Man ska inte tro på det..

..som är skrivet i tidningarna.

Man ska tänka sig för vad man säger till en journalist och man ska definitivt be om ett korrektur. Men stressad som man var o lyssnade med ett öra så blev det väl inte det bästa resultatet i dagens Sala Allehanda. Där dom målade upp bilden av att det verkligen blir grillbuffé o alkojol och hej o hå och som ett extra guld i kanten så skerv dom att "hantverkarna har varit struliga där av den långa väntetiden". Dom var ju måttligt roade över att sätta upp denna idag med att ha läst det i tidningen.

Beskrev som att OM vi skulle få tillstånd så skulle de krävas att vi kanske skulel grilla eller något liknanade det - men att det är en jätteväg dit och att vi förmodligen inte alls kommer att gå den vägen, men att det är väl det som krävs.
Och att det har tagit tid för att hantverkarna har haft annat o göra, samtidigt som det blivit mer jobb än vad vi tänkt oss och vi har varit lite tidsoptimister. Ah herregud, lär väl sätta in dagens ros åt gubbarna eller nåt....pinsamt.

har haft möte hela dagen, jätte trevligt och intressant. nu ska jag kika lite mail innan jag slår igen för dagen. Våra gäster kom från Härnösand så vi fick oss en varsin rökt lax, tänkte göra nån god röra till bakpotatis... can be something.

det var det det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0