressa - och som vanligt med den familjen så går ju fan allt i slowmotion, iband blir man galen..., men det var trevligt, det var inte bara glögg vi pratade om..., hemmagjord risgrynsgröt, MASSOR av glögg och ännu mera MASSOR av bakverk och tårto.. fan är mätt än.

Har iaf fixat om här hemma, nu finns det inge mer "dressingroom" garderoberna är här inne vid datorn och nu mera är dressingroomet bara ett renodlat SKITRUM - men de ska bli ett gästrum, ska måla om lägga in nån mysig heltäckningmatta tror jag, men det får bli ett projekt efter thailand..

finn ETT fel på dessa bilder, haha...


Avrundning -

nu rundar vi av veckan och börjar ta helg - så småningom. jga har suttit och skrivit av 5 papper i excell om miljoner olika maskiner och andra tillbehör som finn spå bygget - min nacke är inte som den en gång varit. Men Liam och Carro kom o åt lunch med mig, så man fick sig en redig paus i skiten. Men papprena hånlog mot mig när ja kom tillbaks lagom efter lunch - men nu så, ett minne blott.

Jag och grabbarna ska ha en grande finale o ikväll - Claes ville göra pizza, vi får se, vi får se om jag ens tänkt att prata med den karln än, inte bestämt mig än. Men för att blicka mot Idol - varje år likadant - jag bryr mig inte vem som vinner, jag gillar Amanda mest, men jag tycker att Marie ska vinna, hennes stil och låtar passar på Rix Fm men inte Amandas - hon ska göra sin grej. Men det är ändå tråkigt att den man gilalr bäst inte vinner, ah förstår man vad jag vill säga med det här?! eventuellt inte..

inga planer för helgen, i morgon ska jag sova ut - sen ska jag nog ta en långpromenad och sen avsluta i simhallen i solariumet! Den ni... finns inge ljuvligare än att vakna uppi  somariumet efter en stunds slummer. loveli. måste ta tag i och få nån mörkare nyans av skinnet. Om en månad är jag nervös - då är det dagen INNAN thascland! oooui.

Right.

ibalnd blir man bara inspårad i ett spår och där fastnar tankarna vad man gör. Kan inte allt bara vara lika bra som fasaden? - målad och fin på ytan.

Måste börja le lite mera. Jag får så dåligt samvete, men jag kan inte råda bot på det. Men jag har insett att JAG måste, det blir ju iaf inte bättre den här vägen - man får ta halva vägen var, och just nu är ju jag så långt bort från halvvägs som man kan komma. Fuck off.

Idag har varit en bra dag, ialla fall till lunch för då kom Martin och åt pannkakor med mig. Jag gillar Martin så mkt. Claes var ju iof också med, men han är ju standard. Sen jobbade jag vidare - hem, och sen ner och träna. Skulle eg haft en sovrum-dag-idag- men det blev en skruva-i-hop-ett-ikea-badrumskåp. Nu ska det bara sättas upp på väggen, det var ju fakstikt i somras som badrummet blev klart. Men man ska inte stressa. Men jag har insett att badrumsskåp finns för en anledning. Definitivt.

Sen vart jag arg - nu ska jag göra något annat - kanske nåt vettigt - kanske ta kväller?


Mäste sluta säga fuck off-

aah det låter fan inte bra att jag säger fuck off till allt och alla. Att jag efter repliken tillägger - "and die" klingar inte heller helt rätt. Mamma kom in med mat, när hon gick så av rent hast sa jag - "ah vi hörs i mon, fuck off and die!" hon vände sig om i dörren o BLÄNGDE sådär obehagligt bara hon kan göra när man råka komma hem 23.30 istället för 23.00 en valla-disco-fredag.

Har pysslat vidare idag, måste fasen dokumentera, det blir bra alltså. Var ner och tog massage på vibben, gudomligt, skönt i varje nerv. När ja kom hem från vibben hade mannen i mitt liv handlat och lagat mat - säger bara en sak - fan han brillierar - he rock my world (oftast).

Nu ska jag ut me doggen sista svängen innan blund, ta mig en lång dusch och sen krypa ner under skenet av min FINA julstjärna som slocknar när klokan slår halv elva - och på morgonen börjar den stråla runt 06.30 - jättemysigt- jag säger bara en sak: T-I-M-E-R.

Tack för mig !


Sensationella Isabella a´la speciellá!

Sitter och räknar ner, 11 minuter kvar tills datorn stängs av persiennerna dras ner för idag, kvar står bara julstjärnorna och lyser. Det kan dom ha. Jag ska ner och massaga bena och sen ska jag hem och byta om och sen ut och springa-ska komma på vilken sväng det ska tas. Sen ska de tvättas och fixas till lite mer hemma. Har kommit på en genialisk idé med en av speglarna hemma. Oui.

fotade precis den här killen nedanför, han verkar också tycla att dagen börjar bli lite lång...



Fuck as.

Nu vart det sådär jävla utdraget igen - från att ha käka mellanmål till att sätta sin kropp i språng, sen märktes det att man inte hade sprungit på en vecka DRYGT. Fasen, man blir skitsne, riktigt jävla skitfan.  fan. Aja, jag har iaf köpt EN till julstjärna, en vit, jätte fin att ha i vårat STORA sovrumsfönster, eller burspråk kasnke det heter.. borde fasen fota mitt wonderland. Aja. det återstår att se.

Någonting som gör att det går lite fortare och l i t e bättre att springa det är att tänka sig till Thailand - tänk att J-A-G och äälskade Classe-basse ska få åka tillsammans "själva" i 2 HELA veckor till paradiset, ligga och mysa på stranden med en melon-smoothie och bara ha det så jäva underbart skönt! Det ska bli så jävla kul att åka med ALLA, fan vi har pratat om att "när vi väl sitter på arlanda hela gänget och tar drinkar" då jävlar vet man, nu är de inte alls långt kvar. Vad jag menar med att jag och claes få rå om varann "själva" är att sist vi var utomlands, första  och hittills enda gången så åkte ju jag med mitt "jobb" så det vart en dag som vart "semester" så nu jävlar ska de njutas! Snart bara EN månad kvar... fifan vilka tider!

nu ligger man i förkant

Jahapp - ja skulle "bara" göra lite advent trevligt här hemma, men jag spann loss som en sportfors i farten så hejda ja mig en sekund - för att bara susa vidare. Hann komma på en idé och även genomföra den, slutresultaten vart bra - men fasen, tallgrenar vissnar väl efter ett tag ? Då har jag en HEL del att göra..  Skulle jag förklara vad jag har gjort skulle många ruska på huvudet  - det här måste upplevas :-)

Så det sluatde med att tomtar och ljus, och kanel och gardiner och kuddar kom fram - ah jag vet inte vad som hände, nu har jag ångest, men vad tusan, den här månaden måste fasen pyntas till det, man lär ju få njuta lite av de härliga innan julen, sen åker de ju ner direkt, ingen vits o hade de uppe ett par dar bara.. eller?

Aja, idag har jag iaf vibbat - det känns jävligt bra. och de känns bra att jag hade en skitvecka också, känner mig som på nyttfödd. Detta ska gå vägen! Så imorgon blir det till och springas!
nej nu ska jag fakstikt sova - men tänk att självaste Daniel Nässing dök upp i P3 idag, bra gjort! :-)

Sov gott!

Well, well..

Trött - men skönt att sova ut. Idag skulle jag vara flitig var tanken. Satt in isolering i fönsrena sprutade ju in kal luft, det avr ju rätt filtigt - men sen avtog det. Tanken var att ja skulle köpa julgardiner och lite kraffs, men hittade ingen på jysk och är man fortf så här en vecka efter löning fortf har ostadig i ekonomin så vart jag bara arg. Så det vart inget vettigt idag alls. Ska till heby och käka om en timme... gott jag är hungrig. Sen ska ja nog slinka förbi hilding med ett paket... ah nej ska duscha nu. fuck off  - and die.

RSS 2.0